Ízisz: hát ez tetszett, amit írtál: "a családunkat nem mi választjuk"
Akkor Neked sem könnyű, ha a saját szüleid sem segítenek, de lehet jobb is, mert akkor azt hinnék, hogy feljogosítja őket, hogy mindenbe beleszóljanak...Hát igen, aZ "Urak" munkája meg ilyen, na de mit csináljon az ember, kint nem ilyenek a fizuk...én meg nem érzem magam olyan , bocs a kifért " rinya pinának", hogy ne tudnék egyedül meglenni...Anyámra az utasításain, és anyagi támogatásn kiv. meg egyébkébnt sem számíthattam. Az viszont tény, hogy ha nem támogatott volna, nem tanulhatam volna, mondjuk 1,5 milla diákhitelt szépen a nyakamba akaszottak...
Mindegy, ennek teszek egy jó nagy pontot a végére, nem panaszkodom tovább! Szóval: .
És férjed, ha hazajön, akkor az legalább egy hónap nem??? Vagy csak pár hét?
Egyébként, hogy vagy? Gyomrod jobb már???
Gyerkeboltot vezettél?
Kis ruhák, játékok, vagy vegyesen?
Mucus: akkora szemét a rendszer már bocs, épp, hogy támogatniuk kellene azokat, akiknek nincs gyerekük, hogy legyen, aki dolgozik, és így eltartsák a nyugdíjaokat, mert ugye születés az baromi kevés...Annyira sajnálom, hogy az állam nem támogatja az ilyen költségeket, elvégre nem drog elvonóra van...Bármeliyk párt felvethetné, hogy támogassák az ilyen dolgokat, válság ide vagy oda.
Örülök, hogy Domi jobban van, remélem gyorsan átmegya szervezetén ez a vírus!Jó pihit!
Perpi: Mizu Veled????Úgy drukkolok!