Sziasztok Anyócák és Babócák!
Látom senkinek sem hiányoztunk 4.-e óta.
Nagyon nyűgös hetünk volt, ZOLTÁNOM szopisztrájk-félét tartott. Illetve nem nagyon tudott enni a lelkem kisfiam. Emlékeztek, kértem a segítségeteket a hirtelen felsírások miatt. Nos ez utána csak fokozódott, eljutottunk az óránkénti pár korty szopihoz, no meg visszatért az éjszakai szopi is.
Sejtésünk: valszeg a fogcsírácskák mocorognak. Szombaton szépen megduzzadt a kis ínye alul, de tegnapra megint alig látszott valami.
Ma voltunk dokinéninél. Megkaptuk a 2 hós oltást. Na én hiába készítetem fel kisfiam az oltásra, szegénykém nem igazán viselkedett hősiesen. Alig bírtam felöltöztetni utána, olyan keservesen sírt és kapaszkodott belém. Ja a Dr. szerint kizárt, hogy a foga miatt volt ez a tortúra. Ezt a fentiek miatt nem tudom elhinni, meg azért sem, mert Kincsem erősen nyálzik (értsd: annyira csorog a nyála néha, hogy elgondolkoztam már az egész napos előke viselésén is), továbbá nem csak a kis öklét rágja, hanem már a csörgőit is, ha sikerül a szájába találni vele.
Tegnap vettünk is neki szép kis delfines hűtőrágókát, meg olyan műanyag bordázott tetejű csörgőrágókát.
Ma bevetem, ha felébred, mert most alszik kint az üvegházban.
Elaludt hazafele a kocsiban, s nem voolt szívem felébreszteni. No meg így tudok hírt adni magunkról, mert nem zavarja a billentyű kopogása.
Detti, a fiam szeme születéskor barna volt! Aztán 3 naposan gyönyörű szép mélykék lett.
2 hete felfedeztem benne barna csíkocskákat.
Most nem tudom hol tartunk. Szerintem be fog barnulni. Ezt egyébként nem bánom, ha olyan mélybarna lesz, mint apájának. Ha nem, akkor szeretném, ha maradna meg olyan zöldeskéknek barnás csíkokkal, mint az anyukájáé.
Vic, a Kritika, no comment. Én pl. élvezettel hasonlítgattam egymáshoz az utóbbi időben a gyerkőceinket. Mert ugyebár alig van "korkülönbség"
viszont enyém fiú, Tied meg lány. Remek kis tanulmányt lehetne írni belőle.
Lányok, mi még nem forgolódunk, csak félig a pelenkázón, ott viszont már hanyattfekve mászunk is.
Hason viszont már fekvőtámaszokat csinál a Kölök.
Ja és hiába fektetem oldalra, bömböl. Most azt találtam ki, hogy a nagyágyon játék közben játékosan meghempergetem, hátha kedvet kap.
Detti, én nem tapasztalom, hogy nem fedezte fel a kacsóit.
Sőt, inkább azt látom, hogy naponta 1, legfeljebb 2x!!!! hajlandó csak játszani a feléje lógó forgattyúval. Viszont minden érdekli ami motog, aminek hangja van.
Pl. a Tv-t imádja, de én meg azt nem szeretem nagyon.
Szerencsére csak akkor jut hozzá, ha én főzök, de akkor is csak természetfilmet nézhet.
Röhej, ahogy néha magyaráz az állatoknak.
Ja és ez úgy jött, hogy a nyestbőrt, ami a falon van, imádta hazajövetelünk óta.
Friss Pöttömök és Anyukáik, üdv köztünk!
Zitus, csak megjegyzem, aztán ha akarod megcsinálod, ha nem, nem.
Az az észrevételem, hogy a tesókkal nem nagyon "kérkednek" az anyócák. Lehetne esetleg fordított a sorrendje az uccsó 2 oszlopnak? Csak mert logikailag is jobb lenne a tábla.
Na dugulok, pedig annyi írnivalóm lenne még direkte Kritika bosszantására!
Boró és mégalvó beoltott ZOLTÁNJA
UI: már 62,5 cm hosszúak és 6,66 kg vagyunk!