Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

én jövök a találkozóra. Brigi, Kata, ugye ti is Kép !

Volt itt a védőnő, de nem traktált semmiféle hülyeséggel! Kaptam egy papírkát, amin a le vagyon írva, hogy és hol kell intézni, hogy megkapjam az egyszeri anyasági támogatást meg a családi pótlékot meg majd a GYES/GYET-et meg a TAJ kártyát. Fincsi kis ügyintézés lesz majd az apukának hihihio:

A hó itt ismét szakad, de én akkor is megyek, nem akadályozhat meg!

TündeKép
Tomi nagypon édiKép Most már aztán tényleg nagyon irigy vagyok, nem lehetne hipp-hopp április közepe??? Talán az idő is szebb lenne.

SzilvusKép
Én már készülgetnék, de jelenleg az asztalos miatt áll minden. Ő szereli össze a gyerekszoba bútort, mert azt használtan kaptuk és van rajta egy kis javítgatni való, no meg a szekrény alja eltűnt a száálítás során és azt ő csinálja meg. Plusz a pelenkázót is ő csinálja. A felesége meg múlt héten szült, úgyhogy ezen a héten biztos nem csinál semmit Kép Addig meg nem tudok elpakolni, tehát a ruhácskákat sem érdemes kimosni stb. Egyedül a kiságy van összeszerelve.
Pedig már úgy szeretném, ha végre készen állna minden. Neked is már nagyon kevés van hátra és babázhatsz Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok,

Gabi, ne félj az indítástól meglátod megérzi, hogy várod és kibújik. Egyébként nekem sem lenne kedve milyen időben...

PTünde, nagyon gyönyörű Tomi baba, hát ilyen egy fiú... hát én most irigykedem. Na de nem baj majd a negyedik... Egyébként vicc volt tök boldog vagyok a lányaimmal, csak szerettem volna szerelmes lenni egyszer a kamasz fiamba.

mindjárt itt a 4 óra, megyek a talira csak előtte még elintézek 1-2 dolgot ebben a remek időben.

Sziasztok,

Rita
boksay_rita

Kata, Humi,
kerestem, de nem talaltam, hogy honnan rendeltetek legzesfigyelot. Megirnatok?

PTunde,
nagyon edes a fiad, en is egy kicsit irigy vagyok, de talan nemsokara mar en is a kezembe tarthatom a fiam. Kép

Eszty
eszty

Sziasztok!

Lányok, milyen volt a tali?Meséljetek!!!!!!Kép

Mi közben összeraktuk félig a babus kis "vackát".Tettem fel képeket az albumba is.

Puszi és jó éjt nektek, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!
Szerintem még lehet, hogy nem értek haza a találkozóról.
Voltam uh-on.Bpd:95,2mm,Ad1:110mm,Ad2:106mm(ezek mik is?haskörfogat?).Súly kb 3400g.Ja és a lényeg:C2111.Doki szerint hétfőig meglesz.Na most kezdtem el izgulni.
Gabi, mi újság?Lehet, hogy már...?
Jó éjszakát!
F Kata 39!!!
filep_katalin

Sziasztok!

Szerintem ismét nagyon jól sikerült a tali. Én legalábbis jól éreztem nagam és igazán sajnálom, hogy korábban el kellett jönnöm.

Gabi,
Mi van veled? Gondoltunk ám rád a talin is! Kép

F.Kata,
Ezek szerint max. egy heted van hátra? Akkor már te is nagyon a finisben vagy. Szép nagy a babád! Kép

PTünde,
Tomi nagyon szép kisfiú. Egy kicsit most én is irigykedem.

Jó éjszakát mindenkinek!
Humi (31+1)
humi

Sziasztok!
Ti már megint találkoztatok? Jó nektek! De nekem is jó, mert már megvan ez az én gyönyörű kis babám. Nagyon gyorsan megszületett, és nagyon aranyos. A részletes szüléstörténetet majd megírom, de most nem merek nekifogni, mert nem tudom, meddig alszik Tomi.
Szóval 3 teljes napja itthon vagyunk. Tomival nincs sok baj: eszik és alszik. Délutánonként szokott kicsit nyűgös lenni, ilyenkor csak a szopi nyugtatja meg, akkor is ha nem éhes. Éjszaka eddig kétszer ébredt fel. Szóval nem szólhatok semmit.
Én szopibajnoknak és tátikaszájúnk hívom, mert olyan édesen tátogatja a száját, amikor szopizni akar. Még a szemöldökét is fölhúzza. Szerencsére az első perctől jól megy a szopizás, csak az volt a gond, hogy 4 napig kék fény alatt volt, és akkor csak 3 óránként hozták ki (volt azért 1-2 nővér, aki szólt, amikor sírt). Én nagyon nehezen viseltem, hogy nem lehetett mindig velem, és hogy időre kell(ene) szopiznia. Persze így nem mindig sikerült az előírt mennyiséget produkálni.
De itthon már nincs gond, csak annyi, hogy nem tudok fejni. A kórházban ugyanis volt gépi Medela, és azzal jól ment. Nekem is van 2 db. kézi Medela (kaptam), meg a sógornőmtől kaptam egy elektromos pesztonkát is, de egyikkel sem tudok fejni, pedig már a férjem is segített. Kézzel megint nem tudok. De biztos van elég tej, mert Tomi két szopi között 2-3 órát alszik. Úgy gondolom, ha mindig igény szerint szopik, nem olyan nagy gond, ha nem tudok fejni (megvenni meg sajnálnám az elektromos Medelát, mert 17-18 ezer forint).
A fürdetést a férjem csinálja, nagyon ügyes. Úgy fogja a babát, mintha mindig ezt csinálta volna. Nagyon édesek együtt. Egyelőre a fürdés nem nagyon tetszik, de majdcsak megszereti.
Én eléggé fáradt vagyok, igyekszem aludni, amikor Tomi alszik. Szerencsére a babázáson kívül semmi dolgom nincs, mert a férjem és az anyukám mindent megcsinál. Én csak szoptatok, babázok, teát és alk.mentes sört iszok. Szóval arany életem van.
Megyek is megint aludni egy picit.
Jó éjszakát mindenkinek!
PTünde
ptünde

Sziasztok!

A találka szerintem is megint nagyon jó volt. Legalábbis én jól éreztem magam! Remélem, hogy ha majd a babák megfelelően nagyok lesznek, akkor is össze tudunk majd ugrani valahol.

Humi, egyébként képzeld el, hogy amikor kijöttünk a teázóból, akkor hívott a férjem, hogy megérkezett az Angel Care! Nem telt el egy hét sem a megrendeléstől! Szóval, most örülünk és mehetünk tanfolyamra!! Ezt tényleg beszéljük majd meg, jó???!! Mariann, ez neked is szól! Kép

Eszty, nekem most fejből nem megy a honlap címe. HOlnapra megnézem neked! De látod, pillanatok alatt megérkezik!

Léna, remélem, hogy szerdáig meggyógyulsz, vagy legalábbis jobban leszel és el tudsz majd jönni az előadásra. JObbulást!
Ettünk ám gabonakolbászos szendót helyetted is!! Kép finom volt! Kép

Most megyek, jó éjt mindenkinek!

Kata
katca

Eszty,
Megtaláltam, innen rendeltük:

http://store.yahoo.com/dsguide/babymonitors.html

Üdv, Kata
katca

Sziasztok! Kép

Örvendek, hogy jól sikerült a találkozó Kép Majd ha a babácskák nagyobbak lesznek, akkor én is csatlakozom egyszer....most nem mertem volna bevállalni.

Ma is hull a hó! Kép Mit szóltok hozzá? Én is nagyon várom már a tavaszt. Talán jövőhéten beköszönt.

Mi jól vagyunk, leszámítva a mindenféle nyűgőket, hogy itt fáj-ott fáj, sehogy sem jó már...pici fiam rengeteget mozog, és úgy gondolom, hogy akkor baj nem lehet...

FKata Kép
Jó nagy a babátok Kép Hamarosan a kezedbe foghatod, megy a drukk Nektek! Kép

Tünde Kép
Mégegyszer gratulálok Nektek! Kép Tomika nagyon aranyos, megnéztem a képeket! Kép

Humi Kép
Ha van időd, tennél fel egy táblicskut? Köszi.

Lányok, lehet hogy hülyeséget kérdezek...érezhető ha kinyílik a méhszáj?

Tettem fel képeket a babasarokról az albumba, link a profilomban.

Puszi
Pumukli
34+6
pumukli

Kép
Kép
humi

Sziasztok!

Örülök hogy jól sikerült a tali.
Tünde nagyon édes a csöpség.

Mi még mindig egyben, és az éjjel nagyo jól aludtam, egyszer ébredtem fel egész éjjel. Aztán hajnalban jól elbeszélgettem a Rékával hogy szeretném ha kibújna mostmár. aztán szépen vissza aludtam. Most viszont olyan furcsán érzem magam. Nem tudnám megmagyarázni hogy mit érzek.

Pumukli szép nagyon a babasarok.

Na megyek, pedig ma akartam takarítani egyet, hátha lenne hatása, de nem tudom mi lesz még belőle.

Gabi
39+6

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

nagyon jó volt a tali! Örülök, hogy megint sikerült egyeztetnünk!

Brigi! Nálam a rostos narancslé, narancs, nagyon jól beválik székletlazítónak, így szinte teljesen panaszmentes vagyok - mégKép Próbáld ki, hátha beválik, mégsem gyógyszer.

Majd még jövök!

Pussz

Kriszta
móki

Sziasztok!

Kata, Mariann,
Örülök, hogy ilyen hamar megjött az AngelCare. Kipróbáltátok? Milyen?
Mit szólnátok hozzá, ha jövő hét kedden mennénk a Madarász előadására? Nektek jó? Én hoznám a kispapát is ha nem gond.

Lányok meddig maradtatok végül a teázóban?

Tegnap azért siettem, mert mentünk a Kikába megnézni azt a szoptatós fotelt és fél 8-kor zártak. Nem vettük meg, mert elég kényelmetlennek éreztem. Így sajna lemondtam róla, mert máshol iszonyú drága.

Eszty,
Ha te is ezt a légzésfigyelő+bébiőrt szeretnéd rendelni, csak akkor tedd, ha nem nézi senki sima hagyományos antennával a közeletekben a régi MTV1-es adót, mert azt bezavarja! Már más frekvencián is fogható és a régit nem sokan használják, de azért jó tudni.

Humi (31+2)
humi

Sziasztok!

Lányok, elfelejtettem tegnap írni, hogy az albumunk címe a profilomba vanKép
Tettem fel képet a babucink félig kész "vackáról".

Puszi, Léna

nuska

Kata, Humi,
koszi a cimet. En csak legzesfigyelot szeretnek, mert bebiort vettunk mar.

Rajottem, hogy a fiam nem igazan kedveli a havat. Tegnap is annyit mozgott es most is mar kezdi. Lassan azon kezdek el aggodni, hogy nincs-e baja, hogy ennyit mozog. KépKépKép

Eszty 36+1
eszty

Szép jó reggelt azaz napot!

Milyen volt a találkozó? Meséljetek! Gondoltam ám rátok este, bár nem éppen gabonakolbászos szenyát ettem, hanem bio-nak kevésbé mondható süteményeket...Kép

Eszty
Kép Mi is igen élénken ébredtünk - ma is. Megtömtem Őfelségét csokitortával, azóta folyamatosan ugrál. Ha mozog az jó, megkérdeztem a doktorbácsit a múltkor. Ugyanis a nagykönyvek azt irják, a 37. héttől kevesebbet mozog. Az orvos azt mondta, ha sokat mozog az azt jelenti, jól érzi magát.

F.Kata
Valóban nem sok van hátra Neked, látom 17-re vagy kiirva, lehet mégis 1 napon jönnek világra apróságaink? Kép Nagyon drukkolok. Nem érezted tényleg, hogy kinyilt a méhszáj?

Tündi
Sörözgetés? EEz igen! Hogy az milyen jól is eik! Majd követem példádat! (A vörösbort orvosi javaslatra eddig is bevállaltam néha). Tomibaba egy angyal!

Léna, Pumi
Nagyon tetszenek a babasarkok! Jók a szinek! Pumika, azt az ágyneműt és zsebes izét varrtad Te?

Humi, Kata, Mariann
Mindenképpen menjetek el az előadásra (Madarász), hasznos. Igaz, Ők a BabySense légzésfigyelőre koncentrálnak (szerintem az Angel jobb...), de a teendők persze ugyanazok. Egy füzetecskét is meg lehet vásárolni, abban le is van irva minden.

Feltettem egy 39. heti pocakos képet az albumba. majd kélszitek olyat is, mint Gabi szokott, csupaszpocisat!Kép Remélem a következő sorozaton már a baba lesz a főszereplő.
www.babanet.hu/album/main.php?album=1546&p=7983086

Gabi, remélem az érzéseid nem csalnak, s meglesz a baba ma-holnap. Drukk-drukk!Kép

Sziasztok!

Szilvus
38+4
szilvus

Sziasztok!

Pumukli!
Milrt mit érzel? Elvileg az fájásokkal jár, ha elkezd nyílni. Vagy Te mit érzel?

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam tegnap a talin, csak kár, hogy nem tudtatok többen jönni. Ettünk fini szendvicset meg gesztenyepürét is. A pincér fiú nem jőzte hozni az enni- és innivalókat Kép.
Én még benne vagyok egy taliban babák nélkül is, hátha a táblázat végén állóknak ez még nem rizikós.

Szilvus!
Ritától hallottam, hogy ma van a szülinapod. Szeretnék nagyon-nagyon boldog születésnapot és minden jót kívánni! Sok boldogságot Neked!!!
Megnéztem a képeidet az előbb, és csak hüledeztem, hogy milyen karcsú, csinos kismama vagy!

Pumi!
Nagyon jól mutat a kiságyon a saját készítésű ágynemű. Így "készen" még jobban tetszik az anyag! És azt hiszem, hogy ugyanolyan komódunk van Kép.

Léna!
Jobbulást Neked, vigyázz magadra. Ne is menj ki ilyen ramaty időben sehová.

Tünde!
Nagyon édi a kisfiad, főleg a kis pihe hajacskájával Kép.
Pont tegnap beszéltünk Katával a mellszívókról, főleg a Medela Mini Electricről. Ő interneten jutott hozzá használtan nagyon kedvező áron. Ha azzal tudtál fejni, talán Neked is érdemes lenne körülnézni. Itt is van azt hiszem Keres-kínál topic. Én is erre pályázok most, mert újat nemigen akarok venni.

Gabi!
Kitartás, nagyon szurkolunk Neked. Talán már csak órák kérdése, és kibújik a Csöppség. Hamarosan - állítólag - front érkezik, lehet, hogy akkor beindul magától minden. Hajrá!

Rita!
Ma reggel láttam a barátnődet a Szülőszoba bemutatójában. Már kíváncsian várom a történetét. Te nem bukkansz fel benne valahol?

Móki!
Én minden délelőtt becsülettel megeszek két narancsot, este pedig kefírrel zárok. Ez eddig bevált, de most, mióta szednem kell a vasat, már nem annyira nyerő a dolog. Remélem nem tart soká, és megint visszatér a rendes kerékvágásba.
Hogy van a lábad? Javulgat?

Mariann!
Mi volt tegnap a vizsgálaton? Minden rendben?

Még később visszanézek! Most ugyanis lógok...nincs az embernek kedve ilyen ramaty időben levegőtlen termekben ücsörögni Kép.

Brigi (30+4)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Találkozó szerintem is nagyon jó volt.

BrigiKép
Esetleg tényleg bevállalhatunk még egy találkozót. Én ezidáig remekül elvagyok, még nem gond a közlekedés. Dokinál minden rendben volt, megbeszéltük, ha nem muszáj akkor nincs gyerek kinyomkodás pocakból, meg gyorsítás meg ilyesmi. Gátmetszést nem lehet megúszni, de ezt eddig is tudtam. Szülésznő ügyileg is oké a dolog, vasárnap kell a dokit felhívnom, akkor megmondja kit ajánl, aki el is tud majd vállalni.

SzilvusKép
Én is csatlakozom Brigihez és boldog születésnapot kívánok neked. Fotót megnéztem, így szemből nem látszik nagynak a pocak. De tudjuk ez milyen csalóka tud lenni...

LénaKép
Szép lesz a baba birodalma.

HumiKép
Nekem jó a jövő hét kedd. Lehet, hogy én is hozom apukát vagy a nagymamát.
Sajnálom, hogy nem volt kényelmes a szoptatós fotel.

GabiKép
Akkor most már nagyon drukkolok!!!

Mariann (34+0)
tmarianna

Sziasztok!

Ma már írtam egy rövidet, de sehol sem találom, na mindegy.
Brigi, neked üziztem, hogy a rostos narancslé, vagy a narancs - napi legalább 2-3, lazítja a székletet - legalábbis nekem, hátha nálad is beválik, s nem szenvedsz Te sem annyitKép

Voltam ctg-n. 9.15 re mentem, fél 1 kor végeztem. Totál dömping. Éjjel 12 baba született a Schöpfiben, + este 3 császár, ma délelőtt 4. Tele voltak a szülőszobák. Front van????? És Gabi még otthon takarít? HihetetlenKép

Kata, Léna, ha holnap is ilyen esős, tócsás, vacak idő lesz, lehet, hogy kihagyom az előadást. De addig még úgyis jelentkezem.

Pumukli, Léna, nagyon szép helyre jön a baba. Nagyon klasszul berendeztétek!

Megyek, alszom egyet, mert éjjel úgy fájt a keresztcsontom, hogy 2-5ig a hatalmas lakótelepi lakásunkban róttam a köröket, nem bírtam se ülni, se feküdni. Talán most tudok aludni egy kicsit.
Pussz,

Kriszta
móki

Móki!

Nem szállt el az üzeneted. 2-vel feljebb már a válaszomat is olvashatod rá Kép.

Puszi!
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Szilvus!Kép
Nagyon boldog szülinapot kívánok!Kép
Voltam ctg-n,minden rendben van.
Gabi!KépHajrá!
F Kata 39
filep_katalin

Sziasztok!

Szilvus, én is boldog szülinapot kívánok.

Gabi drukkolok nagyon, hátha az időváltozásra magától elindul!Kép

Móki, Kata,én azt hiszem mindenképp ott leszek, mert 6-ra úgyis jelenésem van a CTG-n.

Móki, hogy hogy ilyen sokáig voltál, a szülések miatt vagy nem a szülésznőd csinálta?
Hát remélem mikor mi leszünk ott, akkor nem lesz ekkora forgalom.El se tudom képzelni, hogy mi lehetett ott 12 szüléssel.Hol fértek el vajon?Kép

Annyira unalmas már ez az idő, kíváncsi vagyok, melyik babuci hozza meg a tavaszt.Remélem nem Sára lesz az, mert akkor még picivel több mint 2 hetet várnunk kell rá.KépKép

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Kata,
te melyik angelcar-t rendelted meg?

Szilvus,
en is nagyon sok boldog szulinapot kivanok!

Annyira jo volt olvasni, hogy jol ereztetek magatokat tegnap. Remelem kesobb en is tudok csatlakozni hozzatok.

Eszty
eszty

Sziasztok!

Szilvus! Boldog szülinapot!!!!

Úgy látszik szórakozik velem a gép vagy a net. Na mindegy, megvan mindkét levélKép
Brigi, köszi, egy fokkal jobb a lábam, már hajlik egy kicsit ( csütörtökön levehetem a nagy ragtapit, és akkor már szaladhatok megint!!!Kép
- de szégyenszemre elvesztettem a türelmemet, mikor ma tizedszer nekitolták a térdemnek a kocsikat a folyosón. Pedig én úgy igyekeztem, hogy behúzzamKép Szóval a belső váróban kötöttem ki, ahol a 7 székből kettőt kispapák, kettőt kabátok foglaltak el, a többin pocakosok ültek, ill. többségéban álltak. Nem volt egy szívmelengető látványKép

Léna, azt hiszem ötünket hívott a szülésznő, de mivel csak 1 ctg maradt a szobában,s folyamatosan estek be a "váratlanok", elég lassan haladtunk. Babuci jól be is aludt, mire elkezdtük a ctg-t. Úgyhogy volt ébresztgetés. (bevallom, én is nagyon elálmosodtam, mire sorra kerültemKép )

De azt azért megállapítottam, hogy én nem szeretnék ilyen frontos időben szülniKép
De amilyen megbízható az időjárás, lehet, hogy a 3 Schöpfis tényleg a szülőszobán fog randizniKép

Brigi, Mariann, én is benne vagyok egy új taliban! Teljesen feltöltődöm! Elképzeltem, milyenek lehettünk egy kívülálló szemével (nadrágmutogatás, gátmetszés pro és kontra, stb.)

Tünde! Nagyon helyes Tomi! Hamarosan csatlakoznak hozzá a srácok a sorból, csak már itt lenne a tavasz!!Kép

Kata, Mariann, Humi, ha mentek a Madarász utcába, a portán kérdezzétek meg, merre kell menni, mert nem kicsi helyKép (a kaputól balra levő épület , (azt hiszem első emelet,) 209-es szoba. )

Nem tudom, mi volt, hogy annyi császáros volt a kórházban. ( a műtőssegédek beszélgetéseiből csíptem el, hogy a kiírtakon felül is jöttek váratlan esetek)

Na, még este jövök olvasgatni.

Pussz
móki

Sziasztok!

Én megint itt Kép.

Bent voltam ma a Kínál-keres topicban, és egészen jó dolgokra leltem. Babahordozót keresünk, de mivel nincs kocsink, nem akarunk újra vagyonokat kiadni, jó lenne a használt is. Egész kedvező ajánlatok vannak, és még képeket is tesznek fel. Úgyhogy sokmindent végigböngésztem.

Móki!
Én is azon gondolkodtam, hogy a körülöttünk ülők vajon milyen élményekkel távoztak a teázóból, hogy akaratuk ellenére ennyi infót kaptak a szülés csodájáról Kép. Mindegy, talán kedvet adtunk valakinek.
Ha Te is nyitott vagy még egy talira, akkor lassan döntsük el az időpontot.

No, most már takarékra teszem magam Kép.

Jó éjt Lányok!
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Eszty,
mi a légzésfigyelő+bébiőrt rendeltük és azt, amelyiknek két szülői egysége van. Viszont, ha csak légzésfigyelő kell, akkor van a www.angelcare.hu - azt már itthon is megkapod, nézd meg ezt az oldalt is.

Lányok,
újabb taliban én is szívesen benne vagyok. ÉN is nagyon felüdülök ilyenkor. Szerintem már a pincér fiú is nagyon képzett lesz szülés téren, a múltkor is kapott már egy dózist Kép

Mariann, HUmi,
a jövő kedd nekem is jónak tűnik. HÁnytól van ez a tanfolyam? És mennyibe kerül? Ha tudnám, én is vinném kispapit, de szerintem nem fog tudni eljönni.

Kriszta,
ha nem mész holnap, dobnál még egy sms-t nekem? AZ a baj, hogy én már nem fogok tudni feljönni addig a netre, azért kérem.
12 szülés volt éjjel? tényleg, hol a francban fértek el? Ez nagyon durva! Az mondjuk poén lenne, ha a 3 ágyas szülőszobát birtokba vennék így hárman Kép mit szóltok?

LÉna, te akkor mindenképp ott leszel az előadáson? szerintem én is megyek.

Szilvus,
Én is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!

Brigi,
azt mondja a párom, hogy a apróneten van olyan, hogy baba apró, nézz szét ott is, hátha találsz valamit.

Na, jó éjt mindenkinek!

Pusz, Kata (34)
katca

Sziasztok,

BrigiKép
Ezt a két helyet tudom javasolni böngészésre:
http://www.babaszoba.hu/services/smallad
http://www.babaapro.hu/

Itt biztos találsz valamit.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Szilvus,
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok neked (pontosabban nektek Kép )!

Brigi,
A bababolt.lap.hu oldalon "Apróhirdetés 1" címszó alatt össze vannak gyűjtve a babacuccos hírdetési linkek. Nézz körül! Szerintem érdemes. Mi épp most akarunk innen kengurut venni és korábban a baldachin + fejvédőt is így vettem. Szerintem sem kell mindenből új.

Kriszta,
Csak óvatosan ácsorogj a lábaddal!
Ugye jól emlékszem, hogy 1300,- Ft-ot mondtál a Madarász u-i tanfolyam árára?

Kata, Mariann,
Idézet a www.bolcsohalal.hu oldalról:
"Jelen gyakorlatunk szerint a szülőket minden kedden fogadjuk a Madarász Kórházban. Éspedig a monitor forgalmazása 14,30 és 16 óra között folyik, az oktatás pedig 16 óra és 17,30 között . Előzetes bejelentkezés nem szükséges, minden megjelenő szülőt fogadunk az érkezés sorrendjében ( a foglalkozásokhoz a kisbabát nem kell elhozni, de a babák jelenlétét toleráljuk). Sürgősségi esetben előzetes telefon megbeszélés szükséges."
Mikorra menjünk? Ja! És a babákat is visszük! Kép

Brigi,
Én is benne vagyok egy újabb taliban. Mikor legyen?

Pumukli,
Nagyon klasszul megvartad a kiságyba valókat. Igazán jól néznek ki. Kép

Léna,
Jól néz ki a kiságy. Ügyi volt a Kispapa. Kép

Gabi,
Nekem van egy olyan megérzésem, hogy te leszel a topic első napra pontosan szülő Anyukája. Kép Drukk Neked és F.Katának is!

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi,
Humi
humi

Szia mindenkinek.,

Én is nagyon élveztem a talit, remélem nem locsogtam túl sokat, szóljatok rám legközelebb ha igen, csak ez a dolog aszívemcsücsketéma...

Léna, nagyon szép a vacok..., gyógyulj meg.

Szilvi, én is kívánok neked nagyon boldog szülinapot, megnéztem a képeket, jó hogy társítani tudom a hangod a képpel. Pont ekkore teknősünk volt úgy találtam 6 éve majdnem elütöttem a második kerületben. Egy amerikai ügyfelemet vittem házat nézni és egyszercsak felkiáltott "vigyázz teknős" frászt kaptam megálltam és egy pont ekkora masírozott az úton. megpróbáltam becsengetni a környező házakba de senkinek nem volt ismerős, azután hazavittem és egy napig egy kis ládában volt és megpróbáltam neki salit adni, azután gyanút fogtam és elvittem egy közeli állatkereskedésbe, ahol közölték, hogy viziteknős (vörösfülü ékszer) és húsevő, akkor berendeztünk neki egy "kis" otthont, azután egy hűllőszerelmes barátunk beleszeretett és elvitte lakásostul.

Pumukli,

Szép a babaszoba nagyon. Az unokatesómnak pont ilyen bükk kiságyra lenne szüksége hol vettétek?

Gabi, ez a nem tudom leírni mit érzek ez nagyon bíztató, meg a takaríthatnék is.......

Brigi, nem nem fogok feltűnni, utoljára 21 hetesen kisértem szülést az volt az a 18 órás vajúdás a végén a férjjel a vállunkon tartottuk az anyukát tolófájás közben hogy mozduljon a baba feje. Akkor már nem tudta magát tartani és én a negyedik tolófájás után mondtam, hogy én itt abbahagynám már a vállontartást, mert az már nehéz volt. És a 18 óra is nagyon kifáraszott. Tanulság kb ez az utolsó időpont (21 hét) a terhesen való szüléskiséréshez.

Ma voltam CTG-n végigaludta a manó, és tök zárva vagyok. Majd a jóidőben szerene előbújni julimedve a barlangjából.

Rita (37+3)
boksay_rita

Sziasztok,

HumiKép
Hát igazán nem tudom mikor menjünk. Esetleg 16.00-ra, bár biztos mindenki akkor megy, de hát ha akkor kezdődik...

PumukliKép
Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szépeket varrtál.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Tegnap annyit keményedett a hasam hogy biztos voltam benne hogy éjjel lesz valami. Erre fel egész éjjel úgy aludtam hogy egyszer sem ébredtem fel. Ilyen már nagyon régen volt. Úgy hogy ha estig nem történik semmi akkor majd a vizsgálaton deül csak ki mi lesz a sorsom.

Jó hogy így drukkoltok értünk.
Ha haza engednek akkor majd este jelentkezem, ha nem akkor majd megy az sms.

FKata drukkolok neked is

Sziasztok
Gabi
40+0

Kép

gabi1

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm Nektek a szülinapi jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok!!:-) Jó érzés már végre 20 évesnek lenni (bár 1 évet nyugodtan letagadhatok...khmmm...Kép )

Humi, Mariann, Kata
A tanfolyam a Madarászban pontban 4-kor kezdődik, a 2.-on van egy előadóterem, a Főbejárat melletti baloldali ajtón kell bemenni. A tanf. ára családonként 1.200,- HUF, plusz 500,-HUF az oktató könyvecske, ha valaki kéri. Az e témával foglalkozó főorvos úr tartja, valamint a fő csecsemős nővér mondja el és mutatja be a teendőket. nekünk kb. 6-ig eltartott, annyi kérdés merült fel, s beszélgettünk is.

Rita
Szerintem is tökjó, ha a hanghoz arc (vagy fordítva) is tartozik. Jön a tavasz (reméljük már!!) s mint beszéltük, lesz baba-mama találkozó is, ott végre mindenkit megismerhetek!Kép Teknős tökjófej, megeszi ez a salátát is (plusz a ropit, sajtosperecet, asztallábát,stb.). Én nagyon szeretem, a párom útálja, mert Ő kutyás.

Gabi
Ma vagy 40. hetes! Kép Nagyon izgulok, mi lesz ma Veletek. Az orvosod nem is enged egyáltalán "túlórázni", akkor sem, ha Rékababa jól érzi magát odabennt?

A napközbeni keményedéseim tegnap elkezdődtek!! Ugye ez már biztató előjel? Nem fáj, de olyan fura görcsbe rándul az egész pocakom, kőkemény és késztetést érzek arra, hogy kicsit összegörnyedjek. Még ülve is. Viszont pár napja kiválóan alszom, semmi macera egész éjjel! Ma mindenesetre egy kiadós séta vár rám, a Polgármesteri Hivatalba. Az apasági mellé viszek egy friss hajadon-igazolást, nehogy abba kössenek bele, hogy mivan, ha férjhez mentem időközben (pedig nemis!). Kész röhej, bürokrácia! De igy már biztosan nem lesz 30 napnál régebbi a papír.Kép

További jó Napot (igaz, itt nem süt...),

Szilvus
38+5
szilvus

Jó reggelt, sziasztok!

Köszönöm szépen a dícséreteket, ennyit még a családtól sem sikerült bekaszálni Kép Bevallom őszintén, kicsit büszke voltam magamra, hogy elsőre ilyet alkottam. Közelebbről a varrások nem mindenhol tök egyenesek, de hát ez van...

Gabi Kép
Nagyon-nagyon drukkolok Neked! Kép

Brigi Kép
Nekem is volt 1-2 nehezebb hét széklet-ügyben, úgy a 30.hét körül, de aztán visszaállt minden a régi kerékvágásba, most minden ok. Akkor bármit csinálhattam, ehettem, nem nagyon segített, de tényleg csak pár nap volt.
A komódot az Auchanban vettük, de már teljesen tele van. Párom már letiltott a babacuccok vásárlásáról Kép

Léna Kép
Aranyos Sára kis "vacka" Kép Látom a képen, hogy kispapa megszenvedett az összeszereléssel Kép

Szilvus Kép
Aranyos vagy a pocakoddal Kép De csináltass oldalról csupaszpocisat is! Kép
Azokat varrtam, + még egy garnitúrát + a kocsitakarókat.
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! Kép Pár nappal később, de a legszebb ajándékot kapod életedben! Kép

Rita Kép
A kiságyat a budaörsi IKEA-ban vettük, a párom lakkozta le, nekünk is nagyon tetszik.

Itt Kecskeméten is sok mostanában a császáros, nem értem miért ennyire császár-pártiak a dokik. Tegnap hallottam, hogy újra fekve szülnek a kismamák Kép Eddig felemelték 45 fokba a szülőágyat, most már nem. Állítólag ha ott van kispapa, akkor normálisabbak, segítőkészebbek. Egyik ismerősöm 2.gyerekét szülte 2 hete. A férje nem volt bent. Mondta, hogy kedvesen szorongatta 2 szülésznő a két kezét kétoldalról, és drukkoltak neki. Ő szólt rájuk, hogy talán, ha valamelyik megtartaná nyomáskor a fejét, a másik meg ha esetleg tartaná a lábát....elég borzasztó. Egy másik ismerős császárral szült pénteken délelőtt, és hétvégén elszürkülve találták meg a gyereket a csecsemős nővérek, intenzíven van a gyerek Kép Hétvégén kevesebben dolgoznak, nem tudnak minden babára odafigyelni. Engem lelkileg annyira megviselt. Remélem, hogy lesz hely a baba-mam szobában és velem lehet majd a gyerek végig. De persze ehhez simán is kell szülni....itt a császtárosok nem mehetnek rooming-in-be.
Ráadásul 1-2 hete, ha valakinek nem jó valamilyen lelete (ctg), akkor puff, befektetik a kórházba Kép Ott van egyik barátnőm már 1 hete, azóta persze minden eredménye tök jó, de házszabály, hogy már szülésig nem engedik haza Kép Vasárnapra volt kiírva. Egy hét alatt már 3-szor csináltak magzatvíz-vizsgálatot, többször ctg-t, volt oxitocin terhelésen, és volt már 2-szer mellbimbó-stimuláción Kép Lelkileg nagyon megviselte.
Én egyre jobban félek, csak előtte kórházba ne kelljen menjek!

Túl hosszú lettem, bocsánat...

Pumukli
ma 35

Bogi Kép
Nem érzek semmit, az én méhszájam totál zárt, legalábbis 1 hete még az volt. Akkor ijedtem meg, mert egy egész éjszaka iszonyúan fáj a szeméremcsontom, és környéke, belesugárzott a combomba is, de a doki megnyugtatott, hogy zárt.
Csak érdeklődtem, hogy mégis milyen érzés, ha elkezd nyílni....
pumukli

UUUpszzz, valami történt....

Boginak sokkal fenntebb írtam, miért csúszhatott a végére??????
pumukli

Szilvus!

Csak akkor indítja meg ha a belső méhszáj nyitva van. Azért nem akar várni, mert nagy a baba és a medencém meg keskeny. és azt mondta hogy egy 4kg -os babát még megtudok szülni, de nagyobbat nem biztos, és császározni nem akar ha nem muszáj, és azt én sem akarnám.

Gabi

Kép

gabi1

Pumi!

Az egészen biztosan az izületek tágulása volt. Ha a méhszájad nyílik azt úgy érzed, mint a menstruációs görcsöt. Persze az is előfordulhat, hogy görcsölsz, és nem nyílik a méhszájad. Nekem is ez volt. Csak megrövidült egy kicsit, de nyílni nem nyílt.
Úgyhogy amit éreztél, az nem az volt.
Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Most beszéltem a dokival, és azt mondta hogy 2-re menjek be a korházba, mert ha úgy áll a méhszáj nem akarja hogy éjjel szüljek.
Úgy hogy lehet este már babázhatok is

Gabi

Kép

gabi1

Gabi!
Ez szuper!
Majd valakivel üzenj, hogy mi volt.
Esetleg egy sms, és én felteszem ide a hírt.
FBogi: 06-20/333-7055

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Gabi Kép
Jaj, de jóóóóóóó! Kép Nagyon drukkolok! Kép Olyan megható, lehet hogy már estére a karjaidban tarthatod piciny Rékátokat?! Kép Izgalmas nap ez a mai! Kép

Pumi
pumukli

Sziasztok!

Gabi, nagyon szorítunk!!!

Egy tali becsúszhat akár jövő hétre is, mert már mindenki visszafelé számolKép

A babás tali is lassan-lassan aktuális leszKép
Ja, és hétfőn beszéltünk arról, hogy akit érdekel - Rita javaslatára - egy Kriston Andrea tanfolyamra is elmehetnénk együtt, ha már most nem is, de mikor apa, nagyi, rokon tud a babókra vigyázni.

Szuperul aludtam, már majdnem teljesen hajlik a térdem, szóval csuda nap ez a mai - pláne, ha Gabiéknál megérkezik a babóca isKép

Már alig várom, hogy apa összerakja végre az ágyat, és mutathassak én is egy képet nektek a saját gyártmányú ágyneműről. De szerintem ez hétvége előtt nem fog összejönniKép

További szép napotKép

Kriszta
móki

Sziasztok!

Gabi, szorítok én is, hogy még ma meglehessen a nagy randiKép

Kata, Móki, akkor randizunk megint negyed 5 kor, vagy inkább kihagyjuk?

Igazán köszike a dícséreteket, megint növekedett a májamKépMajd ha már teljesen kész lesz , megint teszek fel képeket.

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok Lányok!

GabiKép
Nagyon-nagy drukk megy feléd, aztán ha tudod, akkor minél hamarabb juttasd el hozzánk a jó hírt. Sok sikert!

Humi!
Nagyon-nagyon boldog névnapot, sok-sok örömöt és boldogságot kívánok Neked KépKép!

Humi,Mariann,Kata,
Köszi az ötleteket, mindjárt megyek is szétnézni ezekre az apróhírdetős oldalakra. Remélem sikerül rábukkani valamire.

KépTALÁLKOZÓ Kép
Szóval akkor benne van Móki, Humi, Mariann, Kata. Esetleg még valakinek lenne kedve csatlakozni? Tőlem lehet a jövő hét, szokás szerint a kedd és a csütörtök délután kizárva, illetve most kivételesen a péntek sem jó, mert megyünk Praxisba Kép. Tehát részemről működik a hétfő (ami március 15.) és a szerda. Ötletek?

PumiKép
Hát, nem irigyellek a körülmények miatt, de bízzál a legjobban, és reméljük, hogy egy gyönyörű sima szülés után már mehetsz is a rooming-in-be. Egy óbudai ismerősöm is Kecskeméten fog szülni, bár 10 percre lakik a Margit Kórháztól, ő inkább oda megy, mert a férjének régi ismerőse az egyik doki. Most bent feküdt nemrég egy hétig (véralvadás problémák) és neki nagyon pozitív tapasztalatai voltak. Reméljük Neked is ilyen lesz!

Puszi,
Brigi (30+5)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Szilvus!
Nekünk nem volt időnk elmenni a Madarász utcába tanfolyamra. Szilvus, ha szokásodhoz hiven csináltál szorgalmasan jegyzetet, akkor elküldenéd nekem?
darla

Sziasztok!

Brigi, én is benne vagyok a találkozóba.
15.-én a teázók kinyitnak?
Húúúúúúú, ha jobban belegondolok nekem a jövő hét már az utolsó előttiKépKép

Móki, Kata, ha nem jöttök ma délután, akkor lehet, hogy én is inkább kihagyom, és csak CTG-re megyek be.

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Kata,
koszi az infot. Ma megvettuk a Lehet utcai babadiszkontban a legzesfigyelot 24 e Ft-ert. Szerintem jo aron vettuk. Kép Aztan meg megvettem par dolgot (koromvago, homero, cumi, cumilanc), mostmar meg vagyok nyugodva. Kép

Gabi,
drukk megy, varom a hireket! Annyira jo erzes lehet hogy esetleg ma mar a kezedben tarthatod..

Penteken megyek az elso ctg-re, kivancsi leszek, hogy milyen lesz. Na meg persze arra is, hogy megnyiltam-e, mert annyit kemenyedek, hogy nemigaz. Meg a mondas szerint, akinek nincs esze, legyen notesze, felirtam par kerdest, nehogy elfelejtsem, mire a doki ele kerulok. KépKép

Eszty 36+2
eszty

Léna, Kata, megyek az előadásra, sms-t is küldtem, akkor ott talizunk negyed 5-kor!

Móki
móki

Sziasztok!

Irtam egy nagyon hosszú hozzászólást, erre elszállt...Mérges vagyok!

belevágok ismét:

Humi, Ildi,
Nagyon boldog Névnapot kívánok nektek, boldogságban, egészségben!Kép

Gaby
Ezért kérdeztem, emlékeztem, hogy Réka nagy babának igérkezik. Szorítok, hogy este már a kezedben tarthasd, be is nézek majd későn, hátha olvashatom a jó hirt!Kép Ügyes legyél (bár ezt szerintem nem kell mondaniKép )

Móki
Tedd fel gyorsan a képeket, szeretném megcsodálni az alkotásodat!Kép Készitek addig én is párat a műveimrőlKép
Az ehavi Kismamában van 4 gyönyörű ruha nyárra (2 kislány, 2 kisfiú), szabásmintával. Hajrá Csajok!

Bea
Most nem készitettem jegyzetet, megvettem a kis könyvet, abban minden benne van. Találkozzunk a Jókainál valamelyik nap, ott szerintem van olyan hely, ahol le tudjuk neked fénymásoltatni a lényeget. E-mailben egyeztessünk, mit szólsz?

Volt ma 1 nagy sétám a Polgármesteri Hivatalba...Rá kellett jöjjek: a 40 perces kutyagolás már nem egy mindenórás kismamának való! A 3. emeletre szó szerint 4kézláb jöttem fel, s utána ruhástól lerogytam a kanapéra. Szóval óvatosan lányok a hosszú sétákkal!Kép

Rájöttem miért szállt el az irományom. csatolni akartam egy Anne Geddes képet a névnaposoknak és túl nagy volt a file.

Megpróbálom újra....

Sziasztok,
SzilvusKép
szilvus

Sziasztok!
Szerintem Gabit már bent tartották(2-re ment vizsgálatra).
Érdekes én abszolút nem keményedek, mégis nyílogat a méhszáj.Amúgy tök jól vagyok se fájás, se semmi.
Humi,Ildi boldog névnapot kívánok!Kép
További szép napot mindenkinek!:o
F Kata 39+1Kép
filep_katalin

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?