Sziasztok Mindenki!
Szép nap ez a mai ismét!!! Tök sz@r idő van, de az én kedvem az valami fantörpikus!!!!
De most komolyan!!!! Én nem tudom, hogy miért is dob fel ez a ködös-esős-retyós idő!!! De élvezem!!!
Szóval még nyomom a 2in1!!
Remélem kitartunk februárig, mert Adri uncsitesójának a szülinapi partija "átcsúszott" holnapról jövő hét szombatra, mert beteg lett.
Adrinak még nem is mondtam...
biztos kicsit ki lesz akadva, mert már nagyon készült rá! Na mindegy, majd kitalálok Neki valamit!
Ancsa!
Istenke éltesse nagyon sokáig LARANNÁT!
Remélem jól sikerült a "kiruccanás"!!!
És a mai napra még igazolom
Ancsa hiányzását Lányok!!!
Enikém!
39!!!!!!!!!!!!!
Mondom én, hogy ez a mi két gyerkőcünk együtt fognak "dajdajozni" a csecsemősosztályon!!
Tenci Benedekjét, csak azért nem említettem, mert Ő (ha nem jön előbb) jövő hét kedden mindenképpen megszületik!!!
Igaz Tenci?!
Jah, és lassan én is "becsúszok" 10 nap alá!!!
Eni-Tenci!
Nektek nem ajánlom, hogy elolvassátok, de ha mégis megteszitek, ígérjétek meg előtte, hogy nem idegeskedtek rajta!!! Inkább röhögjetek!!!! (mégha csak kínotokba is!!!)
Okés?!?!
Mesélek Nektek
ZOMBIS történetet tegnapról! Előljáróban azért hozzáteszem, hogy ne kapjon senki szívinfraktust NINCS SEMMI BAJOM!!!!......DE......Tegnap reggel, majdnem sikerült "megcsászároznom" magam a nagykéssel!!!
Még jó, hogy János nem látta, hogy mit művelek, mert azt hiszem, akkor "agyoncsapott" volna!!!
Szóval tegnap reggel vágom félbe a kifliket a reggelihez és a 3. kiflinél "megcsúszott" a kés a kezembe, de sikerült "habtestemmel" hátra ugrani!!
Két lehetőség közül választhattam és ez volt az egyik a másik meg az, hogy szétvágom a bal kezem, de nem engedem el a kést! Úgy hogy baromigyors mérlegelés után az ugrást választottam!!!
És sikerült!!!
Na igaz, hogy utána vagy 10 másodpercig csak bámultam magam elé meg a késre
, de rájöttem, hogy túléltem, úgy hogy NO PARA!!!
És még János sem látta, úgy hogy "megúsztam" egy kajabálást!!!
Na de nem rémiszgetek tovább senkit!!! És az ORTT szabályzatát követve.....
Felszólítok MINDENKIT, hogy esze ágába ne jusson utánozni!!!!
Ez rengeteg gyakorlást igényel
és felelősséget nem tudok vállalni azért, ha valakinek mégsem sikerülne!!!
(tudjátok, mint mikor a tévébe bemondják, hogy ezt a veszélyes dolgot ne utánozza senki!)
Na jó, most megyek és főzők valamit, aztán majd még jövök!
Addig is szép napot Lányok!