Emese,
na azért ennyire nem voltam gáz, a lábam nem szőrős azon a képen!
Biztos a kép „maszatos”!!
De mostani láb-fotót csinálhatok, oszt majd meglássuk, ki nyer!!!
Ja és májzsugor ügyben: egy hete igyekszem behozni az éves le(ki?)maradásomat….sikerrel.
Én is szoktam túrót fagyasztani. Te szegény, meg ne szakadj má’
(Hozzánk ötkor érkezik a körömpörkölt, ahogy szokott, két keréken
)
Partedli, Pancsika, Kartifli
Üdv itt!!
Napsugár szülőszoba ezen felére én sem emlékszem, nyilván, hiszen csak a másik felét bámultam…
Orsi,
drukk péntekre!!!
Veronikusz!
Adrinak igaza van! NO BANYA!
Jaj, ahogy olvastam, hogy „nagylány lett”, azt hittem terhes…
Asszem le kéne pihennem kicsit...
Adri,
TE SEM BANYA!!
Aproo,
igyekszem nem depizni igenis főnök!!!
Reni,
Iván meddig lakik jól a lukkal??
Dumája nagyon cuki.
Tünde,
mi szeretjük, bökjél csak nyugodtan bármit magatokról!! Duma nem is kell hozzá
Depi valódi okát még kutatom…asszem ha meglesz, már nem lesz depi, mert teszek ellene...de ilyenkor tényleg nem értem mi van velem, minden rossz...látszólag kiváltóok nélkül...
De jó, ezt nem is tudtam, hogy a babaszobában van külön tesz-vesz. Én mindig csak az aprót nézem, de mingyá utánanézek!
Gratula a nyereményhez, ez tök jóóó!
Tigrincs
1 napos zombi képetek tényleg nem semmi! És milyen GYÖNYÖRŰ kiscsaj lett belőle!!!! Azon a képen olyan, mint egy emo-s kisfiú
bocs
Tenci,
hehe..szoliba…marha vicces…
nem, amióta kaptam Emesétől egy tonnányi barnítókrémet, azóta nem szolizom. A napsütés hiányzik, de a szaga sokkal jobb!!!
Így nem kell emberemnek azt mondogatni, hogy „most ne, mert fáj a fejem”, elkerül ő magától is..
Feltétlen gyere este!!
Dorka,
babaszoba.hu. Én ott vettem babakocsikat...
milyen a babakocsi? Vagy mit adsz el? (én babakocsigyűjtő vagyok, hátha érdekel..
)
Ja látom qinny. Nagyon szép!! Csak sajna én azt nem tudom leemelni az első emeletről.
Eni,
te is babakocsigyűjtő?
Meg csekkgyűjtő, látom..
Anyukád jó fej!!
Kriszta,
mi az amway-es mosópor neve? És mennyi? Én is szeretem a cuccaikat, de megszakadt a kontaktom. Mondjuk amennyit én vásárolok…
(ja, és én is elsőre a mosóporra gyanakkodnék) Testápolóban nekünk a Sanatopic (gyógyszertári, pumpás) is nagyon bejött.
Andi,
balázs duma!!!
Valentina,
nekem is jöhet a sztori, ha ráérsz, mert én nem ismerem!!!
Azta!!
De vissza is olvashatok 23 hónappal ezelőttre, ha akkor leírtad. Viktor két vonalzó képe – mintha két különböző kisfiúról készült volna. Melyik mikori?
Mi lesz szülinapi ajándék?
MANDULÁNAK BOLDOG BOLDOGAT!!!