Új privát üzeneted érkezett!

Szia Adri!

Az előbb azért nem írtam, mert nem akartam lelőni a poént és meghagytam Neked a válasz lehetőséget!! :lol:

Tudom már Apáé a gép :lol: , de azért nagyon örülök, hogy ha még csak 5 percre is, de taliztunk! :lol:
Egyébként a Nagyok szeretik a műzli szeletet? Mert miután elmentél a dmből, utána fedeztem fel az első sorban! Na most már mindegy, biztos a rágónak is örültek!! :lol: :wink:
Köszönöm a dícséretet!!! :oops: Kivételesen most mindegyik igaz rám, de valszeg ezt csak a jókedvemnek köszönhetem!!! :oops: Kivéve a magasságomat!!!! :lol: :lol: Az már állandó!!! :lol: :lol:
A jövő héten is megyek majd Stop Shopba vagy kedden vagy csütörtökön. Ezt még nem tudom. De ha gondolod és szeretnél kicsit hosszabb időre is talizni velem, megdumálhatjuk a napot és akkor megyek. Beülhetünk a Mekibe egy forró csokira, ha gondolod. :wink:

Emse! Kedvesem! :lol:

Ha a 158 centi Neked magas, akkor mit mondasz az én 172-re?!?!?!?!?!?! :lol: :wink: Ledöbbensz??? :shock:
Vagy most rendezzünk egy olyan "versenyt", hogy ki mekkora?? És akkor a legnagyobb a legkisebbet a nyakába veheti és megmutathatja neki, hogy milyen is a világ "felülnézetből"?? :lol: :wink: Aztán meg a "legkisebb" leviheti a legnagyobban a pinyóba és az meg megnézheti a világot alulnézetből!!! :lol: :wink:
Direk nem földalát írtam, mert az zombi lenne!!! :lol: :lol: És az mindannyiunk számára még csak a távoli jövő!!! :wink:
Itt röhögök, mint egy hülegyerek, mert úgy birom most magamat, hogy ki tudod belőlem hozni az "állatot"!!! :wink: :lol: 8)

Na de most már megyek!!! Kicsit befáradtam mára! :wink:

Szép estét Mindenkinek!!! @---)----)------

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Hihetettlen, hogy a pasik milyen nehezen kopnak le a gépről :lol:

Tenci a dokim most Dr. Teleki, nagyon aranyos és oda figyel az emberre. Amit lehagytam a sztoriból azaz, hogy mig a megfigyelőben voltam addig vagy 5ször benézet rám, akár csak a Tóth doki a saját betegeihez. :lol:

Bori: A felső kép az mikuláskor készült, az alsó meg hét hónaposan.
A sztorit elüldöm neked is,de csak holnap,addig kibirod?
Hogy mi lesz a szülinapi ajándék? Ez még nekem is nagy kérdés, egyenlőre fogalmam sincs.

Aprooka: írok neked is prívit,de csak holnap mert apa itt liheg a nyakamba hogy vár az ágy és kell a gép. :oops:
Bocsika ezért.
Jó éjt mindenkinek és pár kép a végére,mert nem hagyom még magam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Kép 2007.02.14. este
Kép 2007.02.15. 10:41 perc
Kép Négy hónapos volt Viktor
Kép 13 Hónaposan
Na megyek mert már ......
V

valentina

Kép
Kép
paklincs

Sziaszok!

Hát, én könnyesre röhögtem magam a szövegeken! :lol: A képek viszont egytől-egyig nagggyon jók!!!! Mééééééég!

Az összes szülinaposnak utólag is boldog szülinapot!

Borsa! Sajnálom a lakást! Most akkor csak a foglalót kaptátok vissza, vagy 2x annyit?

Zsu! Gratula az újabb fütyishez! Név? :wink:

Üdv az összes újnak! Én is Tóth dokis, és csak jókat! Keszegh Évit csak látásból ismerem, de mindig mosolygós, kedves!

És irigy a rengeteg találkozóra. Én is akarok!!!

Rólunk: Léna már teljesen rendbe jött, azóta Maja taknyosodott be, szívni kell rendesen az orrát, meg hörög-köhög... :cry: De ma estére talán már jobb lett. Szegény csaj, még nincs 4 hónapos, és már 3x volt taknyos-hörgős... Ez a második (többedik) gyerek sorsa???

Veronikusz: nemtom, hogy ez esetleg olcsóbb-e, meg, hogy még mindig érdekel-e sóbarlang, de itt a környékünkön kettő is van, az egyik a Mária bababoltban (Visegrádi utca, bebibolt.hu), a másik meg a Tátra utcában. Az elsőnek itt a linkje: http://www.sobarlang.co.hu/index.php?pid=2
A soterapia.lap.hu-ról jutottam ide.

Képek: esküvőit tőlem sem fogtok kapni, de akkor itt van néhány szülés utáni:

Léna 10 perces:
Kép

Léna 1 napos:
Kép

Léna 8 napos:
Kép

Léna 12 napos (egyik kedvencem):
Kép

Maja 1 órás (frissebbet tett fel a Marci, amikor szültem):
Kép

Maja 6 napos, kicsit sárgán:
Kép

Maja 3 hetes (profi fotós...):
Kép

Na, most jó sok lettem... Bocsi... jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsu
Gratula a második fiúhoz (is)! Név?
De Kismamás :lol: Viszont a smink és a haj (na az mondjuk nem nagy szám :D ) saját eresztés és jól meg is dícsérték :wink: Nem hiába, mindig lesek, ha profi sminkel (esküvő és pocakos Kismamás képek). És az sem elhanyagolható, hogy van sminkes ismerős, aki ellátott anno néhány jó trükkel :wink: Amúgy tényleg így nézetm ki...Persze a bőröm azért nem olyan porcelán, de az a smink :wink:

Zsófizsó
De jó képek!!! Miért vágattad le a hajad? Nagyon jól állt!

Kati
Jók a vonalzók :wink: Esküvői kép... Te is jó "kreol" bőrű vagy :lol: :lol: :lol:

Bori
Hát Zsolti haját elcsrélném a sajátommal gondolkodás nélkül!!!! A többi részét passzolom :lol:

AprooZsó
Persze, az igények mások, de nekem spec. nem jött be az Auchanos gagyi sport kocsi... Gyerek csak bepréselve fér el már egy évesen is, ha éppen tél van és szörnyen nehéz tolni. Nem gurul, tolni kell. Jobban nem tudom leírni....De sokan használják. Én vettem egyet használtan, egy hét múlva eladtam és vettem egy Chicco ct 0.5-öt. Oké 2x annyi az ára, de a sportkocsit sokáig használja az ember...Bár ti biztos kevesebbet, mert főleg autó...
Mindenesetre én azért azt mondom, hogy mielőtt vennél "gagyit" próbálj ki egy középkategóriásat :wink:

Tigrincs
Honnan abánatból van neked mindig ennnnnyire jó kedved????? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Gyuzsó! Két fiad lesz? Majd kérünk kölcsönbe udvaroltatni. :)

Lányok, tegnap nagyon gáz dolog történt velem. :oops: :oops:

Van egy kismamaruhám, hátul zippzáros, fenéktől a lapockáig. Olyan már történt, hogy a lépcsőházba kiszaladtam, amikor a zippzár le volt húzva, elfelejtkeztem róla, megnéztem a postaládát, adtam a macskának enni, közben pár szót váltottam szomszédainkkal, persze láttak hátulról is... Mindegy, gondolnak valamit.
DE TEGNAP ÍGY MENTEM EL VEZETNI!
Csak akkor vettem észre, amikor helyet cseréltünk az oktatóval és lehajoltam az ülésnél, hogy beállítsam, a zippzár meg lejjebb csúszott még vagy tíz centit...:shock: :shock: Vettem két mély levegőt és erősen a kormánykerékre fókuszáltam. Persze a srácnak gyanús lett a csend, kérdezte, hogy rosszul vagyok-e, én meg mondtam, hogy igen, de a saját hülyeségemtől. És mondtam neki, hogy nem akarok vele kikezdeni, de megtenné, hogy felhúzza a ruhámon a zippzárat?... :oops: :oops: :oops: Persze elkapta a fonalat, szépen felhúzta, közben nevetgélt és mondta, hogy ne aggódjak, házas. :) Mire azt találtam válaszolni, hogy gondolja, hogy számít bármit is? :oops: :wink: Mert én meg augusztusban szülök... De ha ezt most valaki látta, nehezen győzném meg, hogy nem rámenős kismama vagyok, aki szórakozásból vesz pótórákat. :roll:
És még csak nem is ittam semmit...

Most egyébként hányingerem van hanyattfekvésben, és nem tudok jobbat így hajnaltájt.

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232681450.0644.jpg[/img]
Csak hogy maradjunk az "ivás" tematikánál :) [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Pont akartam kérdezni, mi van a vezetéssel.De akkor látom, megy. :lol: És ez a jószagú volt? Ciki.

Zsófi!
Nagyon édes mind a kettő. Én is rácsodálkoztam a Lénás hajadra. Nem csodálom, hogy az a kedvenced, amelyik. Hogy bújik... De a profifotós is jó.

Kép
Kép
kriszta36

Gyuzso!
WOW! Focicsapatra gyúrtok? :lol: gratulálunk!!! :D:D:D

Kati!
De jók a vonalzók!!! :D

Zuzás:
Hát én inkább kihagyom. Képzeljétek! Egyszer az akkori holland főnököm, szülinapján meghívott miket egy bárba és képes voltam egy pohár bor után becsúszni az asztal alá. A fiatal kollégáim (FÉRFIAK!!!!) két karomnál fogva vonszoltak haza. Teljes képszakadás. :oops: másnap nem mertem dolgozni menni :oops: :lol: főnököm hasát fogva várt :lol: hiába! Nem tudok még piálni se! (Tök üres gyomorra ittam) :roll: én akkor egy életre …. Köszi :lol:

ZsófiZsófi!
(bocsi most már így írlak, mert már több Zsófink van :wink)
Képek nagyon-nagyon jóóóók!!!! :D:D:D Léna 12 napos! Olyan édi ahogy bújik! :D:D:D
Köszi a linket. Ez úgy néz ki olcsóbb, bár sokkal messzebb van nekünk.
Most egyelőre vettem sóoldatot, bár kicsit IZÉ, hogy nm-ként kell 2,5 litert kitenni a szobába és ÁGY magasságába. Köszi!! Lányok biztos nem fognak benne pancsolni!!! No meg ennyit kirakni!!!!! :roll: de majd meglátjuk! :D:D:D

Memme!
Nem vagy piskóta!!!! :lol: :lol:
Kép isteni! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok

Timcsi
Én is nagyon örülök a találkozásnak! :lol: Időpontot meg majd egyeztetünk!Ha ÖcsiHugi is úgy gondolja. :wink:

Zsófi
Szépek vagytok!Nekem a 3. kép tetszik a legjobban. :D :D :D

Veronikusz
én most tudnék hasonló produkciót bemutatni ivás terén. :lol: :lol: :lol:

Zsu
Gratula a kiskukishoz! :lol: :lol: :lol:
Neked se legyen má könnyebb! :wink:

Memme
:lol: :lol: :lol: Nem semmi történeteid vannak.
Iszákos Melinda naggggyon ari! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni??????
Tenci??????

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Megvagyok és bizony!!! Mától 39... Zsófi, köszi, hogy figyeled. Istvánnak mondtam ma reggel. Nem hitte el. Mostanában amúgyis időzavar van a fejében. :roll:

Zsu, NAGY NAGY GRATULA A KISTÖKIHEZ. Csatlakozom MSE-hez, a két fiú baromi jól fog állni nektek! :wink:

Memme, én ezen a vezetés-sztorin fetrengek. :lol: :lol: :lol: Az ember agya amúgy sincs a helyén terhesen, annyi égést produkáltam én is az elmúlt pár hónapban, hogy annak párja nincs... :) És a kép...

Zsó, nekünk a "2. babakocsi" egy top rider. Mármint ahogy mondod, egy egyszerű sportkocsi. De még ez is mérföldekre van a graco mosaic-tól, amit csak azért nem nyúzunk már május óta, mert megtartjuk Jankunak.

Zsofesz, Majának gyors felépülést, és remélem, akkor már így is maradtok (egészségesen) egy jó darabig! A profi kép az nagyon bejön nekem.
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:57-kor.
Vendég

Sziasztok!

Eni, most már drukkoljunk a közös szülinapnak, vagy 1-2 plusz hét még belefér? :D

Ancsa, Larának nagyon boldog 2. szülinapot!!!

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Hali!

Paklincs, sokáig írtam tegnap a hsz-t, mert közben Levi után is mentem, mert mint a motolla, úgí pörög, így Zsu hsz-t csak ma olvastam el... :lol:

Zsu, nagy gratula, éljen a kistökös. Tény, hogy nem lesz könnyű, de szuper! Neked sem akart nyilatkozni a dokink? Nekünk is úgy kellett kihúzni belőle, bár Levi írtó szégyenlős volt, a 30. hét körül derült ki, mi van a lába között. :lol:

Eni, igen igen! Sztem a toprider nem annyira rossz.
Reni, valószínű, nem a legolcsóbbra hajtok, de ugye nekem van egy bergon, ami tény, hogy nehéz meg minden, de nagyon strapabíró (kivéve, ha a berögzített bolygókereket akarom oldalra tolni ugye....kmmm...de ez az én balekságom volt) Szóval ez kényelmes, nagy.
A picit olyan helyekre vinném, ahol keveset vagyunk, de nincs idő annyit rohangászni a kölök után, pl. bevásárlás, stb. A nagyobb sétákhoz úgyis a másikat használnám...de majd kialakul, lehet, hogy aztán marad egy kocsi.

Mei Tai: ZSu vagy Zsófi: Levi már 7 kiló fölött van, így az elől cipeléstől leszakad a hátam egy idő után. Viszont hiába kötöm fel hátra, mert annyira széthúzni nem tudja még a lábát, az fáj neki és sírdogál, békapózban meg már nem marad meg, mert imád állni,így kinyomja magát és úgy meg nem biztonságos, meg nem is kényelmes ha áll a hátamon. Szóval baromi széles a mei tai, nem tudom alul betenni a lába közé úgy hogy jó legyen a kis Büdingernek. Van ötletetek?

Képeket még még, annyira élvezem. Mi a következő téma?
Szőrös láb, nekem nem szőrös, szóval nem tudok ilyennel szolgálni.
Úfjonti bulizós képeket meg nem merek, mert nem maradna inkognitóban.... :wink: :lol:

Képzeljétek, tegnap mentem Tescoba és be akartam váltani a pamperstől kapott 400 FT értékű kuponomat egy 82 darabos peluscsomagra. Már kifelé mentem, amikor észrevettem, hogy a pénztáros elnézte a dolgot és 4000 Ft.-ot számolt el. Így gyakorlatilag ingyen (199 Ft-ért) vettem meg 2 heti adagot. Ilyen is 10000 évben egyszer fordul velem elő, de már nem mentem vissza szólni....picit ezért utáltam is magam. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Val, várom a privit!

Zsófi, sztem mindkét haj szuper, bár a hosszúval tényleg fiatalabbnak tűnsz, de gondolom nagyon hullott, ezért váltál meg tőle...

Bori, kedvjelentés? Enged már a pocakkövület? :wink:

Memme, éljen az oktató. Lánykád meg :lol: :lol: :lol:

Kriszta, csatlakozni akartam azelőttem szólókhoz, baromi fiatalos arcod van. Jó Neked! :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó... :lol: :lol: :lol: Igen, évezredenként egyszer van az embernek ekkora mázlija, és elhiszem, én sem szóltam volna, tiszta ciki. Na de nyugtasson a tudat, hogy annyira rosszat ezzel nem cselekedtél, mintha egy komplett bankautomatát rántottál volna ki a falból... :oops: Holnap mi is megyünk tesco és veszek ELLE-t. Két éve ettől szültem. :wink:

Réka, hatalmas poén lenne, ha Janka 26án születne. De jöhet 24-25én is. :roll:
vbea

Sziasztok!

Sikerült 4 és fél órát egyhuzamban aludnunk az éccaka, sokkal jobb így. Meg amúgy is jobb, gyógyulunk!!!!

Zsu! Két kisfiú! Szuper! Nagyon vagány anyuka leszel (vagy) két kiskrapekkal. Velük aztán lehet majd vadulni. Na meg: rajongva fognak imádni Téged mindketten. :D :D

Kati! Orsi olyan szép kislány! Mindig nézem őt a vonalzókon.

Emese! Szőröslábverseny? Na azt már nem! :D

ZsófiZsófi!! Tényleg szép vagy hosszú hajjal!

Memme! Vigyázzál ám! Addig jár a korsó a kútra...
Vendég

Halihó!
Hát titeket követni… :shock:

Eni!
39. hét!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tünde!
Ügyes vagy, grat a nyereményhez!

Mandulának boldogságos szülinapot!

Dorka!
Quinny buzz? Banyek az a másik álom babakocsim! Kár, hogy nem 3hónappel ezelőtt mondtad. Szerintem tuti sikerül eladni, tök jó az a babakocsi.

Reni!
Az egyik apa-Iván kép volt a kismamában is ugye?

Zsu!
Én mondtam, hogy fiú! Szerintrm is olyan fiús anyuka vagy! Gratulálunk!

Andi!
Balu kép jóóó! Férjed hazaért már?

Valentina!
Jó, hogy te is raktál fel képet! Mi van már megint????

Zsófi!
Gyönyörű képek! Ez a két lány! Szépségesek!

Memme!
Jó kis sztori! Kiheverted? Tök jó a kép, de ez melyik lány?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja, és pontosan két év után ismét jelet kaptam - újra termékeny vagyok :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Gyuzso! gratula kiskukishoz :lol: és nagyon jól leírtad dokinkat :lol: pont ilyen...

nagyon jók a képek csajok!!!!

nem is tudom mit akartam írni,lmert megint mire a végére érek elfelejtem mit akartam :oops:

üdv az újaknak!!

Ancsa!!!merre vagy???? Lara babának Boldog Szülinapot!
Kép

Kép
gablaty

Ancsa
Larának nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vandini :lol: :lol: :lol:

Aproo,
jelentem, hangulatom okés. De még a napi rutinom sehol, szal most belehúzok.
A tescos dolog meg, hihetetlen, de ugyanezt a sztorit nemrég hallottam egy másik kismamától is, azt hittem, hogy itt, de akkor biztos a másik topicban. :shock: :shock: Remélem nem ugyanaz az eladó volt, szegény, az nagy szopás lenne neki. Talán a vonalkódokkal bizerált valaki :D
(Vagy megálmodtam és akkor én is parafenomén.. 8) )

Erről jut eszembe,
Ancsa Boszink, merre jársz????

És nagyon sokakat hiányolok még, de nem sorolom fel, hogy ne legyen sértődés! Mindenesetre, aki 3-4 napnál régebben járt erre, az jelentkezzen, akár csak annyit, hogy uff! :D

Brigi,
nem kommentáltam, pedig láttam ám, hogy a friss-Kristófos fotón is a babanetet gyűröd! :D Épp a szüléstörit írtad be? Na asszem visszaolvasok egy kicsikét.. :lol:

Pocakosnyilvántartás pedig:
Eni van, oké, már biztos az Elle-t olvasgatja.. :D
Tigrincs, tegnap este volt, az még elmegy, bár ma is kell jönni!
Tenci, gyere Te is!!! Merre császkálsz?? :D
Vendég

Gabi,
én beleirom az önéletrejzba a gyerköket, mondjuk éshabetegekkimaradotthonvelük tahóhr rutinkérdésre tudok takarózni a kb. 100 m-re lakó nagyszülőkkel. Ennek ellenére ha komolyabban betegek lesznek, semmilyen munkahely kedvéért nem fogom őket magukra hagyni...mondom én, hogy saját cég kell(szépségszalon?).

Bori,
azé ti is erősen reformba nyomjátok...tócsni, körömpori...de ez kell a szervezetnek.

Mivel lábszőrt senki nem akar villantani, mai nap én is lekaszálom az enyémet, úgyhogy ezt a versenyszámot hivatalosan töröltem

Andi,
én is azt akartam kérdezni, mint Steffi, hogy bírtad ember nélkül? Dorka és te?

Reni,
mi ez a médiaszereplés?Mit csináltál te a Kismamában? Mintha régen is lett volna róla szó, de nekem akkor se volt teljesen világos...
Azt hallottam(Veronikusztól, aki életében egyszer ivott-hát persze :roll: :D ), hogy bort lehet inni terhesség alatt...csak én nem szeretem...

V-Andi,
veled örülünk...

Ancsa?

Kép
Kép
paklincs

Ja, Bori!
Most megyek szalonnát darabolni-mégis lesz túrós tészta! Tegnap meg zölbabfőzelék volt-sült csülökkel!Szóval mi is reform... :)

Memme...
kiváncsi vagyok, milyen vagy zúzás után, ha mindezt józanul sikerült elővezetned...

Kép
Kép
paklincs

LARÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Na, két évvel ezelőtt két nap múlva mentem én is...

Bori, nincs még Elle, marom is magam, miről maradhatok le. Holnap vesszük meg. :wink: Bár jön jófej anyámapám, ők megvehetnék útközben az M3-ason. :D

MSE, épp tegnap panaszkodtam Férjnek, hogy vhogy leálltak a férfihormonjaim, mert nuku lábszőr két hét alatt... azt mondta, Jankától csak lányos hormonokat kapok. :D
vbea

Sziasztok Mindenki!

Szép nap ez a mai ismét!!! Tök sz@r idő van, de az én kedvem az valami fantörpikus!!!! :lol: :lol: De most komolyan!!!! Én nem tudom, hogy miért is dob fel ez a ködös-esős-retyós idő!!! De élvezem!!! :lol:
Szóval még nyomom a 2in1!! :lol: :wink: Remélem kitartunk februárig, mert Adri uncsitesójának a szülinapi partija "átcsúszott" holnapról jövő hét szombatra, mert beteg lett. :?
Adrinak még nem is mondtam... :roll: biztos kicsit ki lesz akadva, mert már nagyon készült rá! Na mindegy, majd kitalálok Neki valamit!

Ancsa!

Istenke éltesse nagyon sokáig LARANNÁT!
Remélem jól sikerült a "kiruccanás"!!! :wink:

És a mai napra még igazolom Ancsa hiányzását Lányok!!! :wink:

Enikém!

39!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: 8) Mondom én, hogy ez a mi két gyerkőcünk együtt fognak "dajdajozni" a csecsemősosztályon!! :wink:
Tenci Benedekjét, csak azért nem említettem, mert Ő (ha nem jön előbb) jövő hét kedden mindenképpen megszületik!!! :wink: Igaz Tenci?! :wink:
Jah, és lassan én is "becsúszok" 10 nap alá!!! :roll: :shock:

Eni-Tenci!
Nektek nem ajánlom, hogy elolvassátok, de ha mégis megteszitek, ígérjétek meg előtte, hogy nem idegeskedtek rajta!!! Inkább röhögjetek!!!! (mégha csak kínotokba is!!!) :roll: Okés?!?! :oops:

Mesélek Nektek ZOMBIS :shock: történetet tegnapról! Előljáróban azért hozzáteszem, hogy ne kapjon senki szívinfraktust NINCS SEMMI BAJOM!!!!......DE......Tegnap reggel, majdnem sikerült "megcsászároznom" magam a nagykéssel!!! :shock: Még jó, hogy János nem látta, hogy mit művelek, mert azt hiszem, akkor "agyoncsapott" volna!!! :?
Szóval tegnap reggel vágom félbe a kifliket a reggelihez és a 3. kiflinél "megcsúszott" a kés a kezembe, de sikerült "habtestemmel" hátra ugrani!! :oops: :? Két lehetőség közül választhattam és ez volt az egyik a másik meg az, hogy szétvágom a bal kezem, de nem engedem el a kést! Úgy hogy baromigyors mérlegelés után az ugrást választottam!!! :shock: És sikerült!!! :oops:
Na igaz, hogy utána vagy 10 másodpercig csak bámultam magam elé meg a késre :shock: , de rájöttem, hogy túléltem, úgy hogy NO PARA!!! :oops: :roll: És még János sem látta, úgy hogy "megúsztam" egy kajabálást!!! :oops:
Na de nem rémiszgetek tovább senkit!!! És az ORTT szabályzatát követve..... :lol: Felszólítok MINDENKIT, hogy esze ágába ne jusson utánozni!!!! :evil: Ez rengeteg gyakorlást igényel :wink: és felelősséget nem tudok vállalni azért, ha valakinek mégsem sikerülne!!! :roll: (tudjátok, mint mikor a tévébe bemondják, hogy ezt a veszélyes dolgot ne utánozza senki!) :wink:

Na jó, most megyek és főzők valamit, aztán majd még jövök! :wink:

Addig is szép napot Lányok! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Azta! Lara is kétéves! Puszi-puszi-puszi kisboszi!

Tetszenek ám ezek az első napos képek. Hangolódásképpen is...

Emese
:D 8) Egyébként a bort én sem bírom. Vegyes gyümölcs házipálinka és unikum. Minden mástól rosszul vagyok.

Steffi, ez Melinda, tavaly ilyentájt.

Lilluska
, igen, olyan, mintha együtt ittak volna... Kíváncsi voltam, feltűnik-e valakinek. :D

Lányok, én most szünet, megyünk Nagymihályba, kiderült, hogy már egy éve nem cigiznek ott, ahová megyünk. Lesz ott öt három éven aluli... Meg szerintem hat teljesen lefáradt felnőtt....

Jó hétvégét, pocakosok, veletek vagyok.

Kép

Kép

Kép
memme

Vandi!

Akkor ez most mit jelent?!?!? Gyúrúnk wazzeg?!?!?! :oops: :wink: :lol: 8)

Puszi! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ancsa!
LARÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme!

Jó utat, érezzétek jól magatokat és nagyon vigyázzatok Egymásra!!!

Lányok! Akkor most váltás lesz....Memme elmegy - Ancsa megjön! :wink:

Pusz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:57-kor.
Vendég

Lara-baba!
Boldogságos szülinapot!
Ancsa jöhetnél egy szóra, hiányolunk!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na ráéreztem én vagy mi, hogy Ancsa-Lara nap van!!! :shock: :D Mondom, hogy én is para-feno-m-ÉN!! :D

BOLDOG SZÜLINAPOT KICSI LARA!!!

Emese,
ez őszi lábszőr, hogy most aratod? :D :D
Ja reformkajában jók vagyunk.. Én meg nyomatom a búzacsírát, szépség-őrleményt, stb, csak tudnám, minek???
Vendég

sziasztok

uff (Bori kedvéért :D )

Kisasszony mostanság több időt igényel, nem lehet magára hagyni, mert még a padlóról is képes leesni :? Az előbb amíg oldalra nyúltam egy tiszta pelusért pördült egyet a pelenkázón és ha nem kapom el belezuhan az ágyába :roll: szóval igazoltak a hiányzásaim na :)

képeket már nem merem felsorolni...mindegyik csúcsszuper!!! :D És igen, Dorka, irigyellek, hogy így nézel ki zombiként... én jó pillanataimban is örülnék neki :roll: :oops:

Dorka,
nagyon tuti a babakocsi. Nem ismerem a márkát (nem az én világom a vonalvezetése, szóval nem is néztem :oops: ), ehhez lehet venni külön hordozót is, ami rápattintható? Csak mert hugomék valami ilyen rendszert keresnek, ha létezik hozzá hordozó is, akkor lehet hogy érdekli...persze nem biztos, megkérdezem.
De többieknek igaza van: vatera, teszvesz...

Eni,
39.!!!!!!! csúcs!!! :D :D :D
Nekem is Graco, imádom :D Nem tudom a fantázianevét, régi modell (használtan kaptuk mi is), az egyetlen bajom vele, hogy hónapok óta nem kapok rá karfát, mert a Graconak nincs impotőre nálunk, és minden szerviz arra hivatkozik, hogy így nem tudnak alkatrészt szerezni. Így meg nem tudom a hordozót beletenni :?

Paklincs,
Nálunk is reformkonyha lesz hétvégén, tyúkhúsleves, rántott csirke :D

Ancsa,
Larának nagyon boldog szülinapot!!!

Meg persze a többi szülinaposnak is boldogboldogot!!! (nagyon le vagyok maradva :oops: )

Memme,
nem semmi sztori :D Nálunk az oktató szívatta mindig a csajokat, aki sötétedéskor ment vezetni - Érd külső területe, bokros kihalt utca sötétedéskor, itt állj félre. Aztán vigyorgott egy jót a megszeppent arcokon és indulás tovább. Vicces ember volt :)

Valamit még akartam :oops:

Ja, zúzós képre asszem nem tudok benevezni... Ha jól emlékszem az összeset cenzúráztam úgy 1-2 éve :oops:

Na jó, majd jövök, ha eszembe jut a többi... :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tigrincs! :D :D :D Há' naná hogy... :D
Vendég

[color=red]Larának sok boldog születésnapot kívánunk mi is!!!
[/color]
Lilluska,
ez komoly..??? simogat és puszilgat! Na, ezt az oldalát nem ismerem még.. :lol: :lol: :lol:

köszönjük a gratulációkat, én is fiút éreztem :lol: nekem szuper így, én nagyon örülök! az apuka szerint Hármaska kislány lesz! :wink:
nincs név még, majd később, klasszikusabb nevekben gondolkodunk .. :)

Pocakosok, uffot nekünk!

Aproo,
fotót küldjél már át!, hadd lsáuukl a felkötést, akkor könnyebben segítünk!

zsófi,
szupi fotók, édesek a csajok, meg Te se vagy épp zombi :wink: gyógypussszok mennek!!!!!!

Memme,
egy lassan 3 gyerkőcös anyukától, aki ráadásul épp pocakos, ez normális hogy egy cippzár kimarad! :wink:

V-andi,
szuper!!!! ciklus velkom!! :wink:

Andi,
Mamád?????

pussz Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso,
Gratula a kistököshöz! :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Lilluska, miért haragudnék....örülök hogy így érezted. Nálam nem volt, de majd kistesónál kérek egy kis tutujgatást. :lol: :lol: :lol: :wink:
Amúgy nekem az volt a szimpi nagyon hogy ezt Ő maga vallotta be, szóval hogy ilyen és kész.

Dorka, sztem elkerülte a figyelmedet, de Borival csüngünk szavaidon: hol vetted a rengésbiztos, atomtöltetű, futúcicifixet?

Vandini, én nem irigyellek, mármint miki miatt. Viszont totál megértem az alvásos szitut, nem is értem hogy bírod. Nálunk is a 3, max. 4 óra a legtöbb egybenalvás, nappal meg 1, másfél. Viszont, ha éjjel egyben alszik 4 órát, utána jön egy egy órás fenntlét, hiába van éjszaka és hiába fáradt.
Szóval nekem ez a közel fél év is betett, Te meg már mióta..... :shock:

Tünde, nem is gratuláltam jegyek miatt, most pótolom! :wink:

Eni, én azért csendben megjegyezném, hogy hétfőn elutazunk, szóval ha jó hír hozója akarok lenni(márpedig gyúrok rá), akkor már nincs sok ideje Jankának, szóval Ő is gyúrhatna egy picit. Drukkolok én az ELLE-nek nagyon! :wink: :wink:

Ancsa, remélem kipihizted a rosszkedvet és Boldogságos szülinapot Larának!!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vandi, ha viszont kistesóra vágytok, akkoR gratula és HAJRÁ!!!!

Zsu, próbálok bányászni és köszi!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Zsu!
Nagyon köszi a vonalzót :D közben én is próbáltam és sikerült :D :D :D

Csajok!!!!!!!
Lenne egy nagyon aggasztó kérdésem!!!!!!!!!
Orsi kedd éjszaka összefosta magát :oops: , szegénykém azt hitte bepisílt...
A lényeg, hogy azóta minden hajnalban felébred és elmegy kakílni ami elég híg...egyébként semmi baja nincs. Napközbenoviban vidám, eszik rendesen...nem fáj semmije....
Amikor éjszaka bekakílt akkor gondolkoztam, hogy mit ehetett, de semmit nem találtam ami húzós lenne...
Az ovis kaja nem lehet, mert senki másnak nincs panasza a 30 gyerekből, amúgy meg együtt ettük ugyanazt és semmi...
Tanácstalan vagyok... :(

LARABABA!!!!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Képek nagyon jók!!!! :D :D

Még még, rakjon, akinek még valami elmaradása van!!!

És aztán jöhet az újabb pályázat, hm, MSE? Kiírod? :D

Veronikusz,
mondd mán meg lécci, hogy mi van ebben a sóoldatban, nincs ráírva? Gondolom, só meg víz, meg...? Ha itthon kutyulok az nem jó? Persze biztos kell valami, hogy a só is párologjon, ne csak a víz...vagy megy az? A sóbarlanggal már én is szemezek egy ideje, mehetnénk együtt.
Vendég

Cukipofa,
hát ez neme tudom mi lehet, de furi! :shock: Mielőbbi jobbulást neki!!! Puszik!!

Emese,
ma reform-abb lesz, kicsit: Anyu most hívott a mai menüvel: rántott csirkemáj, francia sali. Hétvégén elutazik, valszeg éhenhalunk... :lol: :lol:
Hmm zölbabfőzi, nagyon jól hangzik.. talán megemberelem magam és összerakom életem első zöldbabját holnap... :wink:
Vendég

Ma tök jó napunk van. Maneszka királyul elvan, játszik, könyveket nézeget, rötyög magában. Időnként hoz valamit nekem, azzal foglalkozunk, aztán tudom végezni tovább a dolgomat.

Aproo-Zsó! Igen, szeretnénk kistesót, persze, bár tényleg nem sürgős. :D

A környezetemben jópáran hülyének néznének, látva, hogy ki vagyunk purcanva a nemalvástól. De ezek abszolút nem logikus-józan dolgok. Egy kisbaba az egy kisbaba. Akkor jön, amikor jönnie kell. Fáradtság ide vagy oda.
A mensinek pedig tényleg nagyon örülök. Valójában nagyon szeretem a ciklusomat, olyan csodálatos érzés, hogy termékeny vagyok. Én mindig is szerettem: olyan misztikus ez az egész. Mondjuk a szülés utáni természetes meddőség állapotát is szerettem, de a ciklus visszaálltával jött még egy csomó új-régi érzés. Eddig azért nagy százalékban anya voltam, és most visszakaptam a női részemet. Pl. sokkal vonzóbbnak érzem magam :wink:

De gondolom, tudjátok, miről beszélek.

Na megyek ebédet főzni.
Vendég

Bori,
hétvégén tejfölös pöri nokesszal-ha már a küszöböt rágnád, ruccanj erre. Én biztos nem pattanok biciklire a kedvedért...ebből is látszik, hogy anya csak egy van! :D Szépségörlemény?! Hinnye...
Ja, lábszőr december eleje óta nő, akkor voltam rákszűrésen, a nőgyógyi kedvéért mégis lekaptam...ha már apa miatt nem hozok ilyen áldozatot. :roll:

Lara,
innen is nagyon boldog szülinapot!

Eni,
na majd ha kibújik Janka, és nem segít be...de legalább nem fogsz fázni...hurrá 39!

Hát mennek, kirobbantom Flórkát a csuszából...majd teszek képet.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok csak egy gyors bekukk....
Mandulának és Larababának boldogságos születésnapot kívánok!!!!

Eni!
Gratula a 39.-hez mostmár mindennek jól kell alakulnia ;)

Zsófi!
Mivel a bank hibájából hiúsult meg az adásvétel csak a foglaló járt vissza... zárójelben megjegyzem hogy örülök, mert féltem hogy még ezt is elbukjuk... de itt az új remény van egy új lakás! szerintem ez lesz az igazi, de babonából nem mondok még többet!
Szépek vagytok a képeken!

Én is Tóth dokis, Zsu már mindent jól leírt, én csak annyit tennék hozzá hogy soha sehova máshová nem mennék mióta rátaláltam DR House-ra :D

Képek Lilluska nekem tetszik a régi önmagunk ötlet :D

Kati!
Szegény Orsi.... nem lehet hogy azért megy ki éjszakánként mert attól tart szegénykém hogy megint baleset lesz? Szerintem magyarázd el neki hogy mi történik a pocakjával ha valami rosszat eszik, és hogy ne féljen nem fog megint megörténi vele...

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kati!
Bocsi nem fejeztem be szóval én lelki eredetre tippelek....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:58-kor.
Vendég

Eni!
Én még Danival az utolsó pár hétben voltam szemöldök gyantán...4 hónapos koráig nem nőtt vissza :D hát igen a hormonok...pedig reménykedtem, hogy mostmár soha nem fog visszanőni...

Még azt akartam hozzátenni az előzőhöz, hogy az az érdekes, hogy csak és kizárólag hajnalban jön rá azóta a fosás...(ma 5kor)...ha gyomorrontása lenne akkor gondolom napközben is jönne valami...
Anyám szerint az óvódai lelkiválság... :roll: nekem az eszembe se jutott mivel már szeptember óta ovis és már november óta nem volt semmi "lelkiválságos" dolog...

Kép

Kép
cukipofa

Borsa!
Hát ez még benne van a pakliban, mert esténként ráűl a wc-re és közli, hogy kakíl nehogy megint bekakíljon!!!!! De akkor persze nem sikerül...csak hajnalban... :(

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?