Új privát üzeneted érkezett!

Szia Xsara!
Még mi sem taliztunk itt!
Én fiam is szeptemberben kezdi az isit! :wink:
Na majd lesz kivel tapasztalatot csereberélni! :D

Andika!!!!!!!!! HOGY VAN TESÓD?????????? :(

Jobbulást Nektek! Bubu megy a héten oviba, de hétfőtől egy hetet ki kell iratnom mert tutira nem tudok még vezetni! :(
Zsombi meggyógyúlt???

Mimi! Visszanéztem a képeket! A halas képen elfeküdtem! :D :D :D Tényleg túlélte a hal??????

Bernivel mi lehet???????

Gabi, Mimi????
zsand már tutira talált valami jó kis melót! :D

Sylph! Nálatok nem betegek csimók?

Na ez a rögtönzött üzi, amire reagálni kéne az a túloldalon van! :oops:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Na végre itt vagyok... :-D

Most nem olvasok vissza, csak helyzetjelentek, később majd felzárkózok (ha tudok). :-D

Mi már harmadik hete kettesben vagyunk Zsófival. Összetehetem a két kezem, olyan áldott jó babánk van! :-D Éjszaka max. csak egyszer kel szopizni, de többször előfordult már, hogy átaludta az éjszakát. Napközben is jó kislány, bár azért már tud nyűgösködni is, ha akar. Amúgy rengeteget mosolyog, már megismer bennünket (apját és engem), gőgicsél (ilyenkor meg bírnám zabálni, olyan aranyos)... szóval átlagosan telnek napjaink.

Megküzdöttünk a magyar egészségüggyel is. Dokinénink kötöttnek ítélte Zsófi csípőjét, meg anno nekem is kengyelt kellett hordanom, mert csípőficam gyanús voltam, így elküldtek ortopédushoz. Ezt a csípőszűrést 6 hetesen kellett volna letudni, de mi február közepére kaptunk csak időpontot. Így inkább elmentünk a doki magánrendelésére. Szerencsére nincs nagy baj, de azért a biztonság kedvéért most 2 hónapig terpeszpelust hord Zsófi.

Aztán meg még az arcbőre is folyamatosan problémás Zsófinak. :-( Korábban kiütések, pattanások tarkították, most meg kb. egy hete vörös foltok és iszonyatos szárazság jellemzi... Dokinénink először szteroidos krémet írt fel :evil: néhányszor már kínunkban használtuk is, de csak a tüneteket kezelte. Nem tudtok véletlenül Érden vagy a közelben egy jó maszek gyerekbőrgyógyászt? Ha nem múlik el februárban elküldenek majd a Heim Pálba bennünket, de én már nem szeretnék addig várni.

Most meg gyorsan visszaolvasok, ha bírok...

Kép
Kép
lbernuska

Szasztok csajok!

Szia Orsi, látom túl vagy a dolgon! :D Örülök, hogy minden okés volt!
Szerencsére jól vannak a gyerkőcök! Csak nagyon elevenek és nem bírom őket lefárasztani... :wink:

Lini, nekem is van egy Lilim... :D Körzeti doki ügyben nem tudok segíteni, de képzeld akihez mi tartoznánk, szerencsétlen meghalt, így nincs körzetisünk... :?

Dolli, Lilinek is tetszett a múzeum! Szereti a vonatokat (Thomas...) nézelődött, futkorászott, nagyon tetszett neki a kis terepasztal, minden fél órában indítják a kisvonatokat, van valami más is azt óránként indítják, de azt nem láttuk. Sok éredekesség van! Menjetek el biztos tetszene Gézunka is!
Hiszti: mostanában nálunk is sok van, kész vagyok tőle... :evil:

Andi, jobbulást a gyerkőcöknek!

Berni, de cuki lehet a lánykád! Örülj, míg jók az éjszakáitok! :D Legközelebb hozz fotót is! :lol:
Gyerekbőrgyógyász engem is érdekelne! Lilinek is sokat volt pöttyös az arca, most meg száraz neki is, mi jövő héten megyünk a gasztroenteorológiára mert lehet, hogy a tejre érzékeny. Kicsinek is valszínű azért volt pöttyös, (hasfájós is volt) de amint nem ettem/ittam tejes dolgokat javult a helyzet. Most sem kap tejtermékeket, de még nem az igazi az arcocskája. Lehet, nem is csak tejallergia... :? Nem tudom...
sylph

Bernus!Most gyorsan neked!!
A patik kiütések tök normális egy ilyen kisbabánál!!!!Én em is értem a doki ezt nem mondta??Ez attol van,hogy az anyatej tartalmaz némi hormont is és zsíros is.Erre semmi krém nem kell.
A SZárazságra viszotn.Mivel fürdötök??Ugye nem Jonshonnal??
Kenegesd neki sima gyógyszertári krémmel.Lehet a hidegtől is.Nyugi elmúlik majd szépen.ű
Ja és amire még figyelj oda.Ne egyél igyál sok tejterméket,mert attól is lehet.Csak módjával.Van olyan anyuka akinek teljesen le kell állni a a tejtermékkel.

mimi12

Sziasztok!

Andi! Veronikának jobbulást! Jól kifogtátok ezt a januárt! :? Hugoddal mizujs? Mocorog már néha? Lelkileg? Bár tudom, hogy nem két nap, mire feldolgozza. :( Gondolok Rátok sokat!
Én néha úgy érzem, jól vagyok, aztán hirtelen túlnyomásos lesz a fejem, lehet, hogy lámpáznom kéne. Gézu sokat ébred, valamikor egész jól visszaalszik, van, hogy éjszakázom vele. Kiszámíthatatlan, de remélem, már nemsokára lesz egy kis nyugi, mert sokáig nem lehet bírni. Illetve dehogynem. Muszáj! :lol:

Mimi! Azta, mindjárt itt a bűvös 12! :D Milyen a közérzeted mostanság?

Xsara! Még nem találkoztunk azt hiszem, úgyhogy akkor tényleg nagyon ritkán írhatsz ide! :lol: VAgy: rossz a memóriám! :lol:

Orsi! Te is Marianné vagy? :)

Sylph, Berni! Ha férjem hazajön, mondok bőrgyógyászt, minket családilag ő lát el, nem kifejezetten gyerek, de csibét is visszük hozzá, ha kell. De Zsófinál a korai pötyik valóban természetesek.

Sylph! Lili miket kap tejtermék helyett? Bocs, ha tudatlan vagyok, de szerencsére ez nem áll fenn nálunk. Babatejeztek? Vagy vannak kifejezetten olyan termékek, amit Lili fogyaszthat?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Én is Mariannhoz jártam :) ,de fél idős lehettem,mikor kiderült,hogy nem is hozzá tartozom.Őszintén,nem is bánom... :?

lbernuska!én is csak azt tudom mondani,mint mimi12.Dorinának is olyan száraz volt,a bőre,hogy a csuklóján,meg a sarkán véres volt :( Kaptunk gyógyszertári testápolót,az rendbe hozta.Most megint száraz a bőre,doki szerint ez is a foga miatt van,a sok nyáltól.Állítólag gyógyszertári popsikenőccsel is kenhetem.Minél zsírosabb a krém,annál jobb.azt mondta a doki,hogy a kék-fehér, régi tipusú babakrém jó.(nem tudom melyik az)

Kép
tierno

Berni

Bián van maszek gyermek bőrgyógyász ha gondolog megkérdezhetem a számát ha mégis úgy adódna !!!! :wink:

Tomikának még a mai napig száraz a bőre, én teszek a fürdővízbe babaolajat (régen piros pöttyek jekentek meg a hasán és a bokáján a szárazságtól) és úgy utána a testápoló, régebben a patikai, most a Nívásra esküszöm !!!!!(ha elfeljtem valamelyiket még most is kipöttyesedik) !!! :oops:

Elhiszem, hogy ennivaló mikor gögicsél !!!! :lol:

Mimi

Budaörsi bölcsibe nem tudsz véletlen protekciót ???Bármelyikbe jó lenne !!! :wink: Úgy nézett ki felveszik, de mégsem !!!! :twisted:

Gratula a babyhez !!!!!! :lol:

Kép
kditke

Sziasztok, Jó reggel!

Berni! Örülök, hogy írtál!!!!! :D Jó lenne képeket is látni Rólatok!
A pattanások (apró pötyik) azok ahogy Mimi írta tejcitől vannak, nekünk fürdetéshez a gyógyszertári fürdető krém volt a legjobb! :wink: De ez a szteroidos krém nagyon durva! :( Ha nem muszáj ne adjátok! Sajna nem tudok gyermek bőrgyogyit, mi az SZTK-ba vittük anno a gyerekeket!
Nagyon jó kislány Zsófi, hogy ilyen jó alvó! Remélem Te is tudsz pihenni! Mekkora most Zsófi?

Sylph! Örülök hogy Nálatok nem betegek csimók! Azt elhiszem hogy nehéz Őket lefárasztani! Bárcsak jönne a tavasz! Utálom már ezt a trotty időt! :? Bárcsak lehetne már kertészkedni, rózsákat metszeni, füvet nyírni, virágokat, növényeket ültetni!!!! Gyerkők meg motoroznának, cangáznának kint, vagy szaladgálnának a fűben, csúszda, hinta stb. és csak egy melegítő elég lenne rájuk............ :D ......................és akkor jön az ébredés és a jelen és a ez a car idő! :?

Nem baj, már nincs sok hátra! Talán ez a január véget ér, a február meg rövidke! :)

Na most hogy írtad a közlekedési múzeumot, mi is kedvet kaptunk! Na majd ha kicsit jobban leszek!
Ne aggódj, nem csak Lili hisztizik, Bogi is néha elviselhetetlen! :(
Majd kinövik!

Dollimami! Most akkor Te is beteg vagy????? :(
Én már nem vagyok a Marianné, de én nagyon szerettem! Rengeteget segített, állandóan hívhattam, mindent meg tudtam Vele beszélni! Anyám helyett Anyám volt! :D
Bogival már nem hozzá tartoztam, de mindenért Őt hívtam!

Tierno! Én nagyon csipáztam Mariannt, lehet nem volt időd megismerni! :wink:
Akkor Ti is a központ felé laktok??? Vagy Mariannak ilyen nagy a körzete????? :roll:

Ma Apa viszi Bogit oltásra! Kicsit izgulok! :shock: Remélem elboldogul Vele!

Én ma megyek kötéscserére és ma látom először mivé lettem! :D
Már nagyon izgulok!
Viszont a második kúra antibiotikumot szedem és még mindig borzalmasan köhögök, már-már öklendezve! :oops:
Ami most a vágásaimmal még rosszabb! A hátam fáj nagyon, mert szorít a melltartó, és közben megjött a mensim is!Tiszta debil vagyok! :D :D :D Na mindegy ez egy átmeneti időszak, és a nehezén tényleg túlvagyok!

Viszont van egy nagy bánatom! :( A szüleim a műtét óta nem állnak szóba velem, még azt se kérdezték meg hogy vagyok! :cry:
Apám szerint hülye vagyok, és gyerekes, és csak a külsőségekre adok!(Pedig az impli bent van! :wink:) Még nyáron elmondtam nekik mire készülök, de nagyon ellenezték, így most nem szóltam! Nem hiányzott volna a hegyi beszéd műtét előtt és nem tudtak volna eltántorítani, ezért nem akartam Őket idegesíteni!
De ez a viselkedésük engem igazol! Különben nem értem mi közük, nem kértem pénzt rá, nem kell a lábadozásom alatt segíteniük és különben meg 30 évesen hadd én döntsem el mit csinálok a testemmel!
Vendég

JAJ-JAJ JAAAAAAAAAAAAAJ! A LEGJOBB HÍR!

APOSOMNAK VÉGRE MEGVAN A SZÖVETTANI EREDMÉNYE ÉS TELJESEN NEGATÍV!!!! :D :D :D
NEM KELL NEKI SEMMI UTÓKEZELÉS! :D :D :D
MÁR NAGYON VÁRTUK EZT A JÓHÍRT, SOKÁIG IZGULTUNK MIATTA!
Vendég

Jó reggelt!!
Orsi!!Jaj istenem de jó,hogy apósodnak jó a szövettana!!!Akkor se kemó semmi??Istenem,ez tényleg nagyon jó hír!!

Anyudék.Hmm,hát...
Tudod,mi vagyunk az ö gyerekeik.Nem tudom,hol laknak anyukádék??
Az én anyum elégé laza,tuti nem csinálna ilyenből gondot.
De lássuk be,az emberek nagy része,főleg a szülők,ezt nem nézik jó szemmel.Nem tudják elfogadni.Hogy miért??Mert egy más korszakban nőttek fel.
Szerintem hagyj nekik időt,hogy megbékéljenek.
Ha majd eljön az idő,mond el!Nem azért csináltattad meg,mert kicsinek találtad,hanem azért mert a párod előtt is gátlásaid voltak(nem kell tudniuk hogy nem is :lol: ),és amúgy is,nem érezted jól magad és ez rányomta a bélyegét a mindennapokra....
AMúgy meg tényleg senkinek semmi köze nincs hozzá,mit csinálsz a testeddel.
Én gondolom a pároddal ezt megbeszéltétek átbeszéltétek.És gondolom ha ő azt mondta volna,hogy nem szeretné,azért mert,akkor te is elgondolkodsz,hogy akkor mégsem.
Szóval ehhez tényleg neked és a férjednek van köze,másnak nincs!!

Dolli!Köszönöm,a közérzetem már sokkal jobb,mint 2hete volt.
Ma megyek a 12.heti uh-ra.Kicsit para vagyok...

Ditke!
Megkérdem a húgomat.De ígérni nem tudok semmit.A húgom egy barátnőjének a nagynénje dolgozik ott.Az ő gyerekét anno felvették protival,viszont a kicsijét Gazdagrétre hordja heti 1-2-3x pár órára.Valami fizetősre,a rendes bölcsibe.Csak míg a Budaörsi piszok drága,a Gazdagréti kifizethető,ha jól rémlik heti kb 1000-2000ft-ra jön ki,úgy hogy ebédelni is ott marad.(a Budaörsi naponta lett volna ennyi,vagyis napi 3-4órára)
De megkérdem,hátha tud valamit..
Ja és köszi! :lol:

Ja Orsi!!A hal túlélte :lol:

mimi12

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat bőrápolás ügyben! Igen, azt tudtam, hogy a pöttyök valószínüleg az én hormonjaimtól vannak. A biztonság kedvéért a doki letiltott a tejről (más tejtermékről nem, de lehet, akkor azokról is le kéne állnom, na az durva lesz, mert függő vagyok...), a védőnő meg mindig minden baromságot felsorol, hogy mitől lehet. Pl. ne használjak öblítőt. Mondom neki, hogy babamosószerrel mosok, öblítő nuku, meg különben is, akkor a testén lennének kiütések, nem az arcán. :evil: A baj csak az volt a pöttyökkel, hogy nagyon-nagyon sokan voltak. A dokinéni (akit amúgy nem csípek nagyon) is elcsodálkozott, hogy milyen csúnya Zsófi bőre...

Amúgy fürdető krémet használunk, fogalmam sincs, hogy a mostani bőrszárazságot a pofiján mi okozhatja. Ezt most babaolajjal kenem, de semmi javulás.

Kditke!
Szóval szeretném elkérni a biai gyerek bőrgyógyász elérhetőségét, örülnék, ha végre látná egy szakember is.

Sylph!
Szerinted még "elromolhat" Zsófi éjszakai alvás ügyben? :shock: Neeee... Ma is éjféltől reggel 7-ig húzta lóbőrt. :-D Képpel majd később jövök, még arra sem volt időm, hogy letöltsem őket a gépről...

Andi!
Olvastam mi történt a húgoddal. Ez nagyon szörnyű!!! Hogy van mostanában??? Gyors felépülést neki! Lányodnak is jobbulást!!!

Orsi!
Örülök, hogy apósoddal minden rendben! Gondolom fellélegzett a család. Drukkolok neked a mai kötözéshez! Ez nagyon izgi lehet! Írd majd meg, hogy tetszett-e a végeredmény. :-D

Anyudék meg csak megbékélnek majd a helyzettel! Biztos nem fognak emiatt kitagadni a családból, nem? :-D

Zsófi nem tudom, hogy hány kiló, mert nincs itthon mérlegünk. Direkt nem vettem, nem akartam stresszelni azon, hogy mennyit eszik, hízik-e ... stb. Az egy hós tanácsadáson 4560 g volt, 3950 g-mal jöttünk haza a kórházból. Nem hízik őrült tempóban, de az ő kezdő méreteihez képest ez is jó.

Noémi!
Hogy vagy? Látom már lassan túl vagy a bűvös 12 héten. :-D

Kép
Kép
lbernuska

szia Cunami

én a Katikához tartozom, valamilyen Sándorné a vezeték nevét mindig elfelejtem. Nagyon aranyos védőnő, eddig a legtöbb dolgot tőle tudtam meg, pedig magán nő dokihoz járok! Már meg is látogatott, pedig még csak a 21. hétben járunk. :-)

Az igaz, hogy olyan lesz a baba, amilyen a pocakban volt? arra gondolok, hogy már most nagyon sokat mozog, gyakran ébreszt vagy nem hagy elaludni, ami "még" nem baj, mert mókás és legalább tudom, hogy minden rendben van! Csak egy kicsit aggódok, hogy ha megszületik fog egyáltalán aludni ez a gyerkőc?
Mostanában játszani is szoktunk, bár nem tudom, hogy ez a részéről tudatos e. Mozgatom a lábam, úgy egy kicsit feszül a pocak, ha abba hagyom ő kezd el rugdosni, ha ő hagyja abba én mozgok..... vicces :lol:
kicsi lini

Szasztok!

Mimi, nagyon szép lányod van! Nekem le kellett állni a tejtermékekről..... :? pedig hogy szeretem..... Bálintnál viszont nem voltak ilyen problémák... :roll:
Mi volt az Uh-on? Mekkora a pöttöm?

Dolli, Hipoallergén tápszert iszik Lili, abból szoktam "tejbegrízt" is csinálni, és nézemm a felvágottak cimkéjét, hogy van-e bennük tejszármazék, olyanban is vannak amiről nem is tudtam! :shock: Szegénykém nagyon szereti a túrórudit, amit ugye nem ehet, és szerencsére találtam egy olyat ami gesztenyés"rudi" gesztenye marci a neve, azt ehet... az ételallergia.hu-n vannak termékek onnan szoktam keresgélni.

Orsi, már én is várom a tavaszt! :D Alig várom, hogy előbújjanak a krókuszaim, tulipánjaim amit tavaly ültettem. Meg a szokásos tavaszi kertrendezés.... két hónap és itt lesz! :lol:
Óóóó, nem Lili hisztizik, Bálint, de úúúgy, néha a falnak megyek tőle. Máskor meg olyan cuki, megköszöni, hogy főzök neki ebédet, hogy kimosom a bugyiját.... :shock: :D csak lesek néha.
Hogy bírták az oltást? Melyik izgult jobban, apa vagy a lánya? :wink:
Milyen a cickó? Fel a fejjel, a szüleid csak megbékélnek egyszer! Meg különben is a Te tested, és ha így érzed jól Magad akkor mért ne!
Örülök, hogy apósoddal minden rendben!!!!

Berni, persze hogy elromolhat a lányzó :wink: :lol: Addig élvezd ki minden percét az éjszakáknak... nekem csak 1x volt, hogy Lili kicsinek átaldta az éjszakát :wink: viszont van ismerősöm, akinek mindkét gyereke jó alvó, még napközben is sokat bírnak aludni, úgyhogy elképzelhető, hogy Zsófival sem lesz "gond"! :D Kis drága! Egyébként nekem a dokinéni anno azt mondta, hogy túl erős a tejem és azért vannak a kiütések, nem is nagyon foglalkoztam vele, gondoltam majd elmúlik, de szegénykémnek nagyon csúny volt, aztán ilyen sárgás váladék is jött belőle, és utóbb olvastam egy cikket és valszínű valami bőrbetegség volt. Aztán szép lett az arca, de kb. egy éves kora után evett tejterméket(rudi) kijöttek a pöttyei, aztán leálltunk vele, és most viszonylag szép, de ahol kiütéses volt ott száraz... majd meglátjuk jövő héten mit mondanak. Azért szerintem egy bőrgyogyival nézesd meg. Veszteni nem vesztessz semmit.
Tényleg, nem is kérdeztem, milyen volt a kórház (János)?

Lini, de édesek vagytok! Én is játszottam velük anno. Én mindig rátettem a kezem a pocira és szóltam nekik, vagy "megböködtem" hogy mozogjon és mozgott, olyan édesek voltak. Hogy olyan lesz-e "kint" mint bent? hááát, nem tudom, a fiam egész nyugodt gyerek volt bent, kint meg kis eleven, aludni sosem akart (lányom sem) :wink:
sylph

Sziasztok!

Tierno! Nekem bejött Mariann, de hát nem vagyunk egyformák! :lol:

Orsi! Nagyon úgy néz ki, hogy nem sikerül kimásznom a náthából, pedig holnap kimenőnk lenne este párommal.
Mariannért/Mariannak én is hálás vagyok, nagyon sokat segít, és az eddigi védőnők közül az egyetlen, aki anyuka hogyléte felől is érdeklődik. Ez pedig bizonyos helyzetekben igencsak jól tud esni! :wink:
Bogival minden rendben volt oltáson? Illetve apával? :lol:
Huh, ez a köhögés műtét után borzalom lehet. Még vannak emlékeim a császár utáni időszakról. :(
Szülők általában szeretik, ha az ő nézeteiket, értékrendjüket vallja a gyerek, és ha nem követik, akkor hajlamosak besértődni. Elhiszem, hogy szarul esik, adj nekik időt, biztosan megenyhülnek. Nekem apum ilyen, szereti megmondani, mit csináljak. Illetve ez volt 31 éves koromig. Aztán leállt róla, mert látta, hogy nem hat.
Mikor volt párommal szétmentünk, egy albérletben maradtunk, mert nekem az volt a jobb megoldás lakhatás szempontjából, 3 m2-rel nagyobb szobám volt, mintha visszaköltözök a tesómhoz. Apu nem nézte jó szemmel. Még a berendezést is kitalálta, hogy elférjek 6 m2-en, hiába mondtam, hogy nem, egyszer már kész tervrajzzal fogadott. :)
A durvább az még korábban volt, mikor exférjjel nem az ő telkükre építkeztünk, hanem 500 méterrel arrébb. Akkor évekig nem jött felénk. Mi mehettünk, de nem volt kíváncsi a telekre, az építkezésre, egyszer sem jött el. Még most sem szívesen gondolok vissza azokra az időkre. De apám brutál makacs, úgyhogy nálatok tuti nem lesz ilyen hosszú időszak! Végülis a Te tested, Te életed! Drukkolok! :)
Apóshoz meg Hipp, hipp, hurrá! :D

Mimi! Írj, mihelyt, tudsz valamit uh-ról! Izgulok értetek! :)

Berni! Sajna „elromolhat” Zsófi! De úgy kell hozzáállni, hogy nem fog! És kiélvezni az édes, hosszú éjszakákat! :)
Nálunk a tej elhagyása után sokkal jobb lett a helyzet bőrügyileg. Aztán szép fokozatosan álltam vissza rá. Emlékszem, milyen pocsékul érintett a dolog, mert épp akkor kaptam rá a kakaóra, ha valami édesre vágytam! :)

Gézu picit taknyol tegnap óta, bár az éjjel csak kétszer ébredt, nem szörcsizett, ma meg hőemelkedés, felhívtam védőnénit, azt mondta, ez belefér az oltási reakcióba. Remélem, nem megy följebb a hő, és tényleg csak ettől van. Még sosem voltunk betegek oltástól…

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sylph! Én kóstoltam egyszer a gesztenye Marcit, de eszméletlen édesnek találta, úgyhogy csibének nem is adtam, megettem én! :) De persze ő ehetett rudit, így más a leányzó fekvése.
Tejallergia kinőhető?

Lini! Ez annyira csodás időszak! :) Csibe mozgékony volt bent is, kint is. Bár mindenki nagyon nyugisnak mondja, de ez csak a látszat, ha kettesben vagyunk, tudja produkálni magát. :) Alvásban meg nem is emlékszem, milyen volt. De ugye amikor járkálsz, mocorogsz napközben, akkor ringatózik, élvezi, és elalszik rá. Éjjel meg uncsi van. :)

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok,

sylph,
Remélem az én Lilim szeret majd aludni, mint az apja. Én világ életemben rossz alvó voltam, háát nagyon remélem, hogy ezt nem tőlem örökli! :D

Tekiroll,
Igen, azt észre vettem, hogy ha mászkálok, akkor nyugi van bent. Ha meg leülök pihenni megy a mozgás ezerrel.
Nagyon kis rafkós ám, már most, ha szólok apjának tegye a pocakra a kezét, akkor nem rugdos, de ha elveszi akkorát belém rúg, hogy csak úgy nyekkenek! Úgy néz ki szereti, ha mindketten vele foglalkozunk, mi lesz még később?! :lol:
kicsi lini

Sziasztok!

Andi
Hogy vannak a gyerkőcök? Remélem már túl vagytok a betegségen.

Sylph
Éppen mostanában okosodok hozzátáplálás ügyben és azt olvastam, hogy a tejallergia 80%-ban 2 éves korban megszűnik. Remélhetőleg Lili is ki fogja nőni.

Mimi
Mi volt az uh-on? Milyen géppel nézték?
A torta nagyon guszta volt. :lol:

Orsi
Szerintem a szüleid idővel megbékélnek és addigra már te is elfelejted a mostani kellemetlenségeket és csak a bomba cicik maradnak. Miminek igaza van, hogy ők egy más korban nőttek fel és számukra ez felesleges, pedig a mostani világban tényleg egyre fontosabbak a külsőségek. Én úgy gondolom, ha te így sokkal jobban érzed magad már megérte megcsinálni, csak magadért is. :)
Apósodért szurkoltam, örülök a jó hírnek.

Berni
Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk is szuper volt az alvás 4 hónapos koráig, mostanában van hogy 2 óránként kelek hozzá. Fogalmam sincs, hogy mi lehet. Remélem egyszer visszajön az a szép idő, amikor csak egyszer kelt éjszaka. Pöttyeink nekünk is voltak és maguktól elmúltak, mondjuk nekünk nem volt sok, így nem foglalkoztam vele.

Lini
Szerintem nem olyan lesz a gyerek mint a pocakban. :D Milán a pocakban mindig hagyott aludni, csak csodálkoztam amikor más kismamik mesélték, hogy felébrednek éjszaka mert rúgdos a babó. Nálunk ilyen sose fordult elő, most viszont….

Dolli
Sajna nem ússzuk meg az könnycsatorna átmosást, pedig néha voltak olyan hetek amikor úgy tűnt igen. De már én is szeretném, hogy csináljuk meg, mert így Milánnak sem jó. Úgy hogy febr. 2-ára elő vagyunk jegyezve. Majd gondoljatok ránk!
Remélem Gézunak ez tényleg csak oltási reakció és akkor egy-két nap alatt elmúlik.

Meg van a konyhabútorom, vagyis megrendeltük, már csak 4-5 hét és kész is lesz, utána pedig költözés!!! Már alig várom! Elkezdtük intézni a lakhatási engedélyt, úgy tűnik ez is legalább akkora „rémálom” mint annak idején az építési. Azt hiszem arra 4 hónapot vártunk, remélem erre ennyit nem kell, max. költözünk lakhatási nélkül.

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!
minden rendben volt az uh-n.
Nyaki redő 1.5mm ez teljesen okés(azt hiszem 3mm-ig normális talán??)
És a bébike hatalmas méretekkel rendelkezik.Mikor mérték 49mm volt,de lehet azóta már 5cm :lol:
Szépen látszik az orrcsontja is,ami fontos,és járt keze lába,ébren volt az uh alatt :lol:
Azt mondta a nő,hogy aranyos arányos baba :lol:
Kép

Gabi!Nem tudom milyen géppel nézték??2d-s volt,de szerintem valami tök alap,viszont annyira rossz nem lehetett mert hasi uh-t csináltak.Szóval a gép jó lehetett csak egy aprócska falra szerelt tv-n lehetett nézni a babát.De nem is baj,nem a mozizás a lényeg,hanem hogy rendben legyen a babóca!

mimi12

Mimi
Örülök, hogy minden rendben van.
A lényeg, hogy a gép jó volt, a mozizáshoz még úgyis pici a lurkó. Majd a 20. hét után. :lol:

Gabi

Kép
gabusz

Kicsi Lini!
Szerintem én még nem is "találkoztam" itt veled. Gondolom nem rég csatlakoztál a csapathoz. Üdv itt köztünk és gratula a babóhoz! :-D

Lehet abban valami, hogy amilyen a baba bent, olyan lesz kint is. Nálunk van hasonlóság. Zsófi pocakomban is elég nyugis baba volt, sosem ébredtem rá éjjel. És most is nyugis kislány.

Ja, és ami a legédesebb: a 32. heti 4D-s UH Zsófi egy csomót mosolygott. És születése után is már pár nap elteltével vigyorgott és most is rengetegszer teszi ezt. Ilyenkor annyira aranyos. :-D

Noémi!
De örülök, hogy minden ok nálad! :-D Nagyon szép a kis lurkó!

Amúgy nálam bejött, amiről korábban beszéltünk: nem nagyon fogyok a szoptatástól. Eddig kb. 2 kiló ment le rólam mióta hazajöttünk. De erre számítottam.

Gabusz!
Basszus, akkor drukkolok, hogy Zsófi továbbra is ilyen jó alvó maradjon! Milán mitől "romlott" el??? Csak úgy egyik napról a másikra sűrűbben kelt?

Tekiroll!
A tej elhagyása engem is baromi rosszul érint! Eszméletlenül tejtermék függő vagyok, terhesség alatt literszám vedeltem a tejet. Most meg semmi. Se tejes kávé, se kakaó, se egy jó pohár hideg tej... :-(

Kép
Kép
lbernuska

Köszi csajok!
Ugye hogy tiszta apja?? :lol: :lol:
Bernus!!
AZért valamennyi tejterméket ehetsz.Sajtot kis joghurtot...de úgyis észre fogod venni,mit ehetsz mit nem.De tény!!!Nem szabad túlzásba vinni,mert nem jó a babának.
Viszont egy tanács! Nyugodtan kenegesd anyatejjel az arcocskáját!!Én is kentem a Szabiét,és csodát művelt.Sőt a begyulladt szemre is jó.Ne félj kipróbálni!!

mimi12

szia,

lbernuska
Igen új vagyok. Nemrégiben regisztráltam.
18 hetesen voltam az AFPs ultrahangon, magán dokinál. 4Ds géppel nézte meg a babát. Szuper volt a látvány! Török ülésben ült, ahogy én szoktam és cumizott. Néha ásított egyet és akkor a szájához tette a kezét, nevettünk is, hogy milyen jól nevelt. Szegénykém biztos a sok mozgástól fáradt el annyira, hogy ásítozott. :lol: :lol:
Most nagyon sokat mozog, ha kint is ennyit fog mozogni, nem tudom, hogy fogom győzni! :D
kicsi lini

Sziasztok!

Noémi! Jajj, de jó hírekkel jöttél! :D És tényleg, már milyen nagy babó, már nem csak egy kis pöttyöcske! :lol:

Gabi! Drukkolunk az átmosáshoz! Ha muszáj, akkor jobb, minél előbb, hogy minél kevesebb problémát okozzon!

Ibernuska! Tudom, hogy xar, de átmeneti időszak.
A kilók meg... még csak 6 hét telt el! Egyébként sem jó a gyors fogyás. Én most annak iszom a levét, annyira meg van nyúlva a bőröm. Szóval csak szép lassan! És ha jön a jó idő, meg a sok séta, az tovább segít!

Lini! Hát azt tuti szeretni fogja, ha mindenki vele foglalkozik! :D Tényleg! Milyen jegyben fog születni elvileg?

Gézu nincs jól, belázasodott és el kezdett köhögni is, mire felébredt, úgyhogy lementünk dokihoz. Helyettes volt, nem bíztatott sajna. Kaptunk antibiotikumot meg Spiropentet, és mondta, hogy nem kizárt, hogy be fog fulladni. :(
Remélem, rácáfolunk!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,jobbulást Gézunka!!
Szegénykém,kinőhetné már ezt a fulladósdit :cry:
Ha fullad,menjetek ki a hűvösre.

mimi12

Dolli,
Veronika is a Spiropentet kapja most. Ő már jobban van, már csak kicsit köhög de Zsombor nem nagyon akar gyógyulni. Ma reggel 6-kor volt olyan köhögőrohama h azt hittem megfullad. Tegnap még mindig lázas volt. Én is csak jó tudok mondani a Mariannról, szintén sokat segített nekem is.

Mimi,
Örülök hogy minden rendben. Jó ez a kép :D

Gabi,
Zsombor is kb 4 hónapos koráig aludt jól, aztán elkezdett folyni a nyála és púposodni az ínye de még mindig nem jött ki a foga. Hol csinálják ezt az átmosást, itt vagy Pesten? Barátnőmék is most intézik a lakhatásit, ki is volt akadva hogy még egy százas :(

Bernuska,
Köszi :) Fizikailag gyógyulgat, most hétfőn plasztikázták a térdét de már nagyon rosszul viseli a kórházat. Ami számomra megdöbbentő hogy nem emlékszik semmire a balesetből. Az az utolsó emlékképe hogy elindult haza a munkahelyéről. A többit csak a rendőrök elmondásából tudja.

Orsi,
Na milyen lettél? :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Csibe 8-tól 9-ig szinte zsinórban hányt. :( Nem tudom, hogy az antibigyó hatása-e, vagy más. Ügyeletet felhívtuk, azt mondták, most ilyen vírus van, itatás, lazcsillapító, hányáscsillapító, kóla. :(

Gabi! Elfelejtettem írni, hogy szupi, hogy ilyen jól álltok, meg konyhabútor is alakulóban! :)

Andi! Akkor jól emlékeztem, hogy tőled hallottam már erről a spiropentről. Szegény Zsombor! Nagyon nem tud kiláballni ezekből a fránya betegségekből. :(

Hugod meg... nem csodálom, hogy törlődött egy csomó minden az emlékezetéből... Szegénykém! :?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mimi! Köszönjük! Én nem reménykedem a gyors kinövésben (apujából kiindulva), a nyárban viszont annál inkább! Most kéne két hónappal előre tekerni az időt! :)

Kép
Kép
tekiroll

Segítség, lányok!
Hogy adjam be az antibiotikumot? Tegnap egy bébidesszertbe belekeverve sikerült, de ma a hányásos dolog miatt étvágya abszolút nincs. :( Most belekevertem gyümilébe, de fél decit ivott belőle, azaz az adag kb 1/5-e jutott a szervezetébe. Félek, ha nem tudom beadni, akkor súlyosabb lesz a helyzet. Dokinéni mondta, hogy orrleszívás után adjam, ha akkor is hány tőle, akkor hagy receptet a rendelőben, menjek érte. De mi van, ha az is ugyanolyan keserű, mint ez, akkor ugyanúgy nem fedi el az ízét két kanál gyümölcslé vagy tea. Ti hogy szoktátok?

Kép
Kép
tekiroll

Noémi!
Bár nem ismerem az apját, de tényleg nagyon hasonlít rá a gyerkőc. :-D Te hogy érzed magad? Rosszullétek voltak, vannak, elmúltak?

Az anyatejet még ki fogom próbálni Zsófi pofiján. Eddig csak az orrába cseppentettem, amikor nagyon szörcsögött.

Lini!
De jó, hogy 18 hetes UH-n már ilyen jól lehetett látni mindent. :-D Nálunk Zsófi a 9 hónap nagy részét fejjel lefelé töltötte, így elég nehéz volt 4D-s felvételek készíteni róla.

Dolli!
Szegény Gézu! Remélem mára már jobban van! A kólát miért kell vele itatni??? :shock:

Andi!
Te gyerkőceidnek is jobbulást!

Azért az emberi test nagyon jól működő szerkezet! Nem semmiért törlődött tesód agyából a baleset. Jobb így neki. Azt meg nem csodálom, hogy a kórházból elege van szegénynek! Sokáig kell még bent lennie?

Kérdés:
Lassan aktuális lesz nálunk a 2 hós kötelező oltás. Ti még adattatok be mellé valamit? A védőnénink a Prevenar oltást favorizálja, ami Pneumococcus ellen van. Milyen mellékhatásai (láz, hányás, hasmenés) voltak nálatok az oltásoknak?

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!

Dolli
Sajnálom, hogy beteg Gézu. :cry: Remélem hamar túl lesztek rajta.

Berni
Egyik napról a másikra egyre többször kelt. Valószínűleg nálunk is a foga lehet a gond, de nem nagyon engedi, hogy benézzek a szájába. Viszont ne ijedj meg, mert ez nem törvényszerű. Ismerek más Milán korú babákat és azok nagyrésze már átalussza az éjszakát.
Oltás: Mi még csak a kötelezőket kaptuk meg, mert az én dokinénim nem híve az egyszerre több oltásnak ill. a prevenarból 7 hós kora után már kevesebb oltás kell. Mi már megvárjuk ezt a kort. Nálunk semmilyen mellékhatása nem volt az oltásoknak ill. talán aznap és másnap többet aludt. Ezek a mai oltóanyagok már fejlettebbek mint a régiek és már sokkal kevesebb baba lázasodik be tőle. Remélem Zsófi se fogja megérezni.

Andi
Pesten csinálják, a Budai Gyerekkórházhoz tartozunk. Bár csak lennénk már rajta túl. A védőnő meg ijesztget, hogy lehet nem is lesz elég egy átmosás, van akinek 3x kellett ismételni. :cry:
Zsombornak és húgodnak jobbulást.

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Dolli!
Sajnos az antibio beadásában nem tudok tanácsot adni.Hála égnek a Szabi olyat még nem kapott,meg semmi gyógyszert nem kapott.
Még csak jó ötletem sincs.
Jobbulást Gézunka!!

Bernus!Köszönöm már múlóban a rossz közérzet.Napközben már szinte semmi,max ha éhes vagyok,akkor most azonnal kell ennem :lol:
No meg a sok pisilés,és az esti nagyon nagyon éhes vagyok érzés.
Ja és este 10körül bealszom pár napja :lol:

A Szabi nem kapott kötelező oltásokat.Én ellenzem.Jobban félek az oltás szövödményétől,mint magától a betegségektől.
De persze ezt mindenkinek magának kell eldöntenie,hogy neki mi a jó.
Hmm nekem az oltásokról mindig az jut eszembe,hogy az én korosztályomban mennyi agyhártya gyulladásról is hallottunk??A húgomnak volt 1db osztálytársnője,de ő volt az egyetlen a 8év általános iskola alatt,pedig akkor még nem oltottak ilyenek ellen.Viszont mióta a Fanni megvan,azóta már oltanak ellene,és egyre több gyerekről hallok,akik elkapják.Meg mindenféle szent szart,és egyre gyengébb a gyerekek immunrendszere :cry:

mimi12

Gabi!
Köszi az oltásos infót!

Lemaradtam. Miért kell Milánnak átmosni a könnycsatornáját?

Noémi!
Ez a korai elalvás ismerős. :-D Én volt, hogy este 8-kor bealudtam. Hajnalban meg a plafont bámultam.

Szabi a kötelező oltásokat sem kapta meg? Ezt hogy lehet kivitelezni? Egyszerűen nem vitted el oltásra?

Kép
Kép
lbernuska

Ibernuska

Bocsi, de egy kis időbe tellett míg megszereztem telefonszámáőt a Dr. nőnek. Tehát Dr. Torma Katalin szerdánként rendel Bián a Petőfi u.-ban, a tel:: 20-3520872
Hívd fel és megbeszéltek egy időpontot vele és a pontos házszámot. :wink:

Védőoltásokról: Tomi megkapott minden kötelezőt+a fizetőseket is, beleértve a Prevenart, egyiktől sem volt semmi baja , egy kis bágyadtság előfordult, de más semmi !!!! :wink:
Van egy nagyon kedves gyerekorvos ismerősőm akinek az asszisztensnőjének informatikát oktattam és ő mondta, hogy ha van ellene védőoltás akko miért ne használja ki az ember ezeket !!!Mivel én sem tudtam, hogy mitévő legyek az oltásokkal. :oops:

De megértem Mimit is mivel én féltettem Tomit minden oltás beadása előtt és után egyaránt !!! :wink:

Fogyás miatt ne ggódj, én az elején lefogytam 10 kg-ot és miután befejeztem a szoptatást felszedtem 20-at, úgyhogy ez sem jó. Bár nálam ez hormonálisan történt !!! :wink:

Jó egészséget és sok erőt kitartást és nagyon sok Boldogságot nektek !!!! :wink:

Kép
kditke

Sziasztok!

Berni! Nekünk eddig nem volt oltási betegségünk, meg semmi mellékhatása az oltásoknak. A prevenart én dokinénim anno úgy mondta, hogy mivel szopis baba, közösségbe nem jár, nincs veszélyforrás, halasszuk akkorra, amikor már nem kell olyan sokat kapnia belőle. Novemberben kaptuk az elsőt belőle, most februárban lesz a második. A sok középfülgyuszi miatt előbb adták azt, mint a 15 hós oltást, pedig már akkor is csúszásban voltunk vele.
Nem is tudom. Az ember nem szívesen oltatja a gyerekét, hiszen annak is lehet mellékhatása, de én Mimivel ellentétben a betegségtől tartok jobban.
Kóla: hányás-hányingerre jót tesz állítólag, sok helyről hallottam már. Volt párom pl ha rosszul volt, csak kólát ivott és attól lett jobban. De állítólag vízkőoldásra is jó! :)

Edit! Pajzsmirigy? Már ha nem vagyok indiszkrét...

Orsi! Hogy vagy? Milyen lettél? :)

Mimi! Köszönjük! :)
Én terhesség nélkül is beájulok tízre! :lol:

Gabi! Védőnőnek NE legyen igaza! Drukkolok!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuska
Szabi a kötelező oltásokat sem kapta meg? Ezt hogy lehet kivitelezni? Egyszerűen nem vitted el oltásra?

Juj dehogynem,azokat megkapta!!Hisz kötelező.
Azokat csak úgy lehet kivédeni,ha a szülők vállalják azt,hogy pereli őket a gyámügy.
Kellenek az oltások,mert van sok olyan,ami régen bajt okozott,mára meg nem betegszernek meg benne emberek.De szerintem kicsit túlzásba viszik.
Hmmm,az ex férjem új szomszédjának az ex felesége :lol: :lol:
Szóval a lányom jóban ven velük,van egy hasonló korú kislányuk mint a fanni(szóval szomszédnek meg az ex feleségének)
A Szomszéd gyerekorvosként dolgozik,az ex neje szintén gyerekorvos volt,de most járja az orvosokat és gyógyszereket antibiotikumokat próbál eladni.Havi kb 2millát keres,amit euróban kap.
Most frankón!!!Szerintetek mi a francból tud a gyógyszeripar ilyen k..va jól fizetni egy gyógyszer ügynöknek??Kicsit durva.
És amíg ilyen jó biznisz a gyógyszeipar egy országnak,addig minden hasznos és jótékony lesz...és az lesz lehúzva,aki nem él vele...

mimi12

Berni
Sajna az egyik szeme még mindig csipásodik. Hiába használtam mindenféle ...micin szemcseppet, tünetileg kezelték, de amint abbahagytuk a cseppegtetést visszatért a csipásodás. Voltunk szemészeten ott tanácsolták, hogy porszívozzuk az orrát naponta 4x két héten keresztül, hátha kinyitná a csapocskákat. Ezt csináltam ameddig tudtam, de ha meglátta a porszívót már ordított, nem is segített. Maradt az átmosás, nagyon bízom benne, hogy ez megoldja majd a gondokat.

Kóla: hideg kóla fejájásra szuper, nekem mindig bejön.

Mimi
Ennyit keresnek az orvoslátogatók?! Eddig nem értettem mi visz rá egy orvost arra hogy "házaló" legyen.

Dolli
Sikerült beadni az antibiót?

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Gabusz!
Azt a mennyit keresnek,én is csak tegnap hallottam a lányomtól.
És van egy olyan érzésem,hogy nem a kis csaj dicsekedett vele,hanem az ex férj és annak a felesége,hogy húú mennyit keres az ex feleség.

De mivel a lányom jóban van a kislánnyal,és tudom,hogy jönnek mennek a világban,hát simán el tudom képzelni,hogy tényleg ennyit.
Hogyaza,a negyedét átutalhatná nekünk havonta :lol:

mimi12

Sziasztok!

Cunami!Én az egyik virág nevű utcában lakom.A központ gyalog 10-15 perc.Az elején rendes volt,csak a 18.héten hordott le,hogy kórház lesz a vége,ha így hízok.Mondtam,hogy mandarint szoktam enni,azt mondta,azt nem kell kiló számra,meg ha mégegyszer átgondlom,biztos lesz ott más is.Pedig nem ettem sokat.inkább vizesedtem nagyon.Pedig semmit nem sózok.Előtte sem,most sem.
Szüleid biztos meg fognak enyhülni.Azóta van változás?
Apósodnak örülök,így ismeretlenül is.

Ibernuska!Romolhat az alvása,de ez nem 100%.Dorina kb:6-7 hónapos korától nappal csak 1x alszik 30 percet,ha jön a foga,akkor éjszaka többször kel.
barátnőmnek a lánya még 1 éves korában is többször kelt éjjel.Én csak összetehetem a kezem.Bár azt is mondják,hogy szoktatás kérdése is..
Szoptatástól nekem se sikerült fogynom.De neked még pici a babád,figyeld meg,havi 2 kg minusz,amikor mászik,kúszik,akkor havonta meg 4 kg minusz. :wink:
Dorinánál semmi mellékhatás nem jelentkezett az oltásoktól.

Kicsi lini!Lánykám is ilyen rafkós volt.Hangosan nem is mertem mondani,hogy mocorog,csak egy mmm-t mertem kinyögni,így volt,hogy Robi is érezte.A végén már érezni fogja párod is.Meg látni is :lol:
Nem tudom,van e összefüggés.nem volt bent sem lusti.Na de most!!Ma mondtam neki,hogy 2 percre nyugodjon le.28ig tudtam számolni.2 hete tanult meg felülni,de az már nem elég,2 napja kapaszkodva fel is áll,engem meg a szívbaj kerülget,mert már vagánykodik.Nem kapaszkodik,csak a hónaljával tartja magát és tapsikol,meg integet.Leülni persze nem tud,csak lecsúszni,vagy eldőlni.huh :?

Mimi12!Örülök,hogy jól vagytok.Valóban,tiszta apja,de mintha a tesójára is hasonlítana egy picit. :)

Gabusz!Mi nem úsztuk meg a könnycsatorna átmosást.Mi a Tömő utcában voltunk vele.Csak 1x kellett,másnapra meg is javult tőle.

Tekiroll!Szegényke!Jobbulást Gézunak!

Gyere tavasz, várva várlak
Hozz zöld ruhát, fűnek, fának.

Kép
tierno

Szijasztok Lányok!

Annyit írtatok, hogy elvesztettem a fonalat! :oops:
De ez jóóóóóó! Hajrá pörgős érdi anyucik! :wink:

Olyan jó, hogy megint van két pocakos anyucink! Így mindig lehet uh. képeket nézegetni és együtt örülni Veletek! :lol:
Mimi! Csodaszép a kis picurka! Tényleg még nem láttak kukit, punit? Bár még ráérnek vele! De már ilyen nagy????????
Szültem 3 gyereket, de még most is hihetetlen számomra, hogy ilyen gyorsan nőnek, kint is bent is! :cry:
Mimi örülök, hogy vége a hányingeres korszakodnak, az evése meg nem mondok semmit 100%-osan átérzem, mert én 8 hónapig farkaséhes voltam az összes csimóval! :oops: Egyél szépen ha jólesik! Nem Rubint Rékák vagyunk! :wink:
Bakker gyönyörűűűű csajszi Fanni!!!! :shock: :shock: :shock: Pasizás van már????

Tierno! Sajnálom, hogy Mariann nem jött be Neked! De most hogy mondod ezt a hízós, kórházas dolgot........hát néha nekem is mondott ilyeneket :? , de én mindig csak a dokimra hallgattam!
Szoptatástól én sem fogytam! :oops:

Jaaaaaaaaaj de cuki lehet Dorina! Ez most a legédesebb korszak!!!! Tavasszal meg futhatsz utána! :D Dobhatnál Te is képet Magatokról!!!!!

Gabi! Sajnálom Milu szemecskéjét! De ez ugye nem fáj nekik! :shock: Ti hogy vagytok???? Gondolom azért az építkezés és a kicsi baba együtt kiveszi az erőtöket! :( De a húsvétot már itt töltitek! :D

Jaaaaaaaaj Dolli jobban vagytok????? Én a nurofenes "fecskendővel" szoktam felszívni az antibigyót és gyorsan benyomom a szájába ! :( Szerencsére nem kellett sűrűn! De más megoldást én sem tudok!

Berni! Bogi most kapta meg a Prevenal-t csütörtökön! Eddig semmi mellékhatása nem volt!
Apa vitte oltásra Bogit, de nagyon ügyesek voltak! :)
Boglárka 13kg és 93cm! :D De nem dagi, csak nagyon hosszú! Viszont emelgetni továbbra sem tudom! :?
Jaaaaaaj most nézem, hogy már van vonalzód! Lehidaltam, hogy Zsófi mindjárt 2 hós!!!! :shock: Nemrég drukkoltunk Neked, hogy télapó hozza Zsófit! :D Gondolom Neked azért hosszabbnak tünt ez a 2 hó! :wink:
Vendég

Andika!

Hogy vagytok??????
Jobban van Manó és Zsombi???? Köhögés elmúlt! Éjszakátok?

Nagyon sajnálom szegény Hugodat! :( Lehet, hogy jobb is hogy nem emlékezik most semmire! Azt hiszem ez a szervezet védekező mechanizmusa, hogy az agy ne foglalkozzon a történtekkel és csak a gyógyúlásra koncentráljon! Később sajna minden előjön!

Szóltunk oviban, hogy jövőhéten nem megyünk mert beteg vagyok!
Erre Ildikó néni: Tudjuk mert Bubuka mondta, hogy megcsinálták anya cicijét! :oops: :oops: :oops: :oops:
Jóóóó ciki, de ez van! :D

Viszont képzeljétek tegnap hívott Apukám! :D :D :D
Beszélgettünk, kérdezte hogy vagyok, stb.
Bubuka fél perc után kiabál a telcsibe, hogy "MEGCSINÁLTÁK ANYA CICIJÉT" :oops: ÁÁÁÁÁÁÁÁ
De jót nevetett Bubun, cicit nem hozta szóba! Ma jönnek meglátogatnak! Sütök egy jó kis csokitortát!
De tényleg megnyugodtam! Gondolom ha meg látják, akkor teljesen megnyugodnak mert tényleg nem lettek dudáim! :D

Én jól vagyok, csak unom magam, vannak dolgok amik még nem mennek, de azért már tudok, mosni, teregetni, vasalni, a fürdőt sikerült kitakarítanom! De unom magam!!!!!!!! :(
Jövőhéten már egyedül vagyok a csimókkal, csak az emelgetéstől félek!

Kötözés megvolt csütörtökön, levették a matricákat, nem mertem odanézni! :shock: Csak itthon mertem megnézni, de nagyon elégedett vagyok! :D :D :D :D :D
Holnap zuhanyozhatok már!!

Kép Then
Kép Now
Vendég

Húúúúúúúúúúúú de nagy lett a kép! Bocsiiiiiiiiiiiii! :oops:
Vendég

Tekiroll

Igen, sajna a pajzsmirigyem kavar benem is kicsit. :oops:

Cunami

Bocsi igy ismeretlenül is tényleg szépek lettek.
(nekem hál istennek nem kell ilyenre menni mivel én akár kölcsön is adhatnék belőlük akkorák 95 E) :wink: :oops:

Én pont az ellenkezőjére gondoltam (mellkissebbítésre) már sokat, de a férjem azt mondta, hogy eszembe se jusson !!!!!! :wink:

Kép
kditke

[quote="kditke"]
írta:
kditkeCunami

Bocsi igy ismeretlenül is tényleg szépek lettek.
(nekem hál istennek nem kell ilyenre menni mivel én akár kölcsön is adhatnék belőlük akkorák 95 E) :wink: :oops:

Én pont az ellenkezőjére gondoltam (mellkissebbítésre) már sokat, de a férjem azt mondta, hogy eszembe se jusson !!!!!! :wink:

Köszi Kditke! Aranyos vagy!

Húúúúú látod-látod! Az aránytalan elosztás! Az én mellrészemet Te kaptad meg! :D :D :D
Tényleg ne kissebítsd, örülj Neki, hogy szép dús!!!! :wink:

Puszi: Orsi
Vendég

Lányok !

Csodaszép idő van! Csimók kint hintáznak, mászókáznak, csúszdáznak,cangáznak a kertben! Éééééééééééés ez a frisslevegő!
Tárva nyitva minden ablak! :D :D :D IMÁDOM!!!!

Jövőhétre meg telet, havat mondanak! :?
Vendég

SZiasztok!

Csak gyorsban:
Gabi! egy evőkanál tömény szörpivel adtam be neki. Tegnap elég jól ment, ma már kicsit húzta a száját, mert azért az utóíze megvan. és van kinek nyafizni, mert itt van a mamijam és jó, hogy sajnálja valaki! :lol:

Orsi! De örülök apudéknak! :D
Csokitorta recepted dobhatnál nekem, bár én azt még nem ehetek, de mihelyt vége a szopinak, csokit csokival fogok enni. :)
Tényleg nagyon klassz lett! Párodnak tetszik? :)
Édes Bubu! :lol:
Azta, milyen nagy lány Bogi! :)

Mi sajna amilyen jól voltunk tegnap, ma zsinórban hasmenés, éjjel láz, most hőemelkedés... Teli voltam tervekkel a hét végére, és még szép idő is lett volna. De így lőttek a romantikázásnak. :?

Kditke! Pajzsmirigy... :? Nekem az volt a mázlim, hogy nagyon időben el lett kapva. Örök hála érte a volt házidokimnak!

Tierno, Orsi! Hány kilónál morgott Mariann a súlyotok miatt? Csak hogy tudjam, mire számítsak majd a kövi babánál. :)
Nekem dokim szólt egyszer, utána sem firtatta, mondjuk nagyon vigyáztam, és betartottam, amit mondott.

Ez nem is volt olyan gyors! :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Nagyon boldog szülinapot!
Hogy vagytok amúgy mára?Hasmenés elmúlt?
Én is át estem ám rajta.Nem volt túl kellemes de legalább gyorsan átment rajtam.Jobbulást nektek!

Orsi!
Tök jó lett!!Én isten biza azt hittem,hogy nagyobb lesz.
Viszont jó fej gyereked van :lol: :lol: Itt fetrengtem a gép előtt mikor olvastam,hogy ja már ő felvilágosította az óvónéniket :lol:
Majd meséld el,mi volt a szüleiddel?

mimi12

Noémi! Köszönöm! :)
Ma még nem volt hasmars... koppkoppkopp. Mondjuk sok kaja sincs szegénykémben. De láza sincs, és éjjel is csak két órát virrasztottam mellette, alakulunk!
Felnőtteket nem érintette eddig a dolog, reménykedtem, mert itt figyel a hurka. :)

Kép
Kép
tekiroll

DRÁGA DOLLI!

SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!!! :D

Kép

Orsi&Bubu&Fruzsi&Bogi
Vendég

Dolli

Nagyon Boldog szülinapot !!!!!!!!! :lol:
Sajna nekem is korán kiderült 21 évesen, de nagyon ingadozik a hormonszintem, így nehéz volt a teherbe esés is, és nem tudják szinten tartani !!!!! :twisted:
(emiatt a nagy súly és nagyobb cici) :oops:

Én Tominak hasmenéskor sós ropit, sós puffasztott kölest adtam,ezekre szomjas volt így sokat ivott, gyógyszerben Normaflort és Normixot , 3 nap alatt elmúlt !!!!

Jobbulást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kditke

Dolli
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked!
Gézunak jobbulást!

Orsi
Szép lettél. Remélem nem haragszol, hogy megmutattam a képeket a férjemnek is és szerinte is szép. Mégiscsak ő a szakértő. :lol:

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?