Új privát üzeneted érkezett!

hát nem tudom mi a betadin tuti nincs itthon! Bár férjem miatt kész patika van itt! :oops: . Hát igen egyetem alatt hátom évig én is naponta buszoztam, és ha lekéstem a buszt nekem is 10 km-t kellett gyalogolni. De most már csak autóval járok 8) ezt kivánom neked is. Szar mikor a tanár mégsem akar átengedni mert szerinte többre vagy képes. Egyszer én sem értem rá felkészülni egyik vizsgámra és mivel tudtam nem lesz nagy jegyem mivelhogy szóbeli volt fél óra leteltével kijelentettem, hogy én visszajövök összel. A tanárnő próbált tartani tuti átengedett volna de én ösztöndijra hajtottam. Aztán ősszel összejött bár még annyit sem tanultam kinek van kedve augusztusban tanulni. De mégis megérte!

Kép
Kép
melisch

ez az én Mayám ő egyenlőre az én szememfénye 9 hónapos Kép

Kép
Kép
melisch

bocs a laptetűt nem volt tényleg szándékos, nem ferr 2 nap és 2 laptetű :oops: de ha egyedül vagyok!

Kép
Kép
melisch

Melish:laptető :lol: hm... :lol:
Engem átengedett...de mehetek mégegyzser...mindegy...
Gyönyörűűűűűűűűűű a kutyus...................olyan szépen néz! :D

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül!
Nem emlékszem Dominál volt e hőemelkedésem. :roll:
Mivel inszemmel sikerült ez nem is volt fontos..... :wink:
XIX.kerben dolgozok(Kispest).

Kép
Kép
lldicsi

Most lebuktam,hogy más néven is írogatok. :D
A topikunk zárt mert már egy összeszokott mondhatom baráti társaság lettünk.
Együtt szülinapozunk,kávéházazunk,nyáron kertipartyzunk(férjestül)és már hétvégi pihizni is volt a társaság együtt.

KépKép
Kép
mucus75

:lol: titkot tartunk, remélem itt is tudnak hasonlóan jó kapcsik kialakulni...de ahoz még úgy is kell idő, de sztem jó úton járunk. Nagyon szépek vagytok! :oops:

Kép
nyuszifül16

köszi nyuszifül. Imád engem én meg őt. Mondta is az edzője, hogy nagyon gazdicentrikus, ha ott vagyok sokszor mellém fekszik és teljesen elengedi magát mert mellettem annyira biztonságban érzi magát. Vele is van elég fejfájjás született kertészként minden virágomat tövestől kikapart, az egész udvar a feje tetején állt a nyáron, de remélem mostanra már okosan jönn haza és már nem lesz olyan eleven! Nagyon elkényeztezzem igy nem hallgatt rám mert velem mindent megtehetett, de mostanra keményebb leszek most engem tanit az edző határozottabb bánásmodra.

Kép
Kép
melisch

mucus amint látom tényleg régi tag vagy de legalább segithetsz nekünk is, hátha itt is kialakul egy összetartó társaság! Na meg a második baba megjelenését/érkezését is remélem megosztod velünk kis

Kép
Kép
melisch

[quote="nyuszifül16"]: írta:nyuszifül16lol: titkot tartunk, remélem itt is tudnak hasonlóan jó kapcsik kialakulni...de ahoz még úgy is kell idő, de sztem jó úton járunk. Nagyon szépek vagytok! :oops:

Úgy legyen! :wink:

Melisch!
Megosztom e?
Természetesen. :wink:
Ha lehet maradnék(remélem sokáig).

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztokk!!!
Én eü-be érettségiztem,de maradtam szakosítón,hanem idegenforgalmi ügyintéző a szakmám (OKJ) alapfokú német ny.vizsgám van,meg jártam ifjúság és gyermekvédelmi akárminek,de nem vizsgáztam le,mit érdekelt engem,közelgett a lagzink... :oops:
Most már terhesen Pistikével csináltam meg az üzletvezető vállalkozóit...hát itt tartok...ja,érettségi után jelentkeztem a szolnoki fősulira szállodas szakra,de nem mentem,csak kíváncsi voltam, bejutok-e.... hát bejutottam,de nem mentem... :oops:
Én kozmetikus akartam mindig lenni,de gyaxival együtt másfél millió körül van,de anyum abban nem tudott segíteni,egyedül,rokkantnyugdíjból....+3 éves volt kistesóm akkor....most 5... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Na...nem maradtam szakosítón!!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

mucus sajna volt kettő is........ :cry:
melisc gyönyörűűűűűűűűűű a kutyusod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!Perpike!Mizus,teszteltél már?Nem létezik,hogy már ne mutatna valamit bármelyik teszt.Egyébként elkondolkoztam az orvosomon,tökéletesen igaza van.Nem szöszmötöl.Amikor elmentem hozzá a héten,még csak 4 napja maradt ki a mensesem,más orvos még vért se vett volna,hanem azt mondja jöjjek vissza 2 hét mulva.Még most töltöttem be az 5hetet,ilyenkor is van olyan,hogy nem látnak még semmit,és az ember csak stresszeli magát.A holnapi vérvételből,úgyis látni fogja,hogy a hcg-szint nőtt e a csütörtökihez képest.Aztán a hét vége felé már biztosabban lát valamit uh-on is.Ja,egyébként irgalmatlam ez a gyomorégés,már 2 kilót fogytam.Semmit nem kivánok.
Vendég

Sziasztok!

Süt a napocska nálunk!
:D Tiszta tavaszi hangulatom van! :D

izisz: Képzeld még nincs semmi. Nem jött még meg. :shock: Ma van a 30. napom, de még nem csináltam ma sem tesztet. Már annyira izgulok én is, hogy nem is merek csinálni. :oops: várok még egy kicsit. Végül is a múlt hónapban is a 31. napon megjött. Hát nemtudom mi lesz. Mondjuk megszoktam érezni, mikor megjön, mert fáj a fejem és a hasam aljában olyan folyamatos tompa fájdalom van. Még most ezeket nem érzem. :)

Izgalmas napotok lesz holnap nektek is! :) És mennyi idő alatt van meg az eredmény? Azt tudom, hogy még aznap, csak mennyit kell rá várni?

Melisch: Cuki a kutyuska! De ezen jót vigyorogtam, hogy most téged nevel az oktató. :D :lol:

Megyek csinálok valami reggelifélét.
Vendég

Jó reggelt!
Ízisz:végül is igazad van, mert ha csak hitegetne, és kiderülne, hogy még sincs semmi, az kegyetlen.

Nekem hőemelkedésem lement, a mellem sem fáj, pedig nagyon sokáig éreztem napok óta, most meg mintha elvágták volna... :cry: A hasam sem fáj már egyáltalán. Asszem ezek azt jelentik, hogy nincs semmi... :cry:
Pedig tegnap este babával álmondtam, nagyon jó érzés volt...de csak álom :cry:

Kép
nyuszifül16

szia irisz. Igen ne aggódj leginkább a havi kimaradása utáni 10. napon látszik már a baba uh-n addig van ugy hogy még a doki is hsg tesztre alapozik a terhesség felismerése végett. Sajnálom, hogy ég a gyomrodv :cry: azért próbálj valami enni. Mikor főzzől próbáld a kedvencedet csinálni vagy valami olyan kaját aminak iszónyuan étvágygerjesztő az illata és közben hangosan dicsérd is a főztőd. Ha alkalmad van kérd ki férjed véleményét is enged, hogy kicsifiad kóstólja! Ilyen formán nekem be szokott jönni férjemnél. Ha beteg nagyon nehezen veszem rá, hogy egyen pár falatott. Tüdőgyuszija alatt kipróbáltam valami citromos csirke combott. Annyira kellemes volt az illatta és én addig dicsértem, hogy már egy adott ponton ő mondta a kajának, hogy ugyis megeszlek mert olyan jó! Igaz sokáig üllt az asztalnál mig lement neki, de evett. Másképp alig evett volna pár harit. Hát sok sikert!

perpike, hogy vagy?

Kép
Kép
melisch

Nitacska!
Sajnálom. :( Én is átéltem. :(
Aznap amikor a műtétem volt hatan voltunk ugyan ezzel..... :shock:

Nyuszifül!
Nyugi,nem lesz gond!Ha megnyugtat Nekem sincs hőemelkedésem és a cickóm se fáj(igaz,lehet,hogy nem is vagyok terhes :roll: ).Na majd holnap kiderül.

Borzasztó éjszakánk volt.Domi belázasodott(39,4)aztán összehányt mindent,egész éjjel beszélt álmában,reggel pedig összefosizta magát. :( Holnap vihetem a dokihoz.....Szóval most nyűgi,fáradt,morcos vagyok. :twisted:

KépKép
Kép
mucus75

nyuszifül ne add fel kérlek! Ma már nem fáj a torkom! :wink: Gondolj arra, hogy hány meg hány kismama nem is veszi észre, hogy van pocaklakója csak miután 1-2 hetet késik a piri :roll: . Tehát nem olyan erősek azok a jelek ezekben a napokban. Nem kell fájjon a hasad, sőt lehet hullámként van hórmontultengés is. Nekem ellenben fájnak a melleim de ez semmit nem mond mindig fájnak az utóbbi időbben havi előtt tetőzve, hogy olyan kőkemények az utolsó héten, hogy még nekem is tetszik milyen szépen állnak 8) de nem a baba miatt! A reggeli hőm nekem is már 3 napja 36,90 nappal szokott 37,2 lenni de nem csoda férjem kezeli a kazént és a tegnap este már 24 C volt a nappaliba. Ha tehetné szivesen üllne 28 C -ban. Tiszta gyagya. Én sem érzek furcsa tüneteket és amit érzek csak inkább én szeretném ha tünet lenne. Pl az égő gyomrom reggel tudom az esteli szotyitól van imádom :wink:

Kép
Kép
melisch

mucus sajnálom picifiad, ott virus van. Sajnos nem tudok mit ajánlani felnőteknél jó az algopirin lázra a többi sok gyógyszer mellett azt hiszem babának is jó. Anyukám erre esküszik. Mondja ők is ezt adnak igaz injekcióban a kismamiknak ha lázasok a korházban! Gyógyuljatok meg gyorsan mert elhiszem milyen állapotban van ha minden kijönn belőle fen lent. Hát neked meg kitartást!

Kép
Kép
melisch

Köszi lányok, lassan el is kezdek majd tanulni, meg lehet, ha keddi vizsgám meg lesz, egy picit sétálni is elmegyek. Meg az is rossz, hogy meséltem Anyumnak, arról, hogy babát szeretnék, és annyira csúnyán beszét velem, meg hogy mennyire sajnálna, ha gyerekem lenne,mert egyedül milyen nehéz, ha Párom esetleg külfre menne...mondjuk én nem vagok az a bezsari típus, hogy ne tudnék megoldani, ilyen helyzeteteket, meg Párom sem most menne külföldre. Mindig csak a negatívumait említi, és hogy hogy nem a munka...Asszem, ha ha megszületik egyszer, nem szeretném, hogy ott legyen, tudom ez nagyon gonoszul hangzik, de minden vágyat mindig kiöl belőlem... Amikor megmondtam, hogy műteni kell a méhszájsebem, akkor is csak azt mondta..."tanuljál, miért nem tanulsz...erre nem vettem fel a telefont egy hétig, ő meg megzsarolt, hogy letiltatja a számom"Még jó, hogy bartánőjevel jól vagyok, ő segített elsímítani az ügyet.

Melish:nekem is 36,9... :cry: Mindegy azért nagyon köszi a bíztatást, jól esik.

Mucus: Tudod, tudjuk, hogy nem szabad feladni...

Tényleg Lányok, szerintetek ne menjek el kivizsgáltatni magam???
Egyébként köszi, hogy vagytok! :D

Kép
nyuszifül16

Mucus: Szegény kisfiad, diétától bizti jobban lezs, ha tud enni egyáltalán vmit, holnap meg tényleg doki kell...Addig is kitartást!

Kép
nyuszifül16

én nem sirok a 36,90 miatt nekem 36,3 volt pé előtt 3 napig és a max 36,6 volt a ciklus első felében :wink: .
Sajnálom, hogy anyukád igy áll a dolgokhoz de csak ti tudjátok, hogy eljött-e az ideje a babának vagy nem. De téged én ugy ismerlek, hogy ti már nagyon vágytok a babára.
Hát a kivizsgálásról nem tudom mit mondjak, én nem szeretek dokihoz menni :oops: és csak ha visznek megyek. Jelenleg senki nem akar vinni anyukám azt mondja várjak türelemmel ha jönni kell jönni fog a baba ha itt az ideje. Férjem meg most elvan a náthájával.

Kép
Kép
melisch

Csajok,megjött. :cry:
Nem éltem bele magam hisz már félek a kudarctól,most mégis szomorú vagyok.Holnap kérek injekció kúrát az Dominál is bejött anno. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

mucus sajnálom :cry: :cry: fránya piri :twisted: Nekem még van 4 vagy inkább 6 nap pirig szerintem nekem is meg fog jönni de nem baj legalább beborozok :oops: elmegyek valamit sportolni és megiszom egy jó nagy bögre kávét sőt 2-t is egy nap ujra :lol:.

na megyek főzzni :wink: de még bebe nézek közbe, bár itt látom nincs mozgás biztos mind készititek a vasárnapi ebédet!

Kép
Kép
melisch

Mucus: szemét piri... :evil: Amúgy mire ír fel Neekd gyogyit a doki???

Melsih: Mennyire nem lehet kávézni, mert én van , h egy nap 3 bögrével is megiszom így vizsgaidőszakban???? :shock:

Kép
nyuszifül16

nyuszifül azt olvastam, hogy a sok kávé nem tesz jót a megtermékenyitésnek na meg a babának egész terhesség alatt. Olyan helyeken olvastam ahol a cigi, drogok, szeszes italok ártó hatásáról irnak. Nem tudom mi van benne napi 1 kávé az még ok de én sokszor csak kávévval éltem estig. Reggel egy bögre erős kávé, majd napközben mégegy és letöbbször semmi kaja. Hát igy nem lehet tudom a gyomromba csak kávé volt. Most nem talalálom azon oldalakat de majd küldők linket ha megtalálom. Jó tanulést neked!

Na megyek tovább kibujt férjemuram az ágyból és át kell huzzam az ágynemüt olyan büdi a sok izzadástól :x meg krumplit kell még pucoljak az ebédhez!

Kép
Kép
melisch

Én főzögetek anyummal,itt vannak még kb 2 hétig,majd jövőhéten megy szerződést kötni...és akkor beköltözhetnek a házba,idejönnek lakni,hát az unoka mikre képes!!??Mármint ide a faluba....
Ó,szemét piri!!!!
Ez a kávézás téma érdekes,mert van valamilyen babanaplóm,és abba olvastam,hogy ugyanúgy gyorsabb a pulzusa a babáknak a koff.mentes kávétól is...ezt vizsgálták,és ilyen meglepő eredmény jött ki!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

nyuszifül nézd itt ir a hőemelkedésről meg leirja az egész folyamatott http://www.babazo.hu/szakertok/20050918peteeres.html
perpike olvasdel te is ebben ismét utal arra, hogy a pé utáni kb napon ér véget a ciklus. De gondoltad, hogy 28 napos lesz ez a ciklusod.
na most megyek

Kép
Kép
melisch

melinda de jó neked, nekem anyukám 300 km-re lakik és mivel dolgozik ritkán tud jönni. De jön kedden :P takaritani :wink: mert ablakot cseréltünk és tiszta meszes most a vakolás meg festés után minden. De jó lesz nekem! Bár még nem lehet ablaok pucolni mert meg jönnek de kint lehet :P és én utálok ablakot pucolni mondta is, hogy majd ő megcsinálja :oops:

Kép
Kép
melisch

Jó, hogy ilyen jó a kapcsolatotok az Anyukátokkal...!

Melinda: hát tuti, lehet, hogy többet is tud segíteni, majd nektek, no meg lesz kivel játszon a kisfiad, írtad, hogy nincs akkor korkülönbség, talán 3 év, ha jól emlékszem. egyébként a múltkori babás képek , amiket felraktál, tök jók, nagyon szép kismami voltál tényleg, meg nagyon szép a táj is a háttérben... :)

Melish: köszi, én ilyen Ricorét iszom, annek fele koffmentes, de lehet, jobb lenne, ha egy erőset innék és kész, de nem bírom, mert már du akkor elalszom. Mindegy egy hét, és vége...csak szakdoli lesz. Lehet, akkor már nem iszom semmit, és meglátjuk februárban mi lesz az eredmény!
Mmost nézem az oldalt! Jó munkát Neked!

Kép
nyuszifül16

Na itt vagyok.Megebédeltünk,elmosogattam,most leraltam a 2 pasit pihenni.Hát Nyuszifül elárulhatom az én anyám se egy egyszerű eset,de én egyszerűen nem avatom be olyan dolgokba amiket én már amúgy is eldöntöttem.A családunkat sajnos nem mi választjuk,legfeljebb eltűrjük őket.De annál jobb,hogy vannak jó batátaink.Anyáddal meg csak akkor közöld a terhességedet ha már leszel vagy 8hetes,és már nem lehet titkolni.Az én férjem is külföldön dolgozik méghozzá Tengizbe,onnan 3 havonta jár haza.Közben 5 évig vezettem itthon egy gyerek boltot,ahol bizony elég sok volt a tenni való,itthon pedig várt a fünyirás,kertészkedés,mert apósom annyira nem volt képes,hogy átjöjjön füvet nyirni.Most is én fogom vágni terhesen,mert ugy hetente 2szer kinek szóljon az ember,májustól-óktóberig.Na jó hosszú lettem.Perpike!Nagyon jó úton haladsz a baba felé!Mucus!Egy ismerösöm mondta valamelyik nap,hogy a babák döntik el mikor jöjjenek.
Vendég

Nyuszifül!
PCO-s a petefészkem ezért is kellett stimulálni Domival is a petéimet.
A Puregon injekcióktól szépen nőttek anno.
Csak előre félek,hogy a gatyám fogom kifizetni értük.
5 éve 5000ft volt darabja és 33 kellett. :roll: :(

Melish!
Igen már Én is megfőztem az ebédet.Jókai bableves és palacsinta,jó fogyókúrás.. :lol: :lol: Domikám csak főtt kruplit evett és reggel egy kis pirítóst. :(

Szép napot,megyek szunyálok kicsit mert nagyon fáradt vagyok.

KépKép
Kép
mucus75

Ízisz: hát ez tetszett, amit írtál: "a családunkat nem mi választjuk"
Akkor Neked sem könnyű, ha a saját szüleid sem segítenek, de lehet jobb is, mert akkor azt hinnék, hogy feljogosítja őket, hogy mindenbe beleszóljanak...Hát igen, aZ "Urak" munkája meg ilyen, na de mit csináljon az ember, kint nem ilyenek a fizuk...én meg nem érzem magam olyan , bocs a kifért " rinya pinának", hogy ne tudnék egyedül meglenni...Anyámra az utasításain, és anyagi támogatásn kiv. meg egyébkébnt sem számíthattam. Az viszont tény, hogy ha nem támogatott volna, nem tanulhatam volna, mondjuk 1,5 milla diákhitelt szépen a nyakamba akaszottak...
Mindegy, ennek teszek egy jó nagy pontot a végére, nem panaszkodom tovább! Szóval: .
És férjed, ha hazajön, akkor az legalább egy hónap nem??? Vagy csak pár hét?
Egyébként, hogy vagy? Gyomrod jobb már???
Gyerkeboltot vezettél? :lol: Kis ruhák, játékok, vagy vegyesen? :lol:

Mucus: akkora szemét a rendszer már bocs, épp, hogy támogatniuk kellene azokat, akiknek nincs gyerekük, hogy legyen, aki dolgozik, és így eltartsák a nyugdíjaokat, mert ugye születés az baromi kevés...Annyira sajnálom, hogy az állam nem támogatja az ilyen költségeket, elvégre nem drog elvonóra van...Bármeliyk párt felvethetné, hogy támogassák az ilyen dolgokat, válság ide vagy oda.
Örülök, hogy Domi jobban van, remélem gyorsan átmegya szervezetén ez a vírus!Jó pihit! :D

Perpi: Mizu Veled????Úgy drukkolok!

Kép
nyuszifül16

NYuszifül!Ruhák és gyógytalpbetétes cipők voltak a boltba.Tavasszal azt mondta a férjem,hogy ha komolyan gondolom ezt a 2.gyerek dolgot,akkor be kell zárni,mert egyedül nem fogom birni.Alkalmazottat nem birt el a forgalom én dolgoztam benne.Nagyon sajnáltam,de dönteni kellett.A férjem 3havonta jön 1 hónapra.Most augusztus óta itthon van a babaproject miatt.
Vendég

Egyébként tényleg felháboritó,hogy mindenhol azt szajkózzák,hogy nem szülünk eleget,közbe meg 100ezrekbe kerülnek a beavatkozások meg a gyógyszerek.Bezzeg a nemi átalakitó műtéteket támogatják a lelki tényezőkre hivatkozva.Az nem elég lelkileg egy nőnek ha hónapról -hónapra nem esik teherbe?Ja persze mindig elfelejtem,hogy nem női jogalkotók döntenek erről,mint ahogy azt is csak egy férfi nőgyógyász mondhatja,hogy a szülés micsoda élmény.
Vendég

látom ma sem nagy itt a nyűzsés! Nekem nem jött be a babanet olyan2 óra fele igy lefeküdtem és láss csodát erősen elkezdett fájni a torkom és elkezdtem én is izzadni :cry: :cry: hát azt hiszem itt végetér a beágyazódás még ha el is kezdődőtt, hiszen a szervezetem most a betegség leküzdésére fog odafigyelni és nem a terheséégre hiszen ez az állapot a zigótának sem alkalmas. Hát most mindenre és mindenkire haragszom. Annyira biztam, hogy most jó pillanatban voltunk együtt és hátha megfogann a picur :cry: :cry: de talán ugy van ahogy izisz irta a baba határozza meg mikor akar jönni. Sajnálom, hogy le kell mondjál a boltról de szerintem miután a babák nagyobbatcskák lesznek tuti ismét nekivághatsz valami uj vagy akár a régi üzletnek. Aki ezt tudja csinálni mindig lábra tudd állni!

Kép
Kép
melisch

Ugy látom Melisch csak mi vagyunk itt.Mindeig elfelejtem neked megirni,hogy én meg Szatmárnémetibe születtem.Az hogy egy kicsit megfáztál és nem virus,még nem jelent semmit.Egyébként olvastam a neten egy anyukát akinek mindkét terhessége ugy indult,hogy azt hitte influenzás.Az első 3 napba most nekem is olyan melegem volt,azt hittem lázas leszek.Pedig baba volt a dologba.
Vendég

már mindegy izisz még jó, hogy most jobban vagyok a torkomat sem érzem a fene tudja mi lesz reggelre. Férjem is hol jobban van hol fáj a feje. Mértem lázat de a szokásos 37,2. Köszi a bátoritást jól esik. De most ismét "leszálltam a földre", ugyis jönn anya és visszahuzott volna a földre. Sokszor mondja, hogy el vagyok szállva.
Szatmáron születtél? Én is szatmár megyéből származom. Nagyszüleim Nagykároly mellett laknak. Szüleim onnan költöztek Zilahra mert anyukám ott kapott állást suli után. Mi sokat járunk nagymamámhoz na meg férjem nagykárolyi :lol: én 15 éves korom ota onnan akartam férjet magamnak. De végül a kapcsolatunk Temesváron kezdödött mindketten itt jártunk egyetemen. Mikor én befejeztem a sulit ő jól keresett imádta az állását és én is nagyon hamar kaptam állást igy itt ragadtunk. Anyukámék kicsit szomoruak voltak a távolság miatt de beletörödtek, hogy nekünk itt a legjobb sőt házat is vettünk 2 éve mert sok volt az albérlet és a lakások mind csapnivalók! De nem vagyok egyedül mert itt sulizott a tesom is és egyenlőre ő is itt maradt meg a barátnője is (ő viszont szatmárnémetiben született és ott laknak a szülei). Milyen kicsi a világ! Ez a város nagyon fejlett és ha akarsz jól fizető munkát is lehetett eddig kapni. Most itt is egymás után zárnak be a nagygyárak. Itt pl. augusztusban olyanmunkaerő hiány volt hogy csak na! Oriási fizüt ki tudtál szedni a munkáltatóból ha jól végezted a munkád. Bár akkor nem napi 8 órát dolgozol és soha nincs nyugalmad. De valamit valamiért!

Kép
Kép
melisch

Szisztok, vagyok én is, csak most jött meg Párom vidékről, otthon volt a szüleinél, de nálunk az Após nem százas...Megint lelkileg teljesen kiégve jött vissza, mondtam neki, ne is menjen haza...nem éri meg. Ja, az apósról annyit, hogy Kedvesem Édesanyja évente egyszer látogathatja meg a saját szüleit Anyák napján, mert meg van neki tiltva, mivel anno az ő szülei nem segíthettek a házépítésnél. Csak azért íram, mert ez szerintem mindent elárul...
Én biztos nem tűrném ezt!Hm, miért is írtam ezt....Ja, meg van. :cry: Szóval beszélgettünk, és mondta, hogy lehet, hogy mégsem lenne jó ez a baba...lehet nem kellene megtartani,ha....azt hittem a szívem szakad meg, még eddig oda volt érte....Remélem csak az otthoni hangulata...mert én tuti nem vetetem el, inkább egyedül végigcsinálom....de ez nagyon földhöz vágott most. :cry: és előbb megdöglök!!! Hogy lehet ilyet mondani!
De, ha ezt fenn tartja, lehet hagyom a topicot, a babtémát, és őt is...

Melish: Nyugiiiiiiiiiii, lehet tényleg csak nátha meg szeded a vitamint is...hm már csak pár nap, kíváncsi leszek ám

Ízisz: Tényleg férjednek mi a foglalkozás, esetleg mérnök? Ha megterhelő a bolt két csemete mellett, igaza vana Párodnak! A Te, Ti egészségetek a legfontosabb!!!!

Kép
nyuszifül16

nyuszifül sajnálom párod hozzáálását de szerintem is otthon történt valami. Bárkit könnyen lever szülei beszólása, föleg ha még a viszonyuk nem felhötlen és egészséges. Szerintem is bizz abban, hogy a baba nállatok is fogja tudni mikor akar jönni. Nem könnyü egyedül babát nevelni semmi támasz nélkül ezt sem felejtsd el. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne tartsátok meg hanem késöbb még beszélj vele lássad miért gondolja korainak még a babát. Különben te még fiatal vagy ugyhogy még elötted az élet. Mi kicsit más cipőben vagyunk már augusztusban volt két éve, hogy összeházasodtunk, férjem novemberbe betöltötte a 30 évet igy ő már nagyon szeretne apuka lenni. Sikerült megteremteni egy olyan légkört amibe a baba is jól érezhetné magát. Na meg minden kapcsolatban eljönn az az idő amior mindkét fél akar babát ha igazán szeretik egymást.

Kép
Kép
melisch

Nyuszifül!Ismerős a helyzet,amig anyósom élt,és hazajött a férjem tőlük rögtön láttam rajta,ha nem is mondta,hogy teledumálták a fejét.Amióta meghalt,hál istennek a férjem rájött milyen is valójában a családja,hogy állandóan csak a sógornőmet nyomták anygilag,mert ugye ő a lányuk,a férjem meg csak csinált valakinek gyereket,aki mellesleg a felesége ,de nem számit.Úgyhogy most már legfeljebb felhivja az apját 2hétbe 1szer,a nővérével pedig meg is szakitotta a kapcsolatot,mert nagyon negativ nő.A férjem,,sajnos,, csak csőszerelő kint Tengizbe.Ha megkérdezhetem a párod a férjed már? Mióta éltek együtt?
Vendég

A sógornőmnek amúgy 3 gyereke van,de amikor én szóba hoztam,hogy majd akarunk még egyet!,anyósom ki volt kelve magából,hogy elég ezt az egyet is felnevelni.Gondolta addig hátha elválunk.Egyébként a legtöbb pasi megrémül a gyerek gondolatától elsőre,aztán megbarátkoznak vele,utána meg ki se adják a kezükből a babát.Egyébként az anyósod egy gyenge nő,ha igy hagyja magát befolyásolni.
Vendég

Ízisz: ugyanez van nálunk is, csak nálunk a banya, a Hugicát jelenti. Kettő van az egyik normális a másik nem...A nagyobbikkal van gáz, most másodikos egyetemista, lakást vettek neki, mindent megkap...hihetetlen két gyereket hogy lehet ennyire máshogy kezelni!
3 éve ismerkedtünk meg, és két és fél élve vagyunk együtt, háromszor megkérte a kezem, de én nemet mondtam, mert egyszer szakítottunk. Már nem mondanék nemet....
Tök mindegy mit csinál, kint meg lehet élni itt nem.
Szüleid segítenek legalább vagy ők sem?
Hol éltek?

Kép
nyuszifül16

Ja, tudom, hogy gyenge szegénykém, pedig csupa szív, nagyon jól kiövünk, de egy éve nem mentem hozzájuk elvből...csak telefonon beszélünk. Többször megverte már a férje, a gyerekei előtt meg úgy kezeli, mint a pokrócot, az a szemét. Kezdetben nagyon szerett az Após, még ő erőltette a gyűrűt...Sőt a banya is, mindig enegem hívott bármi baja volt, na de egy idő után csak nem bírtam szóvá tettem, hogy figyelj már Te lány, hát ha neked Apuddal ilyen jó a kapcsolatod, akkor miért nem segítesz kicsit bátyádnak??????? Kifejettem a véleményemet, erre megsértődött, kitilott a lakásból, és azóta az Apja sem szeret, Én próbálom a két lányt egformán kezelni, pl. most küldtem mindkettőnek kis Karácsonyi apróságot, mert szerintem illendőbb helyeken úgy illik. Erre kiverte a balhét, hogy képzelem, megakarom vásárolni, és lement az apjához panaszkodni....Bunkóóóóóóóóó! itt befejeztem közös kapcsolatunk! :D Ja Apósnak 340.000 forint a rokkant nyugdíja, mert bánya balesetes volt, de a fia szerencsétlen akkor evett főtt ételt mikor én főztem vagy vittem Pestre!!!

Ja, Sógornőd nehogy már beleszóljon a dolgokba! Ez a Te életed! Az ilyen elkényesztett némberek nem is tuják, mi az élet. Rá se hederíts! Hidd el a Te gyerkőceid, sokkal jobban fogják azt becsülni, ami kapnak, mert tudják, hogy igazán szeretetből kapják, és megdolgoztatok érte...a nagynánjüket meg majd utálják! 8)

Kép
nyuszifül16

sziasztok!!!!!!!!!!megjöttem én is!!!!!!
sajna kicsit megfáztam tegnap....hála lázam nincs.de be dugul az orrom....... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, nehogy bajod legyen! Tessék pihizni, és gyógyteákat inni! :lol:

Kép
nyuszifül16

épp most eszek finom sonkát és iszok meleg teát!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyuszifül!Mi 9 éve élünk együtt,5 éve vagyunk házasok.Először érdekes az én sógornőmmel is jó volt a viszonyom,tudod meddig,?amig a férjem elment Tengizbe dolgozni.Na onnantól fogva tombolt,hogy a férjem tönkreteszi az anyját mert itthagyja!Be volt szarva,hogy ezentul neki kell majd tutujgatni az anyját,mert persze akkor a férjemnek kellett mindig ugrani,ha vinni kellett boltba,orvoshos stb.Arról meg ne is beszéljünk,hogy ha a férjem hazajött,folyamatosan tömte a fejét,hogy én megcsalom!,és két kézzel szórom a pénzét.Egyszerűen irigykedett,hogy nekünk jobban fog menni.Az én szüleim 5 éves koromban elváltak,apám alkoholista.Anyukám a fiamra szó nélkül vigyáz,imádja.Anyagilag meg mi segitjük őt,mert rokkant nyugdijas.
Vendég

szia nita sajnálom a náthát látom senkit nem kimél!
nyuszifül , izisz a ti problémátokra nem tudnák semmi okos tanácsot adni. Sajna férjem szülei meghaltak, anyukája mikor 10 éves volt, apukája kapcsolatunk elején. De őt sem mutatta be friss volt még a kapcsolatunk. Kisebbik testvérével nem tartom a kapcsolatot ő csak hibe hópa hivja ha noszogatom. Nővéréel pedig nagyon jó a kapcsolatunk. Persze vannak négyzeteltérések hisze a kor is nagy közöttün olyan 15 év de én szabadszáju agyok ami a szivemen az a számon igy néha összejövünk ha hamar megbékélünk. Igy sem jó, hogy a gyermekeimnek csak egy oldalról leszenek nagyszülei de mint egy olyan anyós vagy após mint ti irjátok ki tudja talán igy jobb.

Én mindik csak azt udom mondani mikor ilyet hallok, hogy mindent meg kell majd tenni, hogy a mi gyermekeink ne jussanak ilyen sorsra és testvér testvér ellen sem lázadjon fel. Tehát a jövő rajtunk áll tovább kell lépni és pédát adni a kicsiknek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.01.25 18:50-kor.

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?