Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm szépen a dícséreteket, ennyit még a családtól sem sikerült bekaszálni
Bevallom őszintén, kicsit büszke voltam magamra, hogy elsőre ilyet alkottam. Közelebbről a varrások nem mindenhol tök egyenesek, de hát ez van...
Gabi
Nagyon-nagyon drukkolok Neked!
Brigi
Nekem is volt 1-2 nehezebb hét széklet-ügyben, úgy a 30.hét körül, de aztán visszaállt minden a régi kerékvágásba, most minden ok. Akkor bármit csinálhattam, ehettem, nem nagyon segített, de tényleg csak pár nap volt.
A komódot az Auchanban vettük, de már teljesen tele van. Párom már letiltott a babacuccok vásárlásáról
Léna
Aranyos Sára kis "vacka"
Látom a képen, hogy kispapa megszenvedett az összeszereléssel
Szilvus
Aranyos vagy a pocakoddal
De csináltass oldalról csupaszpocisat is!
Azokat varrtam, + még egy garnitúrát + a kocsitakarókat.
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Pár nappal később, de a legszebb ajándékot kapod életedben!
Rita
A kiságyat a budaörsi IKEA-ban vettük, a párom lakkozta le, nekünk is nagyon tetszik.
Itt Kecskeméten is sok mostanában a császáros, nem értem miért ennyire császár-pártiak a dokik. Tegnap hallottam, hogy újra fekve szülnek a kismamák
Eddig felemelték 45 fokba a szülőágyat, most már nem. Állítólag ha ott van kispapa, akkor normálisabbak, segítőkészebbek. Egyik ismerősöm 2.gyerekét szülte 2 hete. A férje nem volt bent. Mondta, hogy kedvesen szorongatta 2 szülésznő a két kezét kétoldalról, és drukkoltak neki. Ő szólt rájuk, hogy talán, ha valamelyik megtartaná nyomáskor a fejét, a másik meg ha esetleg tartaná a lábát....elég borzasztó. Egy másik ismerős császárral szült pénteken délelőtt, és hétvégén elszürkülve találták meg a gyereket a csecsemős nővérek, intenzíven van a gyerek
Hétvégén kevesebben dolgoznak, nem tudnak minden babára odafigyelni. Engem lelkileg annyira megviselt. Remélem, hogy lesz hely a baba-mam szobában és velem lehet majd a gyerek végig. De persze ehhez simán is kell szülni....itt a császtárosok nem mehetnek rooming-in-be.
Ráadásul 1-2 hete, ha valakinek nem jó valamilyen lelete (ctg), akkor puff, befektetik a kórházba
Ott van egyik barátnőm már 1 hete, azóta persze minden eredménye tök jó, de házszabály, hogy már szülésig nem engedik haza
Vasárnapra volt kiírva. Egy hét alatt már 3-szor csináltak magzatvíz-vizsgálatot, többször ctg-t, volt oxitocin terhelésen, és volt már 2-szer mellbimbó-stimuláción
Lelkileg nagyon megviselte.
Én egyre jobban félek, csak előtte kórházba ne kelljen menjek!
Túl hosszú lettem, bocsánat...
Pumukli
ma 35
Bogi
Nem érzek semmit, az én méhszájam totál zárt, legalábbis 1 hete még az volt. Akkor ijedtem meg, mert egy egész éjszaka iszonyúan fáj a szeméremcsontom, és környéke, belesugárzott a combomba is, de a doki megnyugtatott, hogy zárt.
Csak érdeklődtem, hogy mégis milyen érzés, ha elkezd nyílni....