Sziasztok
Barbi, úgy örülök, h jobban vagy!!!
Állatkert, megyüüüüüünk!!! Nekünk ne adnának vízumot??
Beszrorult a szekrénybe???
Docka, ti sem panaszkodhattok növésileg!
Mászáshoz + foghoz gratula! Nem szenvedtetek a foggal?
Erika, vízérrel úgy vagyok, mint Zsizsa. Lehet, h van benne vmi, de úgyse tudnék máshogy berendezkedni.
Szti. Szegény Ákos
Mondtam már, h imáááádom az orvosokat? Nagy a feje
nem semmi... Hogy lenne már nagy! Most direkt lemértem: Haminak 4 hósan 41es... 36-tal született. Nameg Zsizsának van igaza, Ákos tökéletes!
Tudod kinek nagy a feje??? A dokinak!! A mi dokinknk tényleg nagy. Story:
Unokatesóm kiskorában a következőket közölte vele, amikor meglátta: "Teneted med nad a fejed". Doki visszakérdezett, mert nem értette. A kiscsaj elismételte, de anyuka nem merte lefordítani
Zit, lehet, h megvárlak vasalásilag
Hűűűha, nyugis éjszaka!
Szorítok, h ne legyen beteg!!! Én már a ikezdeti tünetekkor adok neki homeobogyókat, vagy ha porszívózni kell, utána homeos orrcseppet. Saját magammal is így csinálom - porszívó + orrcsepp nélkül. Eddig még nem volt baj. Sztem én az elmúlt télen (ugye már elmúlt ??? ) 3-4 betegséget megúsztam így.
Gabi, Zsoltinak gratula a félévességhez!!!
Egy fél tejtortát küldök neki!
Sztem a vékony poharat el tudják harapni, de a vastag presszósat, ahogy asszem cory írta, nem. - ja most látom, h írta újból + a többiek is, akkor csak csatlakozom
Judit, Virágnak is boldog félévességet!
Anita, örülök, h minden ok! Jól is érzi magát Robó? Egyébként hogy vált be a hinta?
Dokibácsi volt. Megkaptuk a cseppeket, 2 szurit 1 lábba... Utána homeobogyó-hegyek
Most még elvan, mindjárt alszunk.
Szerencsére nem kérdezte, h hány kilo, csak azt, h jól eszik-e, meg h csak anyatejet kap-e. Csodálkoztam, h nem propagálta az egyéb kaját, pedig a védőnő felkészített rá, h tuti fogja...
Kérdezte, h ugye már forog? hmmm... igen .. de mi van, ha még nem forogna???
Mondtam, h meg fogzik. Erre közölte, h ő azt szokta mondani, h csak akkor fogzik, ha már koccan a kiskanál
Ez tetszett. Erre "felvilágosítottam", h biztos a fogcsírák mozognak. "Jaaaaa... igen, az lehet."
Nagyon "egy hullámhosszon vagyunk"... mind1, az oltás beadta, remélem, egy hónapig nem látom, utána meg 10 ig!!!!
Na megyünk aludni, még jelentkezem, remélem, nem lesz semmi gáz.
Pusszancs
Ann