Sziasztok! Hú, de sokat írtatok a hétvégén! Örülök neki, formálódik a csapat!
Hékás, a neten megnéztem a tornatermet ahová jársz. Jól hangzik! Mennyibe kerül egy alkalom, vagy szerinted érdemesebb bérletet venni? A héten még nem mennék mert végre megjött.
November óta semmi, már kezdtem aggódni, de azért el kellene mennem dokihoz. Én is járok viszonylag rendesen dokihoz, mert nálunk anyai ágon elég sok nőgyógyászati gond volt és nekem is van már elég szép kórtörténetem, szóval jobb félni mint megijedni alapon, inkább elmegyek. Amúgy meg találtam egy tündéri dokit a kerepestarcsai kórházban, úgyhogy már nem félek elmenni vizsgálatra!
Amúgy
Hékás tök jó a telid!!! A sóginőmnek is ilyen van, csak neki nem szétnyithatós fajta, hanema sima. De nagyon jó a menüje is!
Műkörömhöz kérdéshez nem tudok hozzászólni,én az esküvőnkre csináltatttam, de alig vártam hogy lenőjön. Egy előnye van az hogy mindig szép, de egyébként élni sem tudtam tőle, borzasztó volt. Aztán rá egy évre újra rakattam fel, hátha megszeretem, de az a próbálkozás sem jött össze.
Én nem tudnék elköltözni külföldre. Eléggé ragaszkodó típus vagyok minden téren és nehezen bírom a költözést. Nagyon nehezen tudom megszokni az új helyeket, embereket, környezetet. Amióta elköltöztem a szüleimtől (7 éve) mostanában kezdtem újra otthon érezni magam. (Közben volt sok költözés és tavaly nyár óta lakunk a saját házunkba.) Én most annak örülök, hogy végre megtelepedtünk valahol, nem tudnék mindent újra előröl kezdeni. Most nem!
Kima, három órás diéta???? Ez engem is érdekelne!!!
Hjaj lányok, szorítsatok a héten nekem. Úgy programot vezetnek be a munkahelyemen és az fogják oktatni+gyakoroltatni. Jövő héten meg már azt használjuk élesben! Azért vagyok így beparázva, mert egy hét alatt hogy lehet megtanulni egy teljesen új vállalatirányítási rendszert????