Dius-Barni:nagyon ügyik vagytok
Rékababa :hogy vagytok??
Dius -pocaklakó Ármin
:drukk az UV -hez.
Ani:anyám ,jó lenne ,ha rásznánnád magad ,hogy elmenyj orvoshoz.
Lehet ,hogy valami dilibogyó és némi diéta segítene.
Minnél később mész annál rosszabb.
Szal ,ha nem mész akkor viszünk
Igaz csajok
Kristóf ,hogy van?
Én kefírrel piskótát szoktam sütni,ez olyan ,hú de gyors süti
Itt a farsang ,én is kipróbálom,szeretem az ilyen egyszerű dolgokat.
tuntun:jól látom ,hogy Ricsi úrfinak szombaton hepi börzdéj
lesz.
Van Aldi Bonyhádon ,ugyan olyan ,mint a Lidl,jó vannak más termékek is.Tán 2-szer voltunk, azért messze van.
Én a Müllert szeretem,nagy a választék baba kajában és desszertben,meg úgye ott lehet kapni Hipp rizs pelyhet-ezzel sűrítem az esti tápszert-meg a törlőkendőjüket szeretm nagyon.
Néha unom a Dm-est meg a niveát.
Ja niveát akkor használom amikor fogzunk.A többi annyira nem jött be,kiverte a popinkat.
Milyen lett a fánk?
Dadomi:akkor te is jó gyerek voltál
A lányom sem átlagos ,de a suliban még sem ezért kap feketét magatartásból.
Hanem mert azt mondta az egyik kiscsajra ,hogy buta
ja és ez csúnya beszéd,hát én meg beszóltam annak a kis csajnak,hogy tán nem kéne árulkodni ,mert TE az ÉN fülem hallatára mondtad a Berninek ,hogy hülye- buta.Meg egyszer ,azért mert azt mondta valakinek ,hogy húzz innen .Én azért hallok cifrábbakat is az osztályban.
Sőt az ebédlőben mindig ,ha a Zseraldinka (hánynom kell tőle igazi puncsgép)vagy a Fanni az asztalfelelős kap feketét,csip-csup szarért.Na most másik asztalhoz ülteteik ,mert már a tanítónéninek is feltünt ,hogy rászálltak.
A fiúk csak rosszak vagy makacsok is?
Diéta:Krisztával teljesen egyet értek.
Csak Ani:ha bírod emeld a mozgás idejét.
Mert 30 perc alatt csak azt az energiát használja el a test ,amit megettél(ez csak a testsúly megtartásáshoz elég) szal kéne emelni rajta .45-50 perc az ideális ,mert akkor hozzá nyúl a szervezet a tartalékhoz,de ezt úgy intenzíven kéne csinálni.Tehát 30 perc után rákapcsolni és úgye mikor eléred időben a 45 percet utána visszavenni a pulzus miatt .Nem lepattani a birngáról,mert összeeshetsz.
És még valami ,olyan ételeket kell összeválogatni amik tartják a vércukor szintete.Tehán van ami hírtelen felviszi ,de az úgy le is zuhan és jön a ,de rosszul vagyok.
Nekem ezt szem előtt kell tartanom ,nem vagyok cukros (terhesség alatt is az éhgyomri 4,5 volt a terheléses 6 ),csak az inzulinrezisztenciám nem jó(a köztes idő).Ebből adódoan feleslegesen raktároz a szervezetem.
Alig eszem valamit viszon abból Nagy fenék és comb zsír lesz
És szedek is rá dilibogyót Metformin 850mg 1×1 nincs elosztva ,mondjuk ezt furcsálom,de legalább nem hízok tovább értelmetlenül.
Ha szednék fogigátlót akkor nem kéne a Metfor ,de sajnos a Zsombi kezelés óta bevérzek hó közben tőlük
Sajnos az inzulin érzéketlenség ennek következménye lett.
Kun Attis írja fel nekem.
CSak azért írtam le ,hátha valaki még küzd hasonló problémákkal.
Na,ha valaki nagyon fogyni akar:
Ananász ,de maga a rendes gyümölcs.
Citromos víz
Ebédre saláta(kukorica nem jöhet szóba) ezt variálhatod ,csirke mellel ,pulyka mellel ,csirke sonkával,hallal.Öntete vagy olívás ecetes(fűszerekkel amit szeretsz) ,vagy natur joghurt vagy kefír.
Vacsora ,ha éhes vagy csak saláta kefírrel vagy natúrjoghurttal.
A piritos nem jó diétának ,mert előre megvan dolgozva a szervezetnek így az csak felugrasztja a vércukor szinetet de nem tartja.
Ezért jobb a tömény nehéz kenyér,na de nem fehér, hanem barna teljes kiörlésű
De csak reggelire,akkor mehet tejeskávé is ,én édesítőszerrel iszom ,de lehet ilyenkor még cukorral,de nem márcosan.
Csoki:lehet ,miért ne.DE csak 1-2 kocka az endorfinok miatt,NEM 1 TÁBLA vagy 1 SZELET.
Gyümölcs:csak is délelőtt aki nem bírja ki délig.
Én pl nem tudok Norbi up szar szerint enni.Nem nem kell 10 órai.
Uzsonna:aki nagyon éhes barna kenyér.
Egyébként fehérje,kefír ,natúrjoghurt,esteleg tojás rántotta teflonban sütve.De ezzek nem a szigorú diétához tartoznak
Szigorban :csak is zöldség fér bele.
És inni.
Ez lehet cirtomos víz,édesítőszeres citromos tea,vagy sima víz.
A nagyon fogyózni kívánoknak Zöld tea abból is a MATE és nem a filteres.
És minden nap 1 óra intenzív testmozgás,ami álljon erőnléti-alakformáló ,izmosító tornából .
A másik meg állóképességjavító ,vérkeringést fokozó -zsírégétő tornából vagy tevékenységből.
A 2-őt felváltva kell csinálni ,mert így leszel csinos,az nem elég ,ha csak leég a zsír ,attól nem leszel formás.
Emma:olvastam ,hogy te sem bírod az ugra bugrát ,akkor neked is sífutás vagy bicikli kéne a zsírégetéshez.
Én így szoktam emberi fomába hozni magam.
Sajnos egyre kevesebb kedvem és energiám van hozzá
Pontosabban lusta disznó vagyok
Pedig még kéne fogynom 5 kg-ot és némi izomra is szert kéne tennem,mert júj ,hogy nézek ki
Igen ,most fogok Anitól a fejemre kapni,de hidd el ,ha rendben van a pocakod ,és neki látsz.Sokkal látványosabb lesz nálad a fogyás ,mint akinek csak pár kg-tól kéne megszabadulnia.
Én drukkolok neked,remélem a gyerekek hagynak egy kicsit.
Pénteken Zsombival a kezben sífutottam ,na elég volt 15 perc a 12,5 kgjával.
Fenék és comb tornát csinálok utána ,ilyenkor jön azt rám mászik
Na én most ott tartok ,amit Kriszta írt,
reggeli ,ebéd ,de azért figyelek ,hogy ne tömény szénhidrát legyen.
12 óra után csak teát iszom.
Na ez még nem zöld tea,amit meg kívánok.
Hársfa ,bodza ,valami bolti filteres ,vagy fehér tea.
Ja és édesítő szerrel.
A kövi lépés lesz,a saláta és a zöld tea.
Hú eldugulok
most már.