Na hali Lányok!
Most sikerült géphez jutnom!
Szóval 15 perccel túlléptem a tegnapot, de mire idevakarom
ezt a pár sort, lesz még több is az idő!
Eni!
Bencinek sok boldog 2. szülinapot!
Szerdán megyek én is meglátogatni Tencit! Te mikor mész? Mondjuk én reggel 8 körül megyek CTG-re és utána kukkolok be Hozzájuk!
Hjudith!
Liliánanak sok boldog 4. szülinapot!
Köszi a kimerítő választ!
Hát nálunk, ha Adrin múlna Kistesó megszületésének ideje, akkor legalább már 2 hónapja 2 gyerekes anyuka lennék!!!
Teljes lázban ég, napi 5x megkérdezi, hogy - Anya! Mikor lesz már február?-
Már etetni meg itatni akarja, meg ma közölte, hogy ÖcsiHugi nem közlekedhet nélküle a lépcsőn, mert Ő még kicsi és ha nem fogja a kezét, akkor leeshet és mondjam meg Neki, hogy csak akkor lépcsőzhet, ha Ő is hazaért már az oviból!
Szóval olyan szövegeket elereszt, hogy csak lesek és írom az "aranyköpései" kiskönyvbe!
Akkor majd ha "meggyógyult" a számgéped és a winyót
visszateszed bele, akkor majd raksz föl magatoról képeket?
Cini!
Mirának nagyon sok boldog szülinapot!
Aproo!
Köszi! Ti pedig érezzétek jól Magatokat és vigyázzatok Egymásra!
És nyugi, minden jól fog sikerülni, Levi biztos ügyibabó lesz!
Mennyi időre mentek? És mikor az ember először utazik el (főleg, ha az első gyerekével!) mindig bepakolja az egész házat!!!
Vdorka!
Várok...ahogy óhajtod!
Meg különben mondtam ÖcsiHuginak, hogy tegnap (vagyis szombaton) elmarad uncsitesó szülinapja, mert beteg lett és hogy most 31-én lesz megtartva és szeretném még Adrit elvinni rá, úgy hogy ha megkérhetem tartson ki tényleg 3-ig!
Aztán majd meglátjuk, hogy mennyire hallgat az anyjára!!
Borsika!
Idézlek: "Hát ezeket az izgalmakat nem lehet kibírni!" Na erre írtam azt, hogy ne izgulj, mert a végén még rám is rámrakod az ideget!!!!
Azzal nem tudsz "megijeszteni",
hogy éjszaka kellett bemenniük barinődéknek szülni!!! Azt úgy sem mi anyák döntjük el, hogy bennünk élő Kisbabánk mikor jöjjön ki!
Már tapasztaltam!
Az meg, hogy Adri emlegeti-e Kistesót?!?!
Hát ahogy Juditnak írtam ott egy jópár sorral feljebb....ha Adrin múlna, hogy mikor szülessen meg, akkor már kb. 2 hónapja 2 gyerekes anyuka lennék!!!
Ha megkérhetlek, akkor most azon drukkolj inkább nekem/nekünk, hogy tényleg februári legyen ÖcsiHugi!!! Okés?!
Tudom, hogy ez nem kíváncsiságműsor, de azért az erősítés részedről nem árthat nekem!!!!
Emse!
Képek-kaja- Gyerkők szuper!!! De
Eni versén még dógózzá kicsit!!!
Holnap vagyis bocsi ma én is vasalok!!!
Tenci!
Holnap megyek akkor és talizunk bent az 5-en. De du. 2-nél előbb ne várj, mert addig tuti nem érek oda! Pusz!
Ancsa????????????,
Na bocsi, ha valakinek nem reagáltam (pedig jegyzeteltem!
) de most menek aludni, mert reggel viszem Lánykámat oviba!
Majd ma igyekszem korábban jönni!
Szép álmokat Mindenkinek!!!