Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttem :)

Hát lányok szépen termeltetek, elég volt végigolvasni amit írtatok. De nagyon igyekeztem ám! Látom azért mindenki nagyjából rendben van, pocaklakó kismanók növekednek. Ezúton gratulálok a két új kiskukishoz :D

Hát én totál el lettem kényeztetve, öt nap után már egy kicsit fárasztó is. Kicsit rossz volt hazajönni, de hát muszáj. Finomakat ettem nyamm nyamm, anyukám a kedvenceimet főzte minden nap. Ja és nem híztam egyetlen kilót sem! No ezen meg is lepődtem, de mondjuk nem zsíros kajákat ettem, inkább főzelékféléket. Megvarrtuk a kiságyba a huzatokat, lepedőket, még tároló is kikerült az anyagból amit vettem, és 5 büfikendő, egy babakifogó tetra pelenka anyagból. Apukám ott sertepertélt körülöttünk, kíváncsi volt. A kiskutyámat is jó volt dögönyözni, hogy megöregedett szegényke. (Tacsi és 13 éves, a pofija már megőszült és a szemöldökszőre is tiszta fehér)

A hétvégén megnéztük a tesómmal a Mamma miát. A történet lapos szerintem, de jó a zene. Emma imádja a 60-70-es évek zenéit, így eldöntöttem, hogy napközben azért 1-1 órát azt hallgatok vele. Apukám szerint nem jó, ha egy leány már ennyi idősen diszkózik. Naná, hogy vigyorog rajta, félt nagyon.

Emma baba ahogy megfigyeltem kialakított magának valami napirend félét. :) Este 10-től úgy éjfélig kepeszt ezerrel. Hajnali fél6-7 között mocmorog, nomeg délután úgy 1-2 óra körül. Hát az éjszakának nem örülök, félek megmarad, ha megszületik. Este újra meghallgattam a babahallgatóval, csuklásnál nem tudom mit kéne hallani, de hogy böfögni tud az biztos. :D Mintha egy kis béka lenne a hasamban. Nem tetszett talán neki, mert nekiállt ütni a hallgatót. :D Akkorát ugrottam, hogy csak na.
„Megbeszéltem” vele, hogy ezt apának is meg kell ám mutizni. Szóltam Rodnak, aki kb 1 perc után elunta a hastapizást. Drágám meg akkor indult be. :D Mondani sem kell, hogy Rod amilyen képet vágott rögtön kitört belőlem a röhögés. Igen…így teli torokból. Először érezte, és többször is egymás után. Mikor a baba megnyugodott, rohant a szgéphez, és újságolta a neten a haverjainak :D

Ja, nem tudom, hogy tapasztalt-e valaki ilyesmit. A szeméremcsontom, alsó csontocskáim fájdogálnak. Utánaolvastam, hogy megindult a szülésre felkészítő hormontermelődés, ami lazítja a csontokat porcokat a könnyű szüléshez. Csak kellemetlen…félek rosszabb lesz, ráadásul a kilátásaimat tekintve felesleges. :(

Most már eldugulok, kitakarítom a malackákat, aztán lassan majd készülök a nőgyogyihoz. Kíváncsi vagyok mit mond. Ez a súlymizéria egy kicsit kiakaszt. Eddig az UH doki meg a védőnő cseszeget, hogy hízni kéne már, a saját dokim meg azért, hogy ne merjek egy kilót sem felszedni. :roll:

Kép Kép
Húsz hetes pocak és a félidős kismama (fejet ne nézzétek, alvás után vigyorgok mint a vadalma és csúnya vok, ráadásul a kismamaruci mellben már igencsak szűk)
Vendég

Szorulás: sütőtök!!!!!!!!! Nekem tuti bejön! Meg a reggeli éhgyomri pohár langyosvíz.

Kűzd valaki rajtam kívül igen alacsony vérnyomással? Eddig is ez volt, de 2-3 napja rémes, állandóan elsötétül a kép, ha felállok. Ötletek?

Kép
benta

Noémi, voltam, a budaörsi Tescoban, de az akciós bodykon kívül más érdemleges nem volt.

Kép
benta

Sziasztok!

Megmaradok, bár még mindig nem a legjobb, de sztem most a hasfájós hetem lesz, kell biztos a kicsinek a hely.

annyira sokat mocorog a drága, egyre jobban érzem, van amikor hullámzik a hasam is.

Nemsokára megyek a pajzsmirigyes dokihoz, nem izgulok. Érezném ha baj lenne, remélem.

Benta: tea, kávé és sok folyadék alacsony vérnyomásra. Nekem az elején volt.

Anuk: nagyon szép kismami vagy!

Én is túl vagyok a félidőn!

Szép napot!
Vendég

Ja, tegnap voltunk Tescoban, vettem két body csomagot, egy 5-öset és egy 3-as micimacisat:). 62-eset, ennyi sztem elég is lesz.
Vendég

Begane: gratula a biztos kukishoz! Szép a csöppöd!
Vendég

Anuk:
Szép nagy pocid van neked is!

Puszedli:
Az én babám ha fiú, ha lány tuti szeretni fogja a focit mert annyit rugdalózik hogy hihetetlen! :lol:
Tegnap este azt hittem ki akar jönni a hasamon keresztül 8)

Beléptünk a 19-ik hétbe, sajnos rókázással kezdtük :oops:
Lehet a kaja miatt meg a kalciumos lötyi is rásegített :?
Bár kissé ingerültnek érzem magam a körülmények miatt.
Nem baj, már csak két hét! 8)

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Begane, gratulálok a kukishoz!!! Nagyon klasszak a képek!

Csajok, hogy fognak a fiaink csajozni, ha ilyen sokan lesznek???? Verekedni fognak a nőkért! :D

Én nagyon kiszúrtam a fiammal tegnap: Délután ittam egy könnyű tejeskávét, aztán ettem egy kis csokit. Szegény gyerek éjszakáig pörgött, mint a ringlis...(Úristen, hogy kell írni???), szóval a körhinta :D

KépKép
süni76

Sziasztok Lányok!

Anuk, jó hogy újra vagy! Nagyon sugárzó kismama vagy! Látszik, hogy boldog vagy, és ez a lényeg!
A csontok tágulását néha én is érzem. Nekem mostanában kezdődött el, hogy néha érzem a fenekemet, illetve a hüvelyemet is. Szerintem Áron lefelé rugdosódik néha, és így elzsibbaszt! De azt is észrevettem pár napja, hogy a hólyagomat is kezdi megtalálni, és néha akkor is pisilési ingert érzek, ha tudom, hogy pár perce voltam - aztán elmúlik!

Köszi, Benta! Bodyaim már vannak, úgyhogy akkor most nem megyek.
Már annyi cuccom van, hogy összeírtam mi kell - igaz kéne egy csomag fehér hosszú újjú body 56-os, de azért nem fogok kikocsikázni - annyira nem nagy az akció! Majd szombaton, ha úgyis arra járok!
A vérnyomásom nekem sem túl magas, de ájulásos tünetekkel nem kűzdők. Szerintem igyál kávét. Nekem a védőnő azt mondta, hogy még mindig jobb, mint esetleg elájulni, és a babának nem lesz tőle baja!

Eve, nem értem a vonalzódat. Az egyik szerint 19 + 1 hetes vagy, a másik szerint 24 + 1. A kettő között túl nagy a különbség...
És azt sem értem, hogy miért írod, hogy már csak 2 hét?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi:
2 hét múlva költözünk anyóséktól! 8)
Azért különbözik a két vonalzóm, mert a doki szerint egy hónappal
korábban lettem terhes mint ahogy azt számolta. :oops:
Csütörtökön megyek genetikai uh-ra ott minden kiderül.
Addig nem tudok semmi konkrétat.
Kijavítottam a második vonalzót a doki számításaira, mert előzőleg
az augusztusi mensim dátuma szerint volt.Ez nagyjából így elfogadható.
De félélmetes hogy ha tényleg elnézték :!:

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Megjöttem a pajzsmirigyestől, nem épp jó hírekkel.
Alulműködik, holnaptól gyógyszert kell szednem :cry: . Nem nagyon örülök.
Megyek dolgozni, ezer minden van.

Pusz
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kezdek már gyógyulgatni.Sikerült a korai antibiotikum (Klacid) kezeléssel elejét venni a nagyobb problémáknak. KIs orrfújással, köhögéssel megúsztam, de legalább nem voltam már másnaptól lázas.
A férjem viszont kikészít! Mióta beteg vagyok , állítólag nagyon horkolok és nem tud tőlem aludni. Egyik hajnalban arra ébredtem, hogy összeszorítja az ajkaimat. :evil: A történethez hozzátartozik, hogy én 10 éve hallgatom az ő horkolását türelmesen :evil:

Lányok!
Én is érzem már nagyon halványan a babamozgást, annyira jó, annyira vártam már. :D
Ja és csütörtökön 4DUH!! Hátha kiderül a neme! :shock:

Kép
Kép
sosi

Évi!

Az hogy lehet,hogy ennyit tvedett a doki a számításnál, ez nagyon sok!

Puszedli!

Napi 1x bevenni tablettát nem olyan nagy dolog, és végül is ez egy a szervezetben normálisan is jelenlévő hormon, amiből most neked kevesebb van mint kéne. Legalább nem fogsz annyit hízni, nézd a jó oldalát! :D

Kép
Kép
sosi

Noémi!
Igen, az ugyanaz (kókuszmatrac) és mosható a huzata...

Benta!
Valószinüleg a köldökzsinórt nézte a doki bácsi fütyinek :oops: ....

Anuk!
Hű de szép nagy pocid van :wink: ! Nórának is kialakult napirendje van és én se bánnám, ha így maradna :D ....

Puszedli!
Ez nem jó hír :( , de inkább a gyógyszer, mint, hogy alul működjön és ne csináljanak vele semmit....

Ma megvettem a bordűrt és a szőnyeget. Mindkettő sárga, macis. Végül nem az lett, amit kinéztem. (Ez a bordűr olcsóbb volt , 12e helyett 3600-ból megúsztam. Azért nem mindegy.) Már úgy várom, hogy neki állljunk a szobájának....

KépKép
amadea

Évi, hogy ez hogy lehet? A babák az első 12 hétben tökéletesen kiszámítható módon fejlődnek. Pont ezért - ekkor még könnyű belőni. Akkor most mikor fogsz szülni, mikorra vagy kiírva?
És a vizsgálatokat hogy csinálja? Mintha 19 vagy mintha 23 hetes lennél?

Puszedli, egyetértek az előttem szólókkal - jobb napi egy bogyó!

Köszi, Amadea. Akkor szerinted érdemes megvárni a baba-mama heteket? Mikor lesz?
Tök jó, hogy megvetted a tapétát, és a szőnyeget! Én is alig várom már, hogy kezdjük a beépítést! Annyira szeretném már, ha ott állna az összeszerelt kiságy! Az már annyira valóságos! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Képzeljétek most beszéltem az orvosommal. A tüneteim alapján úgy tűnik belső aranyerem van.
Szerdán megyek hozzá vérvételre, és akkor megpróbál nekem a kórházban egy proktológust keresni. :oops:
Tudja valaki mit csinál egy ilyen orvos?
Én aggódom...mármint a vizsgálattól...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi!
A proktológus kifejezetten végbélproblémákkal foglalkozik. Nem akarlak megijeszteni,de a rektális vizsgálatot nem fogod megúszni :( ,viszont kúppal, krémmel tud segíteni és legalább elmúlik a problémád...szerintem elsősorban ő is táplálkozási tanácsot fog adni...

Én mindenképp megvárom a baba-mama heteket, Cora-dolgozó sógornőm szerint február elején lesz...

KépKép
amadea

Amadea, köszi!
Gondoltam, hogy nem úszom meg - de remélhetőleg kíméletesek lesznek - látván a pocakomat.
Mivel a cégem fizet ilyen magán egészségügyi szolgáltatót, ezért most oda megyek, első körben a belgyógyászhoz ma 1/2 5 -re, aztán majd meglátja, hogy továbbküld- e proktológushoz.

A táplálkozás tekintetében, én tényleg próbálkozom. Ma reggel - kapuccsínó - frissen facsart narancs+grapefruit lé + szilvajemes kenyér + még egy pohár narancslég + magnézium.
A férjem már röhögött, azt mondta, hogy más ettől - bocsánat - befosna. Nekem meg semmi....kivagyok!

Na mindegy remélem okosabb leszek 1 óra múlva!

Köszi a belső infót, akkor várok én is! Végül is jövő héten már február.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!
Noémi!Szorítok Neked!Ha szükséges a vizsgálat,biztos nem lesz kellemes... De gondolj arra,hogy jó,ha most kiderül,ha valóban van aranyér és kezelik,nem a szülésnél válik még rosszabbá...

Kép

Kép
ékes+tesó

Noémi!
Gondolok rád ma!

KépKép
amadea

Sosi:
Nem tudom de nagyon aggaszt :oops:

Noémi:
Halvány lila gőzöm sincs. :?
Csütörtökön megyünk "A" 19 hetes szűrésre,
uh+AFP eredmény összevetése remélem ott
kiderül minden.

A 12 hetes eredményeim:
2008.12.11 (12 hét 5 nap)
(szűrés 12 hetes)
Az uterusban 1 élő mgazat.CRL: 56,5 mm BPD: 20,9 mm NT: 1,7 mm (normál)
A MSZNUT érvényben lévő szakmai protokolljaszerint végzett vizsgálat során eltérésre utaló jel nem észlelhető.
A vizsgálat Voluson 730-as készülékkel történt.

Ha valaki ért ehhez, akkor nagyon szépen kérem írjon!

Kép
eve3htv

Évi!

Megnéztem az én 12.heti UH leletemet, ami mszintén Voluson 730-as készülékkel történt.
CRL:49 mm, BPD:16 mm, NT:1,6 mm. Tehát a te babád kissé nagyobb, majd próbálok utánanézni , hogy a 12. hétem milyen tól-ig értékek vannak. Nekem még egy csomó más adat is van rajta, neked nincs? Ja , és ekkor azt mondta, hogy a gép 5 nappal idősebbnek számolta a méretei alapján, akkor jún.16-ot dobott ki várható szülés időnek.

Kép
Kép
sosi

JA, most látom, hogy te 12+5 naposan voltál, én meg 11+4naposan. Ez egy hét különbség, akkor szerintem belefér a méretbeli különbség, nem?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Már meg is jöttem!
A belgyógyász nem csinált semmit. Nem vizsgált meg, mondván majd a proktológus, de a tünetek alapján szerinte is belső aranyér.
A gond az, hogy a proktológushoz feb. 5-re van legközelebb hely, mert csak csütörtökön rendel, és ezen a héten már nincs hely. (persze azért majd telefonálok, hátha valaki lemondta)

Egyébként nem aggódom a vizsgálat miatt. Kellemetlen lesz, de túl kell esni rajta.

Évi az uh. eredményedről: Szerintem tökéletes a bébid, de 3-4 héttel nagyobb nem lehet!
Én mikor voltam, akkor a BPD 20 mm volt, és az pont 12 hetesnek felel meg. Ha megnézed a mamaneten, akkor a 12 hetes 20 mm a 13 hetes pedig már 24. Tehát ha te 15+5-nél voltál, akkor teljesen jó a mérete, korban. Szóval pár napot lehet ide-oda tologatni, de heteket nem.
A Crl pedig egy kicsit kisebb is, azt 11+6-ra írja.
Szóval én nem értem, miért mondta a dokid. A méretek alapján egyértelműen Te számolsz jól, és 19 hetes terhes vagy - illetve a 20. hétben vagy.
Itt a mamanetes link, ellenőrizni: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

KépKép
KépKép
kfnoémi

Most nézem, hogy elírtam.
Tehát nem 15+5, hanem 12+5 Bocsi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Eve!

A te 12. hetes leleted tökéletes egy 12 hetes bébinek.

KépKép
amadea

Vááááá...az összes helyen megszűnt a kismamatorna, amiről tudtam :evil: . Így most muszáj lesz a védőnő által javasoltra menni, de oda nem akartam, mert az csak 1x van egy héten...Szerintetek az nem kevés?

KépKép
amadea

Puszedli: Reméljük, hogy egy tabletta mindent megold. Tudod, a baba a fontos és mi mindenre készek vagyunk érte ugye…

Süni: Hát azért akad itt egy-két lány is :D Közöttünk annyi hasonlóság van, majd összehozzuk az utódokat. Ja csoki. Imádtam a macskanyelvet. Erre szombaton egy szemet elszopogattam, hát úgy megülte a gyomrom nagyon szenvedtem :(

Sosi: Remélem azért beolvastál neki. Vedd fel magnóra és játszd vissza te mit élsz át szó nélkül. Drukkolunk a 4D –re nagy élmény lesz biztos én is nagyon várom már.

Rólunk:
Nagyon rendes volt a doki, azt mondta, ha bármi van azonnal hívjam, a védőnőmmel meg beszélni fog, ha sokat dumál, hogy híznom kell. Egyáltalán nem baj, hogy még egy kilót sem szedtem vissza sőt. Jó alaposan megvizsgált. A méhem már túlment a köldökön, zárt méhszáj, magasan fekvő méhlepény. Lábaim nem dagadnak, és a vérnyomásom is jó.
Aztán az UH! :D Emma baba tökéletes. 2 hét alatt 3 cm nőtt!!! Megvan mindene, szépen működik a szíve, meg minden belső szerve. S ha láttátok volna :D A kis szemérmetlen mutogatta a punciját, és egyszer a lábujját egyszer meg a hüvelykujját szopizta. Méretei alapján 21+5.
Azt mondta, hogy megvárjuk a 26. hetet hogy fog állni a vérnyomásom, és beszélni fog a tüdőgyógyászommal, kardiológusommal mert mivel eddig jók az eredményeim ha továbbra is maradnának akkor szigorú tovább ellenőrzés mellett van halvány remény a szülésre :D Jaj annyira izgulok!
Vendég

Anuk, ezek tök jó hírek!
Nagyon jófej az orvosod, hogy ilyen alapos volt, és még bíztat is - pedig szerintem neki egyszerűbb lenne egy tervezett császár, mint akár az éjszaka közepén bemenni, ha megindul a szülés!

Amadea, én is így vagyok. Egy helyen találtam, de olyan időpontban van, hogy munka mellett nem lehet. Én egy DVD-t szereztem. A Sote I. ajánlásával. Tegnap írtam is, hogy iszonyat régi, de egész jó.
Szerintem se túl sok a heti 1, esetleg egészítsd ki sétával. Egyébként a gyakorlatok egész egyszerűek, lehet, hogy pár alkalom után otthon is tudod csinálni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Köszi csajok!
Hát majd folyt köv csütörtökön!

Kép
eve3htv

Sosi: egy kérdés, te vagy a legilletékesebb válaszolni erre: Mo-on a TB támogatja az amniot, avagy a kismamiknak kell a zsebükből a pénzt előhúzni erre? A dokim tett kíváncsivá, s neki is megígértem, hogy mivel van bíztos forásom rá, utánajárok a dolognak.
Előre is köszi.

Kép
kissmanó

Igaz nem engem kérdeztél, de szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a TB támogatja, tehát a vizsgálat, ha a TB-re jogosult vagy ingyenes.
Ez a link megerősíti:
http://209.85.129.132/search?q=cache:X0 ... cd=1&gl=hu

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi!
Mi volt a belgyógyásznál?

KépKép
amadea

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:47-kor.

Heni

Kép
szheni

Uuupsz :oops: ...közben látom, hogy már leírtad....

KépKép
amadea

Ma délután szórkozott velem a babanet!!! :twisted: Nem engedett belépni, no, akkor kértem új jelszót, persze azzal is kidobott! Már megijedtem, hogy végleg lepakol!

Képzeljétek, ma CSUKLOTT!!!!Szegényke: fekszem ebéd után, egyszer csak két olyan érzés, mintha 1-1 óriási buborékoló víztömeg csapódna a méhfaladhoz... utána meg iszonyatosan csiklandós volt... aztán egy perc múlva újra,de már kisebb erővel... szegényke, vagy 5 percig csuklott kisebb-nagyobb megszakításokkal, én meg már úgy csiklandtam belülről... :lol: :lol:
El is aludt utána, szerintem kifáradt.
Napirend: hát nálunk 7 óra körül van egy kis ébrenlét ,esetleg fent van 8ig, utána rövid pihi, és 9-10 között erőteljesen rajcsúrozik. Végül is ez még barátibb időpont mint az éjfél, ugye, Anuk? :lol:
A napközbeni tevékenységét még nem mértem le ilyen alaposan.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

hát köszi, de ahogy elnézem, azért közel másfél éves ez a cikk. Bár azért lehet, nem változott semmi.
Nálunk a magán klinikán kérdeztem meg (a dokim csak ott csinálhat bármit is december óta....szigorítottak: vagy a szülészeten, vagy a klinikán, ő pedig választott....megértem), s majd hátast vágtam az árától: kb. 350 eurónak megfelelő összeg.
no comment.....

Kép
kissmanó

folyt.
Anuk: nagyon szép a pocid! És örülök a jó eredményeknek is! Az álomszép zenét én is letöltöttem, tényleg jó, köszi!

Noémi: hát elég rosszul hangzik ez a doktorosdi... nem is hallottam még olyanról ,hogy belső aranyér... kitartás... :?

Évi: ez azért elég gáz, hogy nem bírták eddig eldönteni... de most biztos kiderül. Biztos igazuk van Amadeáéknak a 12 hetes adatokkal kapcsolatban. Most már tényleg jó lenne, ha eldöntenék, hiszen nem mindegy, hogy koraszülöttnek akarják-e majd számítani a babát, vagy éppen megindítják a szülést, mert nem bújt ki, aztán még nem is kellene neki... Szurkolok, hogy legyen valami egyértelmű eredmény!

Holnap drukkoljatok, jó nehéz német vizsgám lesz... És már nem nagyon bírok koncentrálni az anyagra... :(

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Kissmanó!

Úgy tudom 35 év felett ingyenes, nekem az volt. Illetve annak, akinek indokolt valamilyen egészségügyi indok alapján 35év alatt is. Valamelyik topikban olvastam, hogy az is egy indok 35 év alatt, ha a kismama "fél", hogy valamilyen baja van a babának.

Kép
Kép
sosi

Anuk!

Természetesen kapott a Drágám a fejére. :twisted: Készült már nyaraláson videófelvétel is a horkolásáról, egészen rázummoltam az orrára :D

Kép
Kép
sosi

Kissmanó!

A zárójelentéshez kaptam elszámolást is, tehát, hogy a OEP (egészségbiztostó) mennyit utal át a klinikának a beavatkozásért: 101 000 Ft.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Tapasztalt anyukákhoz lenne egy kérdésem: két tolókaros babakocsi tetszik most, csak eszembe jutott, hogy a babakocsit+Zalánt hogy fogom tudni egyszerre irányítani? nem nehezebb egy kétkaros babakocsit irányítani, mint egy sima tolókarost? ugye testvérfellépő is lesz rá csatlakoztatva. Köszi előre is!

Kép
Kép
evicuska

sztem próbáld ki a boltban. ha legkisebb kételyed is felmerül az irányíthatatlansággal kapcsolatban, akkor jobb nem 2 karosat venni.
egyébként nekem az esernyő kocsival szerzett tapasztalataim azt mondják, hogy jobban szeretem a másikat, a síma tolókarosat.

Sosi: köszi szépen az infót.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Látom, Mindenkinél zajlanak az események....hála Istennek több a jó történés...

Szeretnék tanácsot kéni Tőletek: ma éreztem először, hogy feszül a pocakom. Furcsa, mert nem fáj, csak kellemetlen. Először arra gyanakodtam, hogy "a szelek bántanak"... :oops: Aztán ez a probléma megoldódott, a feszülés meg maradt. Ha jól emlékszem, irtátok, hogy ennek enyhitésére jó a magnézium. Gondolom, kérdezzem meg a dokit, mielőtt beszedném a MagneB6-ot....
:?:

Úgy tűnik, lassan én is beszámolhatok arról, hogy kis Maszatkám aktivan dolgozik odabent :) :) :)
Egyenlőre még csak néha érzem, mintha belülről Valaki pöckölgetné a hasamat. :) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Gyors jelentés:

AFP: 1,2.
Vérkép tökéletes.

Terheléses vércukor a szülinapomon, febr. 24-én:).
Ma a genetikai UH. Remélem kinyitja a lábát a kicsi.

A hasam sokkal jobb mint hétvégén, lehet csak megerőltettem magam szombaton.

Pusz, szép napot, majd jövök!

Vigyázzatok magatokra!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:47-kor.

Heni

Kép
szheni

hello Lányok!

Visszatértem az egyik bázisra, úgyhogy egy picit visszaolvastam, és nagy örömmel állapítottam meg, hogy távollétem alatt nagyobb falrengető esemény nem volt, mindenki szépen készülődik, lakberendez stb.
Az esküvőnk jól sikerült, a polgári múlt pénteken volt, de semmi különös, csak belibben két tanúval jegyespárként, aztán kilibben 20 perc múlva, mint házaspár. Férfi anyakönyvvezető volt, ami engem meglepett. Mindig vonzott az anyakönyvvezetés, de hogy egy férfi is választhatja ezt, ez eddig sose jutott eszembe. Másnap négykor kezdődött az esküvői istentisztelet, nem volt nagyon meleg, viszont nem is lett nagyon hosszú. Jó sokan voltak a templomban, ennek igazán örültünk, egy jó fél óra volt csak a kézfogás a kapuban. ( ha meglesznek a fényképek, majd esetleg töltök fel). A mulatság fent volt a hegyen, nem volt kicsi. Csokordobás, szem-iszom, tánc, dínom-dánom hajnalig. El is raboltak, bár nem szabályosan. Tulajdonképpen, ahhoz képest, amitől rettegtem ( ónoseső, méteres hó, nem férek a ruhámba), egyik sem következett be, így nem számolhatok be különösebb bakiról. Volt olyan, hogy nem pont azok jöttek e,l, akik visszajeleztek, vagy nem olyan összetételben, de ez nem volt probléma, mert élelem jutott nekik, az ültetőkártya vonatkozásában pedig magukra vessenek. A fotós gépe egyszer elromlott, de szerzett másikat, és hát különben sem ez a legfontosabb. Szóval igazán szép volt. Reggel pedig, mikor felkeltünk ( nagyon kényelmetlen volt a szállodai ágy), ahogy kimentünk, egy ilyen giccsesen szép téli érdőbe léptünk, egészen valószínűtlen volt. No, mindegy, szóval, immár mormota asszony vagyok.

mormota
mormota20

Kedves Mormota Asszony! :D
Szívből gratulálunk és várjuk a képeket!!!! :wink:

KépKép
amadea

Mormota, gratulálok! Várjuk a képeket!

Ivett a feszülésre a magnézium mindenképpen jó! Szerintem mindenképp ajánlatos szedni minimum napi 500mg-ot. Én 1500-at szedek, de ennek nincs mellékhatása, úgyhogy lehet. Szerintem még a dokidat sem kell külön megkérdezni, majd ha legközelebb nála jársz! Lehet magne B6-os, vagy én a magnerotot szedem, de van idvóoldat is!

Heni, örülök, hogy jól telt a hétvége!
Ami engem illett próbálkozom....az aranyér megszünetetésére...eddig még sikertelenül! :(
Az új ruhák tök jók! áronnak már nagyon sok cucca van - írtam is, hogy hétvégén pakoltam őket össze. Azért még 1-2 újjat biztosan veszek, illetve a még hiányzó dolgokat is pótolni kell! :)

Én háromfunkciós babakocsit néztem. Bár sokan mondják, hogy a mózest nem lehet annyira kihasználni, én nem így gondolom. Mivel nyárra érkeznek a babák, szerintem ilyenkor jóval szabadabb az ember, és biztos vaggyok benne, hogy sokat fogunk vele mászkálni. (pl. anyóshoz, anyukámhoz, barátokhoz). De neki nyugodt pihenésre van szüksége, és ehhez szerintem a legkényelmesebb a mózes. Viszont ha már egy kicsit nagyobb lesz, akkor praktikus a sport része, mert tuti nézelődni szeretne séta közben. Én azt is szeretném, ha a gyerekülés csatlakoztatható lenne rá. Én is azt a Titi babakocsit néztem, amit Amadea vett (és ajánlott) Eredetileg a 3:1-ben akartam, mert ahhoz van már gyerekülés is, de a képen nem látom, hogy az adapteres lenne, márpedig nekem fontos, hogy könnyen bele tudjam rakni a kocsiba. Ha az nem az, akkor a 2:1-ben veszem, ami mózessel és sportrésszel van, és egy adatperes babaülést veszek - ha csatlakoztatható a vázhoz, akkor jó, ha nem, hát akkor nem örülök, de ez van...
Egyébként nekem nincs tapasztalatom, de ahogy Evicuska is írta én is úgy éreztem, hogy a két karosat nehéz irányítani, ezért én is az egykarosokat részesítem előnyben!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Mormota, gratulálok és várjuk a képeket! :wink:

Kfnoémi: nem adapteres a Titi hordozója :( Nálunk most a Graco Quattro Tour Deluxe babakocsi (textílmózes, teljesen vízszintesre dönhető sportrész, adapteres hordozó). És jó nagy a bevásárlóhálója. De azt hiszem ez a babakocsi olyan 15 kg körül van, szóval elég nehéz.

Kép
Kép
evicuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?