sziasztok,
bocs, hogy eltűntem, de gyerkőcöt kellett beimátkozni az ágyba
nem egy alvós típus....ilynekor minden rájön..
nyuszifül
amit bevetettünk: előszöris csináltam egy 2 hetes méregtelenítést. Sokan hülyeségnek gondoljál, de sztem hasznos. sok gyüni zöldséglé stb. akkor a súlyommal nem volt gond, de ez még fogyasztott is egy kicsit...aztán a rendszeres torna, mert pl. általában nem mondja senki a csajziknak, hogy a megtapadás nagyon függ a méh vérellátásától is. így napi 2x15 perc futás vagy egyéb mozgás serkenti a vérellátást +az érést is.
utána jött a vitamin folsav +elevit+ halolaj kapszula
harmadszor ki kell tapasztalnia mindenkinek a peteérést. ennek "látható fizikai" jelei is vannak.kb. fél évig jegyzeteltem magamnak, hogy kb. mikorra esik a dolog. Ja4 és persze akkor amikor gondolod, hogy van csinálni ezerrel.. utána rengeteg fehérjét ettem...hirtelen ennyi jutott eszembe...
lehet, hogy ezek segítettek. lehet azis hogy nagyon mázlista voltam...sztem ártani nem ártottak a dolgok
adiadi
minden ötletet, tanácsot szívesen fogadok..köszi szépen. én most Norbis kaját próbáltam ki a héten..szerintetek használ vagy csak duma???torna szeptembertől heti 3x 2 óra kondi, ami 6 kg-tól megszabadított, dejött a karácsonyi kaja...
bocs,
hosszú lett