Új privát üzeneted érkezett!

köszi Andy, írtam Neked egy privit :D
fáncsi
 
 


Szia Fáncsi!

Sajna nem kaptam meg a privit!! :( :(
Megpróbálod mégegyszer elküldeni??

Pussz!
Andy
bandy27
 
 


Noki,
adatok: 33 év, dr. V.; 1. konz. febr 4.; 1. lombik.

elvileg nálam a diagn. elég egyértelmű volt, esetleg megnyitják a vezetékeket műtéttel és akkor talán van esély a spontán babára, amúgy csak a lombik jöhet szóba. nem logikus, de mi úgy döntöttünk, hogy hátulról kezdjük, azaz a lombikkal.
a sima nőgyógyászom szerint átjárható vagyok (HSG), és inszemmel próbálkozna. ezt sem szeretnénk. a hsg óta szerintem már rég visszarendeződött minden, de utána volt 3 clostis hónapom (mellékhatások: szédülés, fejfájás, hőhullámok, erős ovus és menstruációs görcsök, 2 napos vérzések) és most fejeztem be. saját nőgyógyászhoz nem mentem most vissza, hanem ahogy írtam, 1 év próbálkozás után szeretnénk ha végre történne már valami, így a C-hez fordultunk.
megpróbálom a telefont holnap, hátha megy a vérvétel :-)
addig pedig 2 hét várakozás jön...
medvemancs
 
 

 
 

Szép estét mindenkinek!!!!!!!

Medvemancs nekem most három bébit tettek vissza, és remélem már mind a hárman erősen kapaszkodnak az anyukájukba. :-)

Tocsa sajna nem emlékszem, hogy hányas szoba volt. A második szoba. Az egyágyas után, amivel közös mosdója van. Jól alakult a dolog, mert a hétfői ultrahangon összefutottam azzal a lánnyal, akivel szeptemberben egy szobában voltunk (akkor még műtét volt, nem lombik). Az ultrahang végére Mártival megbeszéltük, hogy egy szobában szeretnénk lenni a punkciókor. Így elég emelkedett hangulatban zajlott a pénteki napunk, aztán a hétfői. :-) Nekem 20 petesejtet szívtak le, 4 bébi lett belőle. Nem merték elvinni az ötödik napig, azt mondták, hogy nem bírnák ki. Nagyon vékony volt a sejtfaluk.
Én úgy tudom, hogy a blasztok a visszahelyezés után 12 órával elkezdenek beágyazódni. Egyik barátnőm mondta, aki a Dévainál lombikozik. Amúgy az én görcseim is alábbhagytak. Szurkálódás viszont megmaradt. :-)

Noki az én adataim:
Dr Vereczkey, első lombik nála (korábban a Kaáliban volt kettő, meg egy fagyasztott bébivisszahelyezés :( ). Három pocaklakó van bent.

Az én történetem: Kaáliban kezdtünk két éve. Akkor volt egymás után két lombik. A második a fagyasztott volt, de nem sikerült egyik se. Egy évre rá volt a következő. Akkor viszont már volt egy 3 mm myomám, és ennek ellenére is megcsinálták... :?
Persze nem sikerült, és elküldtek, hogy műtessem meg magam. Akkor ajánlotta egy lombikos lány a C-t. Ő nem járt itt, a Lombikalapítvány egyik tagja. Szeptemberben a doktorúr megműtött, és még más problémákat is talált. (Ciszta, vérrög, kezdődő összenövés). Most meg az első lombiknál tartunk.

Bocsi, kicsit hosszú lettem..... :oops:
zsiby
 
 


Noki elfelejtettem leírni, hogy én 28 éves vagyok. :D
zsiby
 
 


Jó reggelt!

Noki, remélem, ma már jobban érzed magad és hallgatásod oka, nem az, hogy infúziót kell, hogy kapjál. Igyál sok teát és vizet, hogy ki ne száradj, ha még mindig folyamatosan jön rókakoma.

Azt hiszem, nekem maholnap meg fog jönni. :( Nagyon azt érzem, amit olyankor szoktam. :( Még az enyhe hasmenés érzés is megvan. Elvileg, ha a lombik nem borította fel az időzítést, akkor mától szombatig bármikor jöhet. :(

Medvemancs, írd majd meg, hogy mit mondtak a Ciris-ben. Mehet-e a vérvétel?

Zsiby, drukkolok Neked nagyon. Két párosra emlékszem, a vérvételekről és az ultrahangokról, akik ismerősként beszélgettek. Az egyik páros Zsófi nevű tagjával egy szobában feküdtünk, amikor infúziót kapott szerdán. A másik párosban volt egy feltűnően csinos lány, egyszer egy fekete-fehér pepita szoknyás kösztümben. Az én különös ismeretető jegyem, hogy míg mindenki nyugodtan ült és várt, addig én állandóan felugráltam valamiért (vizet inni, kávét inni, mosdózni) :lol: Hiába, én már csak ilyen nyughatatlan természet vagyok. :D

Szép napot mindenkinek!

Elkezdek dolgozni, mert ma van egy határidőm :x
tocsa
 
 


Sziasztok
Íme a legújabb táblázat!
Remélem minden adat jó?! Ha nem akkor kérném a reklamációkat!!!!
Kép

Kép
noki&potyi
 
 


helló csajok!

Tocsa, Zsiby nagyon-nagyon szurítok Nektek!!!! :D

Medvemancs, remélem tudnak fogadni a vérvétel miatt előbb, így addig is történik valami... :)

a közérzetem egyre katasztrófálisabb, már annyira fáj a fejem, hogy az nem igaz....hányingerem is van egy kicsit, de az már lehet, hogy csak a fejfájás következménye... még a mai és a holnapi napot kell túlélnem valahogy, aztán csak jobban leszek :shock:

Noki remélem jobban vagy és hamarosan jelentkezel!!! már nagyon várjuk! :lol:

Szép napot!
fáncsi
 
 


Sziasztok
Azt hiszem jobban vagyok......,de nem akarom elkiabálni!
Ma inkább az időjárás az ami megvisel.....hihetetlen,hogy már erre is érzékeny vagyok.
Egész nap csak alukálnék :roll: a pocakom döfköd, szurkál :roll: ,de viszont nincs róka :lol:
Medvemancs
V doki nekünk is műtét után ajánlotta,hogy természetes úton próbálkozzunk,de mi nem szerettük volna a véletlenre bízni a dolgokat és inkább lombikoztunk!
Zsiby
Nagyon drukkolok neked,hogy a kis lurkók kapaszkodjanak és neved mellett sok szivecske legyen a táblázatba :)
Tocsa
Neked is ezt kívánom!
A szívecskék már tülkön ülnek ,hogy ott virítsanak a Te nevednél is!!!!!
És nem feladni....a menszigörcs az nálam is volt és még mai napig van is...ehhez hozzá kell szokni várandóságnál mint sok máshoz is!
Fáncsi
Vehetsz be egy vagy egy fél Algopyrint ha nagyon elviselhetetlen már a fejfájásod!
Az az amit ilyenkor lehet...inkább mint ,hogy szarul legyünk...a dokik is ezt mondanák!

Vigyázzatok magatokra és tessék ebben a rossz időben pozitívnak lenni....
Én élő hulla vagyok,de megpróbálok pozitív maradni.....bár néha nagyon nehéz.
Izgulok a genetikai vizsgálat miatt :oops: :roll: pedig egy hét múlva lesz :oops:

Puszi mindenkinek!
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Ja!
Éjjel vagy 1L tejet megittam......úgy ittam,hogy az csak na.....nyeltem mint kacsa a nokedlit :lol:
Viszont ha nappal iszom akkor kéredzkedik vissza,de nem engedem neki :)
Most éhes vagyok nagyon,de szerintem maradok a szendvicsnél :)

Kép
noki&potyi
 
 


Amikor itt vagyok és tudok írni akkor senki nincs itt :cry: :roll: :cry:

Kép
noki&potyi
 
 


Szép estét mindenkinek!

Noki!

Nem azért mondom,de nekem egyrejobban tetszik a táblicskunk!!
Ma hogy érzed magad??Én minden nap drukkolok Neked kajcsi ügyben,szugerálom,hogy bent maradjon.A frontok velem is kitolnak minden nap,ma alukálni akartam ebéd után,azt hiszed sikerült??Ste meg nem látom a kedvenc sorozataimat :(

Tocsa!

Hogy érzed magad??Mi a helyzet a határidőkkel??Remélem sikerül befejezned!Nagyon drukkolok továbbra is,hogy anya legyél!! :D :D

Kockáspléd!

Itt Andy,jelentkezz mi van veled!!

Zsu,Hugi,Jólányka,Fáncsi!

Lécci Ti is jelentkezzetek!!Tudni szeretném mi van veletek!

Zsiby!

Szeretettel üdvözöllek közöttünk!
Neked is mennek a drukkok és kívánom,hogy megtapadjanak picurkáid!!


Vigyázzatok magatokra!!


Kép

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!

Eltűnt bárányka jelentkezik. :oops:

Andy :D

Velem nincs semmi, már csak kettőt kell aludni,s kapom a szurikat. :lol:

Noki :D

Ó,nagyon sajnálom, hogy ennyire megvisel rókakoma. Drukk a genetikai uh-hoz.

Tocsa, Zsiby :D

Mennek a babaragacsok!

Zsiby :D

Üdv itt nálunk.

Fáncsi :D

Üdv itt, te mikor mész 26-án? Mert én is akkor megyek vv-re és Uh-ra. 8)

Majd még jelentkezem.Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok lányok!! :D :D :D
Egy kicsit eltűntem, de azért olvasgattam a fórumot!
Látom megszaporodtunk! Ennyiünknek van baja? Hát az nem jó, de tartjuk egymásban a lelket, és bíztatjuk egymást! :) :) :)
Noki!
Tudom, hogy már túl vagy rajta, de olvastam valamelyik nap, hogy probléma volt a w.c- n nagydolgot illetően. Nekem nagyon bejött a savanyú káposzta is, persze az aszalt gyümölcsök is nagyon jók! A káposzta jól megmozgatja a beleket, de nem szabad belőle egyszerre sokat enni, mert akkor pont az ellenkezője lehet, és az sem jó! Remélem már jobban vagy, a tej is benned maradt! :D
Én már voltam a baba bajommal mindenhol, természetgyógyásznál, reflexológusnál, kövesnél, pránanadis energiakezelésen...! A természetgyógyász eltíltott a tejtől nagyon szigorúan, de én napi 2-3 literrel ittam.

Tocsa!
Nagyon izgulsz már? A pozitív hozzáállás nagyon jó! Szurkolok ezerrel! Biztos jó lesz minden, és az bennünket is ösztönözni fog!
Hátha gyűlnek a táblázatba piros szivecskekék!

Minden új lányt üdvözlök, Zsiby, Fáncsi, Medvemancs.
Egy kicsit hosszúra nyúlt a hozzászólásom, de a rendelőben csak két beteg között tudok olvasgatni, írni már nincs időm, de most rendelés elött bepótoltam redesen!

Mindenkinek puszi, lányok kitartás!!! :D :D :D

Hugi
hugi206
 
 


jó reggelt!

Tocsa és Zsiby, nagyon drukkolok, Nektek! szerintem ez lehet a legnehezbb rész, ilyenkor a legnagyobb a bizonytalanság. de arra kell, gondolni, hogy nincs más lehetőség, mint a pozitív teszt hamarosan. tényleg nagyon szorítok!!

Roncsi és Bandy, látom mindkettőtöknek ez a 3. inszem... az előző kettő is a C-ben volt?

Noki, remélem jobban vagy! ahogy írtam mi sem akarjuk a műtétet, és az utána követkeező újabb bizonytalan hónapokat. inkább egyből belevágunk, és majd után gondolkodunk B terven.

telefonáltam, a vv miatt és persze megoldható :-) mivel ez egy mozgó dátum, így nem tudom mikor kell mennem, de legalább emiatt nem kell hónapot ismételnem.

short / long protokoll ügyben voltak kérdéseim (kinek, mikor, milyen esetben, melyik indokolt?), esetleg valakinek van mindkettőről tapasztalata?

tudja valaki, hogy kb hány beteg van a kilinkán? mekkora a leterheltség? a táblánkban kobzoszu (azt olvastam, hogy Ő miért nem) kivételével mindenki V-hez jár. véletlen volt vagy tudatosan választottátok őt? (nekem véletlen). nem tudom menniyre vagyunk statisztikailag reprezentatívak, de fura, hogy mindenki V-s.
medvemancs
 
 


Sziasztok
Bent maradt a szendvics és a tejcsi is,de ennek ellenére nem voltam túl rózsásan :cry: :roll:
Folyamatosan öklendezek ha jövök megyek a lakásba, viszont ha fekszem akkor nincs bajom.....csak az émelygés!
Párom ma nagyon szeretne moziba menni és Nekem meg nincs szívem azt mondani ,hogy nem megyek...
Kissé félek ,hogy az emberek akik a moziba lesznek különböző illatokkal ill. szagokkal fognak rendelkezni,de majd befogom az orromat :)
Ismerős ajánlotta,hogy egyek majd popcornt és attól nem jön a róka?!?!
Kíváncsi vagyok!
Viszek magammal tejet...olyan kis szívószálasat :lol:
Amúgy amint már írtam ,Én a tejet igen nagyon hanyagoltam....fél évente ha megittam 2dl.....és kb 2 hete semmi mást nem iszom csak azt!
Hugi
Te mivel foglalkozol...ha megkérdezhetem?!
Sajnos a savanyú káposzta nem fog menni ,mert kijön belőlem....azért köszi a tippet!
Reggel ettem éhgyomorra aszalt szilvát amit Pálgi ajánlott,de semmi nem történt...pedig sokat ettem belőle.
Az a baj,hogy a lekvártól kezdve Én már mindent,de mindent kipróbáltam.....minden nap iszom actimelt is....jól írtam le a nevét ??? :lol:
Sajna ez is hozzátársul a különböző tűntekhez amiket az ember terhesség alatt produkál,de nemsokára Ti si megtapasztaljátok!!!

Sok sok szívecskét szeretnék már a táblázatba tenni és látni!!
Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok!

Medvemancs!

Igen,mindegyik inszemem a Cirisben volt.
Vereczkey dokit én tudatosan választottam,nem véletlenül kerültem hozzá :D :D Ha ő nem lett volna,ki sem derülnek a problémáim...
Azóta is szidom a volt nődokimat és elgondolkoztatott dolgokon...


Ha még van kérdésed,írj nyugodtan!

Szép napot!

Noki!

Milyen napod volt tegnap??Megírthatok Neked vmit??Ki kell írnom Neked!

Tocsa!

Hogy vagy,minden rendben??Kész vagy a meéóval??

Pussz mindenkinek!

Andy
bandy27
 
 


Andy
Persze....írj nyugodtan!

Kép
noki&potyi
 
 


Képzeljétek! A teletálól rendeljük a hamit amióta a pocakba van a baba......ma grízes tészta jött baracklekvárral........nem bírtam ellenállni :) most készülök rá,hogy "behabzsoljam"...bár kicsit félek,hogy ez is kijön majd, de azt hiszem megéri :oops: :)

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok,

Végre, kicsit megkönnyebültem munka téren, de sajnos még nem sikerült teljesen befejeznem, ma folytatom és dokihoz is kell mennem táppénzes papírért. Tulajdonképpen nem is baj, hogy így lefoglalom magam, mert különben megbolondulnék. Folyton az figyelném, hogy hol fáj, szúr vagy görcsöl, így meg legalább mással foglalkozom. Sajnos, az érzés, hogy megjön nem múlik, de hiszek a tapasztaltaknak és úgy gondolom, ez most nem azért van....

Hívtak a Ciris-ből is, hogy érdeklődjenek a hogylétem felől. Mondta Márti is, hogy ez az érzés akármi lehet.

Zsu, köszi a babaragacsokat (nagyon aranyos, ezt még nem is hallottam soha) :D . Hugi, nem izgulok, inkább csak úgy előrepörgetném az idő kerekét és olyan hullámvasút szerű a hangulatom. Komolyan, lányok, én szinte naponta bőgök. Medvemancs, valóban életem leghosszabb két hete ez....

Noki, köszi a táblicskut! :D A szorulásos dologra nekem bevált az, hogy, minden nap tízóraira megeszek 3-4 szem gyümölcsöt vegyesen. Reggel meg reggeli után egy 3 in 1 kávé. Persze, lehet, hogy nálad ez most nem célravezető. Jó mozizást! Mit néztek meg? A popcorn jól hangzik, én még nachos-t is szoktam venni sajtszósszal. Mi karácsony előtt néztük meg a Valami Amerika 2.-t, nagyon jó film. Érdemes megnézni.

Andy, Fáncsi, neketek is köszi a drukkokat.

Zsiby, hová tűntél? Hogy vagy?

Jut eszembe, 4-5 kilót fogytam a beültetés óta. :D

Szép napot Mindenkinek
tocsa
 
 


Tocsa
Remélem nem az idegeskedés miatt fogytál le ennyire?!
Ilyenkor pedig nagyon nagy szükség lenne a nyugalomra és a kalóriákra is.....na persze mértékkel!!
Ne aggódj a görcsök miatt......Én már megint emiatt szenvedek reggel óta....pedig itt van a Bébike :)
Lehet,hogy Nekem is most kéne megjönnie....ahogy múltkor számoltuk is és azt érzem,de már ez a 3dik és már kezdek rutinos görcsölős lenni :D
Majd Te is megedződsz.
Aranyos vagy és köszönöm a tippeket,de a Kv hallatán is rosszul vagyok tőle.....gondolhatod mi van akkor ha megérzem az illatát :D
Nem káváztam ,de szerettem azt a finom aroma illatot ami elárasztotta a konyhát és az előszobát amikor a Párom főzte minden nap......most sajna nem ihat itthon KV-t :cry:
Sajnálom szegényt,de ez van....most a Baba irányít :D
Gyümölcsöt sajna már nem tudok enni...az is kijön.....
Tegnap este mondjuk már nem bírtam és ettem egy fél almát,de még hajnalba is azt büfögtem fel :roll:
Nappal nem is merek enni,mert ha jövök megyek akkor kidobom a taccsot tőle :cry:
Jó ,hogy mondod ,hogy jó film a Valami Amerika II ,mert azt nézzük meg :D
Nem hallottam eddig róla semmit és még a bemutatóját sem láttam.
Az első rész az tetszett nagyon...gondoltam ,hogy ez sem lesz rossz.
Bíztam benne,hogy nem ez a film az aminek a második részét elrontják......pedig sok van ilyen!

Eltűnt báránykák gyertek elő!!!!

Mi lehet Ronival?!

És vajon Kockásplédnek megvolt már a beültetése????

És Bobcsikének a műtét???

Kérlek jelentkezzetek,mert kíváncsiak vagyunk rátok nagyon!!!!

Puszi mindenkinek!
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Szép estét lányok!

Hol vagytok elveszve báránykák??
Azért mert nem történik veletek semmi,akkor is jelentkezzetek!!

Noki!

Köszönöm,hogy megírhattam,jól estek kedves szavaid!! :D :D

Tocsa!

Elintézted a táppénzes papiruszod??Melóval végeztél??Úgy utálom a határidőket,főleg,ha nem érzem,hogy a végére érnék...

Roni,Böbe,Kockáspléd

Itt vétel,Andy(én) kéri jelentkezéseteket!!Lécci írjatok!

Fáncsi!

Mi újság fejfájásfronton??Hogy érzed magad??

Akit nem írtam,annak is megy folyamatosan a drukk 1000-rel!!


Pussz mindenkinek!! :D :D
bandy27
 
 


Ma estére egy kis vidámság+szokás szerint egy kis szerencse kép:


Kép

Az az igazság ezen úgy nevettem :D :D :D



Kép





Kép


További szép estét mindenkinek!!

Kép

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok lányok!
Mindenki jól van?

Noki!
Igen,megkérdezheted, hogy mit dolgozom. Fogászati asszisztens vagyok, és egyáltalán nem szeretem én sem a magyar egészségügyet. Olvastam ahogy szidtátok a vérvételnél és egyébb rendeléseknél az eü. rendszert. Sajnos igazatok van, de azért vannak kivételek, mégha kevés is. Nagyon sok betegünk panaszkodik mind az állami eü-ről, mind a privát rendelésekről. :cry: Egyébként amit írtam, hogy mennyi alternatív helyen jártam a baba miatt, majdnem mind a betegeink.
Engem is jól elbaltáztak különböző kórházak, azért is tartok itt ahol tartok. Na mindegy mostmár, a lényeg az, hogy remélhetőleg már jó helyen vagyok. Túl vagyok egy laparoszkópos műtéten, és maximálisan meg vagyok a Ciris-el és főleg Vereczkey doktorral elégedve! :D :D :D

Mindenkinek jó éjt, puszi: Hugi.
hugi206
 
 


Szép estét mindenkinek!

Nem volt két napig netem..... :( Apa elvitte magával Debrecenbe, mert vizsgái voltak. Viszont mostantól megint korlátlan uralmam van felette.... :D

Tocsa hogy vagy? Ne izgulj, biztos ott lapulnak a bébik. Nekem mostanában olyan furcsa, hol görcsölök, hol nem. Nem is tudom, melyik a megnyugtató. Ha görcsölök,vagy ha nem. Viszont a fejem folyamatosan fáj.
Sajna nem figyeltem a váróban a vízballont. Mi mindig hátra ültünk a növény mögé, és attól aztán semmit nem lehetett látni. Viszont az ismerős lányon egyszer volt pepita kosztüm.
Engem apósom vitt akkor, mert férjem megint Debrecenben volt. Pont a punkció napján lett volna két vizsgája, és apósom nem értette, hogy miért jön haza. Szegénynek el kellett magyaráznom, hogy hát kellenek a katonák péntekre..... :D Durva lett volna, ha akkor is após visz..... :shock:
Küldöm a babaragacsot. ++++++++++++++++++++++++++++

Noki jobban vagy már? Milyen volt a mozi?

Fáncsi, nekem is folyton fáj a fejem. Pedig ezer éve nem kellett bevennem a fejemre semmi gyogyit.

Üdv mindenkinek, és mindenkinek nagyon drukkolok.
zsiby
 
 


Sziasztok Lánykák!

Nagyon drukkolok nektek akik akcióban vagytok! Olyan jó lenne már ott tartani nekem is. 28.-án kezdem a szurikat és febr 20-ra tervezzük a punkciót, akkor aztán kéretik nekem a sok drukk.
Úgy szeretnék már rókázni!!!

Móni
móni101
 
 


Sziasztok
Móni Én is alig vártam már,hogy rókázzak vagy valami tünetem legyen :shock: :roll:
Azt hiszem talán nem erre vágytam!!!!!!!
Tegnap voltunk moziba és elég jól bírtam ahhoz képest,hogy nem voltam valami rózsásan....ettem is egy kis popcornt, de már bánom!!
Na lényeg,hogy hazaértünk és addigra már forogtak a szemeim a hányingertől......végül nem rókáztam hanem Én hülye visszatartottam és lefeküdtem aludni :shock:
Hajnal 4ig bírtam is és akkor rohantam ki a mosdóba,de nem értem el odáig :cry: :oops:
Én még ennyit soha ,de soha nem szenvedtem mint most ma reggel!
Ráadásul 30-40 percenként rohanok ki,mert annyira erős az inger......majd bepisilek közbe :oops:,de nem tud már semmi kijönni :roll:
Remélem már csak pár hétig tart ez ,mert már nem bírom néha!
1hónapja nem ettem egy normálisat..szinte csak folyton szendvicset és inni is alig iszom :cry:
Éhes és szomjas vagyok :cry:
Ha elmúlik ez a rosszullét akkor degeszre eszem magam...legalább 2x :lol: :lol:

Kép
noki&potyi
 
 


Még annyit,hogy Nekem azt mondta Vereczkey doki,hogy ha nem érzek semmit akkor gond van és nem maradtak meg a Bébik!
Tehát azt hiszem csajok ott van/nak azok a kis Bébik :) ilyen tünetek mellett!

Kép
noki&potyi
 
 


Noki, amikor a visszaülti után két hét múlva visszamentetek a C-be vérvételre, mennyi időn belül volt meg az eredmény? Vérvétel volt csak, vagy volt ultrahang is?

Kép
Kép
zsiby
 
 


Zsiby
Csak vérvétel volt és rá 2hétre volt UH ahol már a kis zsákocskánk is látszódott :lol:
Ami idegtépő volt az az ,hogy reggel levették a vért és délután olyan 3körül telefonáltak,hogy mennyi lett a ßéta hCG-m!
Egy örökkévalóság volt és izgalom,hogy na vajon mit mondanak?!
Amikor megcsörrent a telefon....a szívem majd kiugrott a helyéről.....főleg amikor azt mondták,hogy olyan magas lett ,hogy ebből lehet két Bébi is :D
Hála égnek csak egy lett.....ezt is elég kihordani...bár nagyon kettőt szerettünk volna,de így,hogy polipom is van....na meg a rosszullétek...meg a barnázás és vérzések......örülök ennek az egynek is :D

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok! Új vagyok még a fórumon és én is a Círis Intézeten gondolkodom, hogy oda jelentkeznénk be (vagy még a Kaáli esetleg).

Szeretném a segítségeteket kérni, hogy a Círisben hogy mennek a dolgok, sokat kell-e várni az első konzultációra (ha mostanában telefonálnék, vajon mikorra kapok időpontot?), illetve elfogadnak-e máshol készült leleteket (pl . kaális spermiogrammot). Én talán inkább Kósa dokihoz mennék, ismerőseim révén róla hallottam sok-sok jó dolgot, nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Nagyon köszönöm a segítséget!!
bébike4
 
 


Helló Mindenkinek! :D

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de sajna nem volt időm. :?

Képzeljétek már nem fáj a fejem tegnap óta....szuper! :) kicsit megkönnyebbültem... :P

Zsu, 26-án reggel nyolc körül megyek uh-ra, fix időpontot nem kaptam, azt mondták az érkezési sorrend számít....

Noki, te szegényke! ez már borzasztó lehet! ennyit hányni...elképesztő!

Lányok! annyira jó ez a fórum, imádom olvasgatni. :)
Nagyon érdekel, hogy kivel mi történik. :)

most mennem kell, de még jelentkezem! :D

Üdv, fáncsi :wink:
fáncsi
 
 


és még valami...

Tocsa és Zsiby megy ám a drukkkkkkkkk továbbra is! :lol: :lol: :lol:
fáncsi
 
 


Sziasztok!

Az ikerterhesség nem feltétlen jár együtt dupla rosszulléttel! :wink:
Én tök jól viseltem az első hónapokat.2-3 hét volt hányós,akkor is csak esténként 1 róka,aztán megkönnyebültem és semmi bajom nem volt. :P Dolgoztam,jöttem,mentem stb.Viszont én sem tudtam bent tartani,nekem egyszer hajnali 1-ig sikerült. :lol:
Noki!Remélem elmúlik most már ez a hányós időszak...Egy idő után tényleg vacak tud lenni. :?

Üdv. mindenkinek

Ági
pálgi
 
 


bébike, welcome :-)
én is új vagyok és nemsokára megyek az első konz.-ra és ezen a 2 intézeten gondolkodtam.
felhívtam őket és köv. hétre adtak volna ip-ot, mert azt mondták V. doki nincs ezen a héten, amúgy mehettünk volna most is. a jövő hét viszont nekünk nem jó, ezért 2 hét múlva megyünk.
szerintem gyorsan kapsz időpontot.
azért nem Káálit választottam mert úgy tudom, hogy kb július / aug.-ra adnak időpontot lombikra, mi pedig nem akartunk addig várni és a C. elhelyezkedésben is jobban megfelelt.
leletekre a többiek biztos tudnak válaszolni :-)
írsz nekünk rövid bemutatkozót?
mm.
medvemancs
 
 


Tocsa, Zsiby, hogy vagytok?
medvemancs
 
 


Medvemancs!
Én decemberben kaptam júnira ip-ot a Kaáliba. :?
Sajnos fél év a várólista,mivel az OEP korlátozta a havi ET-k számát. :cry:

Ági
pálgi
 
 


Sziasztok Lányok!
Üdv az újaknak!

Bébike4!
A Kaáliról lebeszéllek, én 10 évig oda jártam, és még mindig nincsen babám. Komoly gondokon túlléptek / méhsövény /, amit már régen meg kellett volna műteni, de azt mondták, hogy az nem befolyásolja a megtapadást!? :evil: Ennyi!
A Cirist én felhívtam még októberben egy szerdai napon, és már hétfőre tudtak is adni időpontot.
A spermiogrammot csak akkor fogadják el, ha 1 éven belüli.
Nekünk is újra kellett csináltatni amit a Kaáliból vittünk, mert már 2 éves volt.
Ennyit tudtam Neked segíteni, de biztos fogsz még a lányoktól sok okos dolgot hallani. Nyugodtan kérdezzél, mert már elég sokan vagyunk. :) :) :)
Szerintem ha mostanában felhívod őket kb: 2 hét múlva biztos kapsz időpontot, de a Kósa doktorhoz lehet,hogy még hamarabb is, mert én úgy látom neki nincs annyi betege. Ez persze nem azért van, mert ő nem jó! A Kaálisok egyébként nekem is őt ajánlották.

Üdv. mindenkinek! :oops: :oops: :oops:


Hugi
hugi206
 
 


Nem tudom,hogy a C-ben néznek-e inzulint?Sajnos tény és való,hogy a meddőségi intézetekben erre nem térnek ki,pedig sok esetben ez lehet a kudarc oka.Inzulin rezisztencia.(IR).Nincs tünete,vékony lányok is lehetnek IR-esek. :? Több olyan lányt ismerek,akik megnézették ezt a dlgot,kezelték gyógyszeresen és vagy spontán,vagy utána lombikkal sikerült a babó!
(Csak tipp pl. Huginak.Igaz nem tudom,hogy milyen vizsik voltak Neki. :oops: )
Bocsi a belepoff...ért,csak segíteni szeretnék....

Ági
pálgi
 
 


Ági!
Köszönöm a tippet, nem néztek sem a C-ben sem a Kaáliban inzulint.
Utána fogok járni! :) :) :) Köszi: Hugi.
hugi206
 
 


Sziasztok Lányok!

Bébike4!

Sok szeretettel köszöntelek köztünk!
Én sem javasolnám a Kálit,mert hallottam rengeteget kell várni,hogy bejusson az e,ber lánya!
A Cirisben nagyon rugalmasan kezelik az időpontot.Pl.:ha munkából mész,akkor hozzádigazodva délutánra kapsz időpontot, nagyon rövid idő telik el,mig először telcsizel és az 1.konzultáció között kb.1-2 hét.
Az 1.konzultáció egyébként 10.000 ft.
Ha nem gond,megírnád milyen próblémád van??Tudod ez is érdekel bennünket!
Ha van kérdésed,itt megkaphatod!


Fáncsi!

Nagyon örülök,hogy már nem fáj a fejed!! :D :D :D

Zsiby,Tocsa!

Mennek részemről 1000-rel a drukkok!!Jó kapaszkodást a picuroknak!! :D :D

Noki!

Köszönöm szépen amit küldtél!!El nem tudod hinni mennyire örültem Neki!!Puszikállak érte!! :D :D

Többi lányka hol vagytok??Élet jelet kérünk!!

Kockáspléd!

Hol tartasz a folyamatokban??

Ági!

Igen,az IR az olyan sunyi betegség...sajna nekem is ez a bajom/ez volt a bajom.
Nekem hála az endokrinológusom kiderítette.
Rögtön ahogy meglátott és meghallotta,hogy 15 kg-t híztam egy év alatt,küldött is terheléses cukorra.Beigazolodott az IR,így mai napig szedem a cukor gyógyszert és amióta tud a babaprojektről megemelte a dózist,mert a cukor befolyásolja igenis a megtapadást.
Azóta fogytam és jól érzem magam :D :D



Kép


Kép
bandy27
 
 


Sziasztok Lányok!

Velem semmi extra nincs most. Kicsit görcsölgetek. Hajnali 5-kor felkeltem, folyton pisilnem kell. Onnantól kezdve nem tudtam visszaaludni. Ezért 10-kor egy bónusz szundit rendeztem.

Bébike üdv közöttünk! Én a Kaáliban lombikoztam hármat és egyik sem sikerült. Nem ajánlom, mert ott aztán tényleg nem figyelnek az emberre. Futószalag az egész. Nekem az utolsónál már myomám volt, és ennek ellenére is megcsinálták. Persze, hogy nem sikerült, és a sok hormon hatására jól megnőtt. Vereczkey doktor úrnak köszönhetem hogy rendbe rakott. Szóval én sok jót nem tudok mondani a Kaáliról, és csak lebeszélni tudlak róla.

Az IR-t nekem sem nézték. V-szerint nálam nem volt szükség rá. Viszont ha meg akarjátok nézetni a barátnőim dicsérték a Mensmentist. Nem ismerem a helyet, de a lomikos lányok nagyon szeretnek oda járni. :-) www.mensmentis.hu
Én a saját esetemből kiindulva ajánlani tudom, hogy trombózist is célszerű nézetni. Nálam kiderült, hogy hajlamom van rá, és a stimunál külön injekciót kaptam rá. Még egy példa, hogy ezzel sem foglalkozott a Kaáli.

Noki két hét várakozás az ultrahangra, ha sikerült...... Rengeteg idő. Sebaj, csak legyen jó a hétfői vérvétel. Azt sejtettem, hogy délután lehet majd érdeklődni. Tényleg örökkévalóság lesz ez a hétfő......

Tocsa miújság van veled? Hogy érzed magad? Megy a drukk ezerrel!!!!!!!

Hugi megkérdezhetem, hogy kihez jártál a Kaáliban?

Fáncsi hétfőn hányra mész? Én reggel nyolcra. :D :D

Kép
Kép
zsiby
 
 


Zsiby!
Örülök,hogy írtad a Mensmentis-t! :wink:
Tényleg az a legjobb!!!! :D

Ági
pálgi
 
 


Sziasztok,

Jól pörög a topik ismét. Ezt már szeretem, van mit olvasni. :D Jó sokat fogok megint írni, nézzétek ezt el nekem!

Noki, mit néztetek meg végül? Tetszett?
Írtad, hogy talán az idegeskedés miatt fogytam, de nem hiszem, mert ideges nem vagyok és naponta 5x eszem, na persze, nem degeszre. Amióta megvolt a beütetés és vége a diétázós időszaknak én vagyok maga a mintaétrend! :D Sz’al kalória van. Sztem inkább a víz ürült ki belőlem, nem tudom…

Andy, határidős munkát tegnap késő délután befejeztem és voltam táppénzes papírért is. Mivel a betegácsimat végigdolgoztam rendesen, így majd most jön egy kis lazsa. Csak úgy lájtosan dolgozgatok. Jól vagy? Remélem, minden rendben. Hamarosan indul az inszem! :wink:

Hugi, remélem a Ciris-ben megtalálod a számításodat! Sajnos tegnap, amikor mentem a táppénzes papíromért, ismét szembesülnöm kellett a jó kis közegészség ellátással. Néha elgondolkodom, hogy minek fizetem a TB-t, ha úgyis mindig egy magánintézetben kötök ki a végén? Lehívtam az Ügyfékapuról az elmúlt 10 éves TB befizetésimet és, hogy mennyit használtam, 19%-a a használt a befizetettnek és találtam olyan vizsgálatokat, melyeken soha nem voltam. Ráadásul a magán nőgyogyóm, akinek egyszer nem jutott még eszébe számlát adni, a nála tett látogatásaimat elszámolja a kórházra is, ahová tartozik. És nem csak ő csinálja ezt! Röhej, és ezért tart itt ez az ország, ahol tart. :twisted:

Zsiby, emlékszem rád, kár, hogy vv-en nem futunk össze, én szerdai vagyok. Hogy vagy? Drukkolok és mennek a babaragacsok! Már csak hármat kell aludni! 8)

Móni, hamarosan indulnak a szurik, ugye? Centit vágjátok már?

Noki, lányok, miért kell vagy jó visszatartani a hányást? Lehet, hogy hülye kérdés, de nem jobb megkönnyebbülni, ha kikívánkozik? Vagy azért, mert úgy gondoljátok, hogy kell a táplálék a babának? Nem értek ehhez, azért kérdezek ilyen butaságokat. :oops:

Bébike, szerintem nem kell sokat várni az első konzultációra, valószínűleg, egy héten belül kapsz időpontot. Kósa dokihoz meg, úgy gondolom, szinte azonnal. A mi leleteinket nem fogadták el. Szeretik a sajátjukat. Egyszer voltam Kósa dokinál, nagyon kedves, elmagyaráz mindent alaposan és vicces is. Szerintem hívd fel őket, és majd segítenek. Lehet, hogy az időpontok már nem úgy mennek, mint a mi esetünkben (akik még a kezdetekkor jöttek a Ciris-be), mert úgy veszem észre, egyre többen vagyunk nemcsak a fórumon, de az intézetben is. Sztem az a nyolc punkció per nap volt a csúcs, amikor mi voltunk és valószínű, most már egyre inkább ez lesz.

Valaki kérdezte, hogy miért jár a többség - majdnem mindenki - Vereczkey dokihoz. Engem pl. hozzá írtak be első konzultációra, tehát teljesen véletlenül vagyok nála. Úgy tudom, hogy Vereczkey doki vállal terhesgondozást is, de az utolsó hónapokban a páciensei átkerülnek Kósa dokihoz és nála szülnek.

Fáncsi, Medvemancs és mindenki, nagyon köszi a drukkot! Köszönöm a kérdéseket, nagyon változóan vagyok. Tegnap este pl. valóban úgy éreztem, hogy mindjárt megjön és órákig zokogtam. Nagyon nehezen tudtam elaludni. Ma már jobban vagyok. Hasmenéssel indult a nap, de szerencsére gyorsan jött, gyorsan ment. Még mindig van hőemelkedésem is.

Pálgi, egy IR vizsgálatra én is gondoltam anno, amikor kiderült a PCO szerű petefészek, ami ugye tünete az inzulin rezisztenciának. Az üzemorvosunk endokrinológus, így meg is kérdeztem tőle, hogy nem lenne-e érdemes egy vizsgálat, mielőtt inszeminálunk vagy lombikozunk és azt mondta, hogy nem hiszi, nem fontos. Nem győzött meg akkor teljesen, de elfogadtam a véleményét. Hozzáteszem, akkor voltam túl egy teljes átfogó szűrésen az intézetüknél (ún. menedzser szűrés), ahol ugyan nem volt IR vizsgálat, de a doktornő tisztában volt minden egyéb eredményemmel.

Aki átrágta magát a novellámon, annak hálás köszönet! :wink:

Szép estét, jó hétvégét Lányok!
tocsa
 
 


Zsiby, Állítólag gyakori pisilés jó jel! :D
tocsa
 
 


Tocsa, viszont rengeteget iszok. Napi 4 liter biztos meg van, azzal viszont rendszeresen ki kell járni. Csak éjszaka nem értem, akkor miért kell legalább kétszer kimennem, akkor aztán nem iszok.... :D Remélem tényleg lapulnak a lurkók odabent.......
A hőemelkedés is jó jel. Reggeli hőmérsékletet nézel, vagy napközben is?

Kép
Kép
zsiby
 
 


Bébike
Üdvözöllek Téged is a mi kis Cirises körünkbe!
Remélem tudunk majd Neked is sokat segíteni és hamarosan kismami leszel Te is! :D
Szeretnél a táblázatba Te is bekerülni?
Ha igen akkor kérném majd az adatokat ha lesznek.....
Egyenlőre elég a korod és ha lesz időpontod akkor az is :D
Amúgy Én nem ismerem a Kaálit,de azt tudom,hogy minden egyes meddőségi központnál jobb a Ciris!!!
Olyan jól éreztem magam mindig amikor mentek,hogy az csak na.....elárasztott mindig a nyugodtság!
Zsiby, Nekem olyan lassan telt el az a 2hét amíg vártam ,hogy vérvétel legyen :roll: és most meg már a 12dik hetet töltöttem be :D
Most az UH-t várom nagyon és ilyenkor meg havonta 1x van csak.....na ez még egy borzasztó dolog.
Ezért rendeltem is egy Bábi szívhanghallgatót :D
Most legalább minden nap megtudom hallgatni a picim szívecskéjét :D
Már alig várom,hogy megérkezzen!
Képzeljétek!!!!A Párommal kinéztük a babakocsit,szekrényt és kiságyat is :D
Megvenni babonából nem vesszük meg,de legalább már ezzel sem kell foglalkozni :D
Azaz minden nap nézegethetem amíg meg nem rendeljük és álmodozhatok,hogy milyen szép lesz majd a pici szobácskájába :D
Nagyon ajánlom mindenkinek , még annak is aki szobabútort szeretne venni annak is,mert szuper dolgok vannak itt és jó az ára is! Nem pozdorjából hanem fenyőből van!
Mi dió színűt választottunk amúgy.
http://shop.kikol.hu/ifjusagi/csecsemo.html?view=502
Ez lesz a kiságya.
http://shop.kikol.hu/szekrenyek/sarok.html?view=495
Ez lesz a szekrénye.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
És a babakocsija.
Szőnyeget kell már csak keresni a szobába,de csak olyan 180x180-at.
Mondjuk ezt még azért nem akarunk nézni,mert a színe függ a baba nemétől.
A babakocsi színe is lehet változni fog szintén a neme miatt Very Happy
Pelenkázót csináltatunk majd,mert az sajna nincs ott ahol a bútort néztük,de még jó ,hogy van ismerős aki ilyeneket megcsinál......sajna csak kisbútorokkal foglalkozik!
Csinált a Párom a pocakomról képet....ha nem bánjátok akkor felteszem Nektek is,hogy nézzétek meg mekkora annak ellenére,hogy alig eszem és,hogy sokat rókázom :D
Remélem nem baj ,hogy ennyit írtam? És ,hogy feltettem a képeket???

Puszi mindenkinek!
Kép

Kép
noki&potyi
 
 


Reggel nem mérek, csak napközben, mert folyton ráz a hideg. :(
tocsa
 
 


Tocsa
Nekem sikerült átrágnom magam a novelládon :D
A hányást 2 okból kifolyólag tartom vissza ált....Az egyik az azért van ,mert tudod Murphy,hogy amikor gyógyszerezek akkor jön rám és nem szeretném pont akkor kidobni a taccsot ,mert ilyenkor fogalamam sincs,hogy pótoljam vagy sem és ha igen akkor is mennyi szívódhatott fel mondjuk 30-60perc alatt?!
A másik meg a félelem :oops: :roll: ,hogy már megint rókázni és megint az a rossz érzés és,hogy utána vajon rosszabb lesz vagy jobb.....ez is változó :roll:
Én is mértem a reggeli hőmet és volt is hőemelkedésem, de még akkor sem akarta beleélni magam :oops:
Örülök,hogy most egy kicsit pihizel majd és annak is örülök,hogy a fogyásod oka az nem idegességből kifolyólag van :D
Zsiby, reggel amint kinyitod a szemed egyből akkor kell mérni a hődet,mert ébredési hőt kell ilyenkor nézni!
Amúgy Én is sokat ittam és sokat jártam pisilni....azt mondták,hogy na majd ha kiderül,hogy baba van akkor ezt el kell fogadnom,mert éjjel is többször ki kell majd mennem.......ez most nincs így.....sőt az alvókám is olyan rossz,hogy alig alszom 8órákat?!

Puszi

Kép
noki&potyi
 
 


Tocsa, és mekkora a hőmérsékleted napközben?

Noki, a sarokszekrény tetszik. Legalább majd mindig tudjátok, hogy hova bújt a gyerköc. :D

Kép
Kép
zsiby
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?