Sziasztok!
Visszafelé írok, hogy nehogy kihagyjak valakit
Zsófia!
Repülő Boti nagyon cuki
Imádom a sötétkék cuccokat, szerintem olyan szépek a fiúcskák ebben.
Főleg fehér bodyval. Ez nálunk is menő
Nálunk is csúszik már a krumpli, igaz csak a sütőtökös változat, de már ez is haladás. És utána van egy jó nagy szopi is, bár fogalmam sincs hogy így mennyit is szopizik mennyiségileg a főzelék után.
Etetőszékbe beleültetheted már akkor is ha nem tud ülni, de csak olyanba aminek dönthető a támlája és így tartja a hátát, nem bukik előre.
Barbi!
Fogfájásért nagyon sajnállak
Remélem holnap segítenek rajtad és elmúlik végre!
Hanzika!
Remélem Marcusnak nincs semmi probléma a gyomrával! Drukkolok hogy holnap minden rendben legyen az UH-n
Batkamanó!
Köszi a felajánlást hogy mehetünk hozzátok
Csak nehogy megbánd, mikor mindenki odaállít
Mi szeretnénk egyszer tényleg elutazni Új-Zélandra, de tuti hogy nem idén nyáron, meg lehet még jövőre sem...
Anita!
Köszönjük a nőnapi köszöntést Robónak
Sok puszi a kis betegnek
Remélem már nincs láza és jól vagytok!!! Keresztelőről majd szeretnénk látni képeket
Regina!
Hogy viselte Dominika az oltást? Szegénykém, remélem észre sem vette
Meme!
Nektek is megy a drukk a szerdai duplaszurihoz!
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz
Ann!
Köszi a felvilágosítást csicsóka-ügyben
Most már legalább mindenki képben van
Ezek után elárulhatom hogy tegnap itt gondolkoztam hogy le merjem-e írni hogy még sosem ettem ilyet, nem akartam hogy hülyének nézzetek...
De látom a többiek számára sem volt nagyon ismerős.
Orsolya!
Húúúú, ez a csajszi gyönyörűszép
Bencének teljesen ugyanilyen szeme van, remélem már ilyen is marad
Panu!
Jó volt a telelés?
A folyadékról én úgy tudom, hogy amíg szopizik a baba, nem igazán kell, esetleg nyáron ha nagyon meleg van. Ha viszont már mást is eszik a baba, akkor meg lehet kínálni valami innivalóval. Tegnap olvastam hogy a legjobb a forralt-lehűtött csapvíz vagy babaásványvíz, mert igaz nem sok íze van, de ha szomjas a baba ezt is megissza. Felesleges gyümölcslével itatni őket (még ha cukrozatlan is). Én eddig vettem HIPP alma-szőlőlét, de Bence csak akkor kapott ha csuklott. Nagyon szereti
Ez viszont egyelőre nem túl jó befektetés, mert kb. fél decit iszik meg belőle két nap alatt, aztán lehet kiönteni vagy megihatom én. Úgyhogy amíg nem iszik jelentős mennyiséget én maradok a víznél. Minden reggel forralok neki vizet a varázsitatóba és főzelék után odaadom neki, néha csak úgy is. Ha szomjas, simán megissza a vizet, de ha nem akkor csak rágcsálja.
Nálunk mostanában vannak újdonságok. Kezdte Bence a nyelvnyújtogatással
Most már ott tartunk ha meglátja az apukáját, egyből vigyorog rá és kinyújtja a nyelvét
naná, ő tanította neki.
Ma pedig teljesen kiakadtam. Lehet hogy tök véletlen, de Bence ült a babakocsiban az előszobában, én pedig szórakoztattam. Megnézte a lámpát, imádja
Aztán később megint odavittem és legalább tízszer megkérdeztem tőle hogy hol van a lámpa és mindig felnézett rá!!! Pedig elég rendesen fel kell néznie a plafonra, nem esik a látószögébe. Aztán integettem neki (bár ezt már elég régen csinálom) és egyszercsak felemelte a kezét úgy ahogy én. Annyira meglepődtem! Nem tudom hogy ez már kicsit tudatos-e
És végül így köszöntöttek ma a fiúk nőnap alkalmából:
Teljesen meghatódtam hogy Bencétől is kaptam virágot
Olyan édesen szorongatta a tulipánt
Annyira szeretem őket
Jó éjt mindenkinek,
Vera