Ancsi! Nagy igazsag van a szavaidban, a progeszteron szint alacsony volta okozza, ugy tunik a korai /15-20 napos, ill. a 3 honapon beluli/ vetelesek tobbseget, es a dokik, akik allitolag ezt tanultak! megsem figyelnek elegge oda ra, ill. amikor mar odafigyelnek, keso, es az eleg gyenge sorry valahogy nem vigasztal meg egyikunket sem.....
De mi majd kitanuljuk, hogyan is kell, es csak-csak sikerul egy szupi dokit is elokeriteni, aki SEGIT, es sikerulni fog, igaz?!
Megj. a nappali ho NEM jelent semmit, csak az ebredeskor mert! /Igy hallottam legalabbis.../
Cincerke, jo reggelt... hmmm, hmmm, aki kora delutan is illlyen hangulatban van, az hogy is tudna koran felkelni....
Jo-jo, bevallom, egy kicsit irigykedtem, tudod, az en ferjem mindig este er csak haza
, es utana...
vacsi es
a dessert...
Bubi, igaz, ami igaz,
kikepezzuk magunkat, rendesen, remelem, a kovetkezo course mar a babavaras es szules-t fogja taglalni, es meghozza hamarosan!!!!
Kriszti, NE HIGGY a kolleganodnek, TEVEDETT!!! Annyi minden van a tenyerunkbe irva, hogy nem mindig egyertelmu a dolog... en tudom, TUTIRA, hogy nem jon be neki a joslata!
Rendicsek, mutasd/mutassatok meg neki!!
Kedves Barbi! Igaz, ami igaz, kulfoldon neha nagyon jo elni,
leszamitva a neha-neha, esetleg gyakrabban jelentkezo honvagyat, de a legfontosabb az a szolas, ... csak nehogy orvoshoz kelljen fordulnod... . En nagyon bizom benne, hogy jo dokit fogtal ki, es segiteni fog. Neha tenyleg apro dolgokon mulik a teherbeeses es a megtartasa. De szukseg van a szakember segitsegere.
Lanyok, hat nem furi, mennyi mindent osszeirtunk a homerozes-rol, es mennyire eltero az info!!!
Mellesleg az Ovulacios test /LH test a neve/ tajekoztatojan is valami olyasmit irnak, hogy amikor a teszt pozitiv pozitiv, attol szamitott ketto napon belul van tuszorepedes=? ovulacio= peteeres, amikor az a pici erett petesejt kilokodik a petefeszekbol es elindul a petevezeteken at a mehbe.... Na ehhez mit szoltok, ha meg tudtok valami okosat hozzatenni, vagy elvnni belole...
Ja, azt is most hallottam egy munkatarsnomtol, aki mar majd egy eve ugykodott a 3.gyermeken sikertelenul, a dokija azt tanacsolta neki, hogy -mivel erosen hatrahajlo mehe van-, az akciozas utan fekudjon a hasara, es tegyen egy parnat a hasikoja ala... +3 ho a tanacs utan = terhes... nekem is erosen hatrahajlo mehem van... lehet, hogy a kovetkezo ciklusban kiprobalom...
Nalam meg mindig semmi ujsag, a popsis hom, amilyen gyonyoruen felment 37,3 -37,2 fokokra, persze, fel es ala az alacsonyabb ertekekkel egyutt, ugyanolyan szornyen a ciklus 27.napjatol maig enyhen hullamzik a 37,0 es a 36,9! kozott. Mellfeszules, de mennyire faj /megj.a fogamzg.abbahagyasa ota mindig faj a mensi elott/, es valadek, feher.. uhh, nem reszletezem bovebben, ugyis tudjatok. A hasam mar vagy 10 napja feszul, hatra kell hajolnom a szekemen, ma eppen nem faj a hasam, hat ettol is felek, meg attol is, ha faj.... Az ember lanya mar-mar tenyleg egy kicsit hibbant lesz ezektol a dolgoktol, meg jo, hogy nektek elmondhatom, mert ti
megertitek, es nem
felre.
Pussz, Lella
Ui.: Barbi, ezennel kierdemelted a legkorabbi lista-gyarto-i cimet. Atadva.