Sziasztok!
Chesti és Luki,
köszönöm! Írok privit!
Agnese,
örülök, h "nagykönyves" babád lett.
Milóval kapcsolatban: kitartás!!!
Nálunk is sokat változott Máté, rossz irányba. A férjem kedves családja pedig rám/ránk szállt, h terrorizáljuk a gyereket, tiszta idegbaj, stb... Szóval nem kíméltek.
Hát nem akartam ilyesmit írni, de nagyon bennem van. Muszáj kiírnom, mert szétvet az ideg miatta. Így aztán várhatom, h legyen több tej. Nem elég, h nem alszok, nem pihenek, még idegelnek is. Nem elég, h 1 hetes kora óta teljesen egyedül csinálom a két gyerekkel a bulit, még alám is raknak. Alig várom a hétvégéket, mert akkor egyik nap tesómék el tudnak jönni, és kicsit szusszanhatok, ill. megcsinálok olyasmit, amire a héten nincs időm.
Mátéról még annyit, h semmire nem hajlandó egyedül, amit eddig megcsinált - pl. evés, játék.... Most is nagyon jól eljátszottunk az építőkockákkal, gondoltam, gyorsan írok Nektek, két percen belül itt termett, és rángat, h menjek vissza. De bármi mással ezt csinálja, ha belefogok. Persze teljesen érthető, de iszonyat fárasztó. Ha pedig nem teszek neki eleget, akkor elkezd pakolni ész nélkül, ami éppen eszébe jut - konyhaszekrény, nappali szekrény, a játékai.... Nem tudok szétszakadni. Enni muszáj, tiszta ruha sem árt, az sem mellékes, h elárasztanak-e a hangyák...
Nagyon nehezen tűri, ha Kornéllal foglalkozok - ez szegény gyerek esetében kb. csak az etetést és a tisztábatevést teszi ki. Amúgy nem hajlandó róla tudomást venni. Néha megsimogatja, és ennyi. Próbálom bevonni a dolgokba, de nem hajlandó semmire. Látványosan félrevonul. Már rá se merek mosolyogni az öccsére.
Kornél nappaljai egész jól alakulnak mostanában, csak az éjszakák brutálisak továbbra is. Már a nappaliban vagyok kint vele a kihúzható kanapén, így alszok valamennyit úgy, h közben a hasamon fekszik.
Elan,
tök jó, h sikerült kicselezned. Ilyenkor még nem nehéz.
Witch,
a homeós bogyókkal arra vigyázz, h kell szünetet tartani. Remélem, h beválik.
Görögszéna teát 3 napig ittam 3x1 csészével, de különösebb hatást nem éreztem. Igaz, fejni nem tudtam, és Kornél sem állt a helyzet magaslatán szopás ügyileg. Most úgy döntöttem, Mátét háttérbe szorítva fejek. Azt a 20 percet még kibírja.
Megyek, mert elkezdődött a rámolás, és már nem jó semmi sem.
Puszi!!
U.i.: A panaszkodásaim ellenére nem cserélnék most senkivel!! Imádom a fiaimat.