Sziasztok!
csak nagyon gyorsan jövök-irok. Mndjárt indulunk dolgozóba és majd este itthon lesz a gépem és akkor reagálok mindenkinek és felteszem az én talis képeimet is!
Szóval: Katám nagyon nagyon örülünk hogy ottlehettünk nálatok! nagyon jól éreztük magunkat!
és annyira jó volt hogy egy csomó mindenkit végre megismerhettem személyesen is és persze a kislurkókat is!
Kata a pöttyös bodyt mi hagytuk ott- az apósáktól kaptuk karira (fiúnak pöttyöset
) de hordhatjátok ti is!!! majd Emma kap másikat
Evelin: Eliot ez igazi kis hőscincér! annyira sokat változott, fejlődött mióta nem láttam! nagyon ügyes vagy!!!
Vkata: annyira jó volt téged is megismerni! Dórcika méggyönyörübb mint a képeken!!!
Titti: nagyon csini kismami vagy! annyira jól áll neked!!! és nagyon aranyos vagy- én pont igy képzeltelek a többiek elbeszélése alapján.Levi pedig nagyon ügyes és szép kisfiú!
Bondi: nagyon aranyosak vagytok! Nattancs annyira nyugis szép kislány!! na és Oti!!!!! igai kisfickó!!! Zsöminek nagyon tetszett, remélem az én kisfiam is ilyesforma lesz később!!
Wera: húú még magasabb vagy mint gondoltam!! és milyen csinos!!! (irigy-irigy-szerintem az én hasam sosem fog visszamenni az eredeti helyére) Bugrinóri egy cukorfalat!! mocorgásban hasonlit Zsimire csak lánykiadásban!
Ami: mostmár tudom miért annyira szép Áron!! volt kitől örökölnie!! és tényleg nagyon jó fiú volt!!
Julcsi: nagyon nagyon drukkolok hogy Marcibarci lassan és ügyesen mostmár jöjjön és ismerje meg a szüleit!!!
Tamara: tényleg látszik mennyi energiád van!!! szerintem Anna pont olyan lesz mint te!! kis eneriabomba- és ahogy mászik! annyira aranyos.
Orsi: Emmától el voltam ájulva, mennyit nőtt mióta nem láttam! nagyon élt ő is!! örülük hogy jól birta a hazautat!
Patr: Csillagszemü Zsoltika is tündérke volt! látszik mennyire ragaszkodik hozzád!! (a zsákokat végül felhoztátok??? vagy majd legközelebb??)
Ági: Nándi a nyugalom maga! ilyen nyugodt babát én még nem láttam! és ahogy elaludt az öledben!! nagyon örülük hogy megisrmehettelek titeket!!
és ahoyg már mondtam nálunk is lehet tali!! vagy minitali Zugló és környékiek részére!!!
most már lépek- este jövök!!