Adélnak, Dórikának és Áronnak mielőbbi jobbulást! Én is nagyon sajnálom, hogy így megbetegedtek!
Csak abban bízom, hogy nagyon hamar túlesnek rajta, és nem kell egyikőjüknek se kórházba menniük! Akata, Ami, vkata, kitartás!
Bátyámékon is végigment egy vírus, a két gyerekük hányt + hasmenés, nekik "csak" az utóbbi. De náluk 3 nap után nem volt nyoma sem a nyavajának. jaj most nagyon izgulok értetek, majd ahogy tudtok, értesítsetek minket, hogy vagytok!
Titiékre én is kíváncsi vagyok, remélem jól vannak...
Orsi: A fene a diákhitelbe! Meg mondjuk az összes többi hitelbe is! Annyit romlott a forintunk, hogy katasztrofális, ami ebben az országban emiatt lesz. És tovbbi romlást jósolnak a szakértők.
Tudod, majd csak akkor mondjuk el, hova mentünk, ha már kint leszünk.
Kicsi Emmus kóstolgatja már az újabb ízeket?
Nici: Lili miket csinál? DM-nél most mennyi a digikép-előhívás?
bondi: Neked akartam még írni, hogy Nati annyira hasonlít rád!!!(Tudom, ezt már máskor is írtam, de nem tudom eleget hangsúlyozni
)
szly: Bank-kérdés még mindig nem dőlt el?
Még én sem tettem fel magamról ifjúkori képet, bár én most is ifjúnak érzem magam.
(Novemberben töltöttem a 27-et, de mamám szerint egyébként is mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.
Akkor én 5 éves vagyok.
) A 23. merevlemezünkön tuti van rólam normális kép, de most egyelőre túrok egyet valahonnan, mondjuk iwiw-ről.
(Én még annyit szeretnék leírni, hogy szerintem a szépség nagyon relatív dolog. Lehet, hogy az egyik ember a vékony nőket tartja szépnek, míg a másik a teltebbeket, vagy éppen az egészen telteket, ez egyéni ízlés függvénye. Aki a teltebbekre bukik, azoknak a cingár nők "nem jönnek be", és fordítva. Épp ezért szerintem senki ne érezze magát rosszul, aki nem úgy néz ki, mint a fotómodellek, és azok se érezzék magukat rosszul, akik meg épp már túl vékonyak, mert mindenki úgy szép ahogy van! Annak az embernek a szemében, akivel összekötötte az életét, meg végképp!
Az már megint más, hogy mi nők egyébként is mindig elégedetlenkedünk valaminkkel kapcsolatban, de maradjon ez meg egy egészséges szinten.
)
Egy kép rólam kb 4 évvel ezelőttről:
Na így nem fogok már soha kinézni...