Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Szóval van egy quinny buzz papillon babakocsim mindennel együtt ...lábzsák , esővédő, mózes minden...jó állapotban van.....Nem sokat használtam.Ha valakit érdekel szóljon nyugodtan....Majd az árát kitaláljuk együtt...

Tünde!
Gratulálok :lol: :lol:

Reni!
Iván extracuki :lol: :lol:
Majd még jövök...Zombi képek nagyon jók :lol: :lol:

Üdv a most csatlakozóknak..... :!: :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok,

nem hiszem el végigolvasom az egyik oldalt és lehet nyitni a következőt, mert addigra már ott tartotok...

Zombianyu kollekciók nagyon jók!!! Nem is zombik annyira. Nekünk ez volt az első házassági évfordulónk (mármint a 2 hetes képen) és elmentünk a vacsoránk helyszínére. Tünditől annyit kértünk, hogy előtte hagy nézzük végig a forma1-et, amit békésen végigaludt, majd szopi és start. Ott is aludt végig mi meg szerelmesen pillogtunk egymásra és lánykánkra, szóval ezért nem olyan zombi.

Felkelt... jövök még este... Finiselők drukk!!!! Pancsika én is Tóth dokis kérdezz nyugodtan és üdv itt!!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Olyan jó, hogy van aki figyeli a vonalzókat, mert én ezeken folyton elsiklom :oops: csak azt látom, ha valaki cserélt vagy rakott fel újat.... :oops:

Mandulának Boldog Szülinap!

A sajtos szorinak amúgy az volt a lényege (ami nem jött le), hogy a sajtot nem kérte, csak a lyukat :lol:

Dóri
Tünde akkor gyorsan sikerült 8) Jaaaaa, így érthető az angyali mosolyotok :D

Tünde
Tök jó! Jó szorakozást!!! Majd mesélj!

Andi
Szereti a tik a meggyet :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Okés Dorka, köszi az infót... megkérdezem Apától, nem akar-e quinny buzzt a csekk mellé... :D

Durca, BOLDOG MANKA-SZÜLINAPOT! Nos, röviden 2007 decemberben költöztünk, áprilisra lett megkötve a szerződés a vízművekkel (addig nem volt hivatalos birtokbaadás). Vízművektől, hogy eljusson a díjbeszedőig a szerződés, október kellett. Nekik cirka 3 hónap alatt sikerült is kiküldeni az első elszámolást. Először nem a mi nevünkre, nevetséges... Tök jó hely ez a Mo. APEH pedig mai napig nem érti, hogy illetékmentes a lakásunk, 3x beküldtünk már mindent, nem válaszolnak, csak küldik a büntit...

Holnap elugranak anyumék, ilyet szól a telefonba, "azért ha szülni kell, meg ne várj!". Anyukám. :lol: :lol: :lol:
vbea

Tünde-és mentek is???? akkor jó szórakozást!!!!!Arénába lesz???nem is értem miért nem a koncertre nyertél jegyet!!! :lol: :lol: :lol:

Reni-szerintem is érdekesebb a lyuk sajt nélkül..... :lol: :lol: Iván tud valamit :wink:

Valentina köszi!!!amúgy mi 10én jöttünk haza,és örülök,hogy jóóó kezekbe kerültél!!!és most ki az orvosod????-remélem nemsoká jön Viktortesó!!!! :wink:

Judit-lehet veled is összefutunk????mikor mész ctg-re???

Dóri-jól látom,31.hét??? rohan az idő!!!!! jól bírod Tünde melett????

Rohanok indulunk a kórházba,este még bekukkantok.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kép ilyen a babakocsi

KépKépKépKép
vdorka3

Emese,
na azért ennyire nem voltam gáz, a lábam nem szőrős azon a képen! :lol: :lol: Biztos a kép „maszatos”!! :lol: De mostani láb-fotót csinálhatok, oszt majd meglássuk, ki nyer!!! :lol:
Ja és májzsugor ügyben: egy hete igyekszem behozni az éves le(ki?)maradásomat….sikerrel. :wink:
Én is szoktam túrót fagyasztani. Te szegény, meg ne szakadj má’ :wink:
(Hozzánk ötkor érkezik a körömpörkölt, ahogy szokott, két keréken :D )

Partedli, Pancsika, Kartifli
Üdv itt!!

Napsugár szülőszoba ezen felére én sem emlékszem, nyilván, hiszen csak a másik felét bámultam… :wink:

Orsi,
drukk péntekre!!! :wink:

Veronikusz!
Adrinak igaza van! NO BANYA!
Jaj, ahogy olvastam, hogy „nagylány lett”, azt hittem terhes… :roll: Asszem le kéne pihennem kicsit...

Adri,
TE SEM BANYA!! :D

Aproo,
igyekszem nem depizni igenis főnök!!! :wink:

Reni,
Iván meddig lakik jól a lukkal?? :lol: Dumája nagyon cuki.

Tünde,
mi szeretjük, bökjél csak nyugodtan bármit magatokról!! Duma nem is kell hozzá :lol:
Depi valódi okát még kutatom…asszem ha meglesz, már nem lesz depi, mert teszek ellene...de ilyenkor tényleg nem értem mi van velem, minden rossz...látszólag kiváltóok nélkül... :roll:
De jó, ezt nem is tudtam, hogy a babaszobában van külön tesz-vesz. Én mindig csak az aprót nézem, de mingyá utánanézek!
Gratula a nyereményhez, ez tök jóóó! :D

Tigrincs
1 napos zombi képetek tényleg nem semmi! És milyen GYÖNYÖRŰ kiscsaj lett belőle!!!! Azon a képen olyan, mint egy emo-s kisfiú :D bocs

Tenci,
hehe..szoliba…marha vicces… :lol: :lol:
nem, amióta kaptam Emesétől egy tonnányi barnítókrémet, azóta nem szolizom. A napsütés hiányzik, de a szaga sokkal jobb!!! :twisted: :twisted: Így nem kell emberemnek azt mondogatni, hogy „most ne, mert fáj a fejem”, elkerül ő magától is.. :lol:
Feltétlen gyere este!!

Dorka,
babaszoba.hu. Én ott vettem babakocsikat...
milyen a babakocsi? Vagy mit adsz el? (én babakocsigyűjtő vagyok, hátha érdekel.. :roll: )
Ja látom qinny. Nagyon szép!! Csak sajna én azt nem tudom leemelni az első emeletről.

Eni,
te is babakocsigyűjtő? :lol: Meg csekkgyűjtő, látom.. :lol:
Anyukád jó fej!! :lol:

Kriszta,
mi az amway-es mosópor neve? És mennyi? Én is szeretem a cuccaikat, de megszakadt a kontaktom. Mondjuk amennyit én vásárolok… :roll: (ja, és én is elsőre a mosóporra gyanakkodnék) Testápolóban nekünk a Sanatopic (gyógyszertári, pumpás) is nagyon bejött.

Andi,
balázs duma!!! :lol: :lol:

Valentina,
nekem is jöhet a sztori, ha ráérsz, mert én nem ismerem!!! :oops: Azta!! :shock: :shock: De vissza is olvashatok 23 hónappal ezelőttre, ha akkor leírtad. Viktor két vonalzó képe – mintha két különböző kisfiúról készült volna. Melyik mikori?
Mi lesz szülinapi ajándék? :D

MANDULÁNAK BOLDOG BOLDOGAT!!!
Vendég

Dorka, és ti mit használtok? Buzznál kisebbet?
vbea

Durca MANKÁJA! Isten éltessen, és adjon nagy tortát neked! [color=red][/color]

Judit!
Jó finiselést és főleg jó szülést! Aztán gyere majd, mesélj! És itt kötelező kép-kvóta van... :)

Emese
benne vagyok. Vagyis leszek. Úgy két év múlva okés? Tudsz addig várni? Szülés előtt gáz lenne bepálinkázni, utána meg a szoptatás miatt... Több mint három éve már, hogy nem ittam egy kortyot sem. Vagyis de, egyszer leküldtem egy kétcentes unikumot valami szülinapon. Úgyhogy ha összejövünk egy zúzásra, be kell szervezni valakit, aki hazacipel, mert szerintem két felestől fejreállok. Vagy majd elkezdem időben a visszaszokást... Mégse lehet, hogy a Laktoherb legyen a legkeményebb amit leküldök, mostmár egész életemben. :wink:

Kép

Kép

Kép
memme

Durca!
Mandulának nagyon sok boldog szülinapot!!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jaj lányok...mire elolvasok egyet, már van újabb 5 oldal... :shock:
be kell jelölnöm hol tartottam :shock:
és elfelejtem kinek mit akartam írni....

Andi,Emese meg aki kérdezte még nincs meló...még úgy istenigazából rá sem hasaltam a témára... :oops:
csak a volt kolleganőimet kérdeztem meg ismerősöket eddig...
de fel kellene újítanom az önéletrajzomat is :D mert ugye kiesett most 3 év :lol: de egyik ismerősöm azt mondta ne írjam bele Encit :shock: szerintetek???(mert akkor egyből lejön hogy pici, és fel se fognak venni) de nekem ez olyan izé,,,,

Tünde! gratula a jegyekhez!!! milyen ügyes vagy!!!

majd még jövök..
csöngettek :evil:
szupik a képek

Kép
gablaty

Bori, úgy kezdődött, hogy először Bene kölcsönbabakocsiban volt, majd vettünk egy graco mosaicot hordozóval. Használtan vettük, de nagyon szeretem. Csak emellett szemezek még mindig valami újabbal. :wink:
vbea

Memme!
köszi a homeot :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ez a zúzás engem is érdekel(ne). Barátnőmmel azon röhögünk, hogy 4 év alatt egyszer sem tudtunk együtt inni és láncban cigizni. Ha nem volt terhes, és már nem is szoptatott, akkor én voltam terhes, amikor én nem szoptattam már Bencit, akkor ő ismét terhes. Most szoptat. Én meg terhes vagyok... :lol: Na majd egyszer szervezünk egy tisztességes bulit (gyerekekre apák vigyáznak? :shock: ), ha senki nem szoptat és senki nem terhes... :lol: Memme, én vmikor szülinapom-november környékén ittam kb fél deci bort, attól fejreálltam, de szegény Janka is.
vbea

Memme! Én is köszi a homeós infót!! Kipróbálom.

Renáta! :D Iván cuki. ez egy nagyon édes korszak, amikor így szövegelnek.
Nem akarom elválasztani Mátét, tudod, csak amikor kiütve érzem magam (elég sokszor), akkor mindig felmerül bennem, hogy valami olyat akarok, amit nem bírok. Persze, én is hallottam olyat, hogy aki felkelős, az így is, úgyis felkel... És igen, tényleg könnyebb szopizni, mint mondjuk járkálni vele, vagy bármi egyéb altatós művelet.
Vendég

Gabi
Tök megértem, hogy gáz nem beleírni Encit :? De az is érthető (sajnos), hogy hasznosabb lehet, ha nem írod be. Igaz, azt nem értem, hogy akkor mit is kéne írnod az utóbbi 3 évre :shock:
De ha benne van Enci, igen, lehet, hogy már megy is az önéletrajz a kukába :twisted: :roll: Ha nincs, akkor lehet, hogy behívnak, szimpi leszel, megfelelsz és így több esélyed van, ha csak utána tudják meg a kisgyereket...
De ez olyan szörnyű :cry: :cry: :cry:
Anyu mindig azzal rijogat, hogy 2 kisgyerekkel munkanélküli leszek :roll: Elvileg visszavárnak, de ha mégsem, akkor én sem tudom mi lesz :cry:

MSE, Memme
Hát én gaz anya vagyok :oops: Iván pocakkal megittam vagy 2 pohár bort, aztán mikor 15 hós volt, meg most nyáron is a Szigeten, koncerten 1,5-2 korsó (nyilván higított) sört. Most szilveszterkor duplán dög voltam, mert ittam egy fél üveg Bacardi Breezert (4%-os) :oops: :oops: :oops: Ennyitől csak nem hülyül el ez az okos kölök :lol: Az a gumicukor mennyiség, amit Ivánpocak altt megettem biztosan károsabb volt :roll: :lol:

Bori
Ja, ja, ja...pihenjél le :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Etenci:Igen, az klassz lenne,ha össze tudnánk futni. A következő ctg-ém elég körülményes, mert vasárnap a szülésznőm elutazik 1 hétre, és erre az időszakra pótszülésznőm lesz :) akivel holnap fogok beszélni a köv.ctg-vel kapcs. Az biztos, hogy a doki bácsimmal hétfőn este 7-kor futok össze az 5-en.Lehet hogy ott is maradok? :lol:
A lényeg az, hogy vagy megszülök a héten, vagy febr.1-től indul az új szülési hetem. Csak jó lenne a szülésznőmnél szülni. :oops:
Bár ahogy a Kútvölgyis szülésznőket illeti mindegyik aranyos és profi.........
memme:Tudom, hogy kéne kép meg minden, de jelenleg idegen gépen pötyögök, mert az én laptopom szerelőnél van, szori

Judit

Kép

Kép
hjudith

Mandulának nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok!

Eni!
ezt használjuk még most, de a Letti nem szereti a Mózest alig volt benne, az ülős része még nagy neki a Berke meg nem szeretett babkocsizni....úgyhogy tulajdonképpen a hordozónak tartjuk az meg kicsit luxus :lol: :lol: Ráadásul ezen kívül még van egy peg perego ernyőkocsink is . MAjd veszek a Lettinek másikat ha úgy alakul...ha meg nem akor jó a perego neki is....szóval felesleges....
Nem adom drágán ha kell valakinek .......

KépKépKépKép
vdorka3

Halihó!

Veronikusz!
Te biztos rólam beszélsz???? Mármint az én alakomról????? :D
Hát nemtom..ma melleim ki voltak párnázva :D :D :D
Ovisjátékügy...nem egyszerű...jóformán semmit nem tudsz csinálni :? és amíg bent van a csoportban a játék addig ő is játszhat vele???? És mi van a mikrofonos babával???? Nem az volt a szíve vágy még 2 hete????? :D
Na és persze feltétlen jönnötök kell...majd inkább tavasszal... :D akkor már lehet játszózni.
Már elővettem az összes hercegnős dvd-t, hogy leírjam Nked a címüket...remélem ma este össze tudom végre hozni :oops:

Dorka!
Basszus, Te így nézel ki zombisan??????? Jó Neked :D

Durca!
Nagylánynal nagyon boldog születésnapot!!!!!!
Atya ég...5 éves...mikkel szeret játszani???? Barbie??????
Már alig várom, hogy Orsi kitaróan barbiezon :D

Andi!
Férj????? Hazasíelt már????? Balu nem hiányolja ilyenkor??????

Zsu!
Mikor csinálsz Orsinak új vonalzót????? Nagyon lapítasz :D pedig ezt a megállósat is Te csináltad... :D

Ki kéne találni valami új képáradatosat...nem is tudom...ötlet???????

Kép

Kép
cukipofa

Orsinak is ma van a szülinpja???Ha igen akkor boldog szülinapot neki is!

KépKépKépKép
vdorka3

Na én akkor most újraírom, mert múltkor elsikkadt és most kiszúrja a szememet:
Orsinak Boldog Szülinapot!!! :D

Eni,
ja értem.
Nekünk 4 babakocsink van (mind használtan került hozzánk!) kettőt vettem, kettőt kaptunk, de még keresem az igazit. Ha stabil, nehéz, ha pedig könnyű, akkor elég ingatag és nem elég mély.. :evil:

Gabi,
ezen már én is gondolkoztam. Mondjuk biztos beleírnám, mert hát számolni kell azzal, hogy a gyerek beteg lesz és otthon kell maradni, és azt nem jó akkor mondani… Ha téged emiatt nem vesznek fel akkor engem soha az életben, 0 munkatapasztalattal… :roll:
Vendég

MSE
zúzzáá mán velem is, lécciii!!
Ma estére lett volna programom, bnőm lemondta, embert pedig rávettem, hogy vigyázzon Bogira, hát nem mondom meg neki, hogy elmaradt, hanem nekiindulok az éccakának, ha kell egyedül is!!! Freeeeedoooom, yeahh :D
Vendég

Dorka
nekem nagyon tetszene, bár Zsolti tuti húzná a száját....De ami a fő baj nekem, hogy nem könnyebb, mint a Bergon, ami Ivánnak is volt :( Mivel első, lift nincs és magas emelet, így ez fontos szempont...

Kati
Kedvedért felteszem neked a kedvenceimet abból, mikor Iván mini volt:
Kép
Kép [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.8249.jpg[/img] Kép

Azért volt jó a sok kép, mert akikvel még nem találkoztunk, arról is van már valami...nem csak egy név :wink:

De lehetne aktuális gyerekképet is! Jó halomra nézegetni őket :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Upsz, egyet eltoltam....

Ő az:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni
irtó cuki képek!!!!
Első blikkre azt hittem, középsőn is Te vagy.... :oops: :lol: :oops: Na az lett volna zombi a részedről.... Bocs. :lol: Asszem tényleg lepihenek.
Esti zúzás előtt nem árt.. :lol:
Ha holnaptól nem jövök, akkor beleZÚZtam valami árokba.... :lol:
Vendég

Kati!
igen rólad! mint egy hercegnő, olyan vagy ott a mennyasszonyi ruhában a fűben :D Sissi II. :lol:
Ovi: hogy játszhat-e a másikéval??? nem tudom. Gondolom ha a tulaj :lol: megengedi. Mikrofonos baba :roll: :roll: :roll: már hanyagolja erősen. Mindezt 8000-ért :oops: (szerintem még bőven decemberi szerzemény, de akkor is. Mikor én vééégre megkaptam A BARBIMAT 8) és nagyon sokáig azzal játszottam :wink:
DVD-k: én már el is felejtettem. :roll: :? :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mandulának nagyon boldog szülinapot!

Reni, Andi
Gyerkőcduma :lol: :lol: :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Cukipofa Orsijának, Durca Mandulájának, Gabbó Sárijának, Lilluska Dorottyájának mi is sok boldog születésnapot kívánunk!! [/color]

Finiselők miatt minden nap olvasok, csak írni van kevesebb időm..
hajrá drágáim!!!
Janka, maradhatsz még 8 napot legálisan!!! és hátha istvánotok megveszi Jankusznak a buzzt!!!!!

Orsi,
ha küldesz fotót, akkor rakok a vonalzóhoz :wink:

szuperek a fotók, zombik és házasok (kontrasztok vannak így :lol: )
Reni, amin olyan nagyon jól néztek ki, az nem a kismamában is megjelent? pont a múltkor nyitottam ki egy régi számot, és nini... :lol:

Betegeskedőknek gyors gyógyulást!!

köszönjük a hiányolást, nagytakarítás 3 menetben, plusz tegnap ugye orvosi vizit, 3 óra autózás..
hát, azok, akiki a fiúra tették meg a tétjüket, nyertek! :wink:

Partedli, Pancsika, Kartifli,
üdv itt!! én Tóth doki fan, csak szuperlatívuszokban! :lol: de Tóth doki inkább a rezignált arcú, jó időben 1-1 fanyar poént elengedő, sokat feleslegesen nem beszélő, nem tutujgató fajta.. ha ilyet keresel, a te embered..!!

(persze, hogy nem mondta meg magától a gyerkő nemét, úgy kellett eldöntendő kérdést feltennem.. :))

Gabi,
álláskereséshez drukk!!

Tünde,
nektek meg jó szórakozást !!!

Vandini,
mi együtt alszunk napközben és éjjel is.. leggyakrabban cicin, idővel feltűnik nekem is, hogy be kell takarózni..
kitartás, ez még mindig a legjobban működő módszer az összes altatási fortélyunk közül (legalábbis nálunk!!)
remélem, lesz jobb éjszakátok is, amikor tudsz pihenni!!!!

ennyi, vacsi sem készül el ma sem magától... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Ajaj, ezta dömpinget lekövetni, de azért szuper, van mit olvasni!

Üdv az újaknak, bár aí neveiteket még szoknom kell. Én is Tóth dokis, de jó lenne ha kapnánk kérdéseket is. Előljáróban, szuper doki, megbízható. Ámbátor nem a tutujgatásáról híres, szóval nem ugrik a depis, magukat épp a wc-n lehúzni kívánó kismamák nyakába. De ezt őszintén vállalja is, hogy a pátyolgatás nem az asztala....

Valentina, tényleg hemzsegünk,mjint a folyami pisztrángok, szóval eser bocsi, és nekem is küldhetnél privkót, ha időd engedi, kicsi fiadról és a depi okáról!

Bori, zúzzál helyettünk is, de egyszer tényleg közösbe kéne fognunk majd, Veled és persze a többi antialkoholista nőcivel is... :lol:

Tenci, igen nagyon ügyesedik, mostmár napról napra...

Eni, 39. Ez anyira jóó! A gázszámla nmár kevésbé....

Mandulát Istenke éltesse.

Orsinak meg milyen remek, hogy ennyi ideig tart a nagy nap!

Zsu, fiú vagy lány? Itt többeket (engem is) már keresztbe átfúrt a kíváncsiság...ne tűnj el!

Judit, Te se, meg persze a többi finishelő se, annyira izgi ez!

Andi/Reni, fiúk dumája nagyon nagy, olyan jót mulattam!

Dorka, nekünk bergon van, és nagyon jól szuperál.
MAjd kell talán egy babakocsi, de az esernyő lesz, mert a bergon szuper masszív, de rengeteg helyet foglal, így olyat szeretnék, ami rövidebb utakra, ülő babának okés. De erre a célra jó egy gagyi is. Ez meg csúcskategóriás. szóval sztem hamar meg tudsz majd válni tőle.
Ajánlanám a 2009 nyári topikokat, ott tuti rengeteg az első babás, aki épp kocsiválasztás előtt áll.

NA,,a többit majd otthonról.......

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka,
írta Zsu, hogy FIÚ, olvasd át mégegyszer!!! nagyon gratulálok, én fiút éreztem, és amilyen határozott anyuka vagy, nagyon jól fog állni neked még egy manus!!!

Bori,
ma nem megy a zúzás, azé nekem ez be kell jelentenem előre, de mivel a hétvégén emberem erős kaland és szesztúrán vesz részt kétütemű rendőr motoros ismerőseivel(leírni is sok, nemhogy elképzelni), ezért nem gondolnám, hogy jövő hétvégén vagy valamikor a közeljövőben akadálya lenne!
Én nem azt írtam, hogy a képen szőrös a lábad, hanem hogy most a zombiparti után rendezzünk szőrös láb versenyt! De azt megnyerem...

Eni, Memme
Bevárunk Benneteket, de remélem nincs sértődés, ha addig elkezdjük Borival az alapozást...

kölköket ívelnem kell be a kádba, aztán este még próbálok, úgyis van vasalnivalóm is... :roll: tudom, mindig ez a süket duma :roll:

Kép
Kép
paklincs

Na próbáltam vonalzót csinálni...

Kép

Kép
cukipofa

Kati,
jók az új vonalzók, képek!
Szóval akkor ez a pontos!

Nem zúzok...megkötött bennem a körömpörkölt..mozdulni is alig tudok... :roll:
megyek csucsuzni...
Vendég

Sziasztok!

Találjátok ki, ma kivel volt 5 perces találkám. :lol:
Mindig jókedvű, nagyon csini, nagyon magas és gyönyörű finiselő pocakja van. :lol: :lol: :lol:

Majd jövök.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

csak én lehettem... :D

Kép
Kép
paklincs

Na, Paklincs, mesélj! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

:?:
A nagyon csini minden finiselőre illik!
Ne csigázz mán minket Adri!!!
Vendég

Egy Tigrincs lehetett :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Lehet csini valaki, akinek szőrös a lába? Mert jókedvű az lehet...pláne ha végignéz a lábán...a nagyon magas meg nézőpont kérdése.Szerintem a 158 az magas. Pocak meg Jankó óta megvan...na mondom, hogy én voltam.

Kép
Kép
paklincs

Lehet csini valaki, akinek szőrös a lába? Mert jókedvű az lehet...pláne ha végignéz a lábán...a nagyon magas meg nézőpont kérdése.Szerintem a 158 az magas. Pocak meg Jankó óta megvan...na mondom, hogy én voltam.

Kép
Kép
paklincs

Kép
Kép
paklincs

Kép
Kép
paklincs

:shock: :oops: :lol: megy ez nekem

Kép
Kép
paklincs

Bali kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

MSE a parafenomén!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bali kép nagyon jóóóó :lol: :lol:
Vendég

mindenhez értek

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Emse!

A "ne harit" azért írtam, mert "leöregeztem" Magunkat!!! :wink:
A piálásból meg engem sem kihagyni!!! :lol: :lol: És akkor lehet majd egy [b]"CYBERZOMBIBERÚGOTTMAMIK"
:lol: 8) :wink: fotósorozat is!!!! :wink: :lol:

veRONIx!

Köszi a dícséretet!!! :oops: De tény és való, hogy amitől most sokan kicsit letargikusak (az esős időre gondolok) engem ez most teljesen felvillanyozott!!! :wink: :lol: Mondom nem vagyok komplett!!! :wink:

Kriszta!

Akkor bocsi, de olyan "pultos" kinézete volt! :oops: De ha már így felajánlottad, szívesen fogadnám a lépcsőről a képet és majd Apával "csinálunk belőle" magunknak itthon pultot!!! :lol: :lol:

Borsika!

Ne kérj bocsánatot!!! Végre egy őszinte emberlánya :wink: aki nincs "elájulva" az 1 napos gyerekemtől és aki szintén úgy látja, hogy naon csúnya :oops: :shock: volt!!!! És az is igaz, hogy mostanra GYÖNYÖRŰ :oops: lett!!!! És azért, mert én akkor "lecsúnyáztam" a SAJÁT :!: :!: gyerekemet, az még nem jelenti azt, hogy nem szeretem!!! A kettőnek semmi köze egymáshoz!!!
Úgy hogy köszi, hogy őszinte voltál!!! Na de azért az alvós képen azon már valahogy kinézett, nem? :wink:

Durca!

Istenke éltesse nagyon sokáig MANDULÁT!

Cukipofa!

Istenke éltesse nagyon sokáig Orsikát![/color]

Zsu!

Gratulálok akkor Kisöcsihez!!! :wink: És megkérdezhetem, hogy mi lesz a neve? :wink:

Na menek elolvasom a priviket és majd még jövök!!! :wink: [/b]

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Andi!

Bali egy tündérpasi!!! :lol: :lol:

Emse!

Az előbb lemarad! Igen, lehet egy hót szőrős lábú nő gyönyörű!!! :lol: Én is most az vagyok, mert már nem toom leszedni a lábamról a dzsungelt :lol: , de ezt a problémámat Emő (rokonom) hétfőn megoldja!!! :lol:

Na mentem olvasni, utána még jövök! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Cukipofa!

Orsit is nagybetűvel köszöntöttem, mint Mankát, de nem toom miért nem lett nagy!!! :? :oops: :shock: Bocsánat!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Emese
:lol: :lol: :lol:
Veled is találkoznék! :lol: :lol: :lol:

Aki Tigrincsre tippelt, a héten vegyen lottót! :D :D :D

Most mennem kell, mert apáé a gép, két napig nem volt itthon, fontos olvasnivalói vannak. :D

Jó éjt!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?