hahó, lányok,
én is itt - nem is mondom, hány órája olvasok, és csak egy 24 órás etapot
Szuperek lettek a talis fotók! Annyira jó volt - bár én félig kába voltam, mittudoménmiért. (megártott a fogyókúra???
bár sztem nekem kicsit meleg volt egyszerűen)
Nekem Áron volt a meglepetés, gyönyörűséges nagyfiú! Valamiért azt hittem, hogy levágtátok a haját, Ibm! És te meg milyen szuper csinos anyuka vagy!!!
Nándikám kis szégyellős, bújós fiú - de tudjátok, minden reggel 7-kor ki kell húznom az ágyikóból, és elvisszük Szonját az oviba együtt. Úgyhogy ő még délelőtt bepótolja az álvást, és ez most kicsit felborult, azért nyűglődött. De végül megadta magát
Bondi,
gartula Nati új fogához
Én tudtam, hogy a tali mindig jót tesz! Nándika pl még itthon is aludt két órát... utána megmutatta, hogy tud ő fordulni, de csak itthon szeret
Kike,
sajnálom, hogy az a száraz folt állandóan visszatér Domi pofiján! De ha csak ennyi, akkor talán kár is rá a méregdrága Babé krém!
Fáj még Domi torka?
Andi,
de jó volt újra látni Vikit! Nagyon tetszett az a mosolygós - fogacskás kép!
Zsuzska,
nagyon ügyes a lányod!!! Nekem az a táncoló néger nős kép tetszik a legjobban! (Amúgy az én nővérem festőművész, és ebből nem nagyon lehet megélni... Pedig nem is Magyarországon lakik.)
Szly,
jó volt a fenyőfás kép!!! Roli hogy sajnálta, tényleg.
Roli miértjei kiaksztanak? Megértem! Nálunk is Szonja állandóan kérdez, folyton dumál, engem már reggel úgy lefáraszt, hogy amíg ő oviban van, addig kell rápihennem az estére
és sajnos Szonja mostanában nagyon hisztis. Hajtogatja, hogy Akarom! Bár mostanában rávettem, hogy mondja inkább, hogy szeretném. Na, ugyanazzal a hangsúllyal, követelőzve, nyávogva mondja: De úgy szeretnéééééém! És ezzel ki tud kergetni a világból! Merthogy a két rajzfilm után akarna még egy harmadikat vagy negyediket, az egy szelet csoki után még egyet stb...
Vikikém,
Lackóról tündéri képeket kaptunk! Jó, hogy benéztem!!!