Emse Drága!
Hát nem alszom hason!!!!
Azt sem tudom, hogy szoktam elaludni!!!
Csak azt tudom, hogy mikor befekszem az ágyba a hátamon vagyok és reggel mikor kelek, akkor megint úgy találom magam!!!!
És a fene esz, hogy még hónapokig
nem tudok majd hason aludni!!! Meg hogy még cicitartót is hordanom kell majd!!!
DE!!!! Míg Adrival már 10
hetesen nem tudtam hason aludni, addig most egy szavam sem lehet
,mert Kisbüdössel 20
hetes koráig hason aludtam!!!
De meg ne kérdezd hogy csináltam!!!!
De állítólag az oldalamon alszom és forgolódni is szoktam! Apjuk mondta, mert néha megérdeklődöm tőle, hogy hogyan is alszom!
Egyébként Pancsikával ezt jól megszívtad!!!
Nem elég, hogy tényleg 20 éves még gyereket is vár!!!!
Te öreg róka!!! Mondta
Emse verébnek
Tigrincs bagoly!!
Úgy hogy üdv a fedélzeten
Pancsika!!!!
Jó helyre "tévedtél"!!!!
Van egy Tóth dokis mindennapos
Anyucikánk
Tenci (etenci) személyében!!! Ha minden jól megy, akkor jövő hét kedden érkezik Kisemberke......hacsak nem gondolja meg magát addig és nem jön előbb!!!
Igaz Tenci?!
És köszönjük mindjárt az esküvői képet is!!!! Aztán majd idővel várjuk a zombisat is!!!
Renáta!
Eszembe jutott, a neveket felejtettem el!
Szóval: BÁLINT
, Benedek, Balázs, Martin, Milán, Tamás, és most ne röhögjél nagyon...Zétény.
Ennyi jutott most az eszembe!
Szia Kedves Rita Szülész néni!
Köszi a kedves megszólítást!!! Majd leestem magam mellé a székről, úgy nevettem!!!
De komolyan!!!!
Elképzeltem, hogy egy Tigrincs- Majom...!!!!
Nem vagyok én nyúl csak ha két emberke, ilyen elmélyülten és komoly dolgokról beszélget, akkor nincs szívem közbepofátlankodni! De ha felszólítasz rá, akkor legközelebb megteszem!!!
Becs szóra!!! De majd ha jövő héten szerdán megyek CTG-re és ott leszel....Isten látja lelkemet jól Rád köszönök!!!!
És felébresztelek a járkálós alvásodból....na persze csak ha előtte épp megint ügyeltél!
Na de most azt hiszem megyek, mert kapok egy frrrrissssítőőő lábmasszírt Apától!!!
(ha már magától megkérdezte, akkor kapok az alkalmon!)
Jó éjt Mindenkinek!!! Holnap jövök!!! Bár lehet, hogy csak délután, mert délelőtt védőnő utána meg megyek vásárolni!
Kihasználom még az utolsó időmet!!!!
Pusz Mindenkinek!!!