Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta,mi sz..ul. Kristóf éjjel belázasodott,most jöttünk haza a doktornénitől. Csúnya a torka,köhög,kedden kell visszamennünk. Eliza meg kezetfoghat Dominikával hisztizésben,reggel óta visít.
Vendég

Uhhhh nem vagytok semmi.
Jobbulást Kristófnak, Elizát meg Domit rakjuk össze, egymás tükörképei lehetnének, tán feleszmélnek akkor. :D

Mi meg addig sütizünk és kávézunk.

Figyi Ani!

Domi szokott olyat csinálni, hogy néha, hébe hóba felszökik a láza, aztán 1 óra és magától elmúlik.
Ezt néha egy héten 2-3x is eljátssza, néha meg hetekig "csend".

Tegnap előtt elindultunk vásárolni, kivettem a kocsiből is sütött a gyerek a láztól.
Aztán visszatettem, hazaértünk (kb 15 perc) láz meg sehol.
A dokinénink erre a vállát vonogatta.

Szerinted?
Másnál is van ilyen?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Van. Tudom,hogy ez nem megnyugtató,de van. Több ismerősöm is,meg unokatesóm egyik lánya is. Voltak már dokinál,mindenféle kivizsgálás,teljesen jó eredményekkel. Barátnőmék már végigjárták a kórházakat is,eredmény semmi. Vagyis annyi,kaptak egy olyan választ,hogy van olyan gyerek,akinek a teste-szervezete gyorsabban fejlődik,mint az immunrendszere,és ezt így "tolerálja" a szervezet.
Barátnőm fia többször el is ájult,és semmit nem találtak,csak ennyit.
Tenni sem lehet semmit,kinövik.
Esetleg beszélj egy másik dokival,de szerintem nincs semmi komoly. Ha jó kedélyű,jó étvágyú,tuti nincs semmi baja.
De nem haragszom ám meg,ha nem hallgatsz rám,és vidd el másik dokihoz is,az a biztos. És sztem egy vérkép sem árt...
Vendég

bakker,nem immunrendszert akartam írni,hanem idegrendszert :oops:
Vendég

Ok. Köszike, megnyugtattál!!!
Elviszem másik dokihoz is, mert az a legbiztosabb.

Ma már többet nem jövök, kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Puszikaaa

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

-----

Csilla
csillus81

Cseriani! Kaptatok Dinó jelmezt?

Hm ez az előző hsz... :lol: :lol: :lol: :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

olyan mcqueenes szerelőt vettünk a tescoban,azt tudja majd itthon is használni,tegnap abban lejtett estig a garázsban. Érdekes,hogy este 8-ig semmi baja nem volt,akkor kapta el.
Először a torka fájt,majd szinte pillanatok alatt belázasodott.
Most fekszik,tv-zik. Délelött pörgött,sztem most megint lázas lesz :cry:
Csináltam nekik fincsi levest :D
Vendég

Feltöltöttem Dani fényképét a vonalzójához, miért nem jelenik meg???? A méretek, file-típus rendben, azzal nem lehet gond :evil:

dadomi

sziasztok!

Lányok nekünk sem volt vmi jó éjszakánk Barnus hajnali 2kor aludt el, de cserébe fél8kor cici után meg fél12kor kelt, ő csak annyira hisztis mint szokott :)

Ani remélem Kristóf hamar jobban lesz!!!!!

teszvesz: Én postán nem veszek semmit, csak is személyes átvétel. Apával megyünk is holnap 3 helyre :))

Kép
dius87

Sziasztok,

még itthon vagyunk. Hát ne utáljatok, de én 10-kor keltettem Eriket, tegnap este 1/2 9-től aludt. :oops: :oops:
Dadomi, Ani nagyon okosakat írt, csak hallgass rá. Viszont a vérkép szerintem se ártana. Nekünk Ricsike doktorbácsija anno azt mondta, hogy 3-4 éves kora körül múlik ez el, addigra érik be teljesen az idegrendszere. Nálunk ezt még kombinálta Ricsi azzal, hogy elkékült a szája felett. Erikem is ilyen forró fejű, aztán kb. fél óra múlva semmi baja.
Vendég

Tuntun! Nem utálunk :P A lázas dolog Krisztáéknál van, nem nálunk :wink:
Cseriani! Ha már beteg szegény Kristóf, nézd a jó oldalát, a láz azért van, mert dolgozik a szervezete a bacik ellen. Remélem holnapra már jobban lesz szegényke! Farsangra meg kötelező meggyógyulnia, én üzenem! :lol:

Csajok, feketeerdő torta recije érdekel valakit? Ha igen, elküldöm e-mail-ben, képek is vannak hozzá, hogy hogyan kell elkészíteni. És nem olyan bonyolult, szóval kezdők :P is nekiállhatnak bátran!

dadomi

tuntun dehogy utálunk,irigykedünk :wink:
Éviékről tudsz valamit? Tegnap láttam a férjét meg a kislányát a benzinkúton-amelyiken még nem dolgoztam :P -de mire Zoli visszajött a kocsihoz,hogy ki tudtam volna szállni-Elizát nem akartam kiszedni,mert akkor nem lehet visszatenni a székébe-addigra eltüntek a szemem elől :(

egyébként tuntun sztem dadomi helyett dominikát akartál írni,nem??? :P

nálunk egyébként ezzel magyarázták Kristóf fordítva záródó fogsorát is..,hogy gyorsabban nőtt a kelleténél az alsó.
Érdekes dolog az emberi szervezet,nemde?

tuntun ti mikor mentek? Ricsi meggyógyult?
És egyébként hova mentek? (helyileg...ha publikus...)
Vendég

Nem félek én a láztól,37.5-ig nem is csinálok semmit,csak ha a fölött van,olyan 38 körül. Én voltam egyszer olyan beteg,hogy nem igazán akartam meggyógyulni,és a doktornéni nem engedte,hogy csillapítsák a lázam,max.csak 39-ig vihették le,és utána 4!!!!! nap alatt teljesen rendbe jöttem. Elötte meg több,mint 3 hétig szenvedtem csak. Alsós voltam,nagyon emlékszem rá :cry:
Tök jó,Eliza az emeleten alszik,a szobánkban,Kristóf meg itt lennt,a nappaliban. Tehát a porszívózást most mindkét szinten felejtsem el. Nem baj,aludjanak csak,az is gyógyít. Remélem Eliza nem kapja el. Mostmár ugye a szopi sem védi...
Hú,nem is meséltem,tegnap azt hittem,elsírom magam:ült az etetőszékben,ebédelt,és egyfolytában mutogatott rám. Kérdezem tőle,hogy Eliza,mi a baj,mit szeretnél mondani? Anya,cici,cici,és elkezdett cuppogni. Hú,gyorsan nyeltem egy nagyot :cry:
De szépen megmagyaráztam neki,hogy Elizácska nincs már cici,te már nagy lány vagy,stb...és vagy megértette,vagy nem tudom,de azóta megint nem keresi.
De levetkőzni nem merek elötte,meg a melltartókat is dugom...
Vendég

Lányok, véleményt szeretnék kérni!

Itt voltak a rokonok és jól leszúrtak hogy ha Barnus ránézett a tvre akkor hagytam hogy nézze. Ez tényleg olyan rossz? Nem szabad néznie?

Kép
dius87

Sziasztok!
gyors bejlentkezét ,hogy még megvagyunk!

Ani:gygypuszik Kristófnak :( szegénykém :cry: :cry:
Hú ha tudtam volna,hogy bent vagy a városban ...én meg sétáltam Zsombival 5 lépés távolságból(fertőzés miatt) beszélgethettünk volna Na majd legközelebb :wink: Ja nekem ez a fogyókura,tempós séta :D
Ha kiviszem a levegőre ott nem köhög annyit.
De a mucro.-t és a kakukfű tea bevált most már váladékosan köhög ,nem erőlködik.Szal szakad fel neki.

Tuntun:de jó neked :twisted: engem meg esz a sárga irigység + a penész is.Délben lefeküdtem ,de anyós drága telefonált .Na ennyit az alvásról.
Jó hétvégét nektek!

Dius 87:Erről is megoszlanak a vélemények ,mit minderől az életben.
Berni is nézte a tv-t .Nem órák hosszát ,de szertte nézni a fényeket.
Az első nap ahogy haza hoztuk nézte.Apja a tv elé állt és nem tudtuk miért ordít.Aztán arrább lépet és akkor jöttünk rá ,hogy hoppá ,ezért balhézott.
Szerintem attól hogy néha nézi a fényeket még nem lesz baja.

másik Dius:ne keseredj a vizsga miatt.Tudom az UV sem olcsó mulatság.
Viszont garatulálunk a kis pocaklakóhoz.Ha jól olvastam Ármin lesz ő is.

puszi mindenkinek,megyük egyett sétálni
berni611

Jó éjt mindenkinek! Csak beköszönni jönni, látom nincs senki!
Már Barnus alszik lehet ma nem kell éjszakázni! :)

Na puszóóóó ! :)

Kép
dius87

Jó reggelt!

Köszi a pocakdicséreteket!
Betegeknek mielőbbi gyógyulást!
Dominika,Tuntun, aranyosak a gyerkőcök!
Cseriani,köszi a receptet. Tegnap megcsináltam és ízlett. Tényleg fini.
Dius,nálunk is nézte a tv-t Bencus,na jó nem közelről és nem sokáig, de nem hiszem hogy ártott volna neki. Most már viszont nézi a meséket és oda kell rá figyelni hogy honnan nézi,meg rá is kell szóljak hogy ne a tv elött álljon,hanem üljön le a fotelba és onnan nézze a tv-t.
Évi,de jó hogy jöttél.Az a fránya betegség most nem hiányzott Zsombinak. De gyógyuljatok meg minnél hamarabb. Amúgy nekem ingyen vannak a vizsgáim,még szerencse.

Többiek merre vagytok??
dius02

Sziasztok! Mi van, hétvégi pangás? ;-)

Nagy hírem van, Eninek áttörte az ínyét az első fogacska... Nem is láttam, hogy meg lett volna duzzadva az ínye, csak múlt éjjel nagyon sokat fent volt, és délelőtt vettem észre, hogy ez volt az oka. De így utólag akkor nem is szenvedett tőle annyira, mint amennyire tartottam tőle... Igaz, ma még csak fél órát aludt... Kérdés: az áttörés a legfájdalmasabb, vagy meddig lesz nyűgös emiatt szegényke? Amíg teljesen ki nem bújik a fog? Vettem dentinoxot, úgy tűnik, az jó neki, de rá van írva, hogy csak napi 3x szabad használni... Mondjuk lehet hogy a borostyánlánc is segített, hogy viszonylag könnyen kijött neki, rá is adom most éjszakára is, hátha jobban alszik tőle... Szerintetek lehet, hogy a 2 hete tartó nátha is a foga miatt volt? Mondjuk már sokkal jobb...

yuyu79

Dadomi, én kérném a receptet!! ;-)

Ani, Kristóf jobban van?

Dius87, hogy aludtatok az éjjel? Remélem jobban mint mi ;-)

yuyu79

Zsombi is jobban van végre? Remélem... És Ricsi?

Eni is szereti nézni a tv-t, rá tud tapadni, főleg ha reklám van, de ezt már többektől hallottam, hogy azt szereti a gyerek... Biztos mert gyorsan változnak a képek, meg színes, mozgalmas... Néha hagyom, de azért egyre ritkábban van bekapcsolva a tv, nehogy má' tvfüggő legyen ;-)

yuyu79

Sziasztok,

először is bocsi Kriszta-Dadomi, össze-vissza keveredtem :oops: :oops: :oops:
Még itt vagyunk a mamánál Csengődön, megcsináltam a fánkot és valóban nagy sikere volt. Mi fahéjas porcukorral szórtunk meg, a férjem meg eperlekvárba mártogatta. :lol: :lol:
Julcsi, én Eriknél a Chamomilla Vulgarist 15-öst használtam, de nem 5 golyót, hanem 2 golyót adtam napi 3x. Már kint van az összes foga, de eggyel sem kellett éjszakázni. Így valóban lehet a nátha a fogacskája miatt.
Megmondom őszintén, hogy én ebből a TV dologból nem csinálok ügyet, főleg így télen, ha szeretné nézni nézze, ha kezd jó idő lenni, akkor úgyis annyit vagyunk kint amennyit csak tudunk. Nálam is sokszor van úgy, hogy csak megy, rá sem nézek, csak szóljon valami. Viszont az én fiam a mai napig addig be nem kapcsolja a tv-t amíg meg nem kérdezi, hogy bekapcsolhatja-e. Pedig ha apósom vigyázz rájuk, észre sem venné, ha titokban bekapcsolná és mégsem.
Dadomi, én is kérem szépen a receptet.
Ani, Kristóf jobban van már?
Vendég

hali...
dius,nálunk is megy egész nap a tv. Addig,amíg játszanak mással is,amíg nem úgy kell elzavarni őket onnan,amíg futkosnak kint szó nélkül,mikor ki lehet menni,addig hadd nézzék. Kristóf annakidején odavolt a reklámokért,nagyon szerette őket.
yuyu Eliza is mindig taknyi,mikor jönnek a fogai. Kristófnál észre sem vettük a fogzást,neki a dentinoxon kívül semmit nem használtam.
Eliza tiszta taknyi,dentinox,dologél(ezt kenheted többször is,nem csak 3x),sokszor nurofent is kell,hogy kapjon. Neki a homeobogyó nem vált be.
Kristóf éjjel jól aludt,reggel volt megint lázas,azóta nem. A torkát egyáltalán nem fájlalja,és ami még fura,hogy mikor beteg,alig szokott enni,mostmeg :shock:
Tegnap is meg ma is nagyobb tányér levest evett meg,mint én :D
És nehogymár jól érezzem magam,olyan taknyos lettem mára,hogy nagyon :evil:
Már roppantmód unom ezt a nyavalyás időt :?
Vendég

Cseriani! Hát valamikor már csak megjön Kristóf étvágya! :wink: Vagy valami újdonságot főztél neki? :D

Csajok, recit elküldtem, szóljatok ha nem kapnátok meg!

dadomi

Ani nektek már megint jól kijutott :evil: szigorúan tessék mostmár rendesen meggyógyulni!!!!
Julcsi,gratula Enikőnek a fogacskához :D képzeld ma délitán fél2.körül lementem sétálni Cisllával úgy sasoltalak,hátha összefutnánk,de most persze hogy nem :evil: fél 5-ig lent voltam. Kisasszony csak így volt hajlandó elaludni,nemtudom mi volt ma vele,de az alvás nem nagyon akart sikerülni.
TV: nálunk mindketten szerették(szeretik) atv-t Csilla inkább a reklámot,Noéminek van külön tv.je,de meg van neki szabva,hoyg mit nézhet.
Noémi is megkapta a félévit,az van beleírva,hoyg kiválóan megfelelt :D ,szorgalom példás :D ,magatartás jó :roll: drágám beszélget órán..........elmondása szerint persze csak azért,mert a Laura........ :lol: de ez legyen a legnagyobb probléma!

Kép
Kép
josi

Josi! Amikor alsós voltam otthon azon voltak kiakadva, hogy kitűnő tanuló vagyok, de a magatartásom vagy 3-as vagy 4-es :lol: :lol: :lol: Már elsőben kaptam feketepontot, mert ebéd alatt rugdaltam valakit az asztal alatt :lol: Meg hát elég nagy szám volt - még mindig, csak már néha tudom magam fékezni :lol: :lol: :lol:

dadomi

dadomi dehogy tudod :wink: :lol:
Akkor te sem szólj egy szót sem a fiaidra :D

josi ne is mondd!!!
Annyira elegem van már. Január 5-e óta szarul vagyok,hol kicsit,hol jobban. És folyamatosan szédülök meg hányingerem van. Ma már b6 vitamint vettem be. El kellene mennem egy belgyógyászhoz,de félek :?

dadomi kérek én is receptet!!!
Vendég

Cseriani, hát eléggé nehezemre esik fékezni magam :wink: És ehhez még hozzájön a hihetetlen makacsságom húúúú reszkessen aki egyszer "belémtapos"!!!! Amikor rosszalkodnak a fiúk sokszor eszembe jut, hogy én sem voltam ám jobb, csak akkor még nem zavart a dolog :P :P :P szerintem én felértem 10 fiúval annakidején :lol: :lol:

dadomi

Mi is megkaptuk a bizonyítványt: magatartás: közepes, szorgalom: példás :oops: :oops: :oops: Matekból, magyarból és tornából dicséretet kapott. Meglepetést nem okozott a fiam, én azt hittem, hogy rosszabb lesz a magatartása.
Eriknél mi is a dentinoxot kezdtük el használni, az nem volt jó, aztán ajánlották a bogyót. Hál istennek bevált, dehát ugye ezt is gyereke válogatja.
Dadomi és milyen rossz amikor a makacsságod visszaüt a fiaid révén, mintha tükörbe néznél. :wink: A férjem csak jót szokott nevetni rajtunk, amikor mindkettőnk duzzog és nem enged a másiknak. Na Erik a másik fele, ő meg erőszakosan makacs, vele úgy érzem sokkal több bajom lesz.
Vendég

Dadomi,legalább lehet veled beszélgetni :lol:
Nálunk Noémi lelkis,hamar meg tudom győzni szóval,de Csilla..........na az már most látszik,hogy vele több bajom lesz,sokszor inkább engedek neki,mert egyszerűen még nem jöttem rá,hogy mivel tudnám jobb belátásra bírni :roll: de kitartó vagyok és hát mégiscsak én vagyok az anyja,nem pedig fordítva :)

Kép
Kép
josi

Tuntun! Hát elég érdekes dolog tud lenni ez, amikor tükröt "tartanak" a gyerekek! :wink: Sokszor tényleg, mintha magamat látnám bennük. Bár én úgy érzem, sokkal toleránsabb szülő vagyok...
Az én férjem is szokta mondani, hogy volt kire üssön a gyerek.
Josi! Imádok beszélgetni, főleg ha van miről :wink: Vitázni meg aztán végképp (persze csak értelmesen!).
Azért tök érdekes, hogy ti is azt írjátok, hogy a második gyerekkel lesz láthatóan több gond, én is pont így vagyok vele. Apja is sokszor mondja, hogy Domival több bajunk lesz, mint Danival. Mondjuk Dani 2 évesen még annyira jó gyerek volt, eleven volt ő is, de ennyi hülyeség még nem volt benne, mint Domiban most. Nem is volt Dani igazán hisztis, ha mégis hisztizett el lehetett a figyelmét terelni simán, Dominiknak ha fejen állok az sem tereli el a figyelmét.

Ma veszekedtek egymással, hát a végén akkorát kellett nevetnem. Domi ezeket mondta Daninak: "Buta.....te.....nem......én!" Nekem meg így mondta: "Anya, Nani......buta......nem......én!" (a .... picike szünetet jelent) :lol: :lol: :lol: Ez magyarra fordítva, ha valaki nem értené, azt jelenti, hogy Dani a buta nem én! :lol:

dadomi

Dadomi, nem kaptam privit... Küldheted a jdoma@gmx.net-re is ;-)

yuyu79

Köszi a tanácsokat! Dentinoxot 1x kentem neki ma, meg is nyugodott utána, azóta nem kellett, már alszik, ha éjszaka felsír, akkor majd bekenem neki. De remélem ma már jobban fog aludni, mint tegnap...

yuyu79

Yuyu! Nem ide a babanetre küldtem, hanem az iwiw-en megadott e-mail címedre.

dadomi

Sziasztok, már itthonról.
Dadomi, köszi a receptet, megkaptam.
Sikerült Apát is megfertőznöm, már ő is beteg. Én már jól vagyok, csak a hangom ment el a családom nagy örömére. :lol: :lol: :lol:
Szerintem ma már nem jövök, legyetek jók.

Puszi Mindenkinek!!!!!
Vendég

Sziasztok! Csak gyorsan felugrottam, hogy megmutassam hogy Barnus két napja mit csinál hason...

Kép Kép

Jó éjt!

Kép
dius87

Jó reggelt Mindenkinek!

Itt a finom kávé ha kér valaki.
Dius-Barnus, nagyon ügyes ez a fiú! Ne is csodálkozz rajta, hiszen erős, nagy baba.
A hangom visszajött, csak olyan rekedtes. Én is megijedek a saját hangomtól.
Ani, Kriszta hogy vagytok?
Emmát valaki elengedte közületek szabira? Vagy csak úgy gondolt egyet és nem jött? :lol: :lol: :lol:
A többiekkel mi a helyzet?
Tegnap este leraktam a fiúkat aludni, Erik kb. 5 perc múlva már úgy aludt mint a bunda. Most már hallom, hogy "meditál", de ez azt jelenti, hogy még szeretne lustálkodni.
Lányok nálatok van Aldi? És ha igen, akkor szoktatok ott vásárolni? Mi a tapasztalat? Nálunk tavaly ősszel nyílt a Cora mellett. Amikor megyek a Corába, akkor gyanúsan kevés autó van a parkolóban és nem tudom mire vélni.
Mi még a Lidl-be szoktunk járni, szeretem, de nincs minden ami nekem kell.
Vendég

Jó reggelt lánykák!

Helyzet nálunk:nem kiabálom el ,de javulás lépett fel.

Félévi bizi:hát nálunk szöveges értékelés van,ilyen ,hogy írása teszetős meg ilyenek ,szal olyan közép kategóriában van a leány.
Ja mert 3 válasz lehetőség közül választhatnak a tanárok és sokszor a második van aláhúzva,az első az totál 100%-os gyerekekre vonat kozik a 3-dik meg azokra akik nagyon gyengék.

Viszont : a család ki van akava ,mert magyarból beírtak neki egy 70%-os dolgozatot és ezt senki nem látta,se anyósom ,se a Laci(úgye én kórházban voltam a félévi zárás alatt) :evil: :evil:
Még nem találkoztam a magyarttanárral ,de elfogom kérni a dolgozatokat.Kiváncsi vagyok hány hibája volt ,hogy enyit kapott.
ja mert a múltkori tollbamondásában a "hó"-t rövid "o" val írta és nem tett vesszőt a két szó közé .Na ez a dolgozata 96%-os lett.
Jó mi?! :evil:
Na mindegy a dolgozatok eredménye szerint,meg a szövegesből 4-es tanuló.Remélem így marad.

yuyu:gratula az első fogacskához,minket a többi kínzótt meg nagyon :cry: hasmanéssel ,vörös popival,ordíttással ,és takonnyal,és tocsogó nyállal.

De végre vége :P meg van ,mind a 16 fogunk rendesen kibújva.

Hómeos cuccot én is használtam ,camomillat és a viburcol kúpot.

hú mindjárt jövök csöngettek.
berni611

Dius-Barni:nagyon ügyik vagytok :lol:

Rékababa :hogy vagytok??

Dius -pocaklakó Ármin :wink: :drukk az UV -hez.

Ani:anyám ,jó lenne ,ha rásznánnád magad ,hogy elmenyj orvoshoz.
Lehet ,hogy valami dilibogyó és némi diéta segítene.
Minnél később mész annál rosszabb.
Szal ,ha nem mész akkor viszünk :!:
Igaz csajok :twisted:

Kristóf ,hogy van?
Én kefírrel piskótát szoktam sütni,ez olyan ,hú de gyors süti :lol:
Itt a farsang ,én is kipróbálom,szeretem az ilyen egyszerű dolgokat.

tuntun:jól látom ,hogy Ricsi úrfinak szombaton hepi börzdéj :lol: lesz. :D
Van Aldi Bonyhádon ,ugyan olyan ,mint a Lidl,jó vannak más termékek is.Tán 2-szer voltunk, azért messze van.
Én a Müllert szeretem,nagy a választék baba kajában és desszertben,meg úgye ott lehet kapni Hipp rizs pelyhet-ezzel sűrítem az esti tápszert-meg a törlőkendőjüket szeretm nagyon.
Néha unom a Dm-est meg a niveát.
Ja niveát akkor használom amikor fogzunk.A többi annyira nem jött be,kiverte a popinkat.

Milyen lett a fánk?

Dadomi:akkor te is jó gyerek voltál :lol: A lányom sem átlagos ,de a suliban még sem ezért kap feketét magatartásból.
Hanem mert azt mondta az egyik kiscsajra ,hogy buta :evil: ja és ez csúnya beszéd,hát én meg beszóltam annak a kis csajnak,hogy tán nem kéne árulkodni ,mert TE az ÉN fülem hallatára mondtad a Berninek ,hogy hülye- buta.Meg egyszer ,azért mert azt mondta valakinek ,hogy húzz innen .Én azért hallok cifrábbakat is az osztályban.
Sőt az ebédlőben mindig ,ha a Zseraldinka (hánynom kell tőle igazi puncsgép)vagy a Fanni az asztalfelelős kap feketét,csip-csup szarért.Na most másik asztalhoz ülteteik ,mert már a tanítónéninek is feltünt ,hogy rászálltak.
A fiúk csak rosszak vagy makacsok is?

Diéta:Krisztával teljesen egyet értek.
Csak Ani:ha bírod emeld a mozgás idejét.
Mert 30 perc alatt csak azt az energiát használja el a test ,amit megettél(ez csak a testsúly megtartásáshoz elég) szal kéne emelni rajta .45-50 perc az ideális ,mert akkor hozzá nyúl a szervezet a tartalékhoz,de ezt úgy intenzíven kéne csinálni.Tehát 30 perc után rákapcsolni és úgye mikor eléred időben a 45 percet utána visszavenni a pulzus miatt .Nem lepattani a birngáról,mert összeeshetsz.

És még valami ,olyan ételeket kell összeválogatni amik tartják a vércukor szintete.Tehán van ami hírtelen felviszi ,de az úgy le is zuhan és jön a ,de rosszul vagyok.
Nekem ezt szem előtt kell tartanom ,nem vagyok cukros (terhesség alatt is az éhgyomri 4,5 volt a terheléses 6 ),csak az inzulinrezisztenciám nem jó(a köztes idő).Ebből adódoan feleslegesen raktároz a szervezetem.
Alig eszem valamit viszon abból Nagy fenék és comb zsír lesz :evil:
És szedek is rá dilibogyót Metformin 850mg 1×1 nincs elosztva ,mondjuk ezt furcsálom,de legalább nem hízok tovább értelmetlenül.
Ha szednék fogigátlót akkor nem kéne a Metfor ,de sajnos a Zsombi kezelés óta bevérzek hó közben tőlük :(
Sajnos az inzulin érzéketlenség ennek következménye lett.
Kun Attis írja fel nekem.
CSak azért írtam le ,hátha valaki még küzd hasonló problémákkal.

Na,ha valaki nagyon fogyni akar:
Ananász ,de maga a rendes gyümölcs.
Citromos víz
Ebédre saláta(kukorica nem jöhet szóba) ezt variálhatod ,csirke mellel ,pulyka mellel ,csirke sonkával,hallal.Öntete vagy olívás ecetes(fűszerekkel amit szeretsz) ,vagy natur joghurt vagy kefír.
Vacsora ,ha éhes vagy csak saláta kefírrel vagy natúrjoghurttal.
A piritos nem jó diétának ,mert előre megvan dolgozva a szervezetnek így az csak felugrasztja a vércukor szinetet de nem tartja.
Ezért jobb a tömény nehéz kenyér,na de nem fehér, hanem barna teljes kiörlésű
De csak reggelire,akkor mehet tejeskávé is ,én édesítőszerrel iszom ,de lehet ilyenkor még cukorral,de nem márcosan.
Csoki:lehet ,miért ne.DE csak 1-2 kocka az endorfinok miatt,NEM 1 TÁBLA vagy 1 SZELET.

Gyümölcs:csak is délelőtt aki nem bírja ki délig.
Én pl nem tudok Norbi up szar szerint enni.Nem nem kell 10 órai.

Uzsonna:aki nagyon éhes barna kenyér.
Egyébként fehérje,kefír ,natúrjoghurt,esteleg tojás rántotta teflonban sütve.De ezzek nem a szigorú diétához tartoznak
Szigorban :csak is zöldség fér bele.

És inni.
Ez lehet cirtomos víz,édesítőszeres citromos tea,vagy sima víz.
A nagyon fogyózni kívánoknak Zöld tea abból is a MATE és nem a filteres.
És minden nap 1 óra intenzív testmozgás,ami álljon erőnléti-alakformáló ,izmosító tornából .
A másik meg állóképességjavító ,vérkeringést fokozó -zsírégétő tornából vagy tevékenységből.
A 2-őt felváltva kell csinálni ,mert így leszel csinos,az nem elég ,ha csak leég a zsír ,attól nem leszel formás.

Emma:olvastam ,hogy te sem bírod az ugra bugrát ,akkor neked is sífutás vagy bicikli kéne a zsírégetéshez.

Én így szoktam emberi fomába hozni magam.
Sajnos egyre kevesebb kedvem és energiám van hozzá :(
Pontosabban lusta disznó vagyok :twisted:
Pedig még kéne fogynom 5 kg-ot és némi izomra is szert kéne tennem,mert júj ,hogy nézek ki :x

Igen ,most fogok Anitól a fejemre kapni,de hidd el ,ha rendben van a pocakod ,és neki látsz.Sokkal látványosabb lesz nálad a fogyás ,mint akinek csak pár kg-tól kéne megszabadulnia.
Én drukkolok neked,remélem a gyerekek hagynak egy kicsit.
Pénteken Zsombival a kezben sífutottam ,na elég volt 15 perc a 12,5 kgjával.
Fenék és comb tornát csinálok utána ,ilyenkor jön azt rám mászik :lol:

Na én most ott tartok ,amit Kriszta írt,
reggeli ,ebéd ,de azért figyelek ,hogy ne tömény szénhidrát legyen.
12 óra után csak teát iszom.
Na ez még nem zöld tea,amit meg kívánok.
Hársfa ,bodza ,valami bolti filteres ,vagy fehér tea.
Ja és édesítő szerrel.

A kövi lépés lesz,a saláta és a zöld tea.

Hú eldugulok :oops: most már.
berni611

Hú berni,meglátszik,hoyg rég nem voltál itt,van ám szófosás :lol: :lol: :lol: örülök,hogy javultok!!
Tuntun,jobbulást nektek! Ja ez a körforgás,ha valaki megbetegszik továbbadja,az megint vissza......én mindíg 2x leszek beteg mire a gyerkők meggyógyulnak,de lekopogom most egészen jól vannak.
Nálunk most nyílt nemrég lidl,szoktam ott vásárolni,de nem rendszeres,aldiba még nem voltam,pedig Dunaföldváron van.

Kép
Kép
josi

tuntun mi is néztük már azt az aldit ott a cora mellett, de soha nem mentünk be. Szerintem cora jobb, de a plakátokon sok az olcsó termék... lehet egyszer majd bemegyek...

Berni jó a fogyi kúrád, de nekem nincs ennyi erőm. :)
Nekem a fogyi kúra az hogyha nem eszek :D

Most szopi alatt eszek rendesen mindent, de 6óra után nem eszek, csak tejet vagy vmi folyadékot iszok, de így is csappant a készlet, megnézem hogy hátha pótolja majd az én zsírtartalékaimból. De Barnus továbbra is jól lakik 3órákra úgyhogy sztem még nincs gond. :)

Kép
dius87

Josi:kösz :twisted: :lol: :lol: :lol:

Na valami jó hír is,hogy pillanatnyilag nem vagytok betegek.

Dius -Barni:na ez a fogyókúra szavakban sok ,de egyenlő a nem evéssel :(
berni611

hali,vagyok,nem vesztem el... :P
Jobban vagyunk,köszönjük,kristóf igazán elemében van,láza sem volt már 2 napja. Holnap kell visszamennie,remélem szerdán már mehet oviba.
Eddig úgy néz ki,hogy Eliza nem kapta el tőle :shock:
Én is sokkal jobban vagyok már ma. Abbahagytam a kv-t,szombat óta nem ittam. Eddig sem ittam erőset,és nem is feketén,de pénteken azt hittem,kijön a gyomrom,miután megittam. Hiányzik,hisz én kb.hatodik-hetedikes korom óta kv-ztam,aktív időben a főttből símán lement az 5-6 db,ha éjjel dolgoztam,akkor még 2-3 pluszban. Mióta itthon vagyok csak nescafet ittam. Most megpróbálom nélküle. Nem mondom,hogy időnként nem iszom meg egyet-egyet...
A szédülésre szedek b6 vitamint,ha szédülök.
Elizát elég sokáig szoptattam,szerintem ettől is kimerült a szervezetem,ugye gyógyszert soha nem írtak fel rendesen,mikor betg voltam,a szopi miatt...
Na,mindegy,helyrerakom majd magam,ha meg nem megy,hát,eljöhet valaki velem dokihoz,mert egyedül nem biztos,hogy berugdosom magam.
Évi növelem én az adagot,ma már 30 perc volt,de hirtelen,drasztikusan sem akarom,hisz a babakocsi tologatáson kívül intenzíven elég régen mozogtam :oops:
Sőt,ma volt hozzá már hasizomgyakorlat is :D
Meg jön a jó idő-talán-lehet menni a kertbe,szőlőbe,az is jó kis mozgás lesz még pluszban :?
Főleg a gyerekeket kergetni a hegyoldalon :twisted:
Annyira szép idő van ma,délelött sétáltunk egy nagyot,hamarosan kelnek szerintem a gyerekek,akkor kimegyünk még. Ma késöbb aludtak el,vendégünk volt...
Na,megyek dolgomra,nem írok többet,mert josi engem is megszól :P

Évi,nagyon örülök,hogy jobban van Zsombi :D

tuntun Bonyhádon voltam aldiban,hatalmasat csalódtam az állitólagos friss zöldségekben. A salátából folyt a poshadt fekete lé,az uborka olyan volt,mint a gumibot,stb...
A többi dolog egyébként bejött. Én is a lidlt szeretem :D

lidike te merre vagy? Épp tegnap néztelek iwiwen :wink:
Vendég

Lányok, én még mindig nem kaptam meg az egyszeri anyasági segélyt... elfelejtettek? vagy legyek türelemmel? dec.23án igényeltük...

Kép
dius87

dius -barnus:hát ha dec.23-án adtad le akkor várhatod még.
Két ünnep közöt no meló nekik.Így talán már hozzányultak a papírjaidhoz.
Na meg ugye te a nagy faluban laksz :twisted: (Pest) :lol: :lol:
Gondolom van igénylés beadva rendesen.

Ani:hú hát te is jó hírekkel jöttél.
Ennek örülök.Biza a kv tud gyomorsavatcsinálni.
Kitartás a mozgáshoz,és persze hogy mértékkel :wink:

khhmm ma még nem sífutottam :oops: :oops:
Zsombi a hálonkban alszik így számlákat rendeztem ,raktam el a tavalyiakat(eon meg ilyenek)

A Lidl-s keszeket naon-naon szeretem tea és tej mellé :oops: :oops: nyam :roll:

Na megyek ruhát pakolni,valahogy nem akarnak maguktól a szárítóról lejönni és a szekrénybe menni ,meg aztán fel is kéne Kép mert megint locsolós kedvében volt a fiam Kép
berni611

Na telefonált anyósom,hogy át jönnek,mert após vett a Zsombinak játékot.
Zenélő pingvint :evil:
tele a pupom már a bazárral ,folyton vesz neki valamit . Kórházba is egy szatyor játékkal jött.Na mondjuk ez nem baj ,sőt örültem neki,mert volt mivel elszórakoztatnom Zsombit.
Csak ne adna ki hangotKép
berni611

berni611 Ha Tesco-s , olyan nekünk is van, de én a miénket lájtosnak(light) tartom, van annál durvább is ide haza. :lol:
Vendég

Évi, bocsi lemerültem. Aztán meg hazaértek a fiamék...
Ma megpucoltam az ablakokat, holnapra meg esőt mond :twisted: :twisted:. Én néha úgy érzem, hogy a nagyszülők direkt bosszantani akarják az embert ezekkel a zenélő játékokkal. Mondjuk nekem nem is azzal van a bajom, hogy hangja van, hanem hogy "kínai" hangja van. Ki nem állhatom azt a kínai virnyákolást. :twisted: Tavaly húsvétra is sikerült a mamától villogó szemű, kínaiul zenélő kacsát kapnunk, azt hittem Erik kiszalad a világból annyira félt tőle. De megoldottam, az ilyen játékok "észrevétlenül" lekerülnek a papához, hogy ott játszanak vele a gyerekek. :oops:
Csajok köszi az infót az Aldiról, akkor majd úgy kiváncsíságképpen benézek, de azt hiszem én is maradok a Lidl-nél. Az a baj, hogy én nem csak a kekszeket szeretem onnan, hanem szinte az egész édességes polcot :wink: [/b]
Vendég

tuntun ha egyszer eljössz hozzánk vendégségbe garantáltan lidls kekszet,sütit,stb...kapsz,ok? :lol:
Persze,ha előre tudom,hogy jössz,akkor sütök is valamit :wink:
Emma,dadomi ti hol jártok???
Vendég

Ani hátha tényleg "csak" az a fránya kávé az oka ezeknek a gyomorpanaszoknak. Hurrá Kristófod is gyógyul :) én nem akartam senkibe se belefolytani a szót :oops: :)
Tuntun de jó neked te már túlvagy az ablakpucoláson,én már 2 hete szemezek vele,de mindíg halogatom,hogy még úgyis fog esni az eső :oops: de ha így állok hozzá,akkor nem mostanába lesz kész :evil:

Kép
Kép
josi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?