Sziasztok!
Tegnap már nem volt időm írni, annyira fáradt voltam. Voltunk vásárolni Pesten, még páromnak volt elintéznivalója, addig tudtunk Verával és a gyönyörű Bencivel találkozni. Sajnáltam nagyon, mert csak 5 perc volt, de akkor is láttam végre őket élőben is. Erről jutott eszembe, hogy már a többiekkel is jó lenne egy hosszabb lélegzetvételnyi talit összehozni, ha jobb idő lesz.
Bencike nagyon édes, éppen aludt, de én még akkora gyönyörű szempillákat még nem láttam. Ráadásul még olyan is , mintha be is lenne fésülve neki
. Tüneményes fiúcska. Robó is nagyon nézegette, de sajna mosolyt nem eresztett el, hozta a komolyfiú formáját
. Vera is nagyon szimpatikus volt számomra
. Sajnálom, hogy nagyon rövid időre sikerült összefutni. Rendesek voltak mert még gyorsan erre a kis időre is lejöttek
.
Már nagyon jó lenne veletek is megismerkedni, remélem mielőbb össze is tudjuk hozni.
Vásároltunk: etetőszéket, melyről ha feltöltöm a fényképezőt , teszek fel fotót. Végülis a fánál maradtunk, nekem tetszik.Egy sport babakocsit is vettünk, ami nagyon jó árban volt , és nekünk a babakocsi igaz nyáriasítható, de akkor is olyan télies (nem volt sok eszem, mikor megvettem, de gyorsan kellett anno vásárolni), így ez megtetszett és apa rábólintott
.Pár rucit vettünk még, és csillárt Robónak.
Bár még akartam több minent is venni, de nem fért már bele az időbe.
Nagyon jó volt kimozdulni végre, még a napocska is sütött, szóval tényleg egy szavam sem lehet, csak hulla fáradt voltam mire hazaértünk. Még annyira eldicsekedem, hogy Robót több helyen is megdicsérték. Volt olyan hely is pl: Kika, ahol az árukiadó férfi jegyezte meg, hogy milyen szép és nyugodt baba.Ritka pedig, hogy férfiak megjegyezzék.Olyan jólesett. Hízhattam volna egy pár kilót tőle
.
Vera: nagyon örülök tényleg, hogy sikerült találkozni
. Aranyosak vagytok nagyon.
Gabi: örülök, hogy Zsoltikának ízlett a banán, s lehet lassan főziket adni már neki is. Látod több mindenkinél volt kevesebb hízás, emiatt ne aggódj. most éppen Robó se4m hízott semmit egy hét alatt. Igaz én néha itthon mérem meg, ez nem annyira pontos.
Hanzika: biztos az oltás viselte meg Marcust, Robó pl a szuri után is sokszor sírdogált még. Azért érzékenyek ők még, csak bébik.Remélem azóta már jobb neki is.
Ann: biztosan én is úgy lennék, ha a dokim olyan lenne, hogy nem sokat ér amit csinál. szerencsére nekünk nagyon ranyos dokibácsink van, nekem jó ha kijön és rá-ránéz. Fotón én is a fekete -fehér képre voksolnék. Tisztára olyan most még. Dejó, hogy tudtál mutatni képeket
.Ha még a pesti tali nem is jön össze veletek is szívesen összefutok, ha Berénybe jártok
.Persze az állatkerti séta sincs elfelejetve
Elromlott Hami édi lehet, küldjem Robót, ő mindenhez ért
?Drága a kis Bocitok, szép virágot kapott nőnapra, hát igen virágot a virágnak
Zit:persze én is kimondottan nem beteg babák közé értettem.Jobban vagytok már? Én is várom a tavaszt ideérhetne már igazán
Edit: Nagyon édes Boti, jó hamar kibújt a fogacskája, vagy a mi babáink foga bújik később
.Nagyon édi a fotón, föleg az uszik kép tetszik
.Jó, hogy írtál Te is.Rengeteget változott Boti, hihetetlen.
Barbi: el vagyok ájulva Ádin, ahogy ül az autóülésben. Olyan igazi nagyfiúvagyokénmáranya
. Még a tekintete is. Persze az autóülés is klassz
.
Panu: mi is naponta fürdetjük. Úgy tudom, hogy vannak olyan országok, ahol tényleg nem fürdetnek minden nap. Igaz nálunka dédi is mindig mondja- minek minden nap fürdetnünk?
. Persze az ő idejükben más volt..Látom Ti ma sokszor fürödtök. Milyen volt az usziba majd mesélj
.
Ja és a répa dolgon én is elgondolkodtam, eddig mi is sürübben adtuk neki, olt hogy naponta kapottvagy répát vagy s.tököt...
Megyek én is , mert éppen sétára indulunk apával, addig még egy kis nap süt
.Amint látom , kezd borulni
.
Azért szép napot és jó hétvégét kívánok mindenkinek: Anita