Sziasztok!
Jó régen voltam erre, nem győzöm visszaolvasgatni, amiket írtatok!
Mi tök jól vagyunk, szombaton voltunk Dorkával először nagybevásárolni az Auchanban. Nagyon élvezte, azazhogy végigaludta az egészet, közben pedig tök sok ember jött oda hozzánk megcsodálni Dorkát. Hát komolyan mondom olyan jól esett! Tök jó dolog ez a mamiság/papiság!!!!!!!
3 órán keresztül vásárolgattunk, megraktunk 2 bevásárlókocsit (november óta nem voltunk nagybevásárolni). Szerencsére Dorka mostmár csak 4 óránként eszik nappal, így utána gyorsan siettünk haza, s már evett is.
Úgy belejöttünk ebbe a vásárlás dologba, hogy ma pedig elmentünk a Kika- ba és a Madrinába. Ja, előtte még kirándultunk is egyet Zsámbékra. Kismanó ezt is végigaludta, még csodálkozott is, hogy amikor elaludt, akkor még a kocsiban volt, most meg itthon...
Dorka a kocsiban üldögél:
Jut eszembe: láttunk olyan tükrös méhecskét (Zümit) az Auchanban is az egyik kis boltban!!!
Nem tudom, meséltem- e, hogy Dorka felfedezte a kezeit és a lábait, és annyira tetszik Neki, hogy folyton magyaráz nekik és mosolyog rájuk. A lábainak peluscsere közben magyaráz, a kezeinek pedig egész nap.
Ja, és felfedezte az egyik csörgőt is, habár szerintem az véletlenül akadt a kezébe, de úgy szorította, hogy 5 percen keresztül csörgött vele. Ez is tetszett Neki.
Volt a doktor néni is, és nevetve mondta, hogy bár Dorka "még csak" 2 hónapos, de annyira előrehaladott, hogy akkor elmondja, mi mindenre lehet számítani a babáknál 3 1/2- 4 hónapos korban. Mert most meg azt mondta, hogy olyan a Dorka, mint egy 3- 3 1/2 hónapos.
Zita,
Köszi szépen a mailt a Pampers akciókról, nagyon kedves Tőled, hogy nem felejtetted el. Nekünk már kemény 7 pontunk van. Milyen lehet az az Activity asztal és az a zenélő csodamasina?
Mit szóltak az ügyintézők a kiszívott álladra? Biztosan érdekes látvány lehetett:-)
Hát hallod, nem semmi Matyiról az a popsis kép!!! Meg sem merem mutatni még a Dorkának:-)))
Ja, Dorka a következőket üzeni a Matyinak: "göhööö" "aoooo" "üüüüüü" "kööööö". Ez azt jelenti, hogy Boldog Névnapot kíván Matyinak!!!
KisBuksi,
Köszi a tippet a tejtestvérségre és a vizsgálatokra. Sajna még mindig elég kevés a tejcim, habár Dorkának elég, de fejni még mindig elég keveset tudok utána. Így most inkább megvárom, hogy beinduljon a tej, s lefagyasztok Dorkának egy nagyobb mennyiséget, s utána megyek a vizsgálatokra.
Emő,
Édua annyira nyugodt azon a képen, olyan kiegyensúlyozottnak tűnik! Egy kis angyalka!!!
Boró,
A tüdőröntgent szülés utánra gondoltam, hogy tök jó lenne, ha a kórházban szülés után minden vizsgálatot el lehetne intézni, és akinek minden rendben van, annak szólni, hogy ha esetleg van kedve és teje elég, akkor szívesen vennék, ha tejadó mami lenne.
Manóka,
Mekkorát nőtt a Kismanód!!! Nagyon kis komolynak tűnik ezen a képen! Csuda aranyos!!!
Nálunk Dorka evés közben néha akkorákat rottyant, hogy majd beájulok a szagtól:-) Biztosan perverz vagyok, de én imádom a kaki szagát is, főleg egy kiadós pocakfájás után!
Zsazsa,
Üdv körünkben!
Nekem a 11- es és a 14- es kép tetszik a legjobban! (persze a többi is tök ari)
Nekem a Laktoherb bejött, de van, akinek nem, úgyhogy embere válogatja. Szerintem fejéssel is lehet növelni a tejci mennyiségét, persze csak úgy, hogy rögtön evés után.
Mi minden nap fürdés előtt lemérjük Dorka súlyát, és így nyomon tudjuk követni, hogy mennyit is hízik hetente, s havonta, s hogy kb. hány hetente hízik többet és hány hetente kevesebbet. Persze bőven elég lenne 1 hónapos kortól már csak hetente mérni, de mi már csak ilyen kíváncsiak vagyunk, és egyébként is az egész életünket vezetjük a szám.gépben:-)))
Noémi,
Nekem a pihenős kép tetszik a legjobban. Nagyon édes a kis Liliána!
Ági, gratulálok Dani tornamutatványához! Lassan be lehet Őt íratni tornázni:-)
Na, megyek,
Puszi
Vic
Ui.: És itt egy kép arról, hogy Dorka szinte issza a papája szavait: