Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szti: vidd el szerintem is orvolshoz Ákoskát, hogy megnyugodjatok. Nem lehet, hogy ismerjük egymást? Én is eü-s vagyok. Hova jártál eü suliba?

Martin a mi szobánkban alszik, ő ha felébred mostanában akkor cici kell neki, nem is érdemes hagyni sírni, de nem is hagynám. Sokszor előbb fennt vagyok, mint ő - anyai megérzés. Pedig teljesen változó, hogy mikor kel. De gyorsan vissza is alszik, úgyhogy nem éjszakázunk. Ha elalszom akkor velünk alszik tovább, ha nem akkor megy vissza az ágyába.

Dandy
dandy

Látom rengeteget írtatok, de sajnos időm sincs visszaolvasni.
Keresztelő jól sikerült, viszont Robókám belázasodottKép.
Most éppen alszik , majd jelentkezem: Anita

Egy kép erejéig jöttem , ezt ő küldi Nektek, fogadjátok sok szeretettel:

Kép

" A nők természetüknél fogva beszédesek és a szónoklat művészetét, melynek elsajátítása a férfinak oly sok dolgot ad, jól értik "

Sok szeretettel küldöm minden topikot olvasó anyukának, leány gyermeküknek és minden hölgy ismerősüknek:

Robó
anita77

Sziasztok,

koszi a jatekos megnyugtatast mindenkinek Kép olyan jo, hogy a 2 baba mellett is jottok segiteni
es igen-igen, johet mindenki hozzank Kép

cory,
orulok, ilyen sokat irtal Kép kolasuveget felvettem a jatekok listajara Kép

Barbi,
fogfajas Kép egyutterzek, nemreg nekem is volt reszem benne, drukkolok, hogy ne kelljen kivarnod 23-at es megtalaljak mi a baj

Zit,
mi is mar "regota" klubtagok vagyunk Kép sot, az "elozzuk meg a napot" versenyben is sokszor gyozunk Kép

Vera,
tetszik a szek... hat meg aki benne csucsul Kép

Zsizsa, Ann,
en sem lattam meg csicsokat, meg jo, hogy van Ann aki felhomalyosit minket Kép

Regi,
remelem siman veszitek a szurit! A paradicsomot en ugy tudom, csak 1 ev utan ajanljak.

Orsi,
Panna nagyon edes! Ugye nem baj, hogy en is megneztem? Kép

Klarissza,
te duvad Kép szerintem nem voltal am banto. Nekunk otven szobank is lehetne, akkor is egyutt aludnank Kép

Anita,
Robonak gyors gyogyulast! Koszi az udvozletet Kép

hozzatapi:
van egy viszonylag jo konyvem, ott a sargabaarackot, ringloszilvat es gorogdinnyet mar 6 honap utantol ajanljak (de inkabb 9), a citrusfeleket 1 eves kortol, viszont a narancsot es grapefruitot 15 honap utan, ananaszt meg kesobb.

batka
batkamano

Sziasztok!

Most is csak nagyjából visszaolvasni volt időm, így bocsi, ha csak egy-két dologra reagálok.

Barbi,
Nem irigyellek a fogfájás miatt. Nem lehet, hogy nem a fogad, hanem a csont van begyulladva? Az piszokul fájhat. Persze az ideig szuvasodott fog is, ha mondjuk a doki nem vette észre és csak felületesen kezelte Kép

Szti,
Nálunk is meg-megremeg Marcus, de ő is csak mikor alszik (mielőtt igazán álomba zuhanna). A pláne az, hogy ez még nálam is előfordul, ha nagyon fáradt vagyok.

Állatkerti sétában én is benne vagyok majd Kép

Anita,
Robónak jobbulást! Egyéként nekem a vérképből állapították meg a vashiányt.

Orsi,
Kislányodat én is szívesen átvállalnám, olyan aranyos Kép Off: Pampers zacsi hamarosan megy, már a fél csomag hiányzik Kép

És most a mai történések: Ma lettünk volna 4 hós oltáson. A feltételes idő annak köszönhető, hogy lehet, hogy gond van Marcus gyomrával. Már máskor is észrevettem, de tegnap is történt és így nem felejtettem el, hogy néha alvadt vér van a bukásában. Holnap megyünk Madarászba UH-ra, lehet, hogy rejtett gyomorszűkülete van. Remélem, hogy nem!
Egyébként doki néninél produkálta magát, forgolódott, meg mikor hasra tette, mászni akart Tök ari volt! A fogára azt mondta, hogy már nagyon ki akar törni, napok kérdése szerinte. És az főként éjszakai sírást ez magyarázza.
De így, hogy lehet, hogy gond van a gyomrával, egyelőre nem kapta meg a szurit, majd szerdán. És most aggódhatok. Bár ez a vér csak 3x - 4x fordult elő és szépen gyarapodik, így remélem, hogy nincs gond.

Regi,
Ti hogy vészeltétek át az oltást? Levél hamarosan megy!

És végül: Marcus üzeni, hogy minden anyukának és lánybabának boldog nőnapot kíván Kép

H.

Kép
hanzika

Mindenkinek boldog nőnapot!Kép

Kép

Zsuzsófi Tamásának pedig boldog névnapot, ha picit késve is!Kép

Hanzika,
remélem nem lesz semmi baj Marcus gyomrával! Nagyon drukkolok! Írd meg, mi volt a kórházban!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Lányok, megint itt vagyok.
Tegnapi nap csúcsosodott a fogfájásom, és most már tutti biztos gyökérkezelés lesz a vége. Ha hozzáérek is fáj...Egész éjjel azon rimánkodtam, fel ne dagadjon az ábrázatom,mert akkor szépen nézek ki ha véletlenül busszal kell elmennem a fogorvoshoz.
Bizony este már sirtam,annyira veszettül fáj. Bevettem egy gyogyót, az hatott némileg, szépen elaludtam. Egészen hajnali 2-igKép Akkor arra ébredtem megint nagyon-nagyon fáj. Irány a gyógyszer, megint egyet bevettem. Ezek után irtó hálás voltam Ádámnak, hogy reggel 7-ig aludt. Akkor volt az elsö szopi, utána alvás egészen 3/4 9-ig...Ekkor keltünk, peluscsere, stb. A férjem, már telefonált, hogy mi van,hogy vagyok. Persze a fogorvos is csak 9-kor nyit, szóval éppen arra vártam, hogy 9 legyen.
Telefonálok, elmondom mi bajom. A recepciós nagyon megértö volt, csak az a baj, hogy ma nincs egyetlen doki se benntKép De azért megigérte segit ahogy tud.
Végül felhivta a dokimat otthon, ö engedélyez valami erösebb fájdalomcsillapitót (kb fél óra múlva mehetek a patikába érte), és holnap mehetek 9-re elsö páciensnek...
Szóval még 24 órát kell kibirnom, azt hiszem addig nem eszek rágósat, legfeljebb egy joghurtot iszok meg, és talán kibirom addig...

Hát,ennyi a fogam helyzetjelentése, most nem tudok már többet irni, sajna ...
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Barbi!
Részvétem, a fogfájás talán a legszörnyűbb fájdalom (igaz, én császárral szültem, úgyhogy ahhoz nem tudom hasonlítani).

Szti, Hanzika!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a babókkal!

Anta!
Robónak meg jobbulást kívánok! Egy ismerősünknél is beteg a fél éves baba, nagyon szenvednek, mert a doki azt mondta, hogy nem tehetik ki aludni, a baba meg annyira megszokta már, hogy nem hajlandó máshogy elaludni. Kép

Ami az éjszakákat illeti, nálunk úgy néz ki a dolog, hogy Boti kb. 3 és 4 között ébred, szopizik, aztán alszik tovább úgy 6-ig. Akkor a férjem még leviszi magával reggelizni, úgyhogy én 7-kor kelek, amikor ő indul dolgozni. Ez neki is jó, mert legalább látja, ui. amikor hazajön, éppen alszik picurka.
Ha éjszaka túl korán ébred, akkor meg szoktam próbálni cumit adni neki, ettől általában simán alszik tovább, különben már 5-kor kukorékolna hajnalban.
Egyébként mi az első pillanattól külön alszunk (na jó, első éjszaka az ágyunkban aludt, mert a kórház után annyira fázott szegény, hogy csak így tudtuk elaltatni), és sose volt probléma az esti elalvással (annál több a délutánival Kép). Szerintem ez nem kegyetlenség, vagy ilyesmi, így is minden pisszenésre oda tudok menni, jelzi a baby-őr. És később nem lesz probléma, hogy átszoktassuk a saját szobájába. Nem is szeret az ágyunkban feküdni, hétvégenként a reggeli szopi után még átviszem magunkhoz, hogy még tudjunk aludni, de olyankor csak nyűglődik (úgyhogy az alvás csak vágyálom Kép).

Hozzátápi: kipróbáltuk a golden almát, az már ízlik neki, és nem is lett újra pöttyös tőle. Amúgy meg a sütőtök is csúszik már, ma már krumplit is kevertem hozzá. Nem mondom, hogy nagyon fel van dobva, de eszi. Persze utána még ugyanannyit szopizik, szerintem még nem érzi, hogy a főzelék is laktató.
Mennyi egy adag főzelékből? Egyenlőre kb. szűk 1 dl-t evett meg, ez biztos kevés még egy komplett kajának, nem? Sajnos én kis gyerekkorom óta kövér vagyok, szeretném elkerülni, hogy ő is ilyen legyen, nem szeretném túletetni.
Etetőszékbe csak akkor lehet ültetni, ha már tök jól tud ülni magától, ugye? Bár most úgy sincs időnk elmenni megvenni, a férjem éppen vizsgázik.

Más: Legújabb szórakozása édes kis drágámnak, hogy pelenkázáskor jó szorosan összezárja a lábait (komolyan, mint egy kis szűzlány Kép), hogy se le, se fel ne adhassam a pelust!! Kész küzdelem Kép!

"Látod anya, tudok már repülni is! Miért akarod mindig, hogy forogjak, az uncsi! Ha eleget sírok, úgyis visszafordítassz Kép!"
Kép

Sziasztok
Zsófi
zsóf

Regina:
írtam Neked a messengerbe, csak már nem voltál ott, lekéstelek.
Szóval a 4 hónapos oltás nálunk elég húzós volt, 2 napig nyűgös volt Laca, folyamatosan kézben kellett tartanom, hordozgatnom. Nem lázasodott be, de állítólag elég gyakran megesik ez is. Úgyhogy semmi ijedtség!! Kúp a popsiba, dunsztkötés a szurira és el fogja felejteni az egészet.
klarissza

Sziasztok!

Visszafelé írok, hogy nehogy kihagyjak valakitKép

Zsófia!
Repülő Boti nagyon cukiKép Imádom a sötétkék cuccokat, szerintem olyan szépek a fiúcskák ebben.
Főleg fehér bodyval. Ez nálunk is menőKép

Nálunk is csúszik már a krumpli, igaz csak a sütőtökös változat, de már ez is haladás. És utána van egy jó nagy szopi is, bár fogalmam sincs hogy így mennyit is szopizik mennyiségileg a főzelék után.
Etetőszékbe beleültetheted már akkor is ha nem tud ülni, de csak olyanba aminek dönthető a támlája és így tartja a hátát, nem bukik előre.

Barbi!
Fogfájásért nagyon sajnállakKép Remélem holnap segítenek rajtad és elmúlik végre!

Hanzika!
Remélem Marcusnak nincs semmi probléma a gyomrával! Drukkolok hogy holnap minden rendben legyen az UH-nKép

Batkamanó!
Köszi a felajánlást hogy mehetünk hozzátokKép Csak nehogy megbánd, mikor mindenki odaállítKép
Mi szeretnénk egyszer tényleg elutazni Új-Zélandra, de tuti hogy nem idén nyáron, meg lehet még jövőre sem...Kép

Anita!
Köszönjük a nőnapi köszöntést RobónakKép
Sok puszi a kis betegnekKép Remélem már nincs láza és jól vagytok!!! Keresztelőről majd szeretnénk látni képeketKép

Regina!
Hogy viselte Dominika az oltást? Szegénykém, remélem észre sem vetteKép

Meme!
Nektek is megy a drukk a szerdai duplaszurihoz!
Gratulálok a sikeres vizsgádhozKép

Ann!
Köszi a felvilágosítást csicsóka-ügybenKép Most már legalább mindenki képben vanKép Ezek után elárulhatom hogy tegnap itt gondolkoztam hogy le merjem-e írni hogy még sosem ettem ilyet, nem akartam hogy hülyének nézzetek...Kép De látom a többiek számára sem volt nagyon ismerős.

Orsolya!
Húúúú, ez a csajszi gyönyörűszépKépKép Bencének teljesen ugyanilyen szeme van, remélem már ilyen is maradKép

Panu!
Jó volt a telelés?Kép
A folyadékról én úgy tudom, hogy amíg szopizik a baba, nem igazán kell, esetleg nyáron ha nagyon meleg van. Ha viszont már mást is eszik a baba, akkor meg lehet kínálni valami innivalóval. Tegnap olvastam hogy a legjobb a forralt-lehűtött csapvíz vagy babaásványvíz, mert igaz nem sok íze van, de ha szomjas a baba ezt is megissza. Felesleges gyümölcslével itatni őket (még ha cukrozatlan is). Én eddig vettem HIPP alma-szőlőlét, de Bence csak akkor kapott ha csuklott. Nagyon szeretiKép Ez viszont egyelőre nem túl jó befektetés, mert kb. fél decit iszik meg belőle két nap alatt, aztán lehet kiönteni vagy megihatom én. Úgyhogy amíg nem iszik jelentős mennyiséget én maradok a víznél. Minden reggel forralok neki vizet a varázsitatóba és főzelék után odaadom neki, néha csak úgy is. Ha szomjas, simán megissza a vizet, de ha nem akkor csak rágcsálja.

Nálunk mostanában vannak újdonságok. Kezdte Bence a nyelvnyújtogatássalKép Most már ott tartunk ha meglátja az apukáját, egyből vigyorog rá és kinyújtja a nyelvétKép naná, ő tanította neki.
Ma pedig teljesen kiakadtam. Lehet hogy tök véletlen, de Bence ült a babakocsiban az előszobában, én pedig szórakoztattam. Megnézte a lámpát, imádjaKép Aztán később megint odavittem és legalább tízszer megkérdeztem tőle hogy hol van a lámpa és mindig felnézett rá!!! Pedig elég rendesen fel kell néznie a plafonra, nem esik a látószögébe. Aztán integettem neki (bár ezt már elég régen csinálom) és egyszercsak felemelte a kezét úgy ahogy én. Annyira meglepődtem! Nem tudom hogy ez már kicsit tudatos-eKép

És végül így köszöntöttek ma a fiúk nőnap alkalmából:
Kép

Teljesen meghatódtam hogy Bencétől is kaptam virágotKép Olyan édesen szorongatta a tulipántKép
Annyira szeretem őketKépKép

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera: ezt nevezem!!!! két pasi kényeztet Kép

A szuriról: du 2-kor kapta meg, 3-ig torkaszakadtából sírt, olyan kis vörös volt a feje, és krokodil könnyek csorogtak...Kép komolyan mondom mikor a doki szúrta, éreztem hogy elindultak a könnyeim, de végül visszatartottam őket, azt hittem menten megszakad a szívem. Úúúúúgy bújt hozzám reszketve....Kép Kép Kép Kép Kép
késő délutánra kicsit melegedett (38 fok) de kapott kúpot, és borogatást, meg persze egy jó nagy adag vacsorát, úgyhogy most alszik a lelkem. Mikor hazaértünk, elrendeztem őt és elaludt, éreztem hogy nagyon megtépázta az idegeimet ez a szuri-tortúra...lepihentem én is, aludtam egy órát. Szerintem engem jobban megviselt mint Őt..Kép

Kedvesem elvisz kirándulni csütörtökön!!! Már alig várom, a Tropicarium a célpont a Camponában!
Vasárnap pedig a Strauss koncert lesz Kép

Akkora hó van hogy csuda és még mindig szakad!!!! szerintem már soha sem lesz tavasz Kép

" Robó bajátom, gyógyulj meg hamaj, ezt a gyógypusit neked küjdöm: cupp!!!!! " Domi baba

ma nem írok többet, bocsánat a többiektől de majd holnap...Egy kicsit szomorkás a hangulatom máma Kép
Regina
gregina

Gyors jelentés:

Robónak estére már nem volt láza.Közben látom, hogy Domcsi babát is megviselte a szuri. Szegénykém

"Domcsi bajátném, vigyázs magadra és ne enged idegeneknek, hogy csak úgy szujkájanak!Majd adok én nekik!!" Robó

Vera: nagyon megható a kép, ahogyan köszöntöttek a fiúkKép.

Zsizsa: köszi a köszöntéstKép.

Minden babóca nagyon édes, azért megkukkoltam őket nagy sietségemben azértKép.

Képeket majd holnap teszek fel egy párat a keresztelőről, addig is jó éj mindenkinek és igyekszem végigolvasni és írni is .

Anita
anita77

Rohanok, csak egy szóra jöttem:

DBarbi: Fannikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk:

Kép

Robó és Anita
anita77

Sziasztok!

Fanninak nagyon boldog névnapot kívánokKép
Kép

Regina!
Úgy sajnálom Dominikát, olyan rossz volt olvasni amit írtálKép
Remélem mára már el is felejti!
Engem is mindig nagyon megviseltek a szurik, de gondolj arra hogy már csak az 5hós van és utána egy időre nyugi leszKép
A 4hósnál nekem is könnyes volt a szemem, de tartottam magam. Ha azt akkor itthon kapja, tutira elbőgöm magam. Aztán az 5hósat már szinte meg sem éreztük, de komolyanKép Az volt a legjobb, pedig az is dupla volt.

A kirándulásért és koncertért irigyellekKépA Tropicariumba már én is régóta szeretnék elmenni, pocakosan már majdnem sikerült egyszer, de a közeli állatkertet választottuk inkábbKép

Többiek hol vagytok?!Kép

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Uramatyám, lesz mit pótolnom olvasásból Kép

Köszönjük szépen a gratulációkat Kép

Csudaédesek a babák! Vera: nagyon édes Bence a virággal, nem csoda, h meghatódtál. Fanni is kapott Apától hóvirágot, azonnal meg akarta kóstolni Kép

Barbi: ajaj, nagyon átérzem ezt a fájdalmat. Épp a telken voltam anno, mikor bellobant a fogam...és gyökérkezelés lett belőle. Szedtem mit a hülye a fájdalomcsillapítót. Ez a legrosszabb fájdalmak egyike, az ember semmire nem tud koncentrálni Kép Szorítok, h átvészeld.

Képzeljétek, pénteken voltunk Apával bulizni, így Fanni anyuéknál aludt. Tüneményes volt. Teljesen nyugodtan aludt, evett, játszott a nagyszüleivel. Egy picit sem sírt. Így csak szombaton fél 12-re mentünk át.(Azt hiszem még nem írtam ezt be, ha igen, sorry)

Apa most kripli, nincs hangja, a héten marad itthon.

Jah, kiváltottam a fogamzásgátlót, rém designos ám (nem olyan "gagyi", mint a Triquilar volt, h sajátmagad ragasztod fel a matricát) Kép 1800 pénz volt, többre számítottam Kép 2 hét múlva már lehet...Kép

Kép

Most megyek a dolgomra Kép

dbarbi
DBarbi

DBarbi: látom nálatok is a habtapi szőnyeg már darabokban vanKép. Jó lehetett a kiruccanásKép.

Pár beígért kép, még régebbről is el vagyok maradva.

A térdelős kép:

Kép

Keresztelői tortám egyike:

Kép

Így hintázom:

Kép

Beteg vagyokKép:

Kép

Bocsi, hogy ilyen sokat tettem fel, de már el voltam maradva nagyon.

Szép napot, ha kívánhatok ilyen időben...:

Anita
anita77

DBarbi!
Buli jó lehetettKép de rég voltam már...

Olyan régen tettél fel Fanniról képet hogy teljesen meglepődtem milyen nagy már.
Nagyon édes a kis rövidgatyójábanKép
A habtapi szőnyeget ő szedi szét?! És beveszi a szájába? Én még mindig azon gondolkodom hogy összeragasztom. Nagyon nem szeretném ha megenné!

Vera

KépKép Kép
76vera

Anita!
Egyszerre írtunkKép
Robó tündéri a képeken, a torta is szuperKépKép Még nem volt időm válaszolni, de nemsokára írok!

Puszi!
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera: igen, darabokra szedi, énmeg öszerakom...naponta soxor Kép egyelőre nincs foga (még mindig) így leharapni nemtud belőle, az apró darabokat pedig kivettem belőle. Állatok szemeit Kép Mindent bevesz a szájába, az az első Kép

Anita: tündéri Robó! Nagyon ügyesen térdel! A torta is nagyon guszta...egy ilyen guszta kisfiúval Kép

dbarbi
DBarbi

DBarbi: természetesen fannin ismét elcsodálkoztam, mekkorát nőtt. Mivel nyújtjátokKép. Nagyon szép kislány, szép a mosolya IS.

Vera: egyszerre írtunkKép. Telepátia lehet a dologban , nem az első esetKép.

Többeik merre vagytok?

Anita
anita77

Hahó,

mi itt vagyunk. Éppen sikerült eláztatnunuk az alattunk lakót. KépKépKép 45 percig csak a vizet szedtem fel, ráadásul a kád alatt nagyon nehéz, mert alig fér be a kezem. Gabi is tök nyűgi lett, szóval hangulatom a béka popsija alatt leledzik. Azért is jöttem, hogy kicsit feldobódjak. De Gabi nem akarja.Kép

Fanninak boldog névnapot!Kép

Gyerkők nagyon tutik!

Anita, az a torta!KépKép

Na megyek, Gabi nem hagy.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Szti:
Sikerült bevinni a picit? Mondtak valamit? Írj majd!

Orsolya:
Gyönyörű kislányod van! És azok a szemek!!! Kép

Meme:
Gratu a vizsgádhoz!Kép Nóri meg ügyi az evéssel!

Cory:
Az üveg nálunk is nagyon bejött, csúcs ahogy kiabálva végigkergeti a lakáson! Kép

Hanzi:
Megy a drukk Marcus gyomrára!
Kép

Zsófia:
Repülő Boti Kép Tán ejtőernyős lesz? Kép

Anita:
Robónak köszönjük a köszöntést és jobbulást kívánunk! Csodaszép nagyfiú már ő is!

Vera:
Tüneményes ez a kép a fiúkról! Bence meg lassan udvarolni is indulhat!Kép

Regi:
Remélem már jobban vagytok testileg-lelkileg egyaránt!

DBarbi:
Fanninak nagyon boldog névnapot kívánunk!Kép

Mi tegnap voltunk mérlegelni, Beni 7 hónapos és 8900 gramm<font color="0000ff">! Kép Kis husi. Dokinő megnézte fütyijét és le akarta rántani neki, de úgy néztem rá, hogy elengedte a gyereket és mondta, hogy ő még várhat. Jobb is, szegény gyerek, így is amikor meglátta a rendelőt egyből lekonyult a szája széle. Az éjszaka jobb volt, mert csak 5x kelt, az előző volt nagyon rossz, mert csak 2-3 órát aludtunk, mert 5 percenként sírdogált. Jön a foga, már tuti, dokinő megnézte és az alsó ínye végig huplis. Reggelre megjelent egy sarkocska, remélem jobb lesz, ha kijön végre. Délben megevett egy fél üveg bébiételt, utána még szopizott is, azóta meg alszik.

Na, el is dugolok, mert sok lettem. Kép
Puszi:</font>
KépKépKép
zit

Sziasztok!
Elutazunk 6 napra Zentára, az egyik nagymamihoz.
Puszi Mindenkinek!
Orsi:
külön puszi Anna Rebeka tündérkének! Kép
klarissza

Sziasztok!

Elutazunk holnap hajnalban Zentára, az egyik nagymamihoz!
Puszi Mindenkinek!

Orsi:
külön puszi Anna Rebeka tündérkének! Kép

Klarissza és Laca baba
klarissza

Ja már elküldtem Kép

Amúgy jól vagyok Kép Nemtom kitörölni Kép

Na mosmá megyek innen... Kép

Béna Klarissza
klarissza

Klarissza:
Kép

zit
zit

Sziasztok!

Anita! a tortát mennyiért csináltattátok ha meg lehet kérdezbni, mert nekünk a jövő hónapban lesz a keresztelő és ez nagyon jó ötlet!

Amúgy a babók csuda édik

Üdv

Meme
meme

Sziasztok Kép

Klarissza, érezzétek jól magatokat! Kép

Zit, majdnem fütyilerántás ... Kép Nemtom, ha fiam lenne, én úgy vinném dokihoz, h ráhúznék vmit, h nehogy hozzányúljon Kép

Zsófi, repülő Boti, csúcs szuper!!! KépKépKép

Zsizsa, eláztatás Kép béka segge KépKép
csicsókát nagypapámtól szoktam kapni, ő termeszt - erről jut eszembe, h az idén nem is volt... Majd szólok neki, h ültessen a dédunokájának Kép Egyébként még nem láttam sehol, pedig bizti van.

Anita, beteg Robó Kép Hami sok-sok gyógypuszit küld neki!!! Ez a torta ngyon jó - lehet, h tökhülye vagyok, de hogy van rajta a képe? A hinta milyen, mint DBarbi-Regiéké? Hol vettétek végül ? Lemaradtam Kép

DBarbi, már nagyon hiányzott Fanni Kép Boldog névnapot neki!!! Nem rúgja/veszi le magáról a mamuszt? Hamira fölösleges ilyet adni...

Regi, szuri KépKépKép Holnap mi is megkapjuk. 1 lábba... oltóanyag már itt lakik a hűtőben... brrrrrrrrrr Kirándulás + koncert viszont KépKépKép

Vera, nem is írtam, h mennyire tetszett a nyelvnyújtás Kép A lovagjaid igazán gálánsak Kép

Barbi, mi újság?

Hanzika, mi volt ma a dokinál? Remélem nem találtak semmit!!!

Ma nagyon nyűgös napunk van, be is chamomilláztuk + hibernáltuk is, mert folyton panaszkodik + rágja a kezét. Sztem a foga... Most is dumál-dumál, naaaaaagy-naaaaagy panaszokat, de olyan édes! Kép
MEgyek is, mert megeszi a kezem Kép

Pusszancs
Ann
annann

Ui. megjavítottam a gyerekemet - Dentinox gél nagyon jó KépKépKép Teccett neki az ügy Kép
annann

Sziasztok!

Köszi a sok dicséretet mindenkinekKép.

Zsizsa: mi történt, talán a mosógép?? Szegénykém, nincs mostanában eleged mindenből? Tessék vidulni Robó képeinKép. Mással most sajna nem tudok szolgálni Neked.Majd teszek fel egy polcpakolós képet később(még a gépben van), és az talán feldob majd egy kicsit.Kitartás, lesz jobb is hamarosan!

Zit. nálunk is ez a helyzet. Beni jó kis húsikaKép. A foga miatt eszik most rendesen?Szegénykém, kívánom mielőbb bújjon ki a fogacska!

Klarissza: jó utat Nektek. Merre van Zenta? Még nem is hallottam róla, én tudatlan... Lacka babára pedig vigyázzatok nagyonKép.

Meme: árát sajna nem tudom, ugyani kerikéje meglepi tortája volt. Még én sem láttam előtte ilyen tortát, nagyon tetszett.

AnnAnn:nem tudom hogyan csinálták a tortát, de valami édes, mázas ostyaféle a teteje, amit le is szedtem, és csupasz tetejű tortát vágtunk felKép. Hintát itt berénybe vettük, azaz nagymamiék ajándéka a keresztelőre, tudod a babaolt melletti játékboltban. Olyan igen mint Domcsi és Fanni babáé, de nekünk sajna nincs tálcaféle az elején így mindig kicsit előrre csúszik. kiseni nem esik ki belőleKép, de fő az óvatosság.

Látom több mindenkinél settenkedik ez a fogacska. Robónak nem volt már láza, de ma is délben annyiszor fel-felsírt hogy mi is chaomilláztunk, így aludt egy picit utánna.

Pusz: Anita
anita77

Ann, az újság az az,hogy egyre sz@rabbul vagyok...
Tegnap este már lázam is volt (38.6), férjem megjegyezte, hogy én minden hülye "gyulladásra" belázasodom...Mit tegyek ha az immunrendszerem ilyen...
Már csak fél óra és indulunk a fogdokihoz.
Mellesleg tegnap a bika fájdalomcsillapitó mellé (amit végül nem vettem be, mert attól én is és Ádám is álmosak lettünk volna egész nap, inkább csak a normál fájdalomcsillpiton éltem), szóval emellé kaptam anitbigyót is,mivel gyulladástól van a fájdalom. Köszönöm szépen, már egy hete ott voltam a rendelöben, akkor is látták a rtg-nen mi van, mégsem kaptam semmit...
Ja, és tegnap nem ettem szinte semmit, meg is látszik, (na az egész elmúlt egy hét alatt alig ettem normálisan),már 2 kg ugrott is. Ami ugye nem baj, csak hát még szopiznánk, ha lehetne.

Ma megpóbálkozunk csirkehusival ebédre, egyer jobban éhesedik ez a babó, nehéz telerakni a pocit.
Most ennyit, villámgyorsan irok, remélem nincs sok hiba benne.
Sziasztok, és szurkoljatok...
BArbi

Kép
Kép
barbi

Anita, ne hari, elfelejtettem az elöbb megdicsérni Robó nagyfiúcskát, tüneményes a képeken!!!

Fanninak meg boldog névnapot kivánok!!!

Pá, megyek a dokihoz
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi: szorítok nagyon, megy a drukk++++++.
ne izgulj, nem fog fájni már ennél jobban. A gyulladással vigyázni kell, de biztosan lekezelik majd kint valamivel. Itt nálunk tuti, hogy kihúznák márKép.Jobbulást kívánok!!

Anita
anita77

Sziasztok!

Meme: ők csinálnak fényképes tortát: http://www.tuttifrutti-palmaicukraszda.hu/

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Klarissza,
jó utat!Kép

Zit,
Beni jó súlyban van, szerintem Gabi egy évesen sem lesz ennyi.Kép

Ann,
kiderült, hogy nekünk is volt csicsókánk anno a telken, de anya kiirtotta, mert mindent ellepett.Kép Kösz az együttérzést, már jobb a kedvem.Kép

Anita,
igen, a mosógép volt a ludas.Kép Robó tényleg kis tündibündi.Kép Képet érdeklődve várom.

Barbi,
drukkolok, hogy vége legyen végre ennek a fogmizériának! Hogy ízlett Ádinak a csirkehusi?

Nálunk semmi új, a szomszéd még nem jött fel, kivi leszek, hogy fog-e, vagy pedig sikerült idejében felszedni a vizet.

Szép estét, Barbi, neked pedig szép, fogfájásmentes napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Fanninak Boldog Névnapot kívánunk!

Klarissza: JÓ utat!

Szti: Mi van Ákoskával?

Képzeljétek tegnap este Martin egyedül ivott pohárból. Muszály volt megörökíteni.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Itt már üres a pohár. Most csak így tudom mutatni, mert a kép, még a férjem gépén van, és nem tudom áthozni. Ügyi-fogyi vagyok hozzá.Kép
http://babanet.hu/album/albumimages/913/35041.jpg

Dandy
dandy

Sziasztok, megjöttem...
Hát, nagyon vacak érzés volt amikor sajogó fogamhoz értek, hiába volt szuri, akkor is éreztem az idegnél a matatástKépBizony még a könnyem is kicsordult, annyira fájt. Aztán kaptam közvetlenül az idegbe is egy injekciót, ne tudjátok meg mennyire fájt...
Végül is fogalmam sincs mit csinált a doki, elszöszmötölt velem fél órát, az biztos. Kaptam ideiglenes tömést, és 2 hét(!) múlva újabb találka...Ha addig kibirom,ugyanis per pillanat ugyanúgy sajog mint, idáig...
Bocs,hogy ilyen "énközpontú" vagyok és csak magamról irok, de nagyon megvisel ez a fogfájás gyulladással megspékelveKép
Bárcsak lenne egy nagyi aki most segitene Ádámot pesztrálni,mert az is rám vár, pedig nagyon kiütött ez a mai nap.
Csirkehúsi elött állunk még,majd irok, ha megvolt az ebéd.
Bocs, de tényleg nem tudok másnak irni, pedig lenne mitKép
sziasztok, és vigyázzatok a fogaitokra...
Barbi

Kép
Kép
barbi

Fanni a mosdóban fog fürdeni, mert belóg az ágynemű a fürdőkádba (teregetés)...kivi leszek Kép

Köszönjük a gratulációkat! Kép

Ann: Fannira is felesleges a mamusz. A fénykép elött adtam rá (vissza), rögtön utána le is szedte. Ő nem lerugja, hanem lehúzza kézzel Kép Harisnyán kívül semmi nem marad meg a lábán Kép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok!

Dandy:
Martin nagyon ügyes! Remélem nálunk is beválik majd a pohár!

Barbi:
Ne mentegetőzz, nyugodtan panaszkodj csak, azért vagyunk! Remélem most már hamar rendbe jön a fogad!

Cory:
Bírom, hogy mindig ilyen lényegretörő vagy Kép, bejelentkezel, írsz egy mondatot és mész is. Kép

<font color="0000ff"> Beni aludt délután két órát és még hatkor is aludt felet, pedig nem szokott. Sikerült vasalnom is kicsit, megjött a felmentősereg és átvette a "terhet".

Mára ennyi belőlünk, jó éjt mindenkinek!</font>
Kép

KépKépKép
zit

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat Kép Most már sokkal jobban vagyok, úgy látszik elmúlik a náthám. Szerencsére viszonylag rövid lefolyású a nyavalya, tegnap volt a legrosszabb. Ráadásul Zsoltikám is nagyon-nagyon nyűgös volt vasárnaptól kezdve Kép

Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem. Vasárnap adtunk Zsoltinak először Nestlé alma-őszibarack-banán bébipapit. Elég keveset eszegetett belőle, délelőtt és délután is. Aztán hétfő délelőtt is evett picit. Hétfőn 3x volt kakis pelus, mégpedig sok kaki Kép Azt szeretném tudni, hogy vajon a bébiételtől esetleg fájt a hasa? Tegnap már nem adtunk délután, de ma még egész délelőtt sírós volt.

Persze lehet a foga is, nagyon nyáladzik szegénykém, és a Dentinox eddig mindig segített. Annyira rossz volt, főleg tegnap, egyedül itthon Zsoltival, miközben én magam is vacakul voltam Kép Ma délután pedig már annyira örültem és megkönnyebbültem, hogy nem nyügi, én is sokkal jobban voltam, madarat lehetett volna fogatni velem KépKépKép Most alszik a kincsem, örülök hogy pihen végre.

Egyébként a bébipapinak más hatása nem volt: se kiütés, se bukás-hányás... Semmi. Most pár napig csak anyatejcit adok, hogy helyreálljon végleg a rend, aztán megkóstolunk valami mást Kép

Közben felkelt Zsoltikám, de apukája elvan vele Kép

Zsizsa,
mosógép Kép Remélem a szomszéd nem ázott be!

Barbi,
szurkolok, hogy végre elmúljon a fogfájás!!! Végül mit csinált a doki? Ird majd meg!

Ann,
nyűgös nap nálunk is van. Én ismerem a csicsókát, és ettem is, a telkünkön volt még régebben Kép Tényleg nagyon fini. Most nagyon megkívántam Kép

Klarissza,
jó utat nektek!

Zit,
husi Beni Kép Drukk a fogacskának, hogy kibújjon végre, és alhassatok egy nagyot!

DBarbi,
Fanninak nagyon boldog névnapot kívánok Kép

Anita,
jajj de szép ez a Robóka! A torta is nagyon jól mutat. Örülök, hogy jobban van már. Végülis mi volt a baj?

Vera,
igen, nekünk is ilyen etetőszékünk van Kép Örülök, hogy sikerült vennetek, és hogy tetszik Bencének.

Most már mennem kell, vége a nyugis időszaknak, úgy látszik Kép Azért remélem, jó éjszakánk lesz.

Még egy képet felrakok, Zsoltika így mászik egész nap (amikor nem sír) Kép

Kép

Jó éjt mindenkinek:

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Barbi: remélem, énis, h helyrejön a fogad mostmár. Biztos azért sajog, mert alaposan megbolygatták. Kitartás! Nyoma sem lesz, gyorsan elfelejted! Kép

Íme a ma esti eredmény Kép Tudatosodott bennem, h a lány alig fér bele a mosdóba Kép

Kép

Kép

Szép álmokat!

dbarbiKép
DBarbi

Sziasztok!
köszönjük jól vagyunk, kihevertük az oltást, már szinte nyoma sincs!
Kapott a száraz buksijára egy kencét, amitől kicsit kékes-sárga lett a fejbőre...olyan mintha kiázott volna. Jót tett neki a kenőcs csak olyan hülyén néz ki!!!
Fejlődünk ám: ha valamit elétartok, már kiveszi a kezemből...ez új, ilyat még eddig nem csinált! Kép

Dandy: Domi is ilyen presszós pohárból iszik! Martin nagyon ügyes!

Dbarbi: klassz lehetett a buli, Fanninak pedig nagyon boldog névnapot kívánunk, adjál neki egy puszit a nevünkben légyszives!

Barbi: szegény, jól megkínoztak...én sajnos ezt jól ismerem Kép most még biztosan azért fáj mert megpiszkálták! Remélem most már tényleg elmúlik, nagyon megkínlódsz vele! Kép

Anita: nagyon jópofa az a torta, hogy viselte a keresztelést? Domcinak április 25-én lesz terveim szerint...örülünk hogy Robó baba már jobban van, gyorsan meggyógyult hogy tudjon csajozni Kép

Zsizsa: mosógép Kép szerintem sokkal szebb egy csini vékony leányzó mint egy agyonhízlalt csecsemő aki moccanni sem bír...Gabi úgy gyönyörű ahogy van Kép

Ann: nagyon szorítunk holnap!!! én szívesen megkóstolnám a csicsókát, asszem keresek vhol, talán van itthon a kertben is!

Klarissza: jó utat, bár gondolom már rég ott vagytok Kép

Szti, Hanzika?! Ugye semmi baj?! Írjatok....

Megyek fürdetni, majd még bekukk utána
puszaj
gregina

Sziasztok!

Egyszerűen nincs időm internetezni.

Ma is rohangásztam a gyerekkel orvostól orvosigKépKépKép

Meg fogják műteni BencétKépKépKépKépKép
Ki kell venni az orrmandulájátKép

Most iszonyatosan magam alatt vagyok most, ne haragudjatokKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Zsófi! Szorítok nektek! Azért ha tudsz, írjál, mi van veletek. Hogyan derült ki, hogy ki kell venni az orrmandulát? Szegény Bence Kép Kép Kép Kép !!
A babák mind édesek! Fanninak mi is boldog névnapot kívánunk, és egy nagyobb mosdókagylót Kép Kép !!
Lizi is forgolászik már! Kép Kép Kép És emiatt egyre nehezebb elaltatni, mivel az ágyában is ezerrel mocorog és fordul, és szedi szét a cripbumpert Kép Kép
Ennyi az újág, és hogy Apa beteg, ezért kevesebb az időm is.
Üdv Mindenkinek: panu
panu

Sziasztok!

Zsuzsófi,
Miért kell, annyira nagy, hogy gondot okoz neki???? Gyakran begyullad? Szegény, nem irigyellek, de kérlek, nyugodj meg, jobb lesz neki is, ha gondot okoz. És azzal szerencsére nem kell sokáig bent maradni a kórházban.

Mi rendben vagyunk, nem találtak semmit. De egy csomót vártunk. Először 1 órát a sebészeten (két doki rendelt, de az egyik csak a saját betegeit nézte), aztán háromnegyedet az UH-ra (az időpontos betegek elsőbbséget élveznek), majd még vagy fél órát töltöttünk bent, mert vissza kellett vinni a leletet a sebészetre, majd átküldtek a csecsemősökhöz. A sebészeten a főorvos vizsgálta a babát, azt mondta, hogy nincs vele gond sebészetileg, velünk van inkább. Aztán a csecsemős osztályon megvizsgálta egy szimpatikus doki (Simon dr), vettek vért is. Este telefonáltunk, az is teljesen rendben. Úgyhogy ha esetleg megint lesz ilyen, akkor vigyük vissza. Ennyi. Holnap megyünk vissza doki nénihez és vszleg négy hós oltást is megkapja.

DBarbi,
Fanninak boldog névnapot! Milyen nagy már!

Betegeskedőknek jobbulást! Ügyeskedőknek kitartást!

Barbi,
Remélem, hogy a fogad jobban van már. Lehet, hogy kiszedték az ideget, azért fáj annyira (merthogy gyulladásban volt, azt még kezelni kell). Kaptál rá gyógyszert most is?

Most ennyire futotta az erőmből, megyek a gyerkőc mellé. Jó éjt!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Csak egy pár szóra ugrottam be, mert majd' meghalok anniyra sz@rul vagyokKép Már napok óta hányingerem van, émelygek, a mai nap pedig a csúcs, leszakad a hátam, derekam és nagyon szúr a bal oldalam. Lehet hogy meg fog jönni?! Már megint? Még csak kb.20-25 nap telt el...
Mielőtt megkérdeznétek, nem vagyok terhesKép

Zsófi!
Neked szeretnék elsősorban írni, láttam hogy mennyire el vagy keseredve! Sajnálom ami Bencével történik, és tudom hogy sok orvosnál jártatok már, de nem lehet még valamit tenni szerinted?
Ezt csak azért írom, mert babakoromban és egészen 6 éves koromig nekem is gondok voltak az orrmandulámmal. De a dokik szerint felesleges lett volna kivetetni, mert egyrészt visszanő, másrészt kinövik a gyerekek!
Bár jelen pillanatban bizti nagyon rossz Bencének hogy folyamatosan folyik az orra, de később jobb lesz. Én is kinőttem, 6 éves korom óta semmi problémám vele!
Ezt csak bíztatásképp írtam le, ha nem értesz ezzel egyet akkor bocsi hogy beleszóltam! De szerintem érdemes lenne még más orvost is megpróbálni.

Pohárból ivó Martin nagyon ügyiKép, mászó Zsoltika is nagyon ügyiKép és a mosdóban fürdő névnapos Fanni tündérKép

Bocsi, de most többre nincs energiámKép, belefekszem egy kád forró vízbe aztán irány az ágy!
Remélem holnapra már jobb lesz. Majd jelentkezem!

Jó éjt,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Éppen elaludt Robó, igaz hosszas ringatás előzte meg. Nem tudom mi lehetett, de valószínű a három napos láz, hiszen mára estére már pár pötty is volt rajta. Holnap kihívom a dokit, ha tud jöjjön és nézze meg. Azóta nincs láz, igaz nyűginek nyűgi, de az a fogától is lehet.
Hátúlról kezdem az írást:

Zsuzsófi: mi történt Bencivel, hogy műteni kell? Én az allergiánál leragadtam. Ne légy magad alatt, próbálj kicsit erős lenni, tudod Bencinek szüksége van rádKép.Tudom milyen nehéz ezeket a dolgokat feldolgozni. Dehogy haragszunk, nem haragszunk mi semmiért. Gyere és panaszkodj nekünk.

Regina: Domcsi nagyon ügyes, remélem Robótól kapott virágot is már el tudja akkor venniKép. Keresztelőn jól viselkedett, nyugis volt . Bár a templomban elkezdett hangosan gagyogni, hogy bababa, így apával kimentünk sétálgatni, ott belaudt , de a ceremóniára felébredt. Még a víz alá tartást is szó nélkül türte. Nézlődött közben, aranyos voltKép.

DBarbi: de édes a névnaposunkKép. Tényleg nagy baba nem győzőm én neked írogatni! Máskor is fürdött már a mosdóban? nem iegen neki, úgy látomKépAz a lábtartás, igazi nőies mozdulat márKép.

Gabi: Zsoltika milyen kis ügyi. Meddig bírja ilyen pózban? Olyan drága. Bébiételekről nincs véleményem, mert még nem próbáltuk és szoktam Robónak kutyulgatni ennivalót. Nyűgösség azért ettől függetlenül is van nálunk. lehet, hogy Zsoltika foga is közrejátszik, az idő is vacak, lehet az is befolyásolja a közérzetét.

Zit: remélem a sok délutáni alvás után azért alszik Beni este is KépLegalábbis hagy téged pihenni egy kicsit.

Barbi: jó, hogy jelentkeztél, szorítottam nagyon. Végülis gyökérkezelte is akkor, ugye? Remélem azóta már jobb és nem annyira érzékenyKép

Dandy: Martin csuda ügyi , milyen szépen fogja már a poharatKép. Tényleg kérdezni akartam már, hogy sok különbség van a két gyerkőc között? Értem ezalatt a viselkedésüket, szokásukat?

Zsizsa: remélem a szomszéd nem kopogott be hozzátokKép. Majdcsak megússzátok szó nélkülKép.
Még nem tettük fel a képet, de nincs elfelejtve.

Cory, Diti, Dandy, Orsolya meg akinek volt vagy hallot hasonlóról: a három napos lázon az első csemetétek átment? Szerintem Robónál az lehetett.Mivel semmi tünete nem volt , mostanra pedig jött párpötty. mindenesetre a dokit kihívom holnap nézze meg, mert aggaszt a dolog.

Szisz, és a többiek is, már jó régen írtak, merre vagytok??

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Anita!
Csak nem egyszerre írtunk már megint?! Kép
Remélem Robókával nem lesz semmi gond, tényleg lehet hogy 3napos láza volt.
Holnap írj hogy mit mondott a doki!

Jó éjt nektek is,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Lányok!

Zsófi, ne izgulj, az orrmandula műtét nem egy különösebben bonyolult dolog, nem hiszem hogy bármi megrázkódtatást jelent majd Bencének. Én 2 éves voltam mikor kivették, 1-2 emlékképem van is róla, de semmi negatív érzés nem maradt utána bennem. Persze nem mondom hogy ez a világ legkellemesebb dolga, de utána minden bizonnyal kevesebbet betegeskedik majd. Hamar túl lesztek rajta figyeld csak meg Kép

Még gyorsan pár szó rólunk: Tüncinek az a legújabb ügyeskedése, hogy üldögélni próbál Kép Erről majd teszek is fel egy képet. Ja, meg újabban kikövetelte hogy pohárból ihasson KépKép Nagyon ügyesen csinálja, tartja ő is a poharat. Persze megy mellé is, de ahhoz képest hogy pár napja kezdte, nagyon profi Kép A kaját is kezdi kinézni a szánkból, úgyhogy mostanában babapiskótát rágicsál, ma meg kiflit nyammogtak a tesóval közösen Kép
Küldöm még a beígért közös fürcsis képeket is.

Sziasztok, Diti

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
diti

Vera: ismét egyszerre írtunk....
Jobbulást neked, ne betegeskedj. A fránya menszesz pedig kerüljön még el egy kicsit.

Hanzika: örülök, hogy Marcusnál nem találtak semmit. Azt mire értette a doki, hogy veletek van inkább gond? Vagy lehet, hogy már a fáradtságtól nem jól érztelmeztem a mondatot.A lényeg az, hogy rendben minden és ennek örülök nagyonKép.

Panu: milyen volt az utatok? Lizi hogyan viselte a nemotthonalvást? Lehet, hogy írtál róla már, de hétvégén enm voltam, így nem sikerült még visszaolvasnom mindent. Apának jobbulást, náthás? Lizike pedig ügyi mégha anyának gondot is okoz veleKép

Na tényleg megyek , fürdök és alvás.Nagyon fáradt vagyok, este alig aludtunk.Hátha ma...

a reménykedő anya:Anita
anita77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?