Új privát üzeneted érkezett!

Boboka

Nagyon ari a kicsi Angyalka.

Kép

Kép
melcsike70

Tornázni voltam, már nagyon kellett, ma is voltunk lakást nézni.
Arra jöttem rá, használtat jobb venni, pont a szocpol értékével kevesebb, mint az újak.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, én nem azon, hogy ott miben volt, hanem maga az "átszállítás". Remélem gondosan bántak Vele, és nagyon vigyáztak Rá.

Melcsike, benne volt a levegőben napok óta a rossz hangulat, nekem is napok óta gombóc van a torkomban, érzem, hogy már nagyon jól esne egy nagyon sírni.

Holnap megyünk babát látogatni oda, ahogy Lackó elmenetele után pár nappal, Júliusban született a kislány. Utána biztos kibőgöm magam. Még olyan idős babával nem találkoztam azóta, mint Lackó lenne most.

Szorítsatok, hogy erős legyek, és legalább ott kibírjam bőgés nélkül.
Egyébként nagyon várom már, kíváncsi vagyok rájuk, 1000 éve nem találkoztunk, csak félek magamtól, kíváncsi vagyok milyen érzések bukkannak elő belőlem.

Na most már tényleg eldugultam, mentem, jó éjt mindenkinek
Vendég

Nekem is elég picsa a hangulatom, úgy utálom ezt a sáros, szutykos időt, mindig csak esik, de csak annyira, hogy jól csússzon az út.
Én is megyek aludni lassan, jó későn van már.

Jaj és szia Bea!

Betti
Kép
betti0412

Kép
Vendég

Ez szép!

Betti
Kép
betti0412

Boboka,ha rám hallgatsz nem tartod vissza erővel a sírást, ha jön..szerintem teljesen normális dolog lesz, ha picit pityeregsz maj ott..egyáltalán nem kell erősnek lenni..Nekem is könnybe lábad a szemem, ha pl Bende Kislányát látom..nem azért mert rossz látni,hanem mert persze ,hogy eszembe jut, ohgy ennyi idős, ilyen szép lenne Viola is..

KépKépKép
tünci28

Szia Betti!

Remléem hamar találtok lakást és pikk-pakk költöztök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.01.22 21:47-kor.
tünci28

Mindjárt átlépjük a 200. oldalt ám!

Betti
Kép
betti0412

Ki gondolta volna...én már csak úgy emlegetlek titeket, hogy a barátnőim... :)
tünci28

Jó reggelt!

Bocsi,hogy tegnap nem tudtam folytatni,dehát nagy esemény történt :) , kiesett kislányom első fogacskája és teljesen el volt ettől ájulva és csak csacsogott........nem lehetett őt lerázni, utána meg már olyan fáradt voltam,hogy csak fürdés és beájultam az ágyba. Szerda éjjel leltározni voltam egy másik városban, eléggé kifáradtam.

Most hamarosan viszem a kicsiket óviba,gyorsan bevásárolok aztán jövök.

Szép napot Mindenkinek!!!!!
beátab

Jó reggelt!
Már egy hete nem láttam a napot, kezdenek a jelei mutatkozni rajtam.
Délután megyek anyuhoz fodrászhoz, levágja a hajam, meg megszárítja, az talán majd segít, egy kis szépítkezés.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt mindenkinek!

Bizony, itt egy szép kis baráti társaság alakul. Fájó ogy egy-egy szomorú dolog miatt verődtünk össze, de vigasztal, hogy az Angyalkáink szervezték meg ezt is (szerintem), mert nagyon értékes, jó emberek vagytok. Tudjátok, úgyis az kapja a bajt, akit az égiek nagyon szeretnek...

Melcsike,
nem kavartál fel senkit és semmit. Ez mindannyiunkban benne van, ez az idő meg csak fokozza szerintem a szomorúságot.

Tüncike,
semmi meló, most beadom a pályázatot egy tanítói állásra, de szerintem ide is megvan már az ember. Próbálkozom, de úgy vagyok vele, ha úgy akarja a sors, hogy elvesszen a házunk, akkor viggye ez a ku..a bank...
A párom azt mondta, nincs igazán baj addig, amíg együtt vagyunk, fogjuk egymás kezét, és hát igaza van. A sírba én sem viszek magammal semmit, csak a drágáim szeretetét...

Betti,
szép leszel, és küldj magadról képet, lécci. Anyud fodrász?

Boboka,
ollan szépek ezek a Kisangyalok. Köszönöm!

Beus,
hát ez nagy hír! Mi meg a szájsebészetre megyünk a fiammal, mert úgy néz ki, felül csak 8 foga van, de alul mintha jönne a 11-12., amiknek ugye majd fogváltáskor kellene jönnie... Táltos ez a fiú, a kisujjai is görbék, a dokinő szerint ártalmatlan fejlődési rendellenesség, semmi több. Ennyi baja legyen egész életében.

Lányok,
hülyének tartotok, mert Bencust majdnem minden este megáldom? Úgy érzem, jobban vigyáznak rá az égiek is, ha az anya ldását is viszi magával. Engem az anyám elátkozott két éve, talán ezért is van annyi bajom...
És nagyon féltem is a kisfiunkat, szinte paranoiásan: pl. éjszaka többször föléhajolok, hogy lélegzik-e, stb. Ez is csak a második elvesztése óta van... Leszek-e még normális, nem tudom...

Kép

Kép

Kép
lyly

Szép jó reggelt mindenkinek :!:

Nap itt sincsen, szürke minden, de nem baj, küldök egy kis napocskát :lol:

Kép
Vendég

Anyu fodrász, nem is akármilyen. Elfogultság nélkül persze....

Betti
Kép
betti0412

Lyly, teljesen normális szerintem, hogy Bencust, az életed értelmét nagyon nagyon félted.

Ha anyud miatt aggódsz (az átok miatt), és ha hiszel az ilyenekben:

Voltam egy jósnőnél (látónál) kb. 4 éve. Megnézte, hogy van e rajtam rontás, és állítólag volt. Lehet, hogy hülyeség, de én hiszek benne, hogy le tudja venni a rontást.
Ha meg mégsem, akkor is legalább jobban érezzük magunkat utána :)

Betti, szép legyél ám :)
Vendég

Jó reggelt!

Betti

Legalább amig szépitkezel addig pihensz :wink: mert csak rohanásban van egyfolytában. Legyen kellemesebb napod, bár a nap ma sem fog szerintem sütni. Legalábbis nálunk. :(

Boboka

Csakazértis nem kell erősnek lenned. Ha esetleg ott is elérzékenyülsz, nem hiszem, hogy annyira neheztelnének rád, hiszen nem erőltették, hanem kivárták hogy megnézd a babát, amig magadtól akartad. Igaz? Megértenek téged biztos. :wink: Ha meg utána hazamész és eltörik a mécses, Hát istenem ez van. Legalább egy kicsit jobb lesz a lelkednek is.

Jól elmentetek aludni. Én meg kiléptem, mert mindenki elköszönt. :oops:
Holnap dolgozom. Ja és kedden lesz a nagybátyám temetése, most még Fehérváron van. Tudod Tünci Ő volt Várpalotán :( Fehérvárról Siófokra vitték hamvasztani. Azért tartott ilyen sokáig neki. Nem is értem nincs közelebb :?:

Boboka

Jövő héten hétfőn és csütörtökön dolgozom.

Bea

Az nálunk is nagy csoda volt amikor a nagylányom első foga kiesett. Minden foga el van téve. :oops: Ja és betettük mindegyiket a párna alá a fogtündérnek. És fémpénzt kapott érte, hogy jó erősek legyenek a fogai.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Azt hiszem fején találtad a szöget, ha igaz ha nem aki hisz benne, annak csak jobb lehet. :wink:

Februárban beindul a foci a Barcinak, már van legalább lábszárvédője. Most a gázspórolás miatt nem volt januárban nekik, hogy ne kelljen szombaton kinyitni az iskolát és fűteni a gyerekeknek. De tegnap szóltak, hogy beindul februárban a foci.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, beírtam a naptárba :lol:

Remélem most egy kicsit könnyebb lesz a temetés, mint az első volt. Már amennyire könnyű lehet, de legalább most nem kérdezősködnek tőled a rokonok.

Bea, nagy puszi lányodnak, ez nagy esemény ám :lol:

Melcsike, tudom, hogy az sem lenne gáz, ha ott bőgnék, csak az meg olyan rossz utána, hogy kisírt szemekkel beszélgessünk :oops:
Mindegy, bárhogy legyen, már izgalommal teli várom a találkát. Legalább meglátom, hogy mekkora lenne az én nagy Fiam :wink:
Vendég

Boboka,
még neked akartam írni én is, hogy semmi gond, ha elszomorodsz. Ahogy éppen az érzéseid akarják, engedj neki szabad utat. Ezt meg fogják érteni. Talán csak azt próbáld meg, hogy ne hasonlítgasd a kicsidhez, hogy már nektek is ekkora lenne. A Tiétek EGÉSZEN MÁS lenne, ez járjon a fejedben.
Nekem a műtőssegéd azt mondta a műtét előestéjén (tágításkor), hogy nekik is elment így a második baba, és még két egészséges kisfiú született. Most már csak arra gondolnak, hogy mileny jó, hogy vannak ezek a srácok, noha azt a másodikat sem felejtik el soha. Ismered a Cserháti Zsuzsa számot: "Van, amit nem gyógyít be az idő sem, de kezeli minden nap..."

Hát, ezt az átkot nem tudom...tény, mióta ide költöztünk, sok rossz történt már velünk...

Betti,akkor tényleg szuper lesz ez a fodrászat. KÉÉÉP! :)

Kép

Kép

Kép
lyly

Ezt a mi kis Angyalkáinknak küldöm :)

Kép
Vendég

Lyly, ha egy kicsit is hiszel az ilyenekben, érdemes lenne elmenned.
Én is megyek márciusban.

Lehet, hogy már írtam, de annó, mikor összejöttünk a férjemmel, eléggé komolytalanul vette a kapcsolatunkat. Elmentem a jósnőhöz, nem is mondtam neki semmit róla, de ő mondta, hogy ez a fiú nagyon szeret akkor is, ha nem mutatja ki, ő lesz majd a férjem stb. stb. Ha ezt akkor nem mondja, ha nem kapok egy + löketet, hogy igen, érdemes küzdeni, akkor lehet, hogy rég szakítottunk volna. De hál Istennek nem így lett.
Vendég

Én sok-sok erőt küldök neked Boboka ami kitart holnapig.

Kép

Remélem segiteni tudtam, csak igy tudok neked erőt küldeni. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Köszi Melcsike :lol:
Vendég

Majd később felnézek még legyetek jók csajok. Megint frontos fő fájás gyötör :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Nagyon szivesen. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsikének jobbulást kívánok :!:

Betti meg privit kapott bobkától 8)
Vendég

Sziasztok!

Annyi mindent szeretnék írni Nektek,csak cikáznak a gondolataim :roll: , de mielőtt becsatlakoznék a napi beszélgetésekbe, folytatom a történetemet.

Szóval megtörtént a missed ab. vagyis a terhesség befejezése. És attól a naptól kezdve megindultam a lejtőn lefelé :(
Semmi más gondolat nem járt a fejemben,mint az hogy MIÉRT, mit rontottam el stb......
Napokig ki sem mozdultam otthonról,fel sem öltöztem,nem ettem,semmi nem érdekelt,vagyis egy dolog,hogy megértsem mi is történt. Bújtam a netet,mindefelé kutakodva, rengeteg honlapon átrágtam magam,ahol vetélésről,mazatelhalásról volt szó. És evvel kezdtem idegesíteni a férjem..... Nem értette miért csinálom ezt,miért nem tudok már túllépni ezen. Nagyon fájtak a szavai :( Úgy éreztem cserbenhagy, neki miért nem fáj??? Ő hogy tudja ilyen könnyen kezelni?? Aztán nyakamra küldte a szüleimet, az övéit, a barátaimat,akik mind úgyanazt szajkózták:lépj tovább, felejtsd el, pár hónap múlva újra lehet próbálkozni. De nekem ez nem ment,vagy nem is akartam,már nem tudom. Magamra maradtam, már senki nem jött,nem hívott,nem tudtak nekem mit mondani,könnyebb volt távol maradni.......
Aztán vissza kellett mennem dolgozni.....A következő nehézség,akkoriban gyermekruha üzletünk volt. Hát mit ne mondjak szörnyű volt....... Már ott is utáltam lenni,alig vártam,hogy hazaérjek és leüljek a számítógéphez. Orvosokkal leveleztem,tettem fel ezerszer úgyanazokat a kérdéseket......... De ők legalább meghallgattak, válaszoltak, de megértést senkitől sem kaptam....
A férjemmel alig beszéltünk már,napról napra távolabb kerültünk egymástól.
Én tudtam,hogy baj van,tudtam,hogy nem jó ez így,de nem tudtam tenni ellene.
Rossz feleség voltam,rossz anya, rossz eladó / nem volt már türelmem a gyerekekhez sem :oops: :cry: /, elhanyagoltam a fiamat,nem tanultam vele,pedig előtte nagyon szigorúan kikérdeztem mindenből........
3 hónap telt el így. December volt,közeledett a karácsony,de engem ez sem érdekelt.
beátab

Egy nap megint a netet bújtam és az origon találtam egy chat.hu oldalt. Nem tudtam mi az, benéztem, egy beszélgetős honlap. Gondoltam megnézem,hátha tudok valakivel beszélgetni,ha már senki sem szól hozzám. Kitaláltam magamnak egy szép lány nevet /Kyra Patrícia/, na ez a név nagyon bejött,mert amint beléptem csak úgy özönlöttek a beszélgetőpartnerek. Természetesen zömmel pasik :oops: De volt lány is. Aztán jött valaki Angyalfiú néven,aki csak véletlenül kattintott rám,egy másik Kyrát keresett,de azért beszélgessünk ha már idetévedt. Beszélgettünk.........hajnalig.........mindenről,felszínes hétköznapi dolgokról,egymás vélenyeiről. Élveztem,jó volt,valakit érdekelt a véleményem.
Aznap mosolyogtam egész nap,jól éreztem magam,nem éreztem feleslegesnek a létemet,és vártam az estét.......mint egy titkos randevút......furcsa érzések kavarogtak bennem.
És este folytattuk a beszélgetést,akkor már mint ismerősök beszélgettünk,magunkról, az életünkről is......megkönnyebbülés volt kiönteni a szívemet egy idegennek,aki férfi létére megértett engem, és tudott bíztatni olyan szavakkal amikkel ezelőtt senki,nem szokványos szöveg...
Másnap kérte,hogy had hívjon fel.......nehezen de ráálltam. Átbeszélgettük az éjszakát /férjem éjszakás volt/, valami megfoghatatlan összetartozás félét kezdtem érezni,amitől nagyon megrémültem.....remegett a gyomrom ha rágondoltam..........mint egy tini lány.......Én azelőtt még ilyet soha nem éreztem. Össze voltam zavarodva, a fiú 11 évvel fiatalabb volt nálam,de értettebben tudott gondolkodni,mint én :oops:

Jajj ne haragudjatok,nagyon elragadott az emlékezés,nem is erről akartam írni,vagyis igen erről de nem ilyen mélyrehatóan.

Ha valakit érdekel a történet folytatása nagyon szívesen elmondom,nem akarok itt untatni senkit.
beátab

Köszönöm a gyerekeim dícséretét, én nagyon elfogult vagyok velük,szépnek,okosnak,tündérinek látom őket. És persze nagyon büszke vagyok rájuk.

Bizony van egy idén 19. évét töltő nagyfiam Dániel. És nem vagyok fiatal :( meg se merem mondani mennyi vagyok. Ti olyan fiatalok vagytok. A 2 kicsit elég későn szültem,de egyáltalán nem bánom, talán most érettebb fejjel másként tudom nevelni őket.
beátab

Bea, persze, hogy érdekel. Várom a folytatást :wink:
Vendég

Az avatarod alapján egyáltalán nem tűnsz öregnek :!: :)
Vendég

Boboka!

Most mennem kell dolgozni,de ígérem este folytatom.

Szerencsére nem nézek ki annyinak amennyi vagyok :wink:

Szia!
beátab

Bea

Annyival talán nem is vagy idősebb, hogy nagyon meglepődjünk. én is a 35. taposom. :wink: Most látom hogy győri vagy. Akkor nagyon közel lakunk egymáshoz. Győrben halt meg a kislányom :cry: Ott volt a koraszülött osztályon.

És természetesen én szivesen meghallgatlak téged. Mit érzel amikor most igy leirod nekünk a dolgokat ennyi év elteltével?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.01.23 16:52-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Bea
Érdekes történetnek hangzik, bár benne lenni, lehet nem volt ilyen érdekes.

Lehet, hogy mi azért nem kerültün ennyire magunk alá, mert elég hamar egymásra találtunk és mindig tudtunk a másiknak mit mondani, vagy csak hallgatni.
Azt nem is tudom, hogy bírtam volna ki, ha nincs kivel beszélni, mivel nekünk is tapasztalat, hogy a környezetnek ez inkább előbb, mint utóbb, de kínos.

Betti
Kép
betti0412

Nekem még most is olyan fura néha, ha valahogy egy fél percre is szóba kerülök, és azt mondom, hogy szülés, és nem azt, hogy műtét, akkor látom a környezetemen, hogy zavarban vannak.

Bár a kollégák pl. úgy tűnik nagyon hamar túl tették magukat a velem történteken. Az egyik kolléganő, egyben itt a legjobb barátnőm bármelyik pillanatban szülhet. Kb. 2-3 hete naponta min. 2-szer megkérdezik tőlem, hogy mit tudok róluk. Elmondom, hogy még semmit, és minden kérdés után jön egy-két szülés történet, kivel hogy volt anno stb. stb.

Ilyenkor egyik fülemen be, a másikon ki. Bunkó módon máshova tekintgetek.
Vendég

Boboka
Ilyenkor kell azt mondani, hogy igen, amikor én is szültem, akkor úgy volt, hogy.......
Figyeld a fejeket majd!

Miért, nekünk nem lehet róla beszélni?
Mi a túrót csináltam én is egész nap, ha nem szültem? Feküdtem az ágyon és olvasgattam?

Betti
Kép
betti0412

Ezen szerintem már nem szabad felbosszantanunk magunkat egy percre sem.

Az emberek néha kegyetlen bunkók tudnak lenni, nekünk kell okosnak lenni, és tényleg, egyiken fülünkön be, a másikon ki.

Lánykák, nem tudom, hogy tudok majd jönni este. Megyünk le anyuékhoz a babázás után, holnap este vagy vasárnap délután jövünk haza, még nem tudom pontosan.

Nagyon szép, lehetőleg napsütéses hétvégét kívánok mindenkinek :wink:
Vendég

Betti

Teljesen igazad van a szülést mindegyikünk átélte, akár természetesen, akár császárral. Akinek él a babája, az sem tud többet a szülésről.

Boboka

Neked is legyen minden szép. De napsütés nem lesz sajnos. :(

Kép

Kép
melcsike70

Boboka,
neked is kellemes, szép hétvégét kívánok! Vigyázz magadra!
Bettinek igaza van, mesélj csak a te szülés élményedről nyugodtan! Szerintem egy idő után háromszor is meggondolják majd, miről, hol, mit mondjanak!

Nekem egy másik ilyen élményem volt: egy étterembe, ahová ebédelni jártunk, leült a hosszú asztalunkhoz egy társaság, csupa kedélyes, ráérő nő, fiatalabb, idősebb is. Elkezdték szidni a pedagógusokat, hogy milyen hülyék, jó nekik, mert szünet van, egész nap ráérnek, stb. A barátnőmmel (szintén pedagógus) hallgattuk egy ideig, de csak nem akartak csitulni, egyre jobban belelovalták magukat, az egyik habzó szájjal mesélte, hogy 2 hónapja jár a 7 éves unokája első osztályba, és már most milyen neveletlen, stb...
Na, én nem bírtam tovább a nagy számmal, szép csendesen megkérdeztem, van-e valamelyiknek (kb. 9-10 fő volt) tanári diplomája, és tanított-e egy percig is. Mély csönd volt...
Aztán szép halkan elmondtam nekik, hogy mi újság pedagóguséknál: igen, van szünetük, kb. 1 hónap nyáron + az őszi - téli-tavaszi, amit pihenésre kellene felhasználniuk, mert naponta kb. 150 gyermek fordul meg a kezük között, mind-mind külön egyéniség, és bizony, nagyon oda kell rájuk figyelni. Év közben mi nem vehetünk ki szabit, csak rendkívüli esetben engednek el bennünket, de a helyettesítést is meg kell oldani. Ha naponta 5 órám van, ugyanennyit rá is kell otthon fordítanom a felkészülésre, mert tanítási rutin ugyan van, de mint mondtam, minden osztály, minden gyerek más, ami módszer az egyiknél jó, az a másiknál már nem biztos. És a délutáni különórákról még nem is beszéltem... Higgyétek el, a legtöbb tanár órákat, napokat tépelődik egy(!) gyereken, hogy lehetne segíteni neki, jobban megtanítani valamit, rávezetni a megoldásra, megoldani az otthoni bajait... Én gyakran 2-3 karaj kenyérrel jártam suliba, hogy az elhanyagolt gyerekeim legalább egyszer egyenek valamit egy nap...
Nincs kávészünet, nem lehet recepteket és pletykákat cserélni, nem lehet netezni, mert a 10-15 perces szünetek csak a wc-re és arra elegendőek, hogy felkészüljek a következő órára, bevigyem a szemléltető eszközöket, felírjam a táblára a feladatokat, leöltöztessem a gyerekeket, megetessem őket, megkössem a cipőjüket, meghallgassam őket... vagy éppen az igazgatónak van valami mondanivalója, vagy a kollégám kér tanácsot tőlem (nem receptügyben)... Vagyis végezzék el a főiskolát/egyetemet, tanítsanak, és akkor egyenlő felekként megkritizálhatjuk a pedagógusok munkáját...
Szóval, tettem fel a kérdést, maguk mikor kezdtek dolgozni? (Irodisták voltak, titkárnők, asszizstensek, amivel korábban én is foglalkoztam). Hány kávé/cigi/pisiszünetet tartottak már délelőtt?
És ha már neveletlenség: egy 7 éves gyereket 2 hónap alatt nem lehet elrontani az iskolában, családon belül azonban igen, már ha azt nézzük, hogy úgy ültek le az asztalunkhoz, hogy meg sem kérdezték, szabad-e, vagy mormogtak volna egy "jó étvágyat! - mondatot...
Bocs, ha hosszú voltam, de utálom, ha olyanok nyilvánítanak valamiről véleményt, akik fényévekre vannak a dologtól...
Azt is tudom, sok olyan tanár van, aki nem erre a pályára való, dehát orvost, ügyvédet, mérnököt, eladót, cukrászt... is tudunk ilyet, nem? Miéert pont ez a pálya legyen tökéletes?

Kép

Kép

Kép
lyly

Ja, és a fizetése egy általános iskolai pedagógusnak 25 év után pótlékokkal (pl. osztályfőnök, szabadidő-szervező) nettó 100 ezer Ft...ezt irigylik?

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó estét!

Van valaki? :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Senki nincs erre?
Én most végeztem a vasalással, nagyon fáradt lettem.

A hajamat anyu jó, hogy levágta, hosszra maradt, csak sokat kiszedett belőle, nyáron vágta utoljára és úgy megdúsul mindig, meg a sok mosás, szárítás töri, most tök könnyű lett, meg olyan friss.

Betti
Kép
betti0412

Melcsivel egyszerre írtunk.
Én még vagyok, de nem sokáig, leragadnak a szemeim, péntekre mindig kipurcanok.

Betti
Kép
betti0412

Szijjja Betti

Jó neked hogy saját fodrászod van. Mentek valamerre a hétvégén? VAgy végre pihensz?

Kép

Kép
melcsike70

Én mindig úgy vagyok, hogy amikor a fodrász megigazitja olyan rövidnek találom, aztán meg már egy hét és megint hosszallom. Pedig mindig hátközépig érő hosszú hajam volt. 1 éve kb. hogy levággattam először a hajam és már valahogy nem is akarom megnöveszteni.

Kép

Kép
melcsike70

sziasztok, annyit írtatok, hogy nem érek a végére!

Ma megint kirúgtak tőlünk 3 embert..és még nincs vége...félek, hogy én sem maradok,szükségem van most a munkára... :(
tünci28

Szia Tüncike!

Hát remélem hogy te rád nem kerül sor. Amúgy milyen napod volt?

Kép

Kép
melcsike70

Áh, amúgy szóra sem érdemes, hasam javulgat.
Megnézegetem egyáltalán van e valami álláshírdetés, dehát mindenhol ez van, minden ismerősömnél függetlenül, ohgy mit csinál és milyen területen leépítés van.Meddig mehet ez így, hány ember kerülhet az utcára??
Elkeserítő,ma nem is tudok másra gondolni.
tünci28

Szerdán ahol én dolgozom ott is elküldtek csajokat. És mondták hogy még lesz elküldés, mert átszervezés lesz és nem lesz rájuk szükség. Gondolom sokba került a zsir új gyár felépitése, és most az emberek béréből akarják megspórolni. Volt egy csaj köztük akinek a férjét is elbocsájtották decemberben a munkahelyéről. Gyerek mellett anya, apa munkanélküli katasztrófa. :(

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?