Új privát üzeneted érkezett!

Látod az autógyártás, ruhaipar teljesen becsődöl. Szinte hetente zárnak be valami munkahelyet.

Kép

Kép
melcsike70

sziasztok!

Na, én aztán jól kiírtam magam, biztos ott akadtál el, Tünci... :wink:
Jaj..nehogy neked is ilyen bajod legyen, hogy álláskeresés...
Éppen most mondtam a páromnak, hogy lehet, elveszítjük a házunkat... Olyan reménytelen minden.
A kormány azt akarja, hogy fizessünk adfót, de miből, ha nincs melóhely? Ja, a párommal ma közölték, hogy újra próbaidős lesz, és ha nem tetszik, akkor mehet... Két munkanélküli egy családban kicsit sokkk...

Kép

Kép

Kép
lyly

Mi az hogy megint próbaidős???Ilyen van basszus???
tünci28

Lyly

Éppen előbb irtam én is valakiről ugyanezt. Hát nem is tudom mit mondjak, én tényleg csak szoritani tudok, hogy ne kerüljetek ilyen helyzetben. Gondolom akkor neked is egyenlőre eredménytelen az álláskeresés.

Most azt hiszem hogy összeteszem a két kezem, hogy én kaptam és főképp ott ahol szerettem volna munkát.

Kép

Kép
melcsike70

Azt nem csak kezdőként lehet megcsinálni valakivel?

Kép

Kép
melcsike70

Sajn, van, és ő rendszergazda, de már fél éven belül a 3. kiszervezett céghez dobják ki őket... így bármikor, minden következmény nélkül megszüntethető a munkaviszonya...

Igen, Melcsike, ez a nagy helyzet...

Kép

Kép

Kép
lyly

én csak azt nem értem, hogy ez mégis hogy is van..ha nincs munka, lesznek munkanélküliek, azt az állam fizeti..aztán segélyeken élnek, azt az állam fizeti..akkor mért nem tesznek pénzt a munkaheylekbe????
tünci28

Pedig aztán ez elég keresett szakma mostanság vagy nem? Mert azt gondolnám hogy szinte már mindent a számitógépek irányitanak, akkor nagy szükség van rájuk.

Kép

Kép
melcsike70

Hát ez mi nem tudhatjuk, hogy honnan is vesznek rá annyi pénzt, meg miért nem a munkahelyek fent maradására dolgoznak ki valami koncepciót.

Kép

Kép
melcsike70

Most átnéztem, szinte kizárólag felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek van...tiszta sokk,ezek szerint termelni nem kell, csak irányítani..De kitet/miket is????

Na mindegy..

Bea, várom a történet folytatását, kiváncsi vagyok!

Melcsike, örülök, ohgy azért nálatok jó hírek is vannak.

Holnap majd írok többet, most csak itt lógok, várom az uram haza.
tünci28

Melcsike
Persze, megyünk valahova.....
Ma néztünk még két lakást, nagyon jók, de marha drágák, plusz mire befejeznénk....
Holnap délig össze kell takarítanom, utána délben ebédelek régi egyetemi társaimmal, 3-an voltunk nagy barátnők, egyik finnországból jön most, épp össze tudtuk hozni, utána onnan rohanunk át, ott beugrunk egy baráti családhoz, onnan anyósomhoz, de még onnan este egy másik barátokhoz.
Vasárnap este szülinapi parti, éjjel vissza, szerintem én vezetek, mert párom fog inni, éjjel kicsi alvás, majd reggel kelés, mert jön a belső ellenőr hétfőn reggel már....

Betti
Kép
betti0412

Lakás nem kell senkinek, mégsem megy lentebb az ára....

De micsoda hazudozás van! Már számtalan kivitelezővel, forgalmazóval beszéltünk, de annyi ellentmondást, hát csak fogom a fejem.
Az a legbosszantóbb, hogy ott vágnak át, ahol tudnak, mert baromira nem értek hozzá, csak amit így összeszedek olvasással.

Ma vasaltam még két órát, de a végére bedagadt a kezem, és elkezdtem hisztizni, hogy mi a francnak a nőnek kell végezni a full háztartást :(
Komolyan, egy normális család 100%-os idegrohamok, kapkodások nélküli ellátása 24 órás feladat. Én meg utálom , ha nincsenek rendben a dolgok.

Betti
Kép
betti0412

De megyek is lassan aludni, mert reggel fel kell kelnem legalább hétkor, hogy délre mindennel végezzek...
Pihenés......................hm

Betti
Kép
betti0412

Betti

El is szédültem attól ahogy leirtad ezt a pörgős programot. Te jó isten, nincs egy alteregód aki besegitsen valamelyik programban.

Akkor ti meg még a lakás kereséssel vagytok lefoglalva. Hát csak találtok valamit ami tetszik is meg ami árban is megfelel.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok én is lassan elbúcsúzom, mert én meg megyek dolgozni. Reggel korán lesz nekem is a kelés. Most meg szakad az eső nálunk, remélem holnap azért nem fog. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt mindenkinek, én is megyek.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Mire ideértem már elmentetek :(
Na se baj, én ma ráérek,álmos sem vagyok,holnap nem dolgozom,írogatok kicsit :)

Nem akarok túl sok lenni,kicsit rövidebbre fogom a történetet.
Ott tartottam,hogy kezdett újra értelme lenni az életemnek. A sors elvett tőlem valakit,de adott is.
Nagyon rövid idő alatt fenekestől felfordult az életem. Feladtam mindent az addigi életemből, éreztem,tudtam,hogy ezt kell tennem....a sok fájdalom rádöbbentett,hogy a házasságom romokban, és másra vágyom. Megértő, velem együttérző,együtt gondolkodó társra.
Egy év leforgása alatt eladtuk a házunkat, az autókat,felszámoltuk az üzletet,vettünk 2 lakást /egyformát :) /, 2 autót /egyformát :D /,elváltam,férjhez mentem és szültem egy kislányt. És boldog voltam,szerelmes,vagyis vagyok a mai napig is.
De soha nem fogom elfelejteni azt a mélységet ahova jutottam,ahonnan kimásztam az utolsó pillanatban.
A mai napig érzem azt a fájdalmat amit akkor, a hiányt,az űrt, és ezt nem lehet elfelejteni,csak eltenni a lelkemben és néha elővenni,mint pl. most..............

Igazából azért akartam Veletek megosztani a történetemet,hogy reményt, erőt adjak Nektek,hogy lássátok,hogy meg tud változni az ember élete, tudni kell látni a fényt, hinni kell,hogy jönnek jobb idők.
Nagyon át tudom érezni a lelketekben zajló háborút, addig gyászoljatok ameddig Ti úgy érzitek kell. Jó hogy itt tudjátok egymást támogatni, tudtok segíteni egymásnak, nagyon fontos dolog ez.
És én nagyon szorítok Nektek,hogy újra átéljétek a 2 piros csík mindennél felemelőbb érzését. Fantasztikus anyák lesztek, mert mindennél jobban fogjátok értékelni,hogy gyermeketek lehet.
Én nagyon hamar teherbeestem /az első próbálkozásnál/ a vetélés után, de végigrettegtem a terhességet,de akartam bízni,hogy 2x nem történhet meg velem a pokol. A pozitív gondolatok néha csodára képesek.........
beátab

Melcsike!
6 hetesen tudtam meg,hogy terhes vagyok, rá 2 hetére voltam ultrahangon,volt szívhang,rendben volt minden. Nem tudni mikor halt meg.
Kyra is a párnája alá rakta a fogacskáját és várta a fogtündért, apa csempészett is neki érte pénzt. Reggel nagy volt ám a boldogság :D
Mi Győr-Ménfőcsanakon lakunk, Ti merre? Én azért jóval idősebb vagyok Nálad /42/
Itt szültél Győrben?
Kislányod elsős?

Lyly!
"A párom azt mondta, nincs igazán baj addig, amíg együtt vagyunk, fogjuk egymás kezét,"
Mennyire igaza van a férjednek............
Sajnálom,hogy nincs munkád,pedig ahogy olvasom nagyon jó tanár lehetsz.
Érdekesen nőnek kisfiad fogai. Mit akarnak csinálni vele a szájsebészeten?
Szerintem teljesen normális a féltésed, én is így vagyok a mai napig is. Akit ért már ilyen veszteség sokkal féltőbben viselkedik.

Boboka!
Én is úgy elmennék jósnőhöz,de nem merek :oops: Félek valami rosszat mondana és rettegnék a továbbiakban.

Betti!
Sok sikert a lakás kereséshez. Venni manapság könnyű,túlkínálat van. Pörgős hétvégéd lesz.

Tünci!
Láttam a kislányod képét,csodaszép baba!!!!!
A Te történeted különösen megérintett engem.
Remélem nem veszted el a munkahelyed.
Bennünket egyenlőre nem fenyeget ez a dolog,de körülöttünk is sok elküldés van :(

Na most már én is megyek aludni.
beátab

Jó reggelt!

Legyen mindenkinek szép napja! Most nem tudok többet irni, mert már indulnom kell 7-re ott kell lennem. És nem tudom milyenek az útviszonyok a 86-oson.

Bea

Holnap mindenre válaszolok.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Csak benéztem, reggel 7 óta takarítok, most végeztem.

Már rohanok is készülődni a találkozóra.

Bea ovastalak, de leghamarabb hétfőn tudom leírni, ami eszembe jutott, mert rohannom kell.

Szép hétvégét mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Szép napot minkenkinek!

Itt süt a nap!!!! Végre!!!

Bea,
nekem is a második házasságom ez, és én is nagyon boldog vagyok, hogy anno így döntöttem. A régi kapcsolatomban az jutott eszembe: Lehet, hogy még 50 évet így kell lehúznom?! Most pedig ez: Jaj, legalább 100 évet töltsünk együtt, annyi a mondanivalónk, a szeretgethetnékünk egymás felé.
Lépni kell, ha már ilyenek jutnak az ember eszébe.

Hát, munka tényleg jó lenne, de legjobb a baba lett volna. Ha most január elején megszületik, akkor semmi gáz az ellátmányommal...De ez van, itt is tovább kell lépni.
Nagyon szeretnék és zserettem tanítani, de ez tényleg napszámos-bér. Mindegy, ennyiért is csinálnám, nálam tényleg hivatás. Inkább a kicsikkel bíbelődöm, mert ők őszinték, nyitottak, kíváncsiak, szeretetreméltól és bölcsek, mint sok idióta felnőttel.

A jósnővel is úgy vagyok, mint te. Így is elég baj ért már minket, ha még látna sötét foltokat a jövőben, azt hiszem, bediliznék. Nem tudnék rettegve élni. Anyukám nagyon régen (kb. a 70-es évek közepén) volt egynél. Azt mondta neki, hogy két kislánya lesz. Anyu nevetett, mondta, nem lehet sajnos több, mert vérzékeny, és szívburok-gyulladása volt, amikor én megszülettem, így nem engedték neki az orvosok. Aztán a menzesze előtt 1 nappal már nem védekeztek apával évekkel később, és ma a húgom 28 éves.

nem tudom, mit mondanak Bencus fogára, elég gáz, mert nincs nagyon hely, az is lehet, hogy hol felbukkan hol pedig eltűnik majd a fog... Igazából az aftái miatt megyünk majd, mert a szája állandóan tele van.

Betti,
szép hétvégét, jó pörgést nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

voltunk ma vásárolni nagyáruházban, hát az nekekm durva tortúra,rosszul viselem ,de néha muszáj.
Aztán autókáztunk a gyerekkori barátommal, mentünk 120 kilométert 10 szelet sütiért,jó nagyot beszélgettünk,sírtam kicsit..
Amiatt vagyok nagyon elkenődve, hogyha most elveszítem a munkám, akkor ha még találok is mást, idén már letehetünk a terveinkről..reggel ezt megbeszéltük a párommal, hogy munkanélküliről nem mehetek szülni,azt nem engedhetjük meg magunknak.Ez van, ez egy ilyen ország.(a múltkori témához kapcsolódik, hogy többekközött ezért vágyom el innen...)

a Barát szerint kellene járnom rendszeresen pszichológushoz.mondtam, hogy az is drága, ki bírja azt.Szerinte van ingyenes is, az egyik ismerőse jár, hetente egy óra és nem kell fizetnie.Ennek is utánanézek.

most jöttünk a temetőből, ott is sírtam..

Remélem Ti jobban vagytok.

KépKépKép
tünci28

Tüncike,
én meg abban bízom, hogy te jobban vagy!
Igen, van ingyenes pszichológus, azt hiszem, beutaló sem kell, csak be kell jelentkezni F-on a rendelőben, a kartonozóban. Nekem is jaánlotta a szülés után a háziorvosom.
Nagyon rossz lenne, ha neked sem lenne munkád. Igen ez egy ilyen ország, én is elvágyom innen...
Jó, hogy találkoztál ezzel a baráttal., és talán a sírás is jót tett.
Mi jót vettetek a nagyáruházban?

Kép

Kép

Kép
lyly

Hétfőn már kezdjük megint a bölcsit, előre görcsölök, pedig nem volna szabad...
Beugorhatok majd hozzád? Úgyis meg akartam veled beszélni gyorsan valamit.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Szerdán és csütörtökön dolgozom, de most nem tudunk beszélni, mert átépítik a helyünket és az infóban leszek én is a pénztárosokkal...természetesen pont azon a két napon,amikor én dolgozom, meg a főnököm(Tehát én).
De ha sürgős írd meg priviben segítek, ha tudok!
Aztán ha helyreáll a rend, akkor be tudsz jönni hozzám, meg remélem hogy még lesz hová...egy-két percért nem szólnak, most nagyon nem merek lazázni... :cry:
tünci28

Ok, akkor majd inkább priviben, nem akarlak zavarni, nehogy ezért i szóljanak neked. Szóval te fogsz dolgozni... :(
Küldök pü-t.

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly!

Azért bejöhetsz, csak nem tudunk nagyon beszélni szerintem, csak pár szót... :(

közben válaszoltam is.

remélem Bencus lassan megszereti a bölcsit, hogy nyugodtabban hagyd ott.A buszozást jól viseli?Jaj, én gyerekként de rosszul voltam mindig..

Bea!

jó, hogy végül jól végződött az egész, ohgy rátaláltál az igazira,az is szuper, hogy még lett két babátok!
tünci28

Tünci, egyelőre még autózunk, amíg anyagilag megy, ez a férjemnek is jobb. Ha már ketten vagyunk az autóban, akkor már jobban megéri autóznim, mint vonatozni. Egyébként én is nagy hányós voltam... :roll:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Vagyok:) Hazaértünk.

Bea, gondoltam, hogy happy end lesz végül majd a vége:) Örülök, hogy megtaláltátok egymást a férjeddel (csak kár, hogy ezen az áron :cry: )
Nagyon köszi, hogy leírtad a történeteteket.

Lyly, szorítok a hétfői bölcsihez :wink:

Ezt Bencusnak küldöm hétfőre:

Kép

Tüncike, nagyon szorítok, hogy megmaradjon a munkahely. Igen, ilyenkor a legkisebb lazázást sem meri megengedni magának az ember.

Lányok, tegnap este óta nagyon erősen fáj az alhasam. Olyan, mintha fel lennék fázva. A legjobban akkor fáj, ha felállok, vagy ha leülök. Tudtok rá valami csodaszert?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.25 20:33-kor.
Vendég

Ja, Melcsikének jó munkát így messziről is, Bettinek meg egy kis pihit is a hétvégére :wink:
Vendég

boboka, írtam.
tünci28

Tünci, válaszoltam :lol:
Vendég

Azt el is felejtettem írni, hogy tök jó volt a pénteki babázás.

Nagyon sokat segített, hogy írtátok, hogy egy percig se gondoljak arra, hogy most Lackó is ilyen lenne, hiszen az a baba nem Ő. Nem sírtam ott sem, meg utána sem (kivéve egy pici könnycseppet). Csak azt éreztem, hogy én is szeretnék már, meg milyen jó lenne azért, ha már mi is ilyen nagyok lennénk, de ezen inkább tovább nem gondolkoztam.

Gyerekek, az a kislány valami tünemény volt. És a legjobb a szülőkben, hogy nem ugyulibugyulisodtak el, még csak fél éves a kislány, de már nagyon következetesek vele. Pl. nem kell azért suttogni, mert gyerek van a háznál, ha hisztizik, akkor hagyják, mert mondták, hogy nagyon pici korától képes "átverni, kihasználni" a szülőt, ha valamit el akar érni, úgyhogy korán el kell kezdeni nevelni.
Vendég

Boboka, ez jó hír! :)
tünci28

Lánykák, ha tv-zés közben elalszom, akkor jó éjt mindenkinek.

Ha nem, akkor még jövök :)

Tüncike, neked kitartás a holnapi melóhoz.
Vendég

Haho!!!! :wink: -emlékszik még rám valaki?!? :wink: :wink: :wink:

Boboka jobbulást neked!!! :wink: Jó volt a mai napsütés! :wink: Lányok!Én tiszta szivböl ajánlom mindenkinek a kineziologologiát,velem már másodszorra is csodát tett,és a baba dolgot is körbejártuk és sok mindent megértettem :? :cry: :wink: Ma vissza jöttem Bp-re holnap meg már megyek is tovább aztán megint vissza........-km hiányom van!!! :lol: :lol: :lol:

Veletek mi ujs??? :wink:
Vendég

Boboka,
nagyon ügyes voltál, és köszönjük a csudaédi kutyust! Mesélnem is kell róla mindjárt... :lol: Örülök, hogy jó volt babázni, te is fogsz nemsokára, és akkor gondolj a köetkezetességre! :wink: Tudod, van egy mondás. amíg nincs gyerek, addig elvei vannak az embernek, aztán meg gyereke... :D De tényleg, jó, hogy így tudják nevelni a kicsit.
A felfázásra jó az Urogin tinktúra (cseppek), de csak akkor, ha biztos, hogy nem vagy babás. terhesen nem szabad szedni. nekem azonnal elmúlasztja, mert én bizony gyakran hólyaghurutos vagyok. :( De hátha tud még valaki valami okosat.

Hasli, nyuszi,
jó hogy jöttél. én ugyan rögtön megyek alukálni, de még beköszöntem ide!

Tüncike,
legyen holnap könnyű napod!

Jó éjt, lányok! (Végre egyszer el tudok köszönni, ez is haladás!) :)

Kép

Kép

Kép
lyly

Ó,de jó éjszakám volt!

11 órakor elaludtam nagy nehezen.
2-től 3-ig ment a hasam.
4.47-kor a párom felkelt, hogy ugat a kutya, kimegy megnézi.
5.20-kor hallom, hogy felkel, nem tud aludni.
5.56.megnézem az órát:van még 14 percem aludni.
6.10 cseng a telefon.ébresztő.

De szép napom lesz.
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Tünci

És ezek után ma mész dolgozni? :(

Boboka

Látod jó volt hogy megvártad amig te akartad. Meg azért gondoltam hogy az a pár egész jófejek, mert nem erőltették rád, az ugyulibugyulit. Én sem szerettem soha, ha valaki igy neveli a gyerekét. Nem is lett a lányom hisztis kis liba. :lol:

Küldtem privit!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Itt süt a nap, nagyon szép idő van. Gyerekeim órák óta kint vannak,élvezik a napsütést. Én már kész vagyok az ebéddel, még desszertet is gyártottam férjem kérésére, pedig Dani fiam hozott egy gesztenyés tortát,de a drágám azt nem szereti.

Boboka!
Felfázásra jó a cickafaroktea, meg jó meleg fürdő. Nálam ez be szokott válni.

Hasli!
Jó utazgatást, családlátogatást Neked!

Gyereknevelés: elveim nekem is voltak,vannak is,de sajna nem mindig lehet alkalmazni 3 különböző jellemű gyereknél :wink:

Na megyek,bejöttek a törpék, ebédelünk.

Szép napot!

Bea
beátab

Bea

Most tudok csak válaszolni ne hari, mert tegnap nem voltam egésznap, reggel meg nem nagyon tudtam volna. Én Óváron lakom és ott is szültem, csak Bogika került fel Győrbe. :(

Igen a nagy lányom elsős. De már nektek sem sok van hátra, hogy Kyra Patricia isis legyen. :wink:

Hasli

Te meg most repkedsz itt fölöttünk ide-oda. :lol: Miért felejtenénk el hmmmmmmm........ :?:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, majd este leszek, mert megyünk anyámékhoz.

És holnap, meg csütörtökön és vasárnap dolgozok. Ez a hét kicsit hosszabb. 3 napot megyek. De majd csak eltelik.

És nálunk is süt a nap, tegnap is tök jó idő volt. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Kőszi Bea

Utazgatok eleget, most látogattunk meg 1 pici 2 hetes babát....-eléggé felkavart,de probálok potitivan hozzá állni a dolgokhoz... :cry: :( :)
-van bőven mit irnom ,de majd otthonrol rátok zuditom :lol:
-most ,csak gyors benéztem :D

Pusz nektek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én is csak gyors bekukk. Fekszem egész nap, nem vagyok valami túl jól.

Hasli, dehogy felejtettünk el:) Nehéz lehetett látni a nagyon picike babát.

Este megpróbálok többet jönni.
Vendég

Boboka

Mi van veled? :( Hogy vagy?

Kép

Kép
melcsike70

Most már egy kicsikét jobb, de még mindig jobban esik feküdni mint járkálni meg ülni.
Vendég

sziasztok ,hazaértem én is.

Melcsike!
A slusszpoén, ohgy a zuhany alatt jutott eszembe, ohgy vasárnap nem 9-kor kezdünk, hanem 10-kor, tehát alhattam volna még egy órát... 8)

tessék jól lenni mindenkinek!

Boboka?
tünci28

Tüncike :roll: :lol: egyelekmeg, már annyira akartál menni a munkahelyre, hogy inkább hanyagolod az alvást miatta :?: :roll:

Megvagyok, köszönöm :)

Tünci, azért viszonylag kibírható volt a mai nap az éjszakai / reggeli gondoktól eltekintve?

Hasad rendbe jött?
Vendég

Hát reggel még szédülem is a fáradtságtól(tudod alacsony vérnyomás..),de most hegyeket tudnék megmozgatni ,annyi energiám van..
hasam jól van, reggelre kutya bajom se volt.

Képzeljétek az uram kitakarított mire hazajöttem. :lol:
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?