Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!
Kávét valaki?
Termeltek ám rendesen. :wink:
Mi sajna betegek vagyunk
:( , Zsombikám elkapott valami hurutos nyavaját, én meg csak szimplán fáradtság + megfázás. Most is tanulok ezerrel, alvás nyesta ( így készül a diplomás atyaúristen :lol: ) Majd ha nekem is meglesz a papirom, ne felejtsetek el szólni, hogy felsőbbrendű kasztba léptem, és ideje lenne megalapítanom a diplomás értelmiségi kismamák topicját. :D Ani ne is foglalkozz az ilyen diplomás-nem diplomás kérdésekkel. Aki meg erre veri, annak már komoly önértékelési problémái vannak, mert többre tartja magát (fusztrált volt a gyerekkora :twisted: )
Dius Ha kérdésed van a tesz-vesszel kapcsolatba csak szólj.
tuntun Most ki is kapta azt a legót? :lol:

dius02 Szép kis pocid van. Ilyenkor egy kicsit irígy vagyok, a terhességet én úgy élveztem.
Vendég

Jó reggelt!

Devcsa, jobbulást Nektek!
Dius-Bencus olyan aranyos pocakod van! Rólam nem készültek ilyen képek egyiknél sem :( :(
Ani, ha lesz időd, akkor ma elküldöd a receptet?, vagy ha itt már leírtad akkor visszakeresem.
Azt még akartam Nektek írni, hogy tegnap hívtam a nyelviskolát, és éppen bent volt a tanár. Hát éppenhogy sikerült, azt üzente, hogy ne izguljak annyira. Ugyanis később kiderült, hogy ha nem érünk el bizonyos %-ot (talán 60%), akkor ismeretség ide vagy oda, nem engednek tovább. Hát be is tojtam rendesen. Na mindegy utánam a vízözön, majd most összeszedem magam (remélem).
Csak olyan furcsa, hogy sok mindenben olyan kitartó vagyok és kötöm magam a dolgokhoz, ez a tanulás meg most abszolút nem megy. Bár az is igaz, hogy egész életemben tanultam, először munka, majd gyerek mellett, nem lehet hogy már belefáradtam? De miért pont a finisben? Pszichológusok válaszát várom!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egy kis időjárásjelentés: továbbra is esik ez a vacak eső...pfffff
Ma úgy különösebb dolgom nem lesz, úgyhogy itt fogok ülni a nyakatokon és lehet, hogy letöltöm a fényképezőgépem.
Vendég

tuntun,már keresem is,és beírom,ok? Bocsi,hogy este már nem,de megleptem magam,és elmentem kozmetikushoz,utána meg igyekeztem szétszedni a két gyereket :?
Vendég

1 adag-18-20 lesz belőle...(én mindjárt 2 adagot szoktam :oops: )

5 perces fánk

1 kefír
1 tojás
10 kanál liszt
1 csom.sütőpor
1 csom.vaníliás cukor
1 kávéskanál cukor
1 csipet só
Ezeket összekeverjük,majd forró olajba szaggatjuk,kanállal.Ha esetleg nem állna össze(kefíre válogatja),akkor kevéske tejet tegyél hozzá.
Melegen szórd meg porcukorral.
Ennyi. És isteni 8)
Vendég

dius,nagyon édes a pocakod :D
(az enyém sem sokkal kisebb :cry: :twisted: )

devcsa,te sem sűrűn írtad még,hogy beteg Zsombi :shock:
Jobbulást nektek!!!!!!
tuntun nyugodtan töltsd fel ide a géped :P
Megyek,Eliza csíkot húz :?
Aztán kv,majd elmegyünk tescozni,egy-két dologból nagyon kifogytam,először is a kv-ból :(
Vendég

Hát Ani lekopogom, ahoz képest, hogy még bölcsis is nem igazán volt beteg. Vagyis csak ilyen-olyan orrfolyás, de nem vészes. De most le van törve, nyűgösködik látszik, hogy ez most megviseli. Azt mondta a doki, hogy zárás után félórával menjünk, mert a mai napra 90 db kisbetege van :?
Vendég

Dius,nagyon kis formás pocid van :) olyan kis okosak ezek a gyerekek,barátnőmnek is kb ennyi idős a kisfia,picit fiatalabb pocis,mint te és ha kérdezik tőle,hoyg hol van a Flóra(mert így fohják hívni) akkor odamegy az anyukájához,megsimogatja a hasát és mondja,hogy itt :)
Tuntun nagyon komoly ez a legó :shock: ,ilyet még nem is láttam.
Devcsa,mielőbbi gyógyulást Zsombinak! Te meg ha végeztél a tanulással Menj el egy kényeztető wellnesre,mert nagyon megérdemelnéd!!
Az eső itt is esik :evil: pedig találkát beszéltem meg a barátnőmmel,de így semmi kedvem,úgyhogy én is itt leszek ma :wink:

Kép
Kép
josi

Hali csajok!

Dius csinos a pocakod!!!!!!

Na akkor a saját fogyókúrás szabályaim, hátha bejön valakinek.

1. Szedd össze magad, mert megtudod csinálni!
2. Délután 2 után SEMMI szénhidrát!!!
3. Lehetőleg este 6 után már ne egyél semmit, de ha nagyon éhen akarsz veszni, akkor kizárólag fehérjéket fogyassz.
4. Cseréld le a cukrot Canderelre, igaz, hogy drága de nincs buzi mellékíze.
5. Sok-sok folyadék, de ha eddig napi fél liter volt a bevételed, most ne szadizd magad egyből 3 literrel.
Csak hétről-hétre szép fokozatosan fél literekkel növeld, a végén a szervezeted megszokja a sok vizet és magától kérni fogja!
Alacson nátrium tartalmú, alacsony ásványianyag tartalmú vizet igyál.
6. Ha kibírod, akkor délig csak gyümölcsöt egyél, mivel a gyümölcs szénhidrát, így meglesz az energiád is.
Ha nem, akkor teljes kiörlésű gabonás cuccot egyél.

Aztán pár tipp.

A gyümölcs és a párolt zöldség is szénhidrát!!!!
Tehát ha párolt pulykát eszel párolt zöldséggel, akkor az olyan, mintha krumplival etted volna.
Csak a nyers zöldség jó mellé, délután 2 után.
Ehetsz akár pacalt vagy csülökpörköltet, a lényeg az,hogy igyekezz szétválasztani őket, illetve 2 után a szénhidrát már ne turbózza a szervezeted.Vagy édesítőszeres savanyúság is jó.

Nos azt tudtad, hogyha a gyümölcsöt ráeszed bármire akkor felfújódsz és gázosodsz tőle? Volt már gyomorégésed, sok büfid vagy gyomorfájásod tőle?
Tudod miért?

Azért, mert a gyümölcs a vékonybélben emésztődik!!!!!!!!!!
Ha éhgyomorra megeszed, akkor rögtön a vékonybélben emésztődik, hasznosul a vitamin és 30-45 perc alatt végtermékké változik.
Ellenben ha ráeszed valamire, akkor bekerül a gyomorba és erjedni kezd. Magyarán rohadni.Vitamin belőle nuku. Gondolom láttál már trágyahalmot és ismered az erjedés fogalmát is.
Bocs, hogy ilyen gusztustalan, de ez van.

Aki szed homeos szert, annak nem lesz nehéz kibírnia,hogy a gyümölcsevés és más élelmiszer fogyasztása között betartson kb 25 percet, banánnál 45 percet.

Aztán a csoportok:

Szénhidrátok:gyümölcsök, párolt zöldségek,burgonya, tészta,rizs,gabonafélék,cukrok, nasikák, cukrozott üdítők,

Fehérjék:sajt,vaj,tej,tojás,húsok,felvágottak,halak,túró,GOMBAfélék,kefír

Tehát este vacsira nyugodtan egyél husit, vagy sajtot és felvágottat, csak a szokásos kenyér zsemle stb helyett egyél mellé salátát öntettel vagy anélkül

Tulajdonképp a módszer lényege az, hogy a megfelelő időben edd azt, amire akkor a szervezetnek szüksége van.

Ha este teleszed magad nehéz ételekkel, akkor azért alszol zömében rosszul, mert a szénhidrát felpörgeti a szervezeted!!!!
Tehát mikor kell az energia???
Okés,hogy az esti szexhez igen, de ettől eltekintve reggeltől délig (2 óra a toleranciahatár)van rá valós szükség.
És azt se feledd,hogy a megevett kaja ami szénhidrát és fehérje kombinációjából áll az kb 8 óra alatt bomlik le!!!!
Ha különválasztod, akkor 3 -4 óra.
Ha este megeszed a sült húsodat salátával mondjuk 6 órakor, akkor 9 felé ha elmész aludni, akkor az már javarészt megemésztődött.

Itt találtok egy csomó receptet www.mindmegette.hu

Én így csinálom amúgy:
Reggelire gyümölcs (na nem narancs egyből, hogy kimarja a gyomrom)banán, körte, mandarin.
Délbe eszek AKÁRMIT
Aztán délután 4-kor csak fehérjét.
Mondjuk páriszi, főtt tojás, uborka. Vagy szószos saláta.Vagy tej (imádom)

Szal nekem ez bejött, eleinte nehéz az odafigyelés, de kb 1 hét és megszokod.
Egy kalappal hozzá, ha kedved van csinálni.

Hjjjja és a legfontosabb. Lakj jól annyi gyümivel és este annyi fehérjével, ami jólesik!
3 nap és a gyomrod is megszokja!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Josi, ezek a horror árú legók, de amikor a férjemék tavaly Ausztriában dolgoztak, akkor ott kint veszegette meg őket, feleannyiért. És ez még nem is az egész, mert még a rabszállító autója hiányzik belőle. Na most ezt az egészet Ricsike építette meg, múlt hét szombaton 5 órát! ült mellette, majd még vasárnap is, erre az idétlen anyja hétfőn szétborítja neki :oops: :oops: :oops: Ez volt a minimum, hogy újraépítem.
Ani, nagyon köszönöm, mindjárt ki is nyomtatom.
Kriszta, ez nekem tetszik! Mondjuk én eleve de. csak gyümölcsöt eszem és ált. este 6 után nem. Bár én már többször végigcsináltam a 90 naposat. Először Ricsike után, akkor -29 kg, Erik után meg -15 kg. Igazából nekem csak azért kell odafigyelnem, mert imádom az édességet és sajnos hízásra hajlamos vagyok. :cry: :cry: :cry: Én alapból nagyon kevés folyadékot ittam (max. 1-2 pohár), de a szoptatáshoz ugye meg kellett, ezért azt csináltam, hogy reggel lefőzöm az egy kancsó teát és azt iszogatom meg egész nap (gyümölcstea és üresen), merthogy a vizet utálom.
Vendég

Jó reggelt!

Ne harizzatok h este nem írtam, de egy kézzel már nem volt erőm, a fiam meg a kezemben... én hulla. 00:15 kor aludt el :?

Köszi a képemre s dicsérő szavakat! :)
Emma komolyan mondtam hogy szülés elött híztam 20kg, terhességnél +16kg abból lement 8. Abba hagytam a sportot amikor a páromat megismertem elhanyagoltam a mozgást... (fociztam amúgy). De amúgy is vastag csontozatú vagyok, én a képeket 65kg voltam nekem az a rettenetesen vékony súlyom a normális súlyom 71-73kg. Na de ne is beszéljünk a súlyomról mert kiakadok. :) Még jó hogy 173cm. vagyok. :)

Kriszta jót nevettem ezen a megsütött a napon. :lol:
Cseriani tetszik a szobátok! :) Úgy leülnék oda középre építgetni :)

Dius, vissza igazoltam. Igen láttam hogy idősebb vagy nálam, de nem sokkal! :) Nagyon édi a pocakod!!! :)

Devcsa- Remélem hamar meggyógyultok!!!
Kérdésem az lenne a teszvesszel kapcsolatban: Van egy áru, ár: 1500ft én licitálok 1600ft, én vagyok az egyetlen licitáló. Megnyertem a licitet, de csak 1500-t kell érte fizetnem, de miért ha 1600ra licitáltam?? :roll:

Kép
dius87

Azért Dius, mert amit te tettél az az un. védett licit.

Van mondjuk egy termék 1000 Ft-ért.100 ft-os licitlépcsővel.
Te azt mondod, hogy megér neked 1550 Ft-ot és beírod azt.
Ha valaki még licitál mondjuk 1200 Ft-ig, akkor a program automatikusan licitál helyetted 1550 Ft-ig.
Ha másnak nem ér meg többet, akkor 1300 Ft (ugye 100 Ft-al több, mint az utolsó ajánlat)itt megáll a licit és ennyiért a tied.

Jaj remélem nem voltam túl zagyva.:-)

Én nem a teszveszen tevékenykedek, hanem a vaterán.
Domi összes cuccát ott adom el.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Dius Kriszti megmondta a tutit. De mért is akartad 1600ft megvenni? (ha nem tudtad, hogy ezzel bevéded magad 1600Ft-ig)
A lényeg , csak 1500Ft fizess!
Vendég

értem értem. hát mert nekem annyit is megért volna :lol:
De igazad van! De buta vagyok :)

Kép
dius87

Sziasztok,

voltam a suliban, befizettem a köv. angolt.
Megrendeltem Ricsinek a tortát, hát végül is nem formatorta lesz, mert a cukrászsrác csak nézett nagy szemekkel az ötleteimre. :lol: :lol: De nagyon szereti a gyümölcsös-zselés sütiket, ezért gyümölcsös szív alakú torta lesz, gyümölccsel-zselével a tetején. Nem is bánom, mert nekem ezek a marcipánbevonatú torták nagyon édesek, de szép formatortát nálunk abból csinálnak.
Képzeljétek el engem is elkapott valami nyavalya, tegnap óta fáj a torkom, mára elkezdett a fejem is és olyan erőtlennek érzem magam. :twisted: :twisted: Úgyhogy elkezdtem szedni az aspirint, c-vitamint aztán ebéd után lefekszem egy kicsit. Még szerencse, hogy Erik olyan sokat alszik, egy picit összeszedem addig magam.
Vendég

Tuntun!

Jobbulást Neked!!!! A mézes teát és a jó nagy alvást ki ne hagyd!!!!

Dius!

Ez nem butaság. Ki kell tapasztalni.Aztán megfertőznek ezek a licites oldalak (lásd engem) és mindent ott cserélek, eladok, veszek.

De erről Devcsa is tudna mesélni, nemigaz? :D

Dobok képet a zenebonás ördögömről

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

egyem meg a drága szivét :lol:
Nagyon édes!!!!
És jó kis húsban van Dominika kisasszony :P
Kriszta nagyon jó a fogyid. Sajna nem bírok éhgyomorra gyümit enni,így is állandóan bajlódok a gyomrommal,mióta megműtöttek epére(igaz,elötte még rosszabb volt :cry: )
Szerintem nekem kezdetnek a biciklizés,meg,hogy nasi helyett vizet iszom,elég lesz :?
tuntun gyorsan-gyorsan gyógyulj meg. Hát hogy sütsz így fánkót apósnak???????

lányok,Pakson vagy Bonyhádon jelmezkölcsönzőről tudtok???Vagy esetleg Tolnán?[/u]
Vendég

Kriszta, nagyon édes a kis ördögöd :-) Ez a zebra vagy micsoda nem semmi, még csak játszótéren láttam hasonló alkalmatosságokat... Tán karácsonyra kapta a kishölgy? Drága volt? (hülye kérdés, tudom...)

Enikő ma délelőtt hisztis volt, le kellett vinnem sétálni 10-kor hogy aludjon egyet. Aludt is 20 percet ;-) A postán felébredt, aztán elindultunk baba-mama tornára.... na mire odaértünk, megint elaludt, úgyhogy kihagytuk :roll:

Még mindig náthás egy kicsit egyébként, de nem vészes.... általában naponta 2x még.

Dius02, én is gratulálok az öcsikéhez :-D

"Másik" Dius, köszi hogy visszajelöltél ;-)

yuyu79

Ja egyébként a déli szopi után megint dörzsölte a szemét a kis huncutkám, de csak játszik a kiságyban, dumál, forog minta ringlispíl, nem akar aludni... Biztos majd 3-kor fog elaludni, mert negyed 4-kor van a délutáni torna... Vagy leviszem 2-kor, hogy addig kialudja magát ;-)

yuyu79

Ani, jelmezkölcsönzőről nem tudok, ha csak a menyasszonyi ruha kölcsönzőben nincsenek jelmezek, nem tartom kizártnak. Venni meg a játékboltban lehet Pakson, bár nem tudom, milyen kellene? A kirakatban láttam párat, de főleg ilyen királylányos ruhákat... Persze ha Kristófnak kell, akkor az nem az igazi :lol:

Kéménnyel mi újság?

yuyu79

Tuntun, jobbulást!! Meg Zsombikának is!!

yuyu79

Kriszta! Nagyon édes Domikád!!!! :lol: :lol: :lol: Az a boci amin ül, az forog? Vagy mit csinál?
Cseriani! Szekszárdon is van jelmezkölcsönző a Béri Balogban. De nem igazán éri meg kölcsönözni, mert kb. ugyanolyan áron kapsz is jelmezt. Mi tavaly a Csontoséknál vettünk a lufiboltjukban :) Pókember volt a drágám. És még idén is jó rá, ha nem akar másnak öltözni. És jó lesz majd Dominak is. De az interneten is találsz jelmezeket. Barátnőmék tavaly kölcsönöztek, de megbánta, mert drága volt.
Megyek, hív a főnököm :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi a szd-iról elég ...-kat hallottam. Vennék én,néztem már a neten,de NEM TALÁLOK DÍNÓT!!!!
Megpróbálom másra rábeszélni.
De basszus,tényleg,a Misiék. Rájuk nem is gondoltam :idea:
Puszi a buksidra,köszönöm!!!!

a mesterember megrendeli a csövet,az kb.1 hét,mire megjön,és akkor elvileg a jövő hét végén csinálják,vagy utána a hét elején. Még jó,hogy nincs hideg,mert a gatyánk menne rá a gázra,meg a guta ütne meg,hogy itt a sok fa,és nem tudunk vele fűteni. Egyébként jobb árajánlatot kaptunk,mint amire zámítottunk,ez is ritkaság manapság :shock: (belefér 250-be :) )
Vendég

Cseriani! A Csontoséknál tavaly volt Dinó!!!!!!!!!!Gyorsan telefonálj nekik, hogy ha van tegyék félre neked.

dadomi

bemegyünk még este sztem...A tescoban meg van villámmcquenes szerelő,az is tetszik,megbeszélem ma vele. A Misiék is 5-ig vannak nyitva,akkor még bőven beérünk. Csak akkor üt meg majd a guta,ha épp beteg lesz a farsangkor :evil:
Vendég

Dadomi,Yuyu!

Ez Fisher price ugráló zebra.
A lényege a játszótéri ugrálózebra, hogy ráülsz, forog, rugózik, közben zenél és nyerít.
Mint egy félőrült, úgy ugrál rajta és rángatja.

Vaterán vettem 15 000 Ft-ért, és igen ez baromi sok pénz, de pont eladtam a légzésfigyelőt így meg tudtuk neki venni szülinapjára.
Hihetetlenül élvezi, nagyon örülök, hogy megvettük.
(addig nekem is van némi levegőm)

2 éves korig használható asszem, és perpeetum mobile típusú gyerekeknek nagyon jó.

Ani!

Én is imádom a sonkácskáit.
Bár a múltkor megijedtem, mert a doktornéni finoman lekövérezte. :shock:
Pedig a sablonba még belefér....
Nagyanyám azt mondta ne aggódjak, mert Anyucikám 13 hónaposan közel 15 kilós volt.
:shock: :shock:

Egyébként egy csini csaj lett, nádszálvékony alakkal.

Most 9,5 kg Domi és 74 cm.
A bajom az,hogy csak havi 1 cm-t nő és az pont a határ. Na mindegy. Max kertitörpe lesz,mint az anyja.

Gyümölcsevés: ha nem megy, hát nem megy.
Egyél TELJES kiörlésű gabonás cuccot, a legjobb a zabkorpás kifli vagy kenyér.A zabkorpa ráadásul áldásos hatású!!!
És akkor ebédig kibírod.
A banán se csúszik le?Vagy az is bántja?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok

Bocs, hogy bepofátlankodok, de látom, ez egy aktív topic innen a környékről... arra lennék kíváncsi, hogy Szekszárdon v, Bonyhádon tudtok-e homepoata gyerekorvost, v. esetleg Pécsre jár-e valaki közületek? Megköszönném, ha válaszoltok.
Sziastok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

dadomi

Lekövérezte?? Akkor én mire számítsak? Eni most 5 hónapos múlt, 8 kiló fölött van, és 69 cm.... Mondjuk a mi dokinénink nem ilyen, inkább még ő mondja mindig, hogy nem baj hogy ilyen sokat hízik...

yuyu79

Na mi van, hova tűntetek, nagy dumások? ;-)

Itt egy videó Eni legújabb produkciójáról, de új képeket is raktam fel:

http://picasaweb.google.hu/domajulcsi/V ... 2532272578

yuyu79

Kép Reggel lebirkózta az orángután
Kép Kép Kép De a bosszú nem maradt el :-) Kép
Vendég

Julcsi, nagyon ügyes ez a "tornászlány" :lol: :lol: :lol: Megnéztem a képeket is. Ja és felvettelek a picassán a kedvenceim közé, úgyhogy foglak nézegetni ám!!! Azt szeretném kérdezni (bocs, ha buta kérdés), hogy a nyaklánc Enikő nyakában mit jelképez? Ugyanis vagy egy ismerősöm és Ő kisfiának a nyakában is láttam és nem tudom miért :oops: :oops: :oops:
Vendég

Dominikára,nagyon irígy vagyok,gyönyörű kék a szeme :)
Tuntun,Eriknek meg jó kis sonkája van,és mennyi foga :lol: Csillának 7 foga van.
Na csak elmentünk barátnőzni,aztán meg délután elaludtam Csillával :oops:
Julcsi láttalak ám délelőtt sétálni :wink:

Kép
Kép
josi

Jó kis csúzdája van Enikőnek :lol:

Kép
Kép
josi

Kint van az összes foga, bár csak 8 hónaposan kezdte "növeszteni", de mindig kettesével. Erik majdnem 13 kg.
Vendég

Lányok, álmos vagyok útálom ezt az időt, mi ma nem mentünk le sétálni mert már sötétedett mikor elállt az eső :?

Nagyon édesek a gyerekek!!! :)

Hú lányok erre a licitálásra nagyon rálehet kattani, mindig azt mondom már csak erre licitálok, na ez az utolsó :lol:

Kép
dius87

Dius azért csak óvatosan. Érdekes emberek vannak az ilyen tesz-vesz, vatera portálokon (értsd csalók)
yuyu Nagyon ügyes a kis csaj :)
Vendég

Devcsának igaza van,most olvastam egy cikket,hoyg sokakat átvertek a vaterán :evil:

Kép
Kép
josi

és hogyan tudnak átverni?

Kép
dius87

Dius! Pl. kifizeted a cuccot, aztán nem küldik el, vagy valami irtó szar minőségűt küldenek. Mindig nézd meg az eladó értékeléseit, mielőtt licitálsz valamire!
Yuyu! Tornásznak készül a lánykád? :lol: Nagyon ügyes!!!
Tuntun! Borostyánkőlánc a nyaklánc, és azt mondják fogzásra jó, meg megnyugtatja a babákat. Ugye az van Eni nyakában Yuyu?
Megyek, mert nagyfiam elfelejtette, hogy büntetésben van :evil:

dadomi

Namost ez a valaki volt annyira "okos",hogy bejelentkezett más neveken is és saját magáról írt szépeket és jókat.Én elég bizalmatlan vagyok az ilyen internetes vásárlással :roll: de van olyan ismerősöm is aki az ásványvizet is a neten veszi :lol:
Dadomi nálunk is bünti van már hétfő óta.......nincs édesség és csak ásványvizet ihat Noémi.

Kép
Kép
josi

Josi! Én ma ennél sokkal szigorúbb büntetést szabtam ki Danira. Kizárólag a szobájában lehet, és semmi hangos játékkal nem játszhat, a számítógép közelébe sem mehet visszavonásig! Egyszerűen nem lehet vele sehova elmenni, olyan botrányosan tud viselkedni. Mentünk (volna) karatéra, teljesen be volt indulva, ma egész nap erről beszélt az oviban, itthon is napok óta. Erre mikor odaértünk (Domit is cipeltem magammal), olyan hisztit levágott, hogy ő nem akar bemenni, meg ő nem akar itt semmit csinálni. Persze hazamenni sem akart, hiába küldtem, hogy akkor öltözzön át és indulunk haza. És ezt ráadásul egy csomó ember előtt. Hát megmondtam neki, hogy engem mégegyszer ne merjen így leégetni mások előtt, és el is felejtheti, hogy én bármilyen edzésre, szakkörre, bármire el fogom vinni. Elfelejtheti az uszodát (ahova nagyon szeretne menni), a karatét, a néptáncot, mindent. Na meg persze az itthoni eltiltások. Amíg nem tanul meg viselkedni és a kötelességeit megcsinálni, addig tőlem nem kérhet semmit.

dadomi

Na akkor ez a büntetések hete. Nálunk is Ricsi baromi nagyfiúnak képzeli magát és eléggé flegmán válaszolgat vissza. De bennem emberére talált :lol: :lol: Egyébként ugyanolyan makacs, mint én, úgyhogy a férjem csak röhög rajtunk, amikor mindketten megsértődünk a másikra.
Ráadásul ma megkaptuk a félévi értékelését és azt írták a felnőttekkel való viszonyára, hogy udvariatlan :roll:
Na ilyenkor a büntetés, hogy nem játszunk vele, v. szobafogság, v. nem gépezhet (bár szerencsére ő nem sűrűn gépezik, ellentétben az anyjával).
A legnagyobb bünti, meg hogy nem mehet Erikhez, na ezt nagyon rosszul viseli.
Vendég

Ja és Dadomi köszi a láncinfót, látod én ilyen buta vidéki lány vagyok.... :oops: Bár olvasni olvastam róla, de képen még nem láttam.
Vendég

Hú ez tényleg kemény bünti,de így tanulnak belőle,mert ha megverném, Noéminek nem fájna annyira,mint így hogy nem ehet édességet és nem ihat szörpöt meg teát.

Kép
Kép
josi

Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem csaptam még soha rá, de akkor nagyon el kell, hogy durranjon az agyam. Azért zsarolom Erikkel, mert a többit beletőrödve elfogadja, de ha Erikről van szó akkor rögtön sírva fakad. Imádja az öccsét. Pl. volt olyan, hogy Erik nem jött be a télikertből és erre fogtam és rácsuktam az ajtót. Na persze rögtön kotort az ajtóhoz és bömbölt, hogy engedjem vissza. Pár másodperc múlva sírva jött hozzám Ricsi, hogy ne sirassam Eriket.
Vendég

Akkor én most elköszönök Tőletek. Vasárnap jövök (legalábbis remélem). Legyetek jók (ne nagyon), írjatok sokat.

Kép

Mindenkinek jó éjt és jó hétvégét!!!!
Vendég

tuntun, neked is! Siess vissza hozzánk!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
dius87

Igen, tényleg borostyánlánc, bár Eninek még nem látszik, hogy jönne a foga, de az immunrendszert is erősíti, és csökkenti a gyulladásokat, ezért gondoltam a náthára is jó lehet, illetve legalább hozzászokik, mire tényleg kell...

Köszi az elismerő szavakat a tornamutatványra ;-) Hát, majd meglátjuk, mi lesz belőle :-)

Josi, ma délelőtt is 2 órát sétáltunk, és nem jutottunk el tornára, délelőtt és délután is van, de a kisasszony mindkettőt átaludta ;-)

yuyu79

Barnuska is alszik már ? :-)

yuyu79

Jó reggelt!

Huhh ma nekem nagyon HP (HP=hisztispicsa) a csajom.
Hajnali 4-kor kitalálta, hogy ő biza nem álmos és ébren marad. Kivettem magunkhoz, ott magyarázott az arcomba, osztogatta a marketingpuszikat, sikongatott.
Na nagy nehezen elaludt, aztán 6-kor kelt. Folyamatosan óbégat és nyávog.
Hidegfront jön széllel? Akkor szokott ilyen csapágyas lenni.

Na megyek iszok egy kávét és kisimítom az idegrendszeremet.

Ki hogy aludt??

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?