Sziasztok!
csillagtáncos
Hogy én milyen jót röhögtem!Azért a Te férjed is van olyan lökött mint az enyém.
Ezek szerint Te küldted a linket,köszönöm szépen.
Gijane
olyan jó,hogy tudod minden rendben van,a dokival egyetértek és tessék megnyugodni.
A férjeddel pedig tessék többet foglalkozni!Valóban nekünk egész nap a gyermek körül jár az agyunk,de ők ezt cseppet se így érzékelik.
Tuti hogy nagyon várja a babát,de félti a helyét,féltékeny hogy csak a kicsivel törődsz!Tudatosítani kell benne a férfit,nézz fel rá,kényeztesd el egy kicsit,erre lesz is lehetőségetek a következőkben.(KÉSŐBB KEVÉSBÉ)Legyél neki Nő akibe beleszeretett aki elcsábította,megszelíditette.
Mindenkinek aki a szüléstől félni mer!
Az első gyermekemnél ugye fogalmam se volt mikor kell már menni a kórházba,így szépen megvártam az 5 perces fájásokat,még akkor is megálltam a fojósó végén,beküldtem anyukámat és közben mikor behívtak mentegetőztem,hogy lehet nem kell még szülni csak keményedik a hasam.Ahogy megvizsgált a szülésznő,már jött is a magzatvíz,tocsogtam benne,de ez abban a helyzetben cseppet sem érdekelt,jöttek a fájások szinte szünet nélkül(rohadtul tud fájni)és már szülhettem volna is HAAAAA a dokim nem éppen 5 várossal arrébb lett volna.
Képzeljétek meg kellett várnom,tulajdonképpen azért feküdtem ott két órát,mert volt fogadott orvosom és őt vártuk.(pech)
Mire odaért még a kesztyűt húzta a gyerekem haja már kint volt,aztán egy nyomás-még egy és kész.
Minden szenvedésnek vége,a barátnőm leellenőrizte megszámolta megvan e mindene.
Ott volt az a csoda amit 9 hónapon keresztül vártam,figyeltem minden mozdulatát és rettenetesen vrtam a randit.
Szóval megszületett a fiam,nyoma se volt már semmi fájdalomnak,szenvedésnek,csak a boldogságboldogság,boldogság!!!!!!!!!!!!!!!
Második szülésem nagyon fájt,még a fájások közben mondtam soha többé.....az 4 óra volt(egyébként szerencsés vagyok)
Mikor megszületett még kb két napig tiltakoztam mindenféle gyerek kérdés ellen.
De mikor a 6 hetes vizsgálatra visszamentem,már mondtam,hogy lehet találkozunk még ebben a formában.
Úgyhogy lányok,ne féljetek!!!!!!!!!!!!!!
Életetek legszebb fájdalma áll előttetek.
a székrekedés nálam természetes a terhesség alatt,mindent kipróbáltam.Volt hogy egész nap olyan kajákat ettem amitől már a napot a wécében töltötte volna.De én???????????????
Egy.egy bogyóért vért izzadok.
Ami nekem bejött és 100% glicerines kúp.Egy fél is elég még a csecsemősből is.Egy perc és már lehet is menni.Nem szoksz hozzá,de ha nem akarsz szenvedni ez tuti.Szülés után helyreáll a széklet és nem kell kúpozni.
Sziasztok
amadea
a gyerekdoki az Makón rendel