Halihó!
Próbálok haladni az olvasással, meglátjuk, mi marad. Egyelőre ez az oldal:
Drágák vagytok, köszönjük a jókívánságokat! Egyelőre úgy néz ki, Katáknak van igaza, Nati talán csak a foga miatt szottyog.
Olyan édes, képzeljétek, rágózik
csámcsog és közben vigyorog hozzá
Vikikém: hogy csinálod, hogy még arra is vanidőd, hogy az 1000. oldalban gyönyörködj?
Titi: gyerekeknek jobbulást kívánok, nektek meg, hogy tudjatok egy kicsit lazítani!
Orsi, ha belőlünk írsz filozófiadogát, nem is füllentesz akkorát
(alig működik a szóközbillentyű - mitől lehet?)
Mav: sajnálom! Jobbulást a fiúknak! (fertőtlenítést többiek már írták)
Akata, örülök, h a gyerkőcök ilyen jól érezték magukat a vízben! Ahogy írod, simán lehet már szeparációs tünet... kis drága Adél!
Oti nagyon jól érezte magát, azt mondta, máskor is szívesen jön talizni
Dodó, nagyon csini vagy! (bár szerintem mostanság is
)
Cukrozott befőttet én nem adnék, inkább vmi fagyasztottat.
Véda, micsoda házitündér vagy! Anyukád megtanulta már az iwiw-et (az én anyukám is fönt van
)
Nicike, cukrozás helyett tényleg inkább gyümit adj.
És máskor gyere talizni, jó?
Ági! Ti is nagyon szimpatikusak vagytok, és egyáltalán nem tűntél kábának! Fiacskád is édes!
Natbat is ki volt fordulva magából, hazafelé pedig mindkét gyerek horpasztott, de úgy... mentünk volna misére (nagyszüleimért), de nem jutottunk be végül a templomba, mert végigaludták az egyórás misét kint a kocsiban (miután még felet aludtak útközben)
Amit Szonjáról írsz, az Otira is passzol, persze nála - természetéből adódóan - kicsit csendesebb a dolog. Próbálgatják a határaikat, és magukra akarják vonni a figyelmet - ugye, ez van mögötte?
Nnna, ennyi visszaolvasást hagyott Natikám, megyek.
Remélem, folyt. köv.