Megjöttem
Hát lányok szépen termeltetek, elég volt végigolvasni amit írtatok. De nagyon igyekeztem ám! Látom azért mindenki nagyjából rendben van, pocaklakó kismanók növekednek. Ezúton gratulálok a két új kiskukishoz
Hát én totál el lettem kényeztetve, öt nap után már egy kicsit fárasztó is. Kicsit rossz volt hazajönni, de hát muszáj. Finomakat ettem nyamm nyamm, anyukám a kedvenceimet főzte minden nap. Ja és nem híztam egyetlen kilót sem! No ezen meg is lepődtem, de mondjuk nem zsíros kajákat ettem, inkább főzelékféléket. Megvarrtuk a kiságyba a huzatokat, lepedőket, még tároló is kikerült az anyagból amit vettem, és 5 büfikendő, egy babakifogó tetra pelenka anyagból. Apukám ott sertepertélt körülöttünk, kíváncsi volt. A kiskutyámat is jó volt dögönyözni, hogy megöregedett szegényke. (Tacsi és 13 éves, a pofija már megőszült és a szemöldökszőre is tiszta fehér)
A hétvégén megnéztük a tesómmal a Mamma miát. A történet lapos szerintem, de jó a zene. Emma imádja a 60-70-es évek zenéit, így eldöntöttem, hogy napközben azért 1-1 órát azt hallgatok vele. Apukám szerint nem jó, ha egy leány már ennyi idősen diszkózik. Naná, hogy vigyorog rajta, félt nagyon.
Emma baba ahogy megfigyeltem kialakított magának valami napirend félét.
Este 10-től úgy éjfélig kepeszt ezerrel. Hajnali fél6-7 között mocmorog, nomeg délután úgy 1-2 óra körül. Hát az éjszakának nem örülök, félek megmarad, ha megszületik. Este újra meghallgattam a babahallgatóval, csuklásnál nem tudom mit kéne hallani, de hogy böfögni tud az biztos.
Mintha egy kis béka lenne a hasamban. Nem tetszett talán neki, mert nekiállt ütni a hallgatót.
Akkorát ugrottam, hogy csak na.
„Megbeszéltem” vele, hogy ezt apának is meg kell ám mutizni. Szóltam Rodnak, aki kb 1 perc után elunta a hastapizást. Drágám meg akkor indult be.
Mondani sem kell, hogy Rod amilyen képet vágott rögtön kitört belőlem a röhögés. Igen…így teli torokból. Először érezte, és többször is egymás után. Mikor a baba megnyugodott, rohant a szgéphez, és újságolta a neten a haverjainak
Ja, nem tudom, hogy tapasztalt-e valaki ilyesmit. A szeméremcsontom, alsó csontocskáim fájdogálnak. Utánaolvastam, hogy megindult a szülésre felkészítő hormontermelődés, ami lazítja a csontokat porcokat a könnyű szüléshez. Csak kellemetlen…félek rosszabb lesz, ráadásul a kilátásaimat tekintve felesleges.
Most már eldugulok, kitakarítom a malackákat, aztán lassan majd készülök a nőgyogyihoz. Kíváncsi vagyok mit mond. Ez a súlymizéria egy kicsit kiakaszt. Eddig az UH doki meg a védőnő cseszeget, hogy hízni kéne már, a saját dokim meg azért, hogy ne merjek egy kilót sem felszedni.
Húsz hetes pocak és a félidős kismama (fejet ne nézzétek, alvás után vigyorgok mint a vadalma és csúnya vok, ráadásul a kismamaruci mellben már igencsak szűk)