Új privát üzeneted érkezett!

Nita: ha összejön elsőre a diplomám kimegyek hozzád körmöt csináltatni...!!!!!!!!!!Mondjuk az csak júniusban lesz! :D

Kép
nyuszifül16

Csajok laptető :oops: :D
Látod Nita ezt a körmeidnek köszönhetem! :D

Kép
nyuszifül16

hajrá nyuszifül!

adiadi ez lényegében az én körmömre rátett gél ami amugy itt kicsit drága de 3-4 hétig nincs ele gondom mindig szép ápolt és fényes! De ha erre ráfestesz sokkal tovább megmarad bármilyen minta :wink:

Kép
Kép
melisch

sziasztok,
bocs, hogy eltűntem, de gyerkőcöt kellett beimátkozni az ágyba :D nem egy alvós típus....ilynekor minden rájön..
nyuszifül

amit bevetettünk: előszöris csináltam egy 2 hetes méregtelenítést. Sokan hülyeségnek gondoljál, de sztem hasznos. sok gyüni zöldséglé stb. akkor a súlyommal nem volt gond, de ez még fogyasztott is egy kicsit...aztán a rendszeres torna, mert pl. általában nem mondja senki a csajziknak, hogy a megtapadás nagyon függ a méh vérellátásától is. így napi 2x15 perc futás vagy egyéb mozgás serkenti a vérellátást +az érést is.
utána jött a vitamin folsav +elevit+ halolaj kapszula
harmadszor ki kell tapasztalnia mindenkinek a peteérést. ennek "látható fizikai" jelei is vannak.kb. fél évig jegyzeteltem magamnak, hogy kb. mikorra esik a dolog. Ja4 és persze akkor amikor gondolod, hogy van csinálni ezerrel.. utána rengeteg fehérjét ettem...hirtelen ennyi jutott eszembe...
lehet, hogy ezek segítettek. lehet azis hogy nagyon mázlista voltam...sztem ártani nem ártottak a dolgok

adiadi
minden ötletet, tanácsot szívesen fogadok..köszi szépen. én most Norbis kaját próbáltam ki a héten..szerintetek használ vagy csak duma???torna szeptembertől heti 3x 2 óra kondi, ami 6 kg-tól megszabadított, dejött a karácsonyi kaja... :( :D
bocs,
hosszú lett :D
evic

várlak nyuszifűl.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Látod Evic, pont ez a lényeg, amit mindenkinek mondok, aki fogyni szeretne: ÉLETMÓDVÁLTÁS! Semmit nem érnek a pár hetes, több napos fogyókúrák, mert ha utána visszatérsz a régi kerékvágásba, még többet szedsz fel, mint amennyit leadtál! Ha elhatározod, hogy le akarsz fogyni, olyan módszert kell kialakítanod magadnak, amit utána megerőltetés nélkül tudsz folytatni!

Kép
adiadi

Melisch, és a házimunkától nem megy tönkre?

Kép
adiadi

Megyek is köszi, csak nagyon sokan buknak elsőre... :( de azért neki futok, és hátha a diplomaosztón szép körömmel villoghatok! :lol:

Kép
nyuszifül16

mára elköszönök.már leragadnak a szemeim....sziasztok.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjt Nitacska!

Kép
adiadi

adiadi nem árt neki a házimunka pl. husvétkor mág tojást is festettem. Mondjuk én nem vagyok annyira háziasszony és csak kettőre kell főzzek. Nagyon számit, hogy jó minőségü legyen a gél. Nekem volt egyszer, hogy leszedtem mert 3 hét után gyomláltam a kertben és oldal bebújt a föld :oops: :lol: de mosogatás, takaritás, főzés nem árt neki. Azért ha fürdőt sikársz talán a kesztjü jól fog :wink:

Kép
Kép
melisch

Jó éjt Lányok, megyek énis szunyálni! Holnap már csak 9 nap
puszi Mindenkinek... :D

Kép
nyuszifül16

melinda...köszi a biztatás.t...én is bizom a jó esélyekben + az égiekben... :D
adiadi
valóban az életmódváltás kulcs mindenhez...sosem voltam kövér és de sovyány sem. terhesség alatt nagyon vigyáztam és csak 12 kg-t híztam -bár ez a "sztárok"5 kg-ját nem übereli, de nem rossz...
utána viszont nem volt elég tejem, ezért ettem mint a bolond napi több liter táplűáló levest stb...szóval utána híztam el..+ persze nem mozogtam eleget...
a grahem zsömle fini, vagy csak ehető kategória??és sajna én édességmániás vagyok.... :(

ja! mi nem alaklmaztuk de egy lombikos barátnőm mondta, hogy a ff-nek is jó ha kezd vitamint +folsavat enni +sok fehérjét..

jó éjt mindenkinek, a betegeknek jobbulást...
evic

evic köszi neked is a tanácsaid. Hát én nem sokat törödtem régen semmivel. Talán kicsit többet ettem napközben de nem sokkal. Gyümölcsöt ettem azonban nem sokat zöldséget ettem. Hetente 3 szor sült krumplit fast foot-ból. Mozgás semmi. Ugyhogy nem sokat tettem a babáért. A sulyommal nem volt baj ha nem ettem nem is volt mitől hizzak olyan 50-52 kg voltam 1,62 m magasággal. Mostanra karácsony alatt felszedtem 3-4 kilót és 55-56 kg vagyok. Most ugy gondoltam nem fogyizók. Nagymamám mindig azt mondta, hogy nagyon sovány vagyok és az is közbejátszik. Most azt mondta nőiesedem végre alakul a testem és képes lesz egy terhesség kihordására. Most nem akartam már elmenni fitnessbe pé után de ha megjönn irány egy kis mozgás is. És végül figyelem saját testem alakulását. Most várok még 3 hónapot ha nem lesz baba akkor megyek dokihoz kivizsgálásra 8) :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Lányok!
Melisch: már kezdek kíváncsi lenni, már nem sok nap van Neked. :)

Perpi: majd írj, hogy mi a helyzet! :shock:

Lányok: nem tudja vki mineke a rövidítése a nagy ET a terhességi teszteknél, a DPO-t tudom, de ezt nem... :oops:

Kép
nyuszifül16

sziasztok lányok! Szép napot!

nyuszifül a vonalzóm kicsit siett még van egy hetem hátra hiszen a tesztek alapján 18.-án a ciklusom 17.-ik napján volt pé.-m. Tehát 31-én szombaton kell megjöjjön a havim kb 2 nap van csak köztünk :wink:

perpike én is kiváncsi vagyok mi ujság nállad!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nekem még már 4 napja csak halvány csík látható a lh tesztemen, nem erősödik egyenlőre. Lehet hogy nekem is olyan későn lenne mint a pé-em mint Melishnek, mert a vonalzóm szerint ma kéne lennie. Aki használt ilyen tesztet (Nyuszifül, Melish, Perkipike), leírom hogy én hogyan használom, lehet hogy nem jól.?
Szóval kazettás az tesztem. 18-19 között tesztelek, előtte fél órával már nem iszom semmit, kb. 2-3 cseppet teszek a kazettára. Ti hogy csináltátok?
Anna
Kép
boganna07

szia boganna! Mi csak sima tesztett használtunk. De a használata ok! Ma este már lehet pozitiv! Erősődni nem erősődnek a csikok? Nézd meg van ebben a topikban kép is feltée nyuszifültől a tesztjeiről. Szoritok!

Kép
Kép
melisch

Anna:én csíkos használtam, és meg is ijedtem, mert mindta egyik nap erősebb lett volna, mitna rákövetkező napon, aztán meg hírtelen baromi erőslett, akkor már du kettőkor is erős volt... Nagyon hirtelen volt, az előző nap alapján meg sem mondtam volna. Mi pont azt a napot hagtuk ki, mert előtte voltunk együtt, és kiskatonák úgy voltaka környéken, aztán másnal volt az akció megint, de akkor már ismét nagyon halvány volt.... Nekem a 12 ciklusnapra esett a dolog...de én ittam cickafarkfű teát, Melischnek későbbre...szóval az egyéni...kitartás, és türelem én is ki voltam, amikor láttam, hogy haéványabb, de az erős két csíkról nem maradsz le, ha minden nap nézed! Nyugi, megy a drukk!

Melisch: apropó, ha nekem a 12 cn volt, akkor án elvileg már két nappal hamarabb tesztelhetek???
De én érzem, hogy nekem nincs semmi, szóval...nem élem bele magam.

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!Voltam reggel vérvételen.Este hivom a dokit,hogy mennyi lett a hcg a csütörtökihez képest.És az mondta ha oke,akkor holnap ultrahang végre!Ma először éreztem azt vérvétel után,hogy hányni fogok,de hálistennek elmult.Na mondom jól nézek ki,a fiammal még szüléskor is hánytam.De hátha ez lány,azért nem bántja anyucit.
Vendég

igen nyuszifül tesztelhetsz én még nem szántam rá magam ha fogok előbb tesztelni :lol: :lol:

izisz szoritők, hogy estére jó hirrel gyere ismét :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

megy a drukk a tesztelőknek!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hátha egy pár nap múlva gratulálhatunk a friss kismamiknak!Ja,reggel az egyik kedves asszisztensnő megjegyezte,ahogy diktáltam az utolsó menszeszem dátumát,hogy,,Óh, ez még csak egy hét kimaradás,ez még nem jelent semmit.Egyébként kivánt terhesség?,,.Mondtam neki olyan nagyon,hogy tavasz óta kivánjuk.Erre bedugult.
Vendég

de bunkó.............egy hete késik......áááááá........az már igenis jo......főleg akinál nem szokot ennyit késni és pozitív tesztek is vannak a kezébe......komolyan az ilyen embert nem udom megérteni..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok, szép (termékenyülős :D hetet mindenkinek!!

melisch:nehogy elkezdj fogyizni...ilyen paraméterek mellett egyáltalán nincs szükséged rá!!!amúgy az erős fogyi is csökkenti a fogamzóképességet!!! ha mozogsz, normálisan eszel nem lesz gond...mondjuk a sült krumplit nem éppen megfelelő zöldség :D

ajánlom mindenkinek friss narancs+sárgarépa lé keveréket...finom is!!!

ha 1-1,5 év alatt nem jön össze a bab mindenképp kell az orvosi segtség. 2 barátnőm is íy járt, kiderült, hogy endometrióisuk van,műtét+ 1 hónap várakozás =most babásak mindketten :D

boganna: sztem a tesztet legjobb reggel csinálni...

megy a drukkkkk mindenkinek++++
evic

boganna tényleg reggel a legmegbízhatobbak a tesztek.........drukk.........++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

az LH nekem este jobban kimutatta én reggel nem láttam semmit betettem a tasakba és másnap mikor elővettem ellenőrzés véget akkor láttam, hogy erősebb volt a csik és rohantam tesztelni este 9-kor és szuper pozitiv lett az 6-ik tesztelési napon!

evic az idén még nem ettem sült krumplit a tegnap lefőztem és utána a lerbe sütőttem kicsit ropógosra imádom a krumplit! :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!
Most ébredtem,ledőltem a kisfiammal,hát el is aludtam vele,3 órát szundítottunk :lol:
Olyan éhes-szomjas-mindenes vagyok,de mit????Rá se tudok jönni,mit ennék...reggeli lecsó volt,vacsorára pizzát gyúrok,de mit ebédeljek???Ki mit főz???
Ja,ilyen bunkók a kis terhesekkel,barátnőm (30 éves) hazazavarták,egy hete késett neki,azt mondták,mit akar maga még????Novemberbe megszült(megcsászározták),mert elakadt neki a csatornába...2 nap múlva itthon volt..én igen-igen örülnék,ha 2 napig kellene csak bent lenni...de aki szül,az meg egy nap???Egerbe 5 a császár,4 a term.szülők...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

én lehet csinálok lángost mert megveszek érte....meg lsz rántothusi rizzsel és lesz egy kis gulyásleves is......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!
Annyit emlegetitek ezt az LH tesztet, hogy a végén még én is kipróbálom!!!

Izisz, ez az asszisztensnő tényleg elég bunkó volt! Ne is foglalkozz vele! Már nagyon várom az esti eredményt!

Evic, én is a normál súlykategóriába tartozom, bár könnyen felszaladnak rám a kilók és sajnos én is imádom az édességeket! Szoptatás alatt híztam én is sokat, olyankor szerintem nem is szabad foglalkozni a plusz kilókkal, mert az a legfontosabb, hogy minél tovább szopizzon a pici és persze hogy legyen neki mit szopizni! Én 6 hónapig kizárólagosan szoptattam, aztán mikor megkezdtük a hozzátáplálást, akkor kezdtem jobban odafigyelni az elfogyasztott ételmennyiségekre! Lefogytam 18 kg-ot, de még mindig szoptatom a 18 hónapos manókámat!

Nyuszifül, attól hogy nem érzel semmit, még simán lehet baba a pocakodban!

Melisch, ez a recept nagyon jól hangzik! Gyakorlatilag olyan, mintha sült krumplit készítettél volna, csak olaj nélkül.

Kép
adiadi

Én ma borsólevest készítek, másodiknak meg cukkinis húspogácsákat krumplipürével.

Kép
adiadi

Én fogytam,mikor csak szoptattam,79 kg voltam.Most,mióta kap mást is,visszahíztam,de most is 85-tel kezdtem,Pistikét is...hát majd meglátjuk...most mennyi jön fel...
Gulyásleves szombaton volt,húsleves tegnap,de azt még ma is esszük.Meg egész csirkét töltöttem,még az is jut a többieknek,nekem nem kell belőle...Lángosba nem nagyon vagyok otthon,nekem olyan,hogy vagy eszed rögtön,mert 10 perc után betöri a fejed. :oops:
Perpike mi újság?????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

evic nem akarok fogyizni de pocaklakó nelkül ha nem tudom bezárni a kedvenc nagrégom gombját mert szorit ha üllők az nem jó érzés egy nőnek. Persze ha van baba legyél minnél kerekebb az én véleményem!

adiadi csak a tepsi aljár teszek olajat, hogy ne süljőn oda :oops:

na ne beszéljek annyit a kajárol mert máris korog a gyomrom, melóba vagyok hátha ráveszem tesómat hozzon nekem valami kaját mert csak 6 óra fele érek haza :wink:

Kép
Kép
melisch

[quote="melinda1985"]L írta:melinda1985ángosba nem nagyon vagyok otthon,nekem olyan,hogy vagy eszed rögtön,mert 10 perc után betöri a fejed. :oops:

ez jó :P :P én soha nem csináltam nem is tudnák hozzá sem kezdeni

Kép
Kép
melisch

Melicsh: így azért más ám a sült krumpli....egyébként én is imádom + a 3 éves lánykám is...(nem voom meg magunktól :D , csak anni, hogy más zöldség is kell...

Nyuszifül: én sem éreztem semmit, amikor terhes lettem, sőt még akkor sem amikor a teszt kimutatta...sőttt sokáig semmit..kezdtem azt hinni, hogx tévedek és nem :D

Adiadi: én is így csináltam mindent. 6 hóig csak szopi (ha nem volt elég a tej más anyukáktól pótoltam szoptanit segítségével és nem cumival) 18 hóig szopcsizott..utána már tényleg nem volt semmi tejcsi, hiába varázsoltam :( remélem te jóval tovább bírod :D

mai menü: birsalamleves, rizs+párolt kápi+kacsa husi (tegnapi maradék :D

holnap Norbi kaját próbálok magamnak...remélem ehető lesz??majd beszámolok
megyek megetetem a csajszimat (még nem ovis)
evic

sajna elkezdtem barnázni....halványan de akkor is..... :cry: :cry: :cry:
a dokim azt mondta szedjem az utrot..szedem is....holnap igy nem kell mennem uh-ra hogy ne rázzam magam az utazás során....várunk pár napot éés ha nincs semmi akkor meyek uh-ra....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska, pihenj sokat és ne aggódj, nem lesz semmi baj! Sokan szoktak az elején barnázni, Lili lányommal nekem is volt!

Kép
adiadi

igen de nekem a tavaly januári babánál is igy kezdődött....
és neked elmult?mitől?szedtél vmmit?
........az orvosom azt mondta szerinte nem fog segíteni....jaj most ugy sírok.......... :cry:
a szülésznőm rendes ő bíztat.....hogy bizakodjak....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ne sírjál Nita!!!!Árt a babának...szerintem feküdj le,ha tudsz.Szedsz valami vitamint???Úgy segítenék neked!!!Nekem akkor volt barnázás,mikor beágyazódott.Pihenjél!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szedek elevitet,folsavat és most már az utrot is....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Én nem szedtem semmit, 2 napig barnáztam, aztán elmúlt.Bár én a 8. hétben barnáztam. Az orvosod mit mondott?

Kép
adiadi

Ízisz: ekkor a bunkó nővért....menjen a sunyiba az ilyen! :evil:

Nita:Pihenjél sokat, ne nagyon mozogj, nyugi-nyugi-nyugi!Tudom, hogy sok a munkád, de most pihizz!

Evic:hm kacsasült....

Hát én nem tudom kíváncs leszel a következő hónapra. Hőm az vicces, napközben reggel 36,8-36,9 délelőtt 37,3 du 37, 6 estére megint lemegy...:)

Nem baj, most nagyon sok midne összejözz, írtam, hogy az államvizsgát nem Párom mellettcsinálnám, hanem egy nagyon jó ismerősnél...hát úgy néz ki ez nem jött össze. Akkor marad a régi felállás, csak itt nagyon nehéz tanulni....meg ez nem saját lakás, a mién csak máj. végén lesz költözhető állapotban!

Kép
nyuszifül16

nita ne sirj mert nekem is kell, hátha eláll és ugy indulj, hogy nem lehet semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON SZORITOK

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Melinda:

A homeopátiás bogyó neve Chamomilla!
Nagyon jó, próbáld ki.
Ez a súlygyarapodás engem már most aggaszt...
A kisfiammal 55kg-mal kezdtem a terhességet és lett belőle 82!!! :shock: :oops:
Nem azért mert folyton ettem, hanem azért mert rengeteg víz volt rajtam.
Nem tudtuk a vízesedést megállítani, az orvosok csak néztek, hogy ilyen vízes kismamát még nem láttak.
Szörnyű volt.
Viszont szerencsés alkat vagyok, mert fél év alatt ledobtam magamról az összes felesleget sőőt!!! 53 kg-ra fogytam...
Most ismét 55 kg vagyok kíváncsi leszek a végén megint olyan sokat hízok-e.
Hát remélem 15- nél több nem jön fel, nem mintha lehetne irányítani...
Lassan kezdek kilábalni a betegségből...
Valami szörnyűűűűűű volt! :evil:

Vigyázzatok magatokra, puszi nindenkinek!!!

Kép
Kép
sz.niki

Nita: pihizz, aludj, ha kikészülsz az segít valamit, a feszültség, csak árt! Nyugi!

Kép
nyuszifül16

nia: próbálj megnyugodni, relaxálni stb....tudom könnyű mondani, de ha idegeskedsz az csak ronthat...
nagyon szorítunk...minden rendben lesz

írtam a ffi vitamint legutóbb. most mondták a nevét fer 14, mi nem ahsználtuk de most lehet, hogy kipróbáljuk...ártani nem árt. a neten van róla info
evic

most megettem egy jo tányér májgomboclevest........és fekve írok......
leht nem is barna volt hanem sötétebb sárgás folyás......mert most ninc semmi......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hála az égnek, meg ne mozdulj! Pihenj csak tovább!SZorítunk!puszi

Kép
nyuszifül16

Nita:

Nagyon sok kismama barnázik az elején, nem szabad rosszra gondolnod!!!!!!!!!!
Nem lesz semmi baj, csak pihenj nagyon- nagyon sokat.
Szedj magne b6-ot, én úgy tudom az használ nameg az utro is jó.
Semmiféleképpen ne idegeskedj, mert az csak árt a babának.
Próbálj megnyugodni, és mondogasd magadban, hogy nincs semmi baj!!!
KITARTÁS szorítunk érted!

Kép
Kép
sz.niki

jaj nita csak rád tudok gondolni pedig kéne dolgozzak annyira szeretném ha nem lenne semmi gond :oops:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?