Sziasztok, Jó reggel!
Berni! Örülök, hogy írtál!!!!!
Jó lenne képeket is látni Rólatok!
A pattanások (apró pötyik) azok ahogy Mimi írta tejcitől vannak, nekünk fürdetéshez a gyógyszertári fürdető krém volt a legjobb!
De ez a szteroidos krém nagyon durva!
Ha nem muszáj ne adjátok! Sajna nem tudok gyermek bőrgyogyit, mi az SZTK-ba vittük anno a gyerekeket!
Nagyon jó kislány Zsófi, hogy ilyen jó alvó! Remélem Te is tudsz pihenni! Mekkora most Zsófi?
Sylph! Örülök hogy Nálatok nem betegek csimók! Azt elhiszem hogy nehéz Őket lefárasztani! Bárcsak jönne a tavasz! Utálom már ezt a trotty időt!
Bárcsak lehetne már kertészkedni, rózsákat metszeni, füvet nyírni, virágokat, növényeket ültetni!!!! Gyerkők meg motoroznának, cangáznának kint, vagy szaladgálnának a fűben, csúszda, hinta stb. és csak egy melegítő elég lenne rájuk............
......................és akkor jön az ébredés és a jelen és a ez a car idő!
Nem baj, már nincs sok hátra! Talán ez a január véget ér, a február meg rövidke!
Na most hogy írtad a közlekedési múzeumot, mi is kedvet kaptunk! Na majd ha kicsit jobban leszek!
Ne aggódj, nem csak Lili hisztizik, Bogi is néha elviselhetetlen!
Majd kinövik!
Dollimami! Most akkor Te is beteg vagy?????
Én már nem vagyok a Marianné, de én nagyon szerettem! Rengeteget segített, állandóan hívhattam, mindent meg tudtam Vele beszélni! Anyám helyett Anyám volt!
Bogival már nem hozzá tartoztam, de mindenért Őt hívtam!
Tierno! Én nagyon csipáztam Mariannt, lehet nem volt időd megismerni!
Akkor Ti is a központ felé laktok??? Vagy Mariannak ilyen nagy a körzete?????
Ma Apa viszi Bogit oltásra! Kicsit izgulok!
Remélem elboldogul Vele!
Én ma megyek kötéscserére és ma látom először mivé lettem!
Már nagyon izgulok!
Viszont a második kúra antibiotikumot szedem és még mindig borzalmasan köhögök, már-már öklendezve!
Ami most a vágásaimmal még rosszabb! A hátam fáj nagyon, mert szorít a melltartó, és közben megjött a mensim is!Tiszta debil vagyok!
Na mindegy ez egy átmeneti időszak, és a nehezén tényleg túlvagyok!
Viszont van egy nagy bánatom!
A szüleim a műtét óta nem állnak szóba velem, még azt se kérdezték meg hogy vagyok!
Apám szerint hülye vagyok, és gyerekes, és csak a külsőségekre adok!(Pedig az impli bent van!
) Még nyáron elmondtam nekik mire készülök, de nagyon ellenezték, így most nem szóltam! Nem hiányzott volna a hegyi beszéd műtét előtt és nem tudtak volna eltántorítani, ezért nem akartam Őket idegesíteni!
De ez a viselkedésük engem igazol! Különben nem értem mi közük, nem kértem pénzt rá, nem kell a lábadozásom alatt segíteniük és különben meg 30 évesen hadd én döntsem el mit csinálok a testemmel!