Új privát üzeneted érkezett!

Emse Drága!

Hát nem alszom hason!!!! :twisted: :twisted: Azt sem tudom, hogy szoktam elaludni!!! :shock: :shock: Csak azt tudom, hogy mikor befekszem az ágyba a hátamon vagyok és reggel mikor kelek, akkor megint úgy találom magam!!!! :twisted: :lol: És a fene esz, hogy még hónapokig :!: :!: nem tudok majd hason aludni!!! Meg hogy még cicitartót is hordanom kell majd!!! :evil: :evil:
DE!!!! Míg Adrival már 10 :!: :!: hetesen nem tudtam hason aludni, addig most egy szavam sem lehet :oops: ,mert Kisbüdössel 20 :!: :!: hetes koráig hason aludtam!!! :shock: De meg ne kérdezd hogy csináltam!!!! :wink:
De állítólag az oldalamon alszom és forgolódni is szoktam! Apjuk mondta, mert néha megérdeklődöm tőle, hogy hogyan is alszom! :lol:

Egyébként Pancsikával ezt jól megszívtad!!! :lol: 8) :wink: Nem elég, hogy tényleg 20 éves még gyereket is vár!!!!
Te öreg róka!!! Mondta Emse verébnek Tigrincs bagoly!! :lol: :twisted:

Úgy hogy üdv a fedélzeten Pancsika!!!! :lol: :wink:
Jó helyre "tévedtél"!!!! :wink:
Van egy Tóth dokis mindennapos :lol: Anyucikánk Tenci (etenci) személyében!!! Ha minden jól megy, akkor jövő hét kedden érkezik Kisemberke......hacsak nem gondolja meg magát addig és nem jön előbb!!! :lol: Igaz Tenci?! :wink:
És köszönjük mindjárt az esküvői képet is!!!! Aztán majd idővel várjuk a zombisat is!!! :lol: 8) :wink:

Renáta!

Eszembe jutott, a neveket felejtettem el! :wink:
Szóval: BÁLINT :lol: , Benedek, Balázs, Martin, Milán, Tamás, és most ne röhögjél nagyon...Zétény. :oops: Ennyi jutott most az eszembe!

Szia Kedves Rita Szülész néni! 8)

Köszi a kedves megszólítást!!! Majd leestem magam mellé a székről, úgy nevettem!!! :lol: :lol: De komolyan!!!! :wink: Elképzeltem, hogy egy Tigrincs- Majom...!!!! 8)
Nem vagyok én nyúl csak ha két emberke, ilyen elmélyülten és komoly dolgokról beszélget, akkor nincs szívem közbepofátlankodni! De ha felszólítasz rá, akkor legközelebb megteszem!!! :wink: Becs szóra!!! De majd ha jövő héten szerdán megyek CTG-re és ott leszel....Isten látja lelkemet jól Rád köszönök!!!! :wink: És felébresztelek a járkálós alvásodból....na persze csak ha előtte épp megint ügyeltél! :wink:

Na de most azt hiszem megyek, mert kapok egy frrrrissssítőőő lábmasszírt Apától!!! :lol: :wink: 8) (ha már magától megkérdezte, akkor kapok az alkalmon!) 8) :wink:

Jó éjt Mindenkinek!!! Holnap jövök!!! Bár lehet, hogy csak délután, mert délelőtt védőnő utána meg megyek vásárolni! :lol:
Kihasználom még az utolsó időmet!!!! :wink:

Pusz Mindenkinek!!! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Kicsit rosszul eset, hogy senki nem hiányolt az elmult napokban,de majd túl leszek rajta. Kicsit nehezen, de utolértem magam az olvasással.
A képek nagyon jók majd keresek én is ha lesz hozzá kedvem és időm. :shock:

Pancsika: Üdv itt nálunk, jó kis csapat ez. :lol:

Kartifli: Neked is üdv itt nálunk. Ismerem Keszeg Évit, ő is bent volt a amikor én szültem. Szerintem nagyon aranyos.

Partedli: Neked is üdv itt nálunk, nekem Teleki a dokim. Én nagyon szeretem, ő mentette meg a kisfiamat mikor szültem. Ha érdekel a sztori akkor elküldöm neked priviben,mert a többiek már ismeri.

Amugy meg csak a pocakosok miatt jöttem, de láttom még senki nem szül 8)
Mi jól vagyunk,csak én vagyok egy kicsit depis mostanában.
De majd ez is elmulik.
Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Szia Valentina!

Ha végig olvastad az összes hsz-t amióta nem voltál, akkor láthattad, hogy én hiányoltam emberkéket és akit nem említettem név szerint (lehet, hogy Te voltál az egyik. BOCSI!!!) mert éppen nem ugrott be a neve, mindig odaírom és az előző oldalon is odaírtam, hogy az Újakat és a Régieket is és bocsi akit nem név szerint említettem!!! :oops:

Úgy hogy hiányolunk ám, de már annyian vagyunk, mint a kínaiak!! :lol:
BOCSI Lányok, ezért a "kínaiért", de így van és én ettől függetlenül NAGYON ÖRÜLÖK NEKI, hogy egyre többen vagyunk és segítjük egymást és jókat írunk és röhögünk egymáson is!!! :oops: :wink:

Egyébként most írhatnék én is olyat, hogy kérdeztem már háromszor is ugyanazt és senki nem válaszolt rá egy büdös szót sem!! :roll:
De nem hariztam meg érte, mert biztos nem tartotta fontosnak senki sem annyira, hogy szót érdemeljen! :oops:

Na de mivel nekem mától ismét qva (BOCSÁNAT!!!) JÓKEDVEM van, ezért nem is foglalkozom ezzel a dologgal! :wink: :lol: 8)

De tudod mit VAL!!!!

Küldjél nekem egy privit és mondd el, hogy mi bántja a lelkedet!!! Komolyan érdekel!!!! Mert a múlkor is kérdeztem (kb. 1 hete? ) de csak a "kicsit depis vagyok" válasz érkezett a közösbe.
És ezt most NE VEDD BÁNTÁSNAK!!! Hanem dobjál meg egy privivel!!! KOMOLYAN!!!

De most már lépek, mert Apa fenyegetőzik, hogy nem kapok semmilyen masszírt, ha nem megyek azonnal!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!!!!

Rohanok Főnök!!!!! 8) :wink: :lol:

Jó éjt!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Hahó!

Azért találtam:

Panka után:
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
kriszta36

Peti után:
félórás Petya
Kép
Egyórás:
Kép
délutáni bálna:
Kép
bónusz:
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Pancsika!
Üdv itt! Én tényleg kétszerannyi... :cry:

Kartifli!
Én Keszeg Évivel szültem, ha gondolod, írok privit. Évi nagyon aranyos és nagyon profi!

Partedli!
Neked is szia!

Tigrincs!
Ez azért izgi így, hogy nem tudod, ki lakik a pocakban. Én nem bírtam volna ki.

Paklincs!
Nem rongálni az ifjúság erkölcseit! :roll: Májzsugor....hihi

Kép
Kép
kriszta36

Pancsika,Partedli, sziasztok! És gratulálok!

Kartifli
, te is - kérdezzetek, kérdezzetek, ha nem is jár erre épp olyan, aki az illető szülésznővel és orvossal szült, előbb utóbb olvasa valaki és a többire is igyekszünk válaszolni.

Én most csak beugrottam..., öt percem volt, Apja dolgozik.

pusz, pocakosoknak pusz-pusz

Kép

Kép

Kép
memme

Dorka!
Bocsi, de hol vagy te itt zombi??? Na jó a „szülés után 15 perccel” ott kicsit EGYEDI a sminked :lol: de még mindig jobban néztél ki mint én. Ha még szülök esküszöm lefotóztatom magam. Az arcomon az összes hajszálér elpattant. Brrrrrr brutális voltam! :lol: szegény gyerek csoda hogy nem kéredkezett rögtön vissza ahogy meglátott!!! (biztos csak azért nem, mert ilyenkor még nem látnak rögtön tisztán :lol: )

Különben itt senkit nem láttam ZOMBINAK!!!! :D :wink:

Névválasztás:
lehet most utálni fogtok, de nálunk én választottam a lányoknak a nevet. Férjem mindig csak megkérdezte, hogy most épp hol tartok adott lány nevével :lol: csak hogy tudja ha kérdezik tőle :lol:

Emano/Andi!
Saras kép :shock: :lol: :lol:

Cukipofa!
Bocsi, de a te esküvői képeidtől én mindig padlón vagyok :D:D:D:D irigylem az alakod!!! :D:D:D
Cyber-talik: hát igen! :D Tündével együtt vittük a lurkókat hallásvizsgálatra. Direkt egy időre kértük az időpontot :D Reninek meg gatyót vittem, miután Ancsa anyósától elhoztam az Osanit-ot, tegnap meg sóoldatért rohantam ki Érdre és Adri volt olyan kedves hogy 5 perért is odajött az üzlet elé :D:D:D:D:D sajnos elég villám-találkozók voltak :oops: de azért tök jó így élőben is látni titeket!!! :D:D:D Majd járunk felétek is, JÓ????? :D:D:D (ha jobb lesz az idő pl. egy játszóterezésre :D)
Ovi-játék: de, néha visz be valamit, de ők úgy tudom bevihetik a szobába is, de ha meg nem, akkor is látják hogy a másik mit hozott. :oops:
Visszafejlődés: én is ráhagyom, meg megitatom üvegből, de nálunk nem pár napja tart már :roll:

Tigrincs!
Szerintem is jogos, hogy ne vigyék be a játékokat. :roll: mondtam is az óvónőnek, hogy ilyen problémánk van, de mondta hogy valami kosárba berakják, de gondolom így is látják egy más játékait.

Adri!
Én abbahagytam a banyázást de akkor te se kezd el!!! :D:D:D nagyon messze vagy te IS a banyától!!!

Kriszta!
De jóóók a képek! És az utolsó mikor Keszeg Évi tartja Petyát! (látszik a kitűzője :D) és mondanék még valamit de remélem nem haragszol meg rám!!!!! :oops: olyan (POZITÍV ÉRTELEMBEN) kislányos az arcod! MINIMUM 15 ÉVET LETAGADHATNÁL!!! KOMOLYAN!!!

Na jól ideültem kávét inni, de ezalatt már vagy 5-öt megihattam volna :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!! :D

Tigrincs, gyanús vagy te nekem erősen... én itt vinnyogok a jóslóim miatt már hosszú napok-hetek óta, te pedig itt sunnyogva jóval hamarabb megszülsz. Ez a befelé fordulás... :wink: Na, előrelépés Jázmin-ügyben? Ja, és Ritával sztem Benedekben mélyültünk el.

Egyébként nagyon jó a zombimama-tárlat, de nemsokára ez élesben megy, úgyhogy én már nem is tudok röhögni. :shock: :D Jönnek majd a LIVE képek. Egy dolog vigasztal. A második gyermek után egy fokkal mindenki jobban fest, komolyan.

Szeva Pancsika! Egy szót nem szólok... 20 vagy? Hol voltam én akkor? :lol: :lol: :lol:
vbea

Finiselők, hát senki nem akar szülni??????

Minden reggel és este sunyiban benézek, hátha gyarapodtunk, de látom, nagyon nyugisak ezek a babák!

Közös bulira gyúrtok, mi?

Eni, látod-látod, pár héttel ezelőtt csak reménykedtél benne, hogy karácsonyig bent marad a kishölgy, most meg..... 39. hét :shock:

( Judit is marhára akarna már szülni, de egyenlőre semmi...... Majd Vidadoki rohangál köztetek :wink: )
Pusz
Vigyázzatok magatokra.
FIGYELEK ÁM! :wink: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Na, csak hogy le ne maradjak a zombi-tárlatról, hoztam én is képeket:
Kép Utcáááááára nyííííílik a kocsmaajtó ;) Kép Utána 1.
Kép Utána 2. - a zombimami
linocs

Gabi: nem, még nincs baba a pocakban ;) de gyúrunk rá :)
linocs

JA, és a pocakosoknak drukkok! Minden nap benézek miattuk (is) :oops:
linocs

Veronikusz!
Kis sasszem... Hmmm 25...Nem is lenne rossz.

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz
Ígérem én sem banyázok többet! Csak néha.

Valentina
Írj, mi van veletek?

Sokan nem írtak az utóbbi napokban!
Gabi? Gyuzsó? Ancsa? és a többiek?

Finiselőknek drukkkkkk!!!!!!!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jó reggel ZoombiMamik!!! :lol:

Elnézést kérek a korareggeli "mókáért" :oops: , de olyan jókedvem van tegnap óta!!! :lol: :wink: Remélem ez idénre kitart!!! :lol: :lol:

Na csak gyorsan, mert aztán menek reggelizni utána meg irány a védőnő meg a vásárlás! :lol:

Kriszta!

János (Párom) kérdezi, hogy feltennél-e a kedvünkért egy-két képet a pultotokról? :roll: Nekünk is van vagyis most csak félig van, mert félig meg "lebombáztuk" 8) , hogy csinálunk egy jobbat. (második képen láttuk, ahol a fotelban "szundiztok"! :wink: ) Előre is köszi! :wink:

Enikém!

Dehogy sunnyogok én előbb szülni, mint Ti!!! (Te+Tenci!) Én kivárom a soromat, meg még a vízöntő jegy mellett (ami ugye már megvan Mind3unknak! :lol: ) a kínai hori szerint a Bivaly évére gyúrok, ami meg csak, azt hiszem január 25-től van. :lol: :lol: (addig patkány éve!) Na nem vagyok én horoszkóp őrült :lol: :lol: de a bivaly jobban hangzik, mint a patkány!! :wink: 8) :lol:
Úgy hogy mi még kitartunk!!! Meg tudod, nálunk sok a szülinap így jan. végén és a február már csak ezért is szimpibb!! :lol: 8) :wink:
Jázmin meg el van döntve!!! :lol: Mondom, most ÉN VÁLASZTOK!! :lol: Apa meg barátkozzon csak vele ebben a fennmaradó 2 hétben! :lol: 8) Janka és Jázmin!!! Milyen jól hangzik mindkettő!!! Főleg, ha majd egymás mellett pihengetnek!!! :wink: :lol:

Cancan!

Nem sietünk mi ennyire!!! Mindenki kivárja a sorát!!!! :lol:
De tul.képpen miért is "sűrgetsz" Minket??? :wink: Csak nem vágysz LEGÚJABB Zombis képekre?!?!? :wink: :lol: 8) Meg lesznek azok is....nyugi!!! :wink:

Emse!

Remélem nincs harag!!! :oops: :oops: :shock:

Memme!

Köszi a duplapuszit!!!! :wink: És Te hogy vagy?

Cuki!

És Te? Rókák? :roll:

Tencikém!

2in1!?!?!!! Remélem igen! :wink: Korizással hogy áltok? Vagy most már lassan "lőnek" neki az idő miatt? :roll: Mármint értem ezalatt, hogy olvadozik már a jég?

Na lépek, mert korog a gyomrom.....vagy a Gyerek?!?!?? :shock: :wink: :lol:
Aztán irány a dolgaim intézése. Majd még gyüvök! Nem menekültök ma tőlem!!! :lol: :lol: Tisztára meg vagyok zizzenve!!!! :lol: :lol: De jóértelemben!!!! :lol: :lol:

SZERETLEK BENNETEKET!!! 8) :shock: :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

hali lányok!

gyors bekukk..
bocs,hogy eltűntem,de 2 hétig mindenki beteg volt,borcsa tüdő gyulával is randizott,.de már elhajtottuk!

rötyögök rajtatok,csodásk a fotók:-)))))))

jövök majd,cupp

Kép

Kép
durca

Szórakozottságomban :oops: kicsit félreérthető voltam....javítok!

Cuki= Cukorfalat!!! Szóval a kérdés Neked szól Cukorfalat! :wink:

Nehogy már Cukipofának "benézzek" valamit/valakit :oops: aztán jól összekeverem itt a Bandát!!! :wink: :lol: 8)

Na léptem! :wink:

Sziasztok!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szia Durca!!!

Örülök, hogy Lánykák jobban!!!
Gyulát meg többet ne lássátok az életbe!!!! :wink: :lol: 8)

Na most már télleg.......itt sem vok!! :wink: Nagyon korognak :lol: odabent!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!!!
-mi is :lol: :lol:

Vereonikusz-majd a negyediknél ha fíú lesz!!!!!-majd te kérdezed a férjed hol tart a neveknél..... :lol: :lol:

Heni-lehet tényleg összejön a hármastali?????-de ki az a Judit??? :oops: lemaradtam valakiről????Judit is finisel????hátha összefutunk.... :wink:

Eni -sztem én már benntleszek jövőhéten mikor te csak ctg-re fogsz jönni......remélem bekukkantasz hozzánk :wink: :wink:

Kriszta-tényleg40?????? :lol: :lol: :lol: ne viccelj......vagy van vmi jóóóó plasztikai sebészed???????én láttalak-de nem gondolnám hogy 40vagy!!!!-na jóóóó nem fényezlek tovább :lol: :lol: :lol:

Pancsika:üdv-TÓTH DOKIS én is :lol: :lol: ha vmi érdekel nyugodtan kérdezz...csak siess mert mindjárt szülünk..... :wink: :wink: jaa és gratula!!!! mit is csináltam én 20évesen????????? :lol: :lol: :lol:

Partedli-neked is üdv!!!!! :D

Valentina jók a vonalzók!!!!énénis lemaradtam a sztoryról ha van időd dobsz egy privit?????

EMS-szerinted Tigrincs alszik egyeltalán???? :lol: :lol:

Tigrincs!!!!-húgomnak is favoritnév Zétény.....sőt a szomszédcsajszi most szült decemberben,ő sem akarta tudni ki lakik a pociba de ha fíú lett volna akkor Zétény.....csajszi lett Nadin-de neked maradjon csak Jázmin :wink: :wink:

ZSÓ-jól vagytok????? egyre ügyibb Levigyerkőc :lol:

Bori????-merre vagy??? beszorultál talán a szoliba???? : :lol:

Gyuzsó!!!!-tegnap voltál??? mi volt???? fiú-lány????? :lol:

léptem .....jövök még

Kép
Kép
etenci
Ercsi

sziasztok!

egy gyors kérdés:hol kell hírdetni ha valamit el akarok adni...mondjuk babakocsit????hol lehet a leggyorsabban eladni?
előre is köszi...majd reagálok...

Heni!
nagyon szép helyen voltatok...nem semmi :lol: :lol: mennyi idő volt kocsivalo az út????

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok,
gyorsan...

Eni,
köszi az ossi...izét, három napja szedjük, Jankónak ma még nem kellett orrot fújni...Flórka taknyos, de ő két nappal később kezdte viszont nem kezdett köhögni...szóval úgy néz ki nekünk is bejött, kopp,kopp.

Tigrincs,
harag...mért is?

Brigi,
zuhany megvolt?

Kép
Kép
paklincs

MSE! De jó... Pocis barinőmet is most ugrasztottam rá, mert dáthás... Mi szedjük, már 3x nekiugrottunk, amikor gyanút szagoltunk, és 1 nap alatt helyre is rázott mindenkit. Egyébként ahogy te is, én is rettegek itt az influtól, bár bízom benne, hogy nem annyira egyszerű azt elkapni, vagy ki tudja. Már hideg ráz és felszökik a lázam, ha a tévében ez folyik...

Tenci, óvatosan rá is szerettem volna kérdezni, hogy esetleg lenne-e kedved kivirgonckodni a kedvemért egy apróBenedekkel, én meg vinném a 2 évest... :wink:

Dorka, melyik kocsit szeretnéd eladni? Megpróbálod itt? (Bár Férjem hallani sem akar újabb babakocsiról, de bárki mást hátha felvillanyoz.)

Zsu, nagyon hiányzol... :roll:
vbea

Nekünk tuti nem lesz se babakocsi, se más... lányok, kijött a díjbeszedőtől az víz-csatornaszámla... így egy év után. Tök jó. Fetrengek a padlón. :lol: :lol: :lol:
vbea

Dorka-vatera vagy tesz-vesz!!! csak regisztrálnod kell....

Eni-mééég jóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci!
Apuci a fiúnevekbe se szól bele. Már 5 éve megvan, hogy Király Péter Dániel lenne HA LENNE :oops: :lol: :lol: :lol:

HELP, HELP:
sógornőm 11 éves lány NAGYLÁNY LETT 1 hete. Tudtok valami jó homeos görcsoldót erre?????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SOS Lányok!
Segítséget kérek Tőletek, mert tudom, hogy itt vannak egyesek, akik homeopátiás téren tájékozottak, én nullára...

Máté visszaesett, hörghurutja van, így megint óránként ébred éjjel, én már harmadik éjjel óta masszívan három órákat alszom, lázam van, stb. és közben én is igyekeznék meggyógyulni. Szóval finoman szólva le vagyok rohadva. Már sírni tudok a nemalvástól.

Pont most nem fogom elválasztani, meg ez amúgy is egy hatalmas kérdés bennem. Tény, hogy le kell vonnom a következtetéseket: nem bírom az éjszakázásos gyűrődést, akármennyire szeretném bírni.

Van valamilyen átmeneti homeopátiás megoldás a tuningolásra???????????????????????????????????????????????????????????????????

Köszi!

andi
Vendég

Veronikusz! Úgy látszik, ma homeós nap van...
Vendég

Dorka
tesz-vesz vagy vatera vagy babaszoba.hu
teszveszre fel tudom neked rakni, ha gondolod!!!

eni
:shock: :?

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok,
a túrót le lehet fagyasztani? :oops:

Kép
Kép
paklincs

Tigrincs!
öröm téged olvasni!!! kis pozitív energiabomba!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MSE
én leszoktam :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

dorka!

vater, tesz-vesz, vagy babazsoba!!!
*ott ne is az apróhirdetésekben, hanem a csevegőben, van külön eladok-veszek tpoic, és azon belül is tematikusan.

mtunde

Tenci!
Na jó, még csak októberben... De azért köszi. :oops:

Veronikusz!
Játék: Nálunk nem lehet bevinni semmit, néha visz valami "állatot". De én nem is szeretem, mert bölcsibe néha vitt, aztán a nagy játszásban el is felejtette, aztán volt, hogy egy hétig kerestük, hogy hol van. Az alvós takaróját is kint szokta hagyni, csak alváshoz adják oda.

Tigrincs!
Az nem pult, hanem a lépcső korlátja, de azért szívesen keresek neked olyan képet, min jobban látszik.

Kép
Kép
kriszta36

Képzeljétek el, Panka egy hete viszket. Most már nem tudok mire gondolni, csak a mosóporra. Még apunál maradt Ariel, és elhoztam, gondoltam elhasználom, de én alapjáraton Amway-es mosószerrel mosok, ami tulajdonképpen teljesen szagtalan. Most mosom át az összes ruháját a régi mosószeremmel, öblítő nélkül.
Szegény kicsit már kentem testápolóval, meg ma Antivakarinnal (nem vicc, ez a neve), mert a Fenistilünk persze elfogyott. Nem tudom, mi a fene ez, lehet az is, hogy a hidegtől van.

Kép
Kép
kriszta36

Dorka: kb. 5 óra

Etenci:
Judit régebben írt újra egy-két napig, meg nagyon rég még az első babájával. Ő is Vidás, 30-ra van kiírva, de már nagyon szülhetnékje van.....

Zombimamik :lol: :lol: :lol:

Mentem a dógomra.....

Heni

Kép

Kép
cancan

mert nem bírom ki,ha egyszer leülök...

KRISZTA!
Mandula ugyanígy viszeketett,mikor bejött a hideg,én is ugyanezekkel kentem,de aztán a gyógyszertárban ajánlották a gyógyszertári testápolót,amit egy nagy fehér tégelyben szoktak árulni..nekünk az bejött..sőt még apám ámlóan szárar bőrére is :oops:

ENI!
Miért egy év után?

VERONIKUSZ

OVI téma: nálunk detto ment ez egy ideig..
1.mi megbeszéltük ovónénikkel,hogy egy darab játékot lehet behozni perfő,pernap
2.aztán meg mikor manka kezdte azt,hogy nekem ez nincs,az nincs..
akkor mondtam,hogy igen,pistikének meg az nincs,ami neked...
és nem figyeltem oda a nyajgására,max annyira,hogy oké,persze,majd meglátjuk mit tehetünk...
oszt egyszercsak abbahagyta.
kitartás

ja és végre láttam az arcodat...az esküvőin :lol: :lol: :lol:
cukilla!!!!!ahogy Manka mondaná-

megyek,mert borcsa hiányol

Kép

Kép
durca

Dorka
Szeretnék én ilyen zombi lenni :lol: :wink:
HA el akarsz adni valamit, szerintem is jó ötlet, ha először itt megkérdezed, ha senkinek nem kell, akkor még mindig jöhet valami más...Én Babaszoba.hu-n adtam el eddig motyót..venni is ott szoktam...

Adri
Persze, nem zavarja őt sem! Nyilván azért alszik rajta egész éjjel, mert kényelmes, csak nem vagyok benne biztos, hogy a gerincének is jót tesz :?

Rita
Ugye majd írsz, hogy mikor lesz az előadás!!! Ha úgy alakul, hogy éppen ráérek, akkor meg szeretném nézni, bár ez valahogy ősz felé szokott lenni úgy emlékszem :oops:
Hol lehet beszerezni a könyvet? Annyira szeretném elolvasni, de könyvtárban eddig nem találtam :(

v-Andi-ni
Azért akarod elválasztani, mert nem bírod az éjszakázást? nem akarlak nagyon elkeseríteni, ha így van, de attól, hogy nem szopizik éjjel, még jó eséllyel ugyanúgy fel fog ébredni, mint eddig, szóval....tök mindegy....ha szopizik, azért könnyebben visszaalszik :wink:

Veronikusz
Palástfű tea napi 2x, nekem bejött... Görcsökre semmit nem ír a könyvem, csak hangulat meg ilyenek :twisted: :(

Zsu
Én is a napokban gondoltam rád, hogy mizu? Ennyire el vagy foglalva? :( Kicsit jöhetnél.....

MSE
Én is fagyasztottam már túrót, anyu rendszeresen. Túrógombócot ne akarj belőle csinálni, de minden másra kiváló :wink:

Gabi
Ivánt nem foglalkoztatja, hogy a tetkók miért vannak ott. A csillagot szokta simizni meg puszilni :lol:
Meló?

Iván...napi édeskék:
Most evett először emmentáli sajtot. Aszongya a derágám: "Anyuci én kérjem lyukat!" :lol:
Mégis elmondtam a tesót...annyit viháncol és mindig féltem a pocimat...gondoltam, ha tudja, jobban vigyáz. Valamit tényleg segített, de a lényeg...
Este fekszünk az ágyban, elalvás.....egyszercsak megszólal "Kisbaba Anyuci pocijában....nem látszik, elbújt....kinyitom Anyu pocija, megnézem én kisbaba!" :lol:

Helló Újak!!!! Partedli, ne maradj el! Vannak itt még augusztusi pocakok :wink: Pancsika tényleg fiatal vagy! Jó, hogy ilyen korán megtaláltad "A" pasit és baboo is...Gratula :wink: kartfili van több Keszegh Évis anyuka is...csak türelem..elő fognak kerülni :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni!
köszi :)

Durca!
2.-re amit írtál dettó azt csinálom/mondom, de képes szinte hasra vágni magát ott az oviban, nem akar öltözni stb csak mondja, mondja .... (még ha csak mondaná!!!) de hisztizik és kiabál, zokog! mindenki minket néz. :oops: Lehet ha 212 milliószor elmondom az majd eljut a kis buksijáig! :oops: :oops: :oops:
1.-esre meg: hiába csak 1-et visznek ha másnap meg egy újat visz X vagy Y. Látja őket és egyik nap ilyen olyan babát kér, másik nap már ilyen olyan nyakláncot stb. Segíteni nem segít!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni!
Iván dumája tesóról :lol: :lol: :lol: :lol: behalok!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Renáta
haláli Iván tesós dumája
:lol: :lol:

Balázs látta valamelyik nap az Indul a bakterházat-ill. egy részletet :lol: a szereti a tik a meggyet.... :lol: :lol: :lol:
és azóta mondja, hogy tik a meggyet :lol: :lol: és mutogat a tvre :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok, nem hiszem el!
Nyertem 2 jegyet a mai Presser főpróbára a Juventuson.
Úgy fel vagyok dobva
:lol:

mtunde

Sziasztok!

etenci: írtam privit
tigrincs: Neked is írtam privit

Amugy meg csak benéztem, mert azt állmodtam hogy a pocakosok szülnek, a doki meg rohangál és kapkodja a fejét.
Este jövök.
V

valentina

Sziasztok!
Hát én lennék akiről Heni írt, olvaslak is benneteket rendszeresen,de itt a vége felé már írni is nehézkes.Egyébként pontosítanám Heni infóját, Jan.31-e a pontos dátum. :D

Judit

Kép

Kép
hjudith

Tünde!
azta! Te mázlista!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

azért írtam hozzá 4 sms-t. :) és egész nap lógtam a rádión. :)

mtunde

Menzesz-homeo: sokminden van, tünetektől függően. Ha mindig görcsölni fog, menjen el homeós szakemberhez, érdemes. Egyet beírok azért, ami talán a legjobban illik a helyzetre (de ismerni kéne pontosabban a tüneteket)
PulsatillaC12- napi 2x5 golyócska, ha a vérzés változékony, elkezdődhet majd abbamarad, színe és állaga is változik, főleg pubertás idején, a görcsös fájdalmakat nehezen tűri, mellek érzékenyek, levertség, változékony hangulat.
Esetleg homeóban jártas szülésznőink többet-okosabbat tudnak erről.

Vandini:
, én Cocculus indicus C12-t szoktam, ha nagyon lepattanok már. 2X5 golyócskát naponta.

Zombi képek: én is voltam zombi, sőt hát vagyok is - jó kis ödémák, táskák, szürke arcszín - csak olyankor nincs ott az Ember, hogy megörökítse. Meg hát régen egy-egy zúzósabb kocsmázás, táncház után néztem így ki. :oops:

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Én is esem, hogy mi a heyzet a kismamákkal, de nagy a csönd.

Durca, jól látom, hogy mandula most lett 5 éves ? Boldog szülinapot a nagylánynak és Borcsának meg gyógyulást!!!!

Kriszta én is azt néztem, amit Veronikusz, vagyis nagyon nem nézel ki 40-nek,a 25 sokkal reálisabb.

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Memme,
egyszer zúzzunk már együtt!

Tünde,
gratulálok! :D Én egyszer Forma 1 belépőt nyertem Nagyjankónak a Slágeren... :D Nekem mondjuk kollagénőm is besegített, felváltva tárcsáztunk...

Túró köszi-akkor lejegelem. Két nap múlva lejár, ma akartam tésztát, de nagyi arra vetemedett, hogy ebédet főzött nekünk... :D És most egyszerre alszanak...kemény életem van.

Zsu,
én is hiányollak...

Kép
Kép
paklincs

Durca,
Mandulának én is boldog szülinapot kivánok!

Kép
Kép
paklincs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?