Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt lányok!

Judit, felcsillant a szemem az időt láttán, hátha csak elköszönni jöttért és drukkokért.....
Na jó, nem cukkollak...... Tudja az a kiscsaj mikor kell jönni. ( persze könnyű nekem ilyet mondani, mi? de hiába megfertőzött Vidadoki) :wink:

Lili aggódását meg egyáltalán nem spirázód túl, anyából vagyunk mindannyian, tuti így éreznénk. Különben hogy van? Mi még nem betegen is szenvedtünk Szandival, nemegyszer könnyes szemmel ment haza a kórházból, hogy én miért nem megyek. Nagyon anyás volt akkor még. ( most is az, de már enyhül a dolog )

Ja, vonalzóhoz utólagosan is tudsz képet felrakni, úgyhogy hajrá.... addig is megy az idő!

Na, mostmár valaki indítsa el az első bébilavinát, reggel veletek kelek, este veletek fekszem. :D

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, és persze
LILINEK NAGYON NAGYON BOLDOG 4 ÉVES SZÜLINAPOT!

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni: akkor vedd elő a 2 évvel ezelőtti Elle-t, hátha Janka arra a sokkhatásra vár :lol: :lol: :lol: :lol:

Mse: olyan szépek ezek a gyerkők! Nekünk is olyan télapós alátétünk van :lol: ( ezt most fontos volt megosztanom)

Gabi: uh, Encinek mielőbbi gyógyulást. Szerencsére én nem tudom milyen ez, eddig egyik gyereknek sem volt fül-baja, de nem hangzik túl jól. Nekem kiskoromban vagy 8x felszúrták.

Na, mentem , majd du. leszek, megyünk nemsokára rokonlátogatóba.......

Addig is +++++++++++++++++ minden nagypocisnak.

Heni

Kép

Kép
cancan

Judit, Lilinek BOLDOG SZÜLINAPOT![b]

Teljesen egyetértek, ugyanígy érzek, tényleg hihetetlen. Már ha csak arra gondolok, hogy "itt kell hagyni" Benedeket, kész vagyok. (Még jó, hogy barátnőmben tényleg megbízok vakon...) De tény, hogy túllesznek ők rajta. Szóval nyugi. És ezt magamnak is szánom...

Most is van Scarlett Johansson az ELLEben. Nagyon bírom. Egyébként nyugodt vagyok. Vagy jól, vagy már nem is tudom.

Gabi, Encinek kitartást. Legyetek hamar túl ezen az egészen. Nagyon vacak lehet szegénynek.
vbea

Sziasztok,

látom még minden mama 2in1! :lol:

Adri: köszi szépen! megmondom Kolosnak. :lol: De Koli nagyon fukarul bán ám a pusziadással, csak ha kedve van akkor ad.

Dóri: jó utat!! legyen szép utatok! aztán mesélj.

Gabi, kemény napotok volt úgy látom. Szegény Enci, a fülfájás nagyon rossz (nekem többször felszúrták kiskoromban remélem Encinek nem kell) Remélem hamar meggyógyul!

Mse: máskor szójjá má ha túróscsusza lesz, imádom! ilyen jó társasággal meg főként. :lol:

Tenci, én is ezt mondogatom neki, hogy 2. kislány legyen ám, különben... :lol:

Renáta, lennél olyan kedves, hogy engem megdobsz azzal a kismama-újságos storyval?? köszönöm!!

LILINEK boldog szülinapot!!
snooopy

sziasztok!!

Csak villámban.....
Papa hazajött tegnap így nagy az öröm ......meg persze kevés az idő.. :lol:

Képek jók..... :lol: :lol:
MSe!
Te a szó legjobb értelmében nagyon bolond vagy :lol: :lol:

Judy!
kiskádat viheted....a babkocsihoz pedig van hordozó is, csak azt még használjuk.....Mikor szül a hugod??mert lehet mire neki kéne addigra már nekem nem.....

A képek mind mind nagyon jók :lol: :lol: :lol:

A betegeskedőknek jobbulást!!!!!

A szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot!!!

FinishelőK!!!!!!

Gondolok Rátok nagyon....!!!!Eni, Tenci, Judit... :lol: :lol: :lol: (Tigrincs te még várjál kicsit)

Majd próbálok még jönni...

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
3 órán át nem tudtam belépni :evil:

LILINEK NAGYON-NAGYON BOLDOG 4 ÉVES SZÜLINAPOT!

Szofi:
ÚGY NÉZ KI TELJESEN MEGGYÓGYULT és csak 1 napig tartott ez a lázas kórság. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Még próbálok jönni este vagy reggel, de ha nem sikerülne akkor nagyon szép, babaesős, verőfényes napsütéses, gyógyulós, puszitanulós, okosodós szép hetet!!!!
Ahogy hazaértünk jövök ám, mert nagyon kíváncsi leszek egész héten meg fogok veszni. Nem akarja vki megírni sms-ben Nekem ha vki szül?
Eni, Te tudod a számomat, de ez esetben nem bizi, hogy Te épp ezzel leszel majd elfoglalva.... :lol:

Szóval mondjuk Orsi, megkérhetlek forródrótos tudósításra, ha Eni már nem érhető el?
Mert ha igen, ha nem most elküldöm a számom, aztán majd meglátjuk. :wink:

Szofi gyógyulás éljen!

Gabi, puszi Enci füleire!

Dorka, éljen éljen, újra együtt a család, jók a vonalzó képek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó, hiányozni fogsz. Majd küldök sms-t. :wink: Meg smsben képet... :roll:
vbea

Hahó!
Vagyok, vagyok...

Lilinek és Mirának Boldog Szülinapot!!!

Kép
Kép
kriszta36

Lilinek és Mirának boldog szülinapot!

Veronikusz,
jól van, ügyes lány ez a Zsófi!

Aproo,
te meg hova pattansz?

Dorka,
na ilyen diplomatikusan még nem hülyézet le senki! :wink: Értem ám, hogy érted :D

Eni,
tegnap este veled addig jutottam, hogy Eni ma sem lagymatag, belengi a hagymaszag, de hogy meddig tűri Janka rezignáltan az állandó patazajt, nem sikerült frappánsan páros rímbe szedni... :roll:

Reni,
megkaptam a privit, ahogy tudok(próbálok este), reagálok.Próbálom a cikket is meglelni a neten, úgy volna jó, de nem találom sehol...

Brigi, Kriszta, nálam ez a helyzet:
Kép
Nektek mitek van?

Kép
Kép
paklincs

Zsófi is ügyes, de most Szofira gondoltam...

Kép
Kép
paklincs

Mse: nekem 3 ilyen kupacom van... :x

Heni

Kép

Kép
cancan

Nálam most aránylag konszolidált a helyzet, de holnap mosok... Egyébként ugyanilyen szokott lenni, csak kék kosárral.

Kép
Kép
kriszta36

Halihóóó!!

Mi is itt....még egyben.... :lol:
ma babalátogatóban voltunk,Tökölön persze komppal mentünk amit Mikey rettentően élvezett :lol: :lol: :lol:
ismét csúszásban vagyok asszem készülök holnapra,ill keddre fura érzések keringenek bennem....
most megyek még ki Mikizem magam,fürdés...na meg nagyMiki.....
de késöbb jövök még,úgyis meccs lesz.....

SZÜLINAPOS CSAJOKNAK SOK BOLDOGSÁGOT!!! :lol: : :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

sziasztok!

Itt egy elveszett bárány... :oops: :oops:

Látom a létszám "még" teljes! Édesek ezek a gyerköcök, hogy így bevárják egymást! :lol:

Minden szülinapos, névnapos babának, mamának utólag sok sok boldogságot kívánok!

Újaknak üdv!

A képek szupik a hozzáírt szövegeken pedig csak röhögtem.... Milyen szép menyasszonyok voltatok!

Próbáltam visszaolvasni de reménytelen.... Hihetetlen ez a termés...

AprooZso,
Hova hova??? Csak nem elutaztok?? Mikor jöttök vissza? Remélem Levi már jobban van, múltkor olvastam hogy Ő is beteg lett! Ti hogy álltok a hozzátápival??? Oltások?? Jó utat és pihit Nektek!

Orsi,
Üdv, mi én még nem is üdvözöltelek! Jól olvastam hogy a MÜTF-re jársz??? Lassan 2 éve hogy ott végeztem, nemzetközi gazd. szakon. Milyen vizsgád van még hátra? Kolos nagyon édes!

Gabi,
Encinek jobbulást! Hú, mindjárt 3 éves! Örülök, hogy az eredményeid jók lettek... Hajrá kistesó!

Veronikusz,
Nálunk is volt ilyen 1 napos láz Rékánál.... Igaz most megint tiszta takony volt és előszeretettel nyalja Lilit. Zsófi hogy van???

Mse,
Vasalni való ruha: Én inkább nem fényképezem le... :oops: kb. 3x ennyi van... már lassan onnan kell reggel ruhát szednem :wink: na jó azért még itt nem tartunk....

Kriszta, AprooZsó
Ti elkezdtétek már a hozzátápit??? Én próbálkoztam, sikertelenül... a cici, a cici és a cici kell.... adtam neki már mindent, de semmi nem nyerte el a tetszését... Ilyenkor mi van???? Mi a következő lépcső?? Igazából azért vagyok tanácstalan, mert Réka mindent megevett.... nála ilyen probléma nem volt...

mennem kell fürdetni...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Szülinaposoknak mi is boldog születésnapot kívánunk!

Ma mi is kirándultunk.
Most fürdetés stb. , majd még próbálok jönni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tenci, nagyon nagyon szorítok érted és kicsiBenedekért... NYUGIIIII!!! Szerdán meglátogatlak, vagy esetleg majd te engem. :roll:

MSE, ma kivasaltam 3db textilpelenkát, 2db lepedővédőt, vagy mit. :oops: Hagymát sikerült délutánra elűznöm, addig éreztem. Brrr. Szájvízhegyek.

Kínlódok, de semmi. Ma becsokitortáztunk, Bencinek triciklit szereltünk, szóval szülinapoztunk. Nehogymá' a szülőszobán sírjak, hogy elsőszülöttem szülinapjáról lemaradok. Úgyhogy kipipálva, de azért megpróbálok holnap is "tökélymami" lenni. Nem fog menni... :oops: :oops: :oops:
vbea

Na, muszáj volt még bejelentkeznem, mert egy dolgot elfelejtettem:

Benedeknek nagyon bldog születésnapot!!!!
Eni, aranyos vagy, várom a képet is meg a hírt is!!

Mi Parádsasvárra megyünk egy külön házban, falusi turizmusos.

Vica, nálunk detto ez a helyzet, pedig sztem már nem elégh a tejem sem, de hát ez van. Mi minden nap próbálkozunk vmivel, eddig a legtöbb 2 mokkáskanál volt, ami lecsúszott. Úgyhogy tanácsokat én is szívesen fogadok. Mert ezt a mennyiséget nem tudom növelni.
Oltások: prenevar 3. ismétlő még hátravan, a többi letudva. Szuper hogy jöttél ! Már hiányoztál ám!

Lilit már köszöntöttem, Mirát még nem, ISten éltesse Őt is!

Etenci drága, Neked meg szép, csodás, legcsodásabb hetet. NAgyon izgulok ám Érted is!

Tigrincs, utoljára, de nem utolsósorban, juj, hajrá Kisöcsi/Huginak !

NA, tényleg lépek, mert vár rám a trónörökös. És még sehogy sem állok....Ez az első utunk és totál be vagyok parrantva. Nektek is ilyen gáz volt az első gyerekes út előtti bepakolás? Én már a fél házat betettem bőröndökbe és tuti nem fog beférni a kocsiba. :oops: :shock:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ZSófi, Vica!
Mi most fél alma+két kocka őszibaracknál tartunk. Ma megkóstolta a krumplit is, úgy tűnik ízlik neki, holnap is próbálok adni. Ha nem megy, szünet. Szerintem, ha nem akarják, ne erőltessétek, csak próbálkozzatok tovább egy-egy kanállal. Én most a két gyereket összehasonlítva azt mondom, ha ők nem akarnak enni, senki meg nem eteti őket, az tuti. Panka ez volt. Petit élvezem etetni, mert eszik. Jó, nem véges a türelme, de nyitja a száját, meg minden. Pankánál már volt, hogy kértem a barátainkat, hadd etessem a jól evő gyereküket, hadd tudjam, milyen az, amikor eszik egy gyerek.
Hát, remélem, Peti így marad, és nem kiabáltam el. De nem tudok semmi okosat, csak azt, hogy türelem.

Kép
Kép
kriszta36

Ja, MINDIG KIMARAD VMI:

Kriszta Petidnek holnapra Boldog felediket!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lillinek és Mirának boldog szülinapot!

Dorka!
Jók az új vonalzók!

Eni!
Szép ez a kép! A fiadról a lányodról és Rólad! Mai? A gyávák és hősőket mondom Apának, ma elfelejtettem, ha meglesz szólok!

Aproo!
Érezzétek jól magatokat! Ne aggódj, nem csak az első pakolás ilyen, hanem az összes! Én mindig azzal vigasztalom magam, hogy ha pelenkát, törlőt, krémet, fürdetőt, ruhát otthon hagyok az nem gáz, mert csak lehet valahol venni, de pl a kedvenc játék már nehezebb ügy.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na hali Lányok!

Most sikerült géphez jutnom! :lol: Szóval 15 perccel túlléptem a tegnapot, de mire idevakarom :lol: ezt a pár sort, lesz még több is az idő! :lol:

Eni!

Bencinek sok boldog 2. szülinapot!
Szerdán megyek én is meglátogatni Tencit! Te mikor mész? Mondjuk én reggel 8 körül megyek CTG-re és utána kukkolok be Hozzájuk! :lol:

Hjudith!

Liliánanak sok boldog 4. szülinapot!
Köszi a kimerítő választ! :wink: Hát nálunk, ha Adrin múlna Kistesó megszületésének ideje, akkor legalább már 2 hónapja 2 gyerekes anyuka lennék!!! :lol: :lol: :wink: Teljes lázban ég, napi 5x megkérdezi, hogy - Anya! Mikor lesz már február?- :wink: :lol: 8)
Már etetni meg itatni akarja, meg ma közölte, hogy ÖcsiHugi nem közlekedhet nélküle a lépcsőn, mert Ő még kicsi és ha nem fogja a kezét, akkor leeshet és mondjam meg Neki, hogy csak akkor lépcsőzhet, ha Ő is hazaért már az oviból! :lol: :wink: 8)
Szóval olyan szövegeket elereszt, hogy csak lesek és írom az "aranyköpései" kiskönyvbe! :wink:
Akkor majd ha "meggyógyult" a számgéped és a winyót :lol: visszateszed bele, akkor majd raksz föl magatoról képeket? :wink:

Cini!

Mirának nagyon sok boldog szülinapot!

Aproo!

Köszi! Ti pedig érezzétek jól Magatokat és vigyázzatok Egymásra!
És nyugi, minden jól fog sikerülni, Levi biztos ügyibabó lesz! :lol: Mennyi időre mentek? És mikor az ember először utazik el (főleg, ha az első gyerekével!) mindig bepakolja az egész házat!!! :lol: :wink: 8)

Vdorka!

Várok...ahogy óhajtod! :wink: Meg különben mondtam ÖcsiHuginak, hogy tegnap (vagyis szombaton) elmarad uncsitesó szülinapja, mert beteg lett és hogy most 31-én lesz megtartva és szeretném még Adrit elvinni rá, úgy hogy ha megkérhetem tartson ki tényleg 3-ig! :wink: Aztán majd meglátjuk, hogy mennyire hallgat az anyjára!! :wink: :roll: :lol:

Borsika!

Idézlek: "Hát ezeket az izgalmakat nem lehet kibírni!" Na erre írtam azt, hogy ne izgulj, mert a végén még rám is rámrakod az ideget!!!! :lol: 8) :wink:
Azzal nem tudsz "megijeszteni", :lol: hogy éjszaka kellett bemenniük barinődéknek szülni!!! Azt úgy sem mi anyák döntjük el, hogy bennünk élő Kisbabánk mikor jöjjön ki! :wink: Már tapasztaltam! :wink:
Az meg, hogy Adri emlegeti-e Kistesót?!?! :wink:
Hát ahogy Juditnak írtam ott egy jópár sorral feljebb....ha Adrin múlna, hogy mikor szülessen meg, akkor már kb. 2 hónapja 2 gyerekes anyuka lennék!!! :lol: 8) :wink:
Ha megkérhetlek, akkor most azon drukkolj inkább nekem/nekünk, hogy tényleg februári legyen ÖcsiHugi!!! Okés?! :wink: :lol: 8) Tudom, hogy ez nem kíváncsiságműsor, de azért az erősítés részedről nem árthat nekem!!!! :wink:

Emse!

Képek-kaja- Gyerkők szuper!!! De Eni versén még dógózzá kicsit!!! :wink: :lol: :twisted:
Holnap vagyis bocsi ma én is vasalok!!! :wink:

Tenci!

Holnap megyek akkor és talizunk bent az 5-en. De du. 2-nél előbb ne várj, mert addig tuti nem érek oda! Pusz! :wink:

Ancsa????????????,

Na bocsi, ha valakinek nem reagáltam (pedig jegyzeteltem! :wink: ) de most menek aludni, mert reggel viszem Lánykámat oviba!
Majd ma igyekszem korábban jönni! :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Adri!

Majdnem elfelejtettem!!! :shock:
99%, hogy kedden járok megint a Stop Shopba! :lol: :wink:
Na????!?!?!?!?!!! :wink: :lol: 8)
Pontosat (mármint hogy hány órakor) majd holnap este took írni! Neked egyébként hány óra körül lenne jó?

Puszi! T. :wink:

Na most má télleg léptem! :wink: "1-re" hülyébb leszek!....mingyá 1 óra! :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Eni!
Bencinek nagyon boldog 2. szülinapot kívánok!

Tenci!
Te mikor mész be? Ma vagy holnap? Ha addig nem jönnék, ügyesek legyetek Benedekkel! Egy kalappal! Holnap már a kezedben lesz....

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Eni!
Bencinek nagyon sok boldog szülinapot!!!

Eni!
mi újság! :wink: ELLE nem idította meg Jankuszt kifelé? :lol: De jó! tisztára mintha én mennék szülni! :lol:

Tenci!
WOW! már csak 1 nap és kezedben lesz Benedek!!! de izgi!!!! nagyon gondolunk rád!!!

Cini!
Mirának nagyon sok boldog szülinapot!!!

jut eszembe szülés:
:lol: férjemmel beszélgettünk a 35 év feletti várandóságról, mert egyik ismerőse elmúlt 35 és még szeretnének egy 3. babát. Mondom a férjemnek, hogy akkor most már mintát fognak venni tőle (magzatvízből tűvel), erre a férjem ilyet szól, hogy "akkor most már tőled is" :shock: :shock: :shock: ez most burkoltan azt jelenti, hogy lesz NÉGYESKE??? :shock: :lol: csak hogy tudjam!!! :D bevallom én már csak akkor mennék bele egy 4. gyerekbe, ha "besegítenének" :oops: és tutira kisfiú lenne!!! Ez nagyon bunkóság? :oops: :shock: :roll: hozzá kell tennem, hogy IMÁDOM MIND A 3 LÁNYOM ÉS ODA NEM ADNÁM ŐKET EGY FIÚÉRT SE!!!! :D

Na megyek és sasolom a POCISOK bejelentkezéseit!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok! :lol:

Réka, nektek nagyon lógok... MIRÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Lányok, köszönöm nektek. Petyának BOLDOG FELEDIKET... :wink:

Nálam már az lenne meglepő, ha elmennék szülni. :D Igen, Veronikusz, mondasz valamit, ahogy te is.

Tenci sokat jár a fejemben, vagy eszemben vagy mi.

Tigrincs, még nem tudom, hogy megyünk szerdán. Majd eldől szerda reggel. Megvárjuk, míg Benedek felkel, elkészülünk gyorsan és megyünk. Azaz lehet, hogy ott leszünk f8ra, de lehet, hogy csak 9re. De lehet, hogy már kicsiBenedek együtt mulat majd Jankával. :roll:
vbea

Benedeknek nagyon boldog születésnapot!
Kép

Timi
Délután, vagy este írok privit!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Steffi, külön köszönet, amiért Nimi megnézi... én is néztem a "szokásos" oldalainkon, de nincs aktív megosztó, nekem ezért nem sikerült... :oops:

ELLE-nek vége... elővettem egy könyvet, nagyon tetszik. Eat, pray, love Elizabeth Gilberttől. Olvasta vki?

Kriszta, a jólevésről. A szülinapos gyerek nem volt hajlandó enni, csak kakaót és csokit ma reggel. :D
vbea

Köszi Eni!
Ez egy ilyen nap. Petya most evett másodszor keveset. Most visíííít.
Fél éve ilyenkor már ott hesszelt az inkubátorban....

Kép
Kép
kriszta36

Benedeknek boldogságos szülinapot!!!!!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:00-kor.
Vendég

Csak benéztem, semmi időm.

BENI, VILLŐ, LILIÁNA, MÍRA! Boldog születésnapot nektek! :) :)

Eni, harmincadika? Jó, én benne vagyok, akkor megyünk UH-ra, majd drukkolunk a folyosón. Ráérek délután háromig... :)

Üdvözlet mindenkinek, mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Eni
Bendeknek boldog szülinapot!!

és persze mindenkinek akinek mostanság volt születésnapja!!

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!
Megvan a film! Ma kiírjuk este, holnap postázzuk!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,

csak gyorsan mert tanácsadásra megyünk....

Benci, Lili, Mira, Villő boldog szülinapot!!!
Petyának boldog felediket!

Hozzátápi: Anna eddig gyönyörűen evett, szinte mindent, napi 1 gyümi, 1 főzelék + 1 tejpép ment kanállal. 1 hete meg alig hajlandó... 1-2 kanál után szorítja össze a száját... :( csak a tápszer csúszik. evvan...

Paklincs,
babamamatornából lehet kérni egy másolatot? Rámférne :? :oops: Ha küldesz priviben számlaszámot utalok lét dvdre, postára stb..

Dorka,
kádat köszi! Dobsz priviben címet, hogy hova menjek érte?
Hugom júli 1-re van kiírva, úgyhogy hordozó még ráér kicsit. Viszont már végképp nem tudom milyen kocsit akar, mert már a 20.nál tart, hogy az tetszik...:? Dobsz a priviben egy számot is, hogy mennyiért gondoltad? Elküldöm neki a képpel együtt, aztán majd eldönti...
Jók az új vonalzók! Milyen nagy már Letti... :D

Upsz, mennem kell, még jövök.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok,

nagyon boldog szülinapot Benci!!! Mirának is sok boldogat!!
Kép

Petyának meg boldog 6hót!!

Tenci, gondolok rád...mindjárt átölelheted a Benedeket!! :lol:

Vica: nekem még a számvitel szig. van hátra, de bevallom férfiasan én ehhez tök hülye vagyok. :oops: vagyis nem az én világom, vlhogy a logikája (ha egyáltalán van neki) nem értem. ez a tartozik meg követel, meg milyen számlál állnak egymással szemben és miért pont azok??? magas.
ezek szerint te is gyerek mellett tanultál? nem könnyű igaz?

veronikusz: én abszolút megértem, h szeretnél egy fiút is. én meg kislányra vágyom, de ha csak fiam lenne, nem adnám vissza őket.
snooopy

Steffikeeee!!! :D :D :D Köszönöm.
vbea

Judy!
Nem lehet, hogy jön a foga? Panka akkor nem volt hajlandó egyáltalán kanalazni, ha fogzott, csak tápszer és csak cumisüveg.

Kép
Kép
kriszta36

Eyébként még mindig viszket. Doktornéni látta, felírt testápolót meg Fenistil cseppeket. Már mindent átmostam, ma még a fülbevalóját is visszacseréltem.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!!!!
még itthon-de nem sokáig.....
köszi a drukkokat,mostmár rámfér.....
Mikeymat elvittük anyuékhoz,még gyorsba rendbeszedem magam és indulunk!
gyorsba ennyi-már nem is tudom mit csinálok.....nagyon izgulok,mi lesz holnap.....
Remélem aki bejön mostanában az ötödikre benéz hozzám-hozzánk :wink:
Várom a kismamikat is úgylátszik én kezdem a sort!!!!-de még ki tudja?????

jaaaa-KÉTÉVES BENEDEKNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Betegeskedőknek jobbulást,sokat gondolok rátok!!!!-híreket majd kaptok :lol: :lol:

na tényleg megyek még a végén nem érünk be ídőben.....
sok pussz mindenkinek
Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:00-kor.
Vendég

Tencikém!
SMS kinek?

Kép
Kép
kriszta36

Liliánának, Villőnek, Mirának és Benedeknek nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!

Tenci,
hatalmas drukk!!!! már csak néhány óra... :lol: :lol:

Aproo,
jó pihenést nektek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Kati!
mi van Orsi éjjeli kakilásával? :oops: valami változás? :oops:

Ancsa!
????????

Kriszta!
már akartam kérdezni Pankát :oops: ezek szerint semmi változás? pici se? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
Tencinek mért kell császárral szülnie??? bocsi de én erről lemaradtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hozzátápi:
nem kell aggódni, ha nem eszik a tejcsin kívül.. :lol:
majd fog!!! eljön az ideje, ne frusztráld magad rajta, Kriszta!!
minden gyerek más, de egyszer mindenki megleli a kedvét a "felnőttkajában"..
mi sokat küzdöttünk, miklós sosem volt egy hozzátápi király, csak a cici.. mostanra viszont szépen eszik.. hát, másfél év kellett hozzá! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Tenci!

Tudom, hogy már nem olvasod, de én még ma beugrom Hozzád.... :lol: aztán szerdán már Kettőtökhöz!!! :lol: :wink:

Enikém!

Az jutott az eszembe, hogy Bencit megértem, hogy az Elle olvasása beindította, hiszen PASI :lol: és abban az újságban vannak jó nők, de szerintem Jankát inkább valami jó kis Pasis újság indítaná be! :lol: Nem gondolod? Legalábbis én magamból indulok ki!!! :wink: :lol: 8)
Szerdán szerintem "összeakadunk", mert CTG után én még meglátogatom Tenciéket! :wink:

Adri!

Okés, akkor várom a privit! :wink:

Veronix!

Miért lenne bunkóság??? Egyáltalán nem! Hiszen miért is ne lehetne az embernek fia is meg lánya is? Bár ha rajtam múlna, akkor én már a 3. gyereknél "megengedném" :wink: hogy ellenkező neműt "segítsenek csinálni!" Bocsi, de ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni! :oops:

Na jó, menek még pakalom Adri ruháit az új szobájába :lol: aztán írány Horány!!! :wink: 8)

Szép napot Mindenkinek! Este jövök! Pussz!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!

Tencinek a miómája miatt :? :oops: kell császárral szülnie! :?

Na most már télleg mentem. Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

ZSu!
Én most pont nem vagyok frusztrált. Panka után csak jobban evő gyerek jöhet. Panka is már valamennyire eszik. Bár iszonyú sovány szegénykém.
Ma van valami front? Mert Petya elviselhetetlen.

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?