Zsiby
Nem is láttam amit írtál!!!!!!!!
Nem akarom látni,hogy ilyeneket mondasz ,hogy el vagy keseredve ,hogy mennyire görcsölsz!
Ha tudnád,hogy most Nekem milyen erős görcseim vannak?!?!?!
Húúúú...ijesztő,de ez már a sokadik ilyen és már nem is kezdek el annyira parázni tőle!
Azért mindig bennem van a félelem,hogy ugye nem lesz baj????
Aztán elmúlik...vagy nem,de ez van
Én sem csináltam tesztet,de a Párom megkért ,hogy pisiljek bele egy üvegbe és majd ő vesz egy tesztet és megcsinálja!
Éjszakás volt és Én meg már hajnalba amikor kimentem a mosdóba akkor bele is pisiltem az üvegcsébe ahogy megbeszéltük...aztán visszafeküdtem alukálni!
Mire felébredtem Ő már itthon volt és nem tudtam ,hogy már megcsinálta vagy sem......?!?!
Vártam vártam hátha megszólal,de semmi.....az arcáról se jót se rosszat nem tudtam leolvasni
Már nem bírtam tovább és megkérdeztem ,hogy mi újság a tesztel? Megcsinálta vagy sem?!
Csak annyit válaszolt,hogy ott van mellettem a párnán.....!!!!!!!
A szívem majdnem kiugrott amikor a kezembe vettem és ránéztem
Majd elájultam amikor megláttam a két csíkot és csak annyit tudtam kinyögni,hogy----Úr Isten!!!!! Terhes vagyok
Ne higgyétek,hogy utána megnyugodtam ám...nem akartam elhinni a tesztnek ,mert a sok gyógyszer és az utró befolyásolhatja szerintem?!
Ez nem biztos ,de Én csak a vérvételnek akartam hinni!
Aztán amikor az megvolt még mindig nem éltem bele magam ,mert vártam az UH-t!
Aztán meg a szívhangot és most a 12dik hetet!
És most sem vagyok nyugodt,mert genetikai vizsgálat előtt állok és még sok idő van előttem a szülésig!
Tehát Én aztán egy hisztis ParaMami vagyok
Ma Brendonba voltunk meg BabyOutletbe,de igazából Ikea-ba indultunk
Bár ott is voltunk,de ott nem sokat
Holnap sógornőmhöz megyünk!
A pia amit barátosném vett nekem....lekopogom....,de azt hiszem bevált
:D:D
Ja amúgy Én repülőtértől nem messze lakom....Üllőn!
Puszi és jó éjt mindenkinek!
Moncsi