Új privát üzeneted érkezett!

brigi nagyon helyesek vagytok.....
segíhetek....én ugy szoktam hogy msnen átküldöm a képet és akkor fel tudjátok ide tenni...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, felvettelek msn-en, nyugodtan küldheted majd. Aztán meg majd írok, hogy hogyan lehet felrakni, mert baromi egyszerű :D

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás akkor írd le hogy is kell...megprobálom

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

én éltem külföldön. Németországban és Svájcban. Mindkettőt imádtam, és bizony, ha apa tudna németül már húznánk is a csíkot. Bár itt is megvan mindenünk, ami szükséges, de ott teljesen más az élet, másabbak az emberek, tudjátok a magyar mentalitás híres. :?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Üdv az új topiclakóknak :D Bocs, hogy ennyire ritkán jövök......

Nita!
Gratulálok! Ez aztán a jó hír :lol: :lol:

Zuzmó!
Így, hogy olvastam a párod életkorát én egy kicsit megértem Őt. A közvetlen környezetemben van olyan fiatal pár, ahol a lány 19 a fiú 22 volt, amikor a baba született. Ott mind a ketten akarták, most mégis látszik a fiún, hogy türelmetlen a gyerekkel és sokszor terhes neki ez a kötöttség. A fiúk később érnek és szerintem jó lenne, ha megvárnád, hogy Ő is komolyan akarja a babát. a rábeszélésnek nem sok értelme van, mert azért elég nehéz egy babával néha és ha Ő nem akarta annyira, akkor nem biztos, hogy annyi öröme telik majd a babázásban, mint ahogy te azt szeretnéd. Különben 2011 mindjárt itt van :D :D

Gani!
Szuper jó fej a lányod! :D :D

Bocs, hogy nem szólok mindenkihez, de annyit írtatok.... :D

A családi pótlékot ha megvonják, az hatalmas disznóság lesz kormány az állam részéről. Miért a gyerekes családokat kell szívatni??? Érdekes, a saját díjazásuk egy részéről miért nem mondanak le? Szörnyű ami itt Magyarországon folyik.....

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
De jó, hogy írtál! Azt hittem valami baj van, hogy nem jössz.
Minden oké veletek?

Susy!
Igen!
A magyarok éles eszűek, ez biztos! Nincs a világnak olyan szeglete, ahol magyar ember ne tört volna a csúcsra! De a mentalitás... :cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Brigi, a barátnőm most megy férjhez és ami procedúra van vele és amennyibe kerül, az nekem túl nyűgös. Meg úgy vagyok vele, hogy amennyiért meg lehetne rendezni, annyiért inkább menjünk el 2 hétre a Maldív szigetekre. Tudom, önző vagyok, csak nekem az többet jelentene. Majd ha a párom 60 éves lesz, akkor összeházasodunk, addig nem foglalkozom ezzel. Nagyon jó a képe, majd csinálok én is közöset.

Nita, én folyton rohantam...Onnan tudtam, hogy baba van, hogy bárhol, bármikor képes voltam akár 2 percre is elaludni, amikor pedig ébren voltam, akkor wc-re jártam.

Anita, mi a határhoz közel élünk, és így is megfordult a fejünkben, hogy felső tagozatba már Ausztriába járatjuk. A nyelvtudás miatt nem mindegy, és én nem bánnám, hogy ha nem maradna majd itthon. Mások a lehetőségek. Hűha, ide költöztök?

Dobok fel képeket, de nagyon régiek. Amíg be nem telik a memóriakártya, nem szoktam áttölteni. Lustakinga.

Apát Bendike fotózta, ezért a fura arc, de nem találok sem újabbat, sem jobbat.
Én meg már szőke és rövidebb hajú vagyok.
Kép Csaba

Kép Kinga
kinga82

sziasztok.lvégre elmentek a váratlan vendégek......... :) :)
kinga nagyon helyesek vagytok........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, köszi. Nem nagyon fotózunk, így elég béna a gyűjtemény. Csak a Bendiről van több száz. :lol:

Kinga
kinga82

mi se nagyon fotozzuk magunkat inkább a mátét...belőle jo sok kép van.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon jók a képek.
Mi most Barátnőméknél vagyunk.vigyázunk a két gyerköcre míg ők buliznak egyet. ha holnap haza érek a munkából teszek fel képet én is.
Krisz múltkor bele olvasott a topikba majd közölte hogy "na látod a barátnőid is velem értenek egyet" :D
Én meg el fogadom eljön még az én időm is :D Tudom hogy igazatok van Hagyom majd csak ő is akarja a bébit egyszer.
zuzmo4
Érd

zuzmo akkor nem unatkozol..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nem unatkozom éppen most porszívózunk orrot még szerencse hogy meg csinálják maguknak nekem csak ülni kell és tartani a csövet.
zuzmo4
Érd

Nitácska: hogy megy a tanfolyam? holnap is mész ?
zuzmo4
Érd

jol megy köszi.egyre többen kérik hogy csináljam meg a körmüket.....
holnap is megyek igen......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, milyen körmöt csinálsz? Nekem porcelán van, mert a zseléset mindig ledobta a körmöm pár nap alatt. Olyan szépeket lehet belőle csinálni. Nem zavar a por? A körmim mindig maszkban dolgozik.

Zuzmó, ajaj, most aztán igazoltuk Kriszt :roll: Gyakoroljatok csak :)

Kinga
kinga82

Gyakorolunk gyakorolunk szorgalmasan. :D

Nekem is mindig ledobta a műkörmöt a körmöm.

Ki mit csinál a hétvégén?
Én sajnos dolgozom :(
zuzmo4
Érd

én nem dolgozom maszkba mert idegesít.....most a porcelán körmöt tanultuk.egész jol megy....a zseléset később fogjuk....
egyépként én pont a zseléset szeretem...kevésbé macerás.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, a körmimnek talán macerásabb, de így is megvagyunk 70-75 perc alatt. A másik nem jött be nekem. Én rágom a körmöm és nagyon vékony is, viszont a kezem szem előtt van, így muszáj. Meg így nem kell vele 3 hétig foglalkoznom. Nem zavarják a babásodást azok az oldószerek? Nem értek ugyan hozzá, de elég erős a szaguk.

Zuzmó, a porcelánnal nekem nincs gond. Semmi terv nincs 7végére, mert még nem gyógyultunk meg rendesen, így sztem itthon leszünk. Ja, meg szülinapom lesz, és talán eljönnek Anyuék, akkor összedobok egy szülinapos ebédet. "Nagylányomat" oltják HPV ellen, talán elkísérem nőgyogyihoz, de nem bizti, már múltkor is egyedül ment.

Kinga
kinga82

és milyen praktikus ha nem túl hosszu!!!! Bármikor kész a manikür, igaz nekem gyorsan nő és nem mindig van kedvem elmenni újratöltetni, volt, hogy lerágtam, igaz csak most van 4.-re. Ügyes vagy nita!

Kép
Kép
melisch

pont tegnap vettem szagtalan uv liqvidet......mert a másiktol iszonyat fájt a fejem....pont holnap szolok a tanároknak hogy mi van...ha esetleg rohannom kel a toilettre.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch, az enyémek rövidek, mert nem tudnék gépelni :wink: Nekem is 3 hetente kell mennem, most 4 hétre volt csak időpont, de már nagyon zavart.

Nita, akkor ők majd biztosan meg tudják mondani, mi a helyzet, káros-e.

Kinga
kinga82

remélem....meg majd megemlítem a dokimnak is.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ja én is féltem kérdezni tőletek, hogy nem árthat-e a magzatnak és azért nem kértem időpontot, majd láttam amit nita csinált és ha neki nem árt akkor nekem sem (igaz elsőre azt hidtem az ő keze) :lol:

Kép
Kép
melisch

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Annyi biztosan nem árt, amennyit a vendégek ott ülnek. Csak a körmös egész nap abban ül, te meg max 3-4 hetente 1-1,5 órát.
De gondolom, erre is lesznek pro és kontra érvek.

A héten a második bankot rabolják ki. Nincs kedvem dolgozni menni. Meg vannak bolondulva az emberek?
kinga82

:wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga!
Na ne már!!! Hol laktok? Lehet, az az egyik célpontunk :lol: Ha nem akarod ide kiírni, küldheted nyugodtan pü-ben :wink:

Kitty!
Mi van veled? Nem írsz mostanában! Jól vagytok? Vagy tanulsz 1000-el a vizsgáidra?

Nita!
Nagyon jó a vonalzód!
A kolléganőm képzeld, már a fele vizsgán túl van, a gyakorlati vizsgája 1 hét múlva lesz.

Anita
Kép

Kép
gani

Anita!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál :D Nincs semmi baj, csak nem jutottam a géphez, annyira el voltam havazva. Viszont mostantól igyekszem többször jönni.

Nita!
Annyira jó szakmát tanulsz! Most készülök műkörmöt felrakatni. Hallottam valami olyan lakkról, ami nagyon jól bírja és a műkörömre ráhúzzák és 3-4 hétig ott marad. Nos, olyan kell majd nekem, mert a sima körömlakk 2-3 nap után lepattogzik az olajtól.

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Kima!
Így így! Gyere sűrűbben! :wink:
Semmi hír még tesóbabáról?

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Nagyon pangunk. Hol van mindenki?

Tegnap kirándultunk, gyermekem még ma is a hatása alatt. Anyáék bejelentkeztek egy látogatásra, így rohanok cukrászhoz, meg boltba, mert nagyjából semmi sincs itton (illetve, főzeléket tudnék csinálni, de hát vasárnap van, ugye?)

Kima, nekem valami zselés cuccot húz a körmim a lakkomra és a következő látogatásig uolyan a körmöm. Lehet, erre gondolsz?

Anita, pü megy.

Szép napos napot mindenkinek (itt végre RAGYOG a nap) :D :D

Kinga
kinga82

Sziasztok!

Huhh, hulla vagyok. Nagyon nehéz most a gyerkőccel, kicsit meg van kergülve :? Ha nem az van, amit ő akar, hiszti. Ha nem játszunk vele, hiszti. Döbbenet. Csak tudnám kitől tanulta ezt? :wink: :lol:

Fogyás kicsit leállt. Ebben a 4 napban egy grammot sem fogytam, bár a testzsír százalékom 0,1%-kal lejjebb ment. azért az is eredmény :lol: Bár elégedett nem vagyok. Ráadásul úgy, hogy tegnap baromi éhes voltam.

Ja, és tegnap voltak anyósék is. Pont gyümölcs-napom volt :twisted: De azért megfőztem nekik. Csak rossz volt úgy, hogy én nem ettem velük... Mondjuk jó volt, hogy jöttek, legalább elmehettem telefont venni. Megőrültem pénteken, hogy gallyrament, és nem tudtam telefonálni... De most egy csupa nőcis telefont vettem. Még peteérés-naptár is van benne :wink: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Kicsi nyugit intett a tested. Küzd a veszteség ellen. De ez csak átmeneti állapot. Elvileg ezen a holtponton túl, több fogyás várható.
Elvileg...

Milyen az új telod? Tényleg vérbeli női telo lehet :D

Anita
Kép

Kép
gani

samsung sgh-l310. Tényleg szép és tényleg női :lol: :lol: :lol:

Kép

Nem adtam fel a diétát, még folytatom :wink: Tudom, hogy kell néha egy kis pihi szervezetnek. Még azért van pár hét hátra a 90 napig... Még a negyedénél sem tartok :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

kima tényleg van olyan körömlakk....csak ne sz@r helyen vedd meg .....hanem kimondottan körmösnél.....
gani megy a drukk a barátnődnek!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó estét lányok!

Nagyon jó idő volt nálunk, tegnap is, és ma is jó sokat voltunk kint.
Apa autót takarított, mi meg néztük, jó munkamegosztás. :)

Kiszedték pénteken a varratot a nyakamból, így már tudok ugrabugrálni, megy a fogyókúra ezerrel.

Képzeljétek pénteken apa mamájánál voltunk, és Kristóf elvette a telefonom az asztalról. Gondoltam billentyű lezárva, ha nem veszi a szájába akkor nem gond. Egyszer csak hallom, hogy valaki beszél, de azt hittem,hogy a mama rádiója, de csak hallom. Ekkor ránéztem a telefonra, és akkor látom, hogy Kristóf felhívta a 911- et. :shock:
Később megnéztem billentyűzárral is fel lehet hívni, de hogy ezt hogy hozta össze nem tudom. :?

Lányok én utoljára 6 hetes kontrollon voltam nőgyógyásznál, mit gondoltok aktuális lenne már? Rákszűrés évente, vagy félévente? :oops:

Kép
Kép
susytunder

atol függ hány éves vagy....elméletileg évente kell rákszűrésre menni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi, sztem valami van a levegőben, az enyém is megzizzent kb 2 napja. Azóta nálunk is megy az ATAJOM. Szép a telód.

Susy, évente ajánlott, én félévente járok, mert tartok a daganatos betegségektől.

Jó éjt mindenkinek!
kinga82

Anita!
Tesóbaba project folyamatban van. LH teszttel is próbálkozunk és most egy kicsit megzavart. Eddig mindig negatív volt és tegnap végre pozitív lett. A bibi csupán annyi, hogy tegnap voltam a 28. napomon. Persze azért nem hagytuk ki a ziccert apával :wink: :wink: Előbb vagy utóbb ugyis sikerülni fog, de remélem, hogy előbb.....

Hékás!
Szuper telód van. Teljesen beleszerettem!

Kinga!
Olyasmire gondoltam, amit te írtál.

Nita!
Nem magamnak akarom csinálni a körmöket, hanem körmösnél, csak nem tudtam, hogyha oda megyek mit kell kérni :D

Fogyókúra: sajnos én most annyira összekaptam magam, hogy majdnem annyi kiló vagyok, mint amikor hazajöttem a kórházból :( Hát igen, nem kellene annyit ennem. A 90 napos diéta szuper, azzal egyszer már lefogytam 15 kilót, de most nincs energiám szétválasztgatni a kajákat. Most amivel meg akarok próbálkozni a 3 órás diéta, de előtte tartok egy pár napos méregtelenítő kúrát. Remélem sikerül, mert most rendesen dagi vagyok......

Susy!
Én is a 6 hetesen voltam utoljára. Sajnos a nőgyógyászom azóta külföldre ment és most keresnem kell valakit de gyorsan, mert ideje lenne a rákszűrésnek, illetve ha nem jön a tesóbaba, akkor megint kellene valami hormonos történet....

Kima
Kép
Kép
kima75

kima ok...értem. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Susy, ha tudom, hogy apa ennyire lelkes kocsi-takarító, meglátogattalak volna Titeket :wink: :lol: És sok sikert a fogyókúrához meg az ugrabugrához! Otthon ugrabugrálsz vagy elmész valahova? A rákszűréssel én várnék a helyedben. Nem annyira lényeges, hogy 12 vagy 14 hónap, nem? Lassan úgyis még UH-ra :wink: :lol:

Kima, 3 ÓRÁS diéta? Jól hangzik :lol: :lol: :lol: Milyen, nem is hallottam róla?

És képzeljétek, megint normális a fiam! 4 éjszaka 1-2 óránként kelt, gondolom a foga. De most éjjel csak 2x. És tegnap délután is tök normális volt. Ma sem sírva ébredt, és csak játszik a szőnyegen a nagy duma közben

Dicsekedhetek egy kicsit? Csináltam egy honlapot anyunak. Ő kézimunkázik, és ha rendelése van, eddig mindig mailen küldte el a referencia-munkáit. Hát most már nem kell :D Ha gondoljátok, nézzetek rá. [url]mari-kezimunka.freeweb.hu[/url]

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Szépen süt a nap végre! Remélem a hétvégéig kitart ez a szép idő.

Hékás: Nagyon jó a telefonod.

Susy: Kristóf bebiztosítja magát ha bajba kerül tudja mit kell hívni.

Nitácska: már csak egy nap! :)
Töltök fel egy képet magunkról:
Kép Mi ketten szilveszterkor azt hiszem most már érthető mért akarok fogyózni :D
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Akkor nem vagyok elkésve a rákszűréssel. Megnyugodtam.

Hékás
Nagyon ügyi vagy, és ügyi anyud is. Én mindíg ilyen kötött pulcsit szerettem volna Kristófnak, még lehet anyud fog neki készíteni egyet- kettőt. :)

Hát apa jól elfáradt a kocsitakarításban, sajnálom is, mert mondják a havat, így nemsokára koszos lesz.

Pont ilyen idős volt Kristóf, amikor éjjel szinte óránként keltünk majdnem 1 hónapig. Azt mondtam sose szülök többet, mostanra már kialudtam magam :wink:

Itthon tornázok dvd- re, nekem ez vált be.

Zuzmo
Sajna nem marad ilyen szép az idő. :(
Arik vagytok a képen,a kilókkal meg ne is törődj, leadod. :)

Én kicsit tanácstalan vagyok kép terén, mert apa nem nagyon szereti, ha képet töltök fel a netre. De majd keresek valamit. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok! Hú, de sokat írtatok a hétvégén! Örülök neki, formálódik a csapat!

Hékás, a neten megnéztem a tornatermet ahová jársz. Jól hangzik! Mennyibe kerül egy alkalom, vagy szerinted érdemesebb bérletet venni? A héten még nem mennék mert végre megjött.
November óta semmi, már kezdtem aggódni, de azért el kellene mennem dokihoz. Én is járok viszonylag rendesen dokihoz, mert nálunk anyai ágon elég sok nőgyógyászati gond volt és nekem is van már elég szép kórtörténetem, szóval jobb félni mint megijedni alapon, inkább elmegyek. Amúgy meg találtam egy tündéri dokit a kerepestarcsai kórházban, úgyhogy már nem félek elmenni vizsgálatra! :oops:

Amúgy Hékás tök jó a telid!!! A sóginőmnek is ilyen van, csak neki nem szétnyithatós fajta, hanema sima. De nagyon jó a menüje is!

Műkörömhöz kérdéshez nem tudok hozzászólni,én az esküvőnkre csináltatttam, de alig vártam hogy lenőjön. Egy előnye van az hogy mindig szép, de egyébként élni sem tudtam tőle, borzasztó volt. Aztán rá egy évre újra rakattam fel, hátha megszeretem, de az a próbálkozás sem jött össze.

Én nem tudnék elköltözni külföldre. Eléggé ragaszkodó típus vagyok minden téren és nehezen bírom a költözést. Nagyon nehezen tudom megszokni az új helyeket, embereket, környezetet. Amióta elköltöztem a szüleimtől (7 éve) mostanában kezdtem újra otthon érezni magam. (Közben volt sok költözés és tavaly nyár óta lakunk a saját házunkba.) Én most annak örülök, hogy végre megtelepedtünk valahol, nem tudnék mindent újra előröl kezdeni. Most nem!

Kima, három órás diéta???? Ez engem is érdekelne!!! :lol: :lol:

Hjaj lányok, szorítsatok a héten nekem. Úgy programot vezetnek be a munkahelyemen és az fogják oktatni+gyakoroltatni. Jövő héten meg már azt használjuk élesben! Azért vagyok így beparázva, mert egy hét alatt hogy lehet megtanulni egy teljesen új vállalatirányítási rendszert???? :?: :?: :?:
zénéildi

Hékás, Kinga, Zuzmó tök jó látni titeket!!!!

Mindjárt keresek magunkról képet!
zénéildi

zuzmo olyan ismerős vagy........ :shock:
amugy helyesek vagytok........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zuzmo, édesek vagytok együtt. Sugárzik az arcotok a boldogságtól :wink:

Susy, nem gond, anyu vállal ilyeneket is. És úgyis arra jártok sétálni, nem? :wink: :lol: Tényleg mondják a havat???? Na ne mááááááááááár :twisted: Nekem is volt olyan pillanat, hogy azt mondtam, soha többet. De ilyenkor olyan lelkiismeret-furdalásom van :oops: Szóval már csak 18 nap, és belevágunk :lol: :lol: :lol:

Ildi, szerintem nincs is más lehetőség, csak a bérlet. Csak ott választhatsz, hogy kp vagy csoportos beszedés - ez utóbbi olcsóbb. Van egy egyszeri regisztrációs díj, 14 ezer körül van, és utána havi 8900 Ft a bérlet. Cserébe annyiszor mész, ahányszor akarsz, és annyi kört mész a gépeket, amennyit akarsz. Ha gondolod, gyere el egyszer egy alakelemzésre, az tök ingyenes. Megnézik, hogy hol mennyit kellene leadni, és megállapítják a célt, ami 2-3 hónap alatt elérhető. Meg kipróbálhatod a gépeket is, meg megnézheted az edzést is. És utána még mindig van időd eldönteni, hogy akarod-e.

Ildi, szorítok, hogy ne legyen bonyolult a rendszer. Tudod hány oktatást csináltam végig? :lol: :lol: :lol: De mint oktató, mutattam be a rendszert :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, könnyebb a másik oldalról nézni a dolgokat. Te már tudod! Nálunk már volt kint egy napot egy oktató, elvileg a pénzügyi részét mondta volna el. Na, mármost feltételezem, hogy akkor konyítania kellene a pénzügyhöz is meg a programhoz is. Na, ez még a számítógéphez sem értett. És bármit kérdeztünk, hogy megoldható-e a programban azt válaszolta, hogy: Hááát, végülis igen. Szóval bármi megoldható, csak ő nem tudta hogy hol. Meg aztán a pénzügy egyik lényege, hogy van ami tilos, tehát nem kellene megengednie a programnak. Ja, és mindezt 260eFt-os napidíjért!! Mondtam a főnökömnek, hogy asszem pályát tévesztettem! :P

14e regisztrációs díj?? Húh, hát én ez mellett még uszibérletet is veszek, szóval a kettő együtt kicsit sok. Egy alkalomra nem is mehetek kipróbálni?
zénéildi

Ma úgyis megyek tornázni, majd megkérem, hogy valamikor egy alkalomra eljöhess, jó?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Oks, az jó lenne! Mielőtt kiadok ennyi pénzt, jó lenne tudni mire is költöm el.
zénéildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?