Sziasztok!
amadea
milyen kicsi a világ?????
Ezek szerint akkor nem csak nekem szimpi Dóra....
Hát én nem tudom mekkora agya van,de mindenre emlékszik még az előző terhességemből is,pl hüvelykenetek eredménye,a lányom neve szül súly,hogy 37. hétre,férjem ,fiam neve,én keresztnevem,meg még sorolhatnám,mindent tud még azt is amit én elfelejtettem.Szuper csaj! Nagyon szeretem.
Furcsa ez nekem mert akinél a fiamat szültem az sosem tudta ki vagyok mikor mentem hozzá,mindig be kellett mutatkoznom.
Hát ez a különbség.
Pl volt hogy Dóra nem volt ügyeletes,de nekem volt vmi bajom amivel kellett hogy orvos lásson,felhíta a dokit aki ügyelt aztán visszahívott engem hogy vár az orvos.
Hát nem tudom szavakba önteni a hálámat,de a boríték is kevés ehhez.....tényleg emberileg és nálam eddig szakmailag maximum.
Szerencsére ugyanilyen tökély a gyerekorvosunk is Ő is Szegedi Czanik Sarolta.
Őt is ismered?
Ugyanilyen lelkiismaretes,nagyon aranyos.
A védőnönk is szuper kedves,tényleg megbízható jó kezekben vagyunk.
Biztos jó lessz a Kurai doki is,hangja alapján szuper szimpatikus.
Noémi
Nálunk se mozdul a kicsi ha apa közelít.Nem tudom ez miért lehet,pedig Ők is ugyanúgy szeretettel közelítenek feléjük,igaz szerintem az én kis mocorgómat még csak én érzem.
szheni
én is nagyon szeretném ha alakulna a baba szoba,de sajnos jelen helyzet az hogy sehogy se áll ez a dolog nálunk.
Eleve két gyerekszobát csináltunk a padlástérbe az egyik pisztácia zöld Máténak a másik mályva Annának,harmadik babót nem terveztünk,de ha meg akar születni akkor jöjjön csak már alíg várom.
Tehát szoba az egyenlőre áll,üresen ugyanis a majdnem kész padlástérhez vezet egy külső nappali ami még sehogy se áll,a lépcsőnek is csak a vasszerkezete van készen,pedig nagyon szeretnénk már ha mindenki menne fel és itt lent csak nappal lennénk.Így sajna 3. gyermekemnek se lessz babaszobája,pedig tervem az lenne bőven.
sosi
Szerintem is legjobb megoldás a hosszú body ujjatlan rugi vagy naci.Ezt azért írom mert nálunk egyik gyerekem se viselte szívesen a lábfejes rugikat,mindig felakadt a lábuk benne.Így én igyekszem ezeket mellőzni és inkább kiszokni.
Lányoknál tündéri a tunika.
Anna leginkább abban van,mert minden nadrágot levet a zoknit is,így vagy harisnya kisszoki,rövid fari meg tunika,vagy kisruha.Nadrág alíg szokott rajta lenni,meg kicsit vékonyka is a drágám,de elég hosszú,így minden naci derékban nagy a hossza meg rövid.
A tapasztalat az hogy a legtöbbet a 62-s ruhákat hordtuk.
Annát nem lehet átlagnak tekinteni mert pl a tegnapi fariszoki 3-6 hós volt rajta.Pöttöm Panna!
Gijane
Remélem később olvashatjuk a jó eredményt!Addig is drukk!
Ékes
Nagyon szép a kislányotok!
Miket csinál már?
Csak viszonyítás miatt kérdezem?Pl eszik-e egyedül,bilizik-e,miket mondd?Sajna elfelejtettem már mi a normális ebben a korban.
Már nem emlékszem ki kérdezte Mátét....
9 éves és a legjobb tesó.Imádja a hugát úgy ellátja mint egy felnőtt.Fiú létére!!!!!
Nekem is nagyon sokat segít,boltba megy a szobáját egyedül tartja tisztán én csak megnézem milyen ügyesen kitakarított.
Na meg rengeteget foglalkozik Annával.Ez a legnagyobb segítség,elviszi játszira,átmennek a szobájába,zenél neki,együtt fürdenek amíg én mosogatok,levetkőzteti,bilizteti,meg is fürdeti,én csak pancsolni kapcsolódok már be hozzájuk.
Nem tudom a a kicsi is meg lesz akkor hogy férünk a kádban?
puszi