Új privát üzeneted érkezett!

Melicske!Mindjàrt sirok èn is ,ha ilyeneket irsz!Èn is sirtam tegnap ,most jöttek àt azota elöször a szomszèdèk.....! :cry:
Probàljik meg a jövöbe nèzni,külömben megörölünk!
Lehet ,hogy ott fent èppen valami nagyobb tragèdiàtol kimèlt meg minket ,gondolj bele ,ha kèsöbb törtènik valami rosszabb! :roll: Èn is szenvedek,de az èletnek mennie kell tovàbb és erösnek kell lennünk!
:? :wink:
Lécci!Egy mosolyt kèrünk a kis angyalkàdak ,biztosan ö sem akarja anyujàt làtni!
:wink:
Vendég

Ja! Küldök neked mèg 1 nagy kosàrnyi napfényt!!! :wink:
Mosolyt kèrünk!!! :D :wink: :D
Vendég

anyujàt szomorkodni làtni!-AKARTAM IRNI!
Vendég

Hasli, küldtem privit az e-mail címemmel. Akkor oda küld a képet.

Én majd neked csak otthonról tudok küldeni, itt bent nincs fényképem.

Melcsike, nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú napod volt tegnap. :cry:

Igen, nem az lenne most a dolgunk, hogy dolgozzunk, otthon kéne lennünk. De nem tudunk mást tenni, el kell fogadni az elfogadhatatlant. Azzal, hogy mérgelődünk sajnos nem tudjuk jobbá tenni a dolgokat :cry:
Vendég

De ez nagyon komoly én még mindig ezt gondolom. Pedig nagyon próbálok erős lenni. De most tegnap úgy éreztem még nem megy. Nem vagyok rá felkészülve. Olyan mintha kicsi Bogikámat elkezdtem volna elengedni már, de valamiért vissza hivom újra és újra. :cry:

Ne haragudjatok rám most megint ilyen hülye vagyok. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Nem vagy hülye!!!,-csak èrzö ember!!!Inkàbb ird ki magadbol,mint,hogy belül örlödj!!!
Vendég

Inkább megirom mit főzök :lol: Hátha jobb lesz a hangulat. Hasli nem jön a napfény :( Eső, eső, eső, vasárnapig ilyen időt mondd.

Menü: Gombaragú-leves, böllérmáj rizzsel.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Én kiszoktam. Már sokszor attól féltem, hogy a többiek a holdba lőnek amennyi hülyeséget irtam én anno.

Kép

Kép
melcsike70

Meli! levest kèrek!A többit nem ,mert nem félig vega vagyok! :? ,de bizti finom lessz! :wink:
Vendég

Megyek pakolni ,mert halom dolgom van mèg! :wink: ,-de jövök nèha! :wink:
Vendég

Hasli, megkaptam, este én is küldöm:)

Tök jó a kép, amit küldtél :)

Melcsike drága, dehogy lövünk mi téged, ennyi erővel már mindannyiunkat odalőhettük volna :)

De ahhoz, hogy kicsi Bogikád is boldogan játszadozzon odafennt, el kell engedned szép lassan. Hidd el, Ő nagyon jó helyen van már.
Vendég

Én is kérek finomságot Melcsike:)

Jó készülődést Hasli :wink:
Vendég

Huuu! :evil: Remèlem nem leszek pont ma lebetegedve....-,màr van bent fàjdalom csillapito,de hànyingerem is van! :roll: :( Utàlok böröndöt pakolni! :evil: !
Köszi!Boboka!
Vendég

Pusz!Nektek!

-majd jövök valamikor!Ja és mosolyt kèrek a szomorkodoktol!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Szèp hètvègèt!
Vendég

Itt vagyok!

Bobobka!

Mégiscsak kilőttek csak nem a holdra, mert elment a netem. :evil:

Voltam olyan mérges. Közben elkészült az ebéd is. :roll:

Hasli

Nem tudom még olvasod-e de jó utat. Vigyázz magadra. És ha az álmod valóra válna, akkor nézd meg jól az Angyalkáink arcát. És sok-sok puszit adjál át nekik. :wink: Nem vagyok dilis, de a hit csodákra is lehet képes ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, remélem kisüt a nap hamarosan Győrben is.... :D

Betti
Kép
betti0412

Hasli,
lehet, már nem is olvasod... de nekem nem jött át a kép!!! :(
Jó utat kívánok.. a felhők felett mindig süt a nap...

Boboka,
dolgozol?

Melcsike,
itt is lesz napsütés. Kérlek, próbálj megnyugodni, kicsi Bogikád is akkor boldog, ha látja, hogy nem vagy szomorú.
Finomat főztél...nyam-nyam

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, persze, melózom.

Most van az ebéd utáni kóma 8)
Vendég

Nálam is olyan van most. Alig bírom a szemem nyitva tartani.

Betti
Kép
betti0412

Már csak 1,5 óra Betti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Már mire beléptem már le is telt a másfél óra Boboka. :wink: Bár gondolom neked nehezebben telt az idő el mint nekem.

Betti

A nap nem sütött ki, de legalább az eső elállt. Tegnap egésznap szakadt nálunk :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Bocsi, hogy beszemtelenkedek közétek, de most jutottam el odáig, hogy én is szeretném megosztani Veletek / remélem nem gond :oops:/ a velem törtönteket, ami igaz nagyon régen történt, de mély nyomot hagyott a lelkemben.

Hónapok óta olvasgatlak Benneteket / elnézést a kukkolásért /, másik topikokba írogatok, és egyszer megakadt a szemem a topikotok nevén. El kezdtem olvasni és csak sírtam és sírtam és én is újra átéltem a régi borzalmat, ami jópárotok fájdalmának töredéke lehetett,de nekem akkor a világvégét jelentette.
Nagyon megfogott az itt tapasztalt összetartás, egymás segítése, nagyon jó kis társaság jött össze. Tudom, hogy nem tartozhatok Közétek, hiszen én már teljesen más körülmények között élek /mint azt a vonalzókon látjátok/.

Ha nem zavarok, majd mesélek Nektek, ha úgy gondoljátok.....

Bea
beátab

Szia Bea!

Nagyon szépek a gyermekeid. Gratulálok hozzájuk. Tudod mi nem gondoljuk sohasem, hogy bepofátlankodik, ha valaki ir, bármiért ,mert csak meg akar minket érteni, vagy valamit el szeretne mesélni, vagy esetleg erőt adni, nekünk.

Én azt hiszem a többiek helyett is mondhatom, szivesen meghallgatnánk, hogy veled mi történt. Mennyire régen történt.

Várjuk a történetedet! 8)

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Képzeld ma vettem észre, hogy Franciskának ugyanaznap van a születésnapja, mint az apukámnak.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,
jobban vagy már?

Szia Bea,
Melcsike szívünkből szólt, üdvözlünk itt. Édesek a kicsikéid. Gyere, mesélj!

Kép

Kép

Kép
lyly

Megjöttem Lányok, eljöttem hamarabb, mert két napja nagyon fáj a hasam..valamelyik nap elég nagyot emeltem,remélem nem sérv lesz..a köldököm körül nyilal,sajog..eszek, aztán jövök.már visszaolvastam...

KépKépKép
tünci28

Tüncike,
jajj..jajj...ne csinálj ilyeneket. Hát nincs ott egy valamirevaló férfiembör, aki emeljen helyetted? :evil:
Hogy vagy?

Kép

Kép

Kép
lyly

Hát tudod, hogy van ez..ha épp nincs senki, akkor nincs mit tenni..mikrónál nagyobbat nem emelek, de az sem könnyű..főleg a 20.

Melcsike!
megértelek, tegnap én is sírtam, hogy milyen más életünk lehetne már, ha időre születik Viola, akkor is már majd 4 hónapos lenne.. :cry: elsírom magam mindenen..
mostanában sokat foglalkoztat, hogy milyen lenne a következő terhesség..az egész olyan reménytelennek tűnik, mert lehet 10 ásik,Ő már nem lesz velünk sosem.. :cry:

Bea!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szívesen meghallgatnám a Ti történeteteket.

Betti,Boboka, otthon vagytok?

Leda,Kisanya, kérlek jelentkezzetek!

Hasli!
jó pihenést, rokonozást!

lyly!
Valami jó hír munkaügyben?
Esetleg Siófokon próbálkozol?
gondoltam ma rátok, ohgy remélem mielőbb lesz valami, emrt ez a rohadt forint gyengülés is nyomja fel a hitel..nekünk "csak" tízezerrel lett több...
tünci28

Vagyok :)

Tünci, ne emelgess :!: Tudom, hogy nehéz, meg nem mindig van a környezetedben segítség, de ha nagyon fáj, akkor legalább írasd ki magad táppénzre. Most nem hiányzik, hogy még rá is emelj.

Szia Bea!

Ha tudsz róla beszélni, mi várjuk a ti történeteteket.
Nagyon szépek a gyerkőceid :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást és érdeklődést.
Most sok időm nincs,mert épp vacsiznak a törpéim és lassan fürdés lesz.

A történetem már 8 évvel ezelőtti.
Akkor már volt egy 10 éves fiam. Nagyon szerettem volna egy testvért neki. Több hónapi sikertelenség után végre teherbe estem.
Nagy volt a boldogságom,amit nagy örömmel osztottam meg a környezetemben /felelőtlenül/ szinte mindenkivel. Minden rendben is volt a 12 hetes ultrahangig. Férjemmel mentünk,vittünk videokazettát is,hogy készítsenek felvételt. Épp nem volt orvos, a szonográfus hölgy mondta,hogy addig is menjünk be,megcsinálja a felvételt. Nézi a monitort, és csak hallgat és komorul a tekintete. Nem talál szívhangot,várjuk meg az orvost,hátha ő valamit rosszul csinál bla bla bla.......láttam az arcán,hogy csak össze vissza beszél. Már akkor tudtam,hogy baj van :cry: :cry:
Kimentünk a váróba egy szót sem szóltunk,csak vártunk........
Jött a doki,egyből engem hívott, férj nélkül. Hüvelyi ultrahangot csinált és rezzenéstelen arccal közölte:szívhang nincs, hetek óta nem fejlődött a magzat, azonnali műtét,nem tudni mikor történt a magzatelhalás. Ne sírjak,ennek így kellett lennie,biztos beteg lett volna,jobb ilyenkor,mint később..... a szokásos szöveg.......
Az orvosommal délutánra beszéltük meg a műtétet. A többit Ti is tudjátok....
Október volt, ködös, esős, szomorú idő........és azt hittem vége.......én ezt nem bírom......

Most mennem kell.
Folyt. köv.

Szép estét Nketek!
Bea
beátab

Lyly

Ma már jobb napra virradtam, de az érzéseim ugyanazok, csak el tudom takarni. Tegnap ez nem ment. :(

Tünci

Csak nem sérved lesz ne ijesztegess. Gondolom ilyenre nincs nálatok sem keret, hogy az ilyen emelgetős feladatokra tényleg ott legyenek a férfiak. :evil:
Tudod nagyon sokat gondolok Bogikára, miért nem tudom elfogadni, hogy elment. Miért olyan nehéz? Az fáj a legjobban, hogy miért kellett szenvedve elmennie. Hisz ő nem bántott soha senkit. Eszembe jutott ahogy ott feküdt felfújodva a kicsi teste és szürkés lilás volt az egész baba. És így is ahányszor szólongattam kinyitotta a kicsi szemét. Nagyon szeretem. :cry: :cry: :cry:

Tegnap képzeljétek el ahol dolgozom , ott is átszerveznek és a család anyákat elküldözgetik. 12 év után is ki tudnak szervezni nőket. A férfiak, meg fél óránként dohányoznak ugyanott, de ő rájuk szükség van. :x Én ezt nem értem hogy van.

Kép

Kép
melcsike70

Bea
HÁt igen el tudom képzelni hogy akkor min mentetek keresztül. Hány hetesen derült ki hogy terhes vagy? Mert hogy azt irtad hetekkel előtte már nem fejlődött a baba.

Akkor neked már van egy felnőtt fiad is?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsikém drága, légyszi ilyenekre ne is gondolj :cry: , hogy mennyit szenvedtek. Biztos kapott Bogikád is fájdalomcsillapítókat. Legalábbis reménykedjünk benne.
Vendég

Én is azt néztem, hogy Beának már van egy 18 éves nagyfia is :)

Tünci, tessék minél hamarabb betegszabit kivenni. Pihenni csak otthon tudsz, a melóhelyen elkerülhetetlen lenne, hogy megint emelj.

Bettiék ma néznek lakást?
Vendég

sz@r@kodik a babanet :twisted: :x
:shock: :x
Vendég

Melcsike, többiek,
rettenetes ez nagyon. Én tudom, hogy augusztus 8-án halt meg a baba, ezt még a férjemen kívül nem osztottam meg senkivel.
Aznap délelőtt a gépnél ültem, és dolgoztam, amikor hirtelen iszonyatos dúlás,mozgás támadt a pocakomban, kb. 1 percen keresztül, aztán hirtelen semmi. Akkor fulladhatott meg szegény, és iszonyatosan küzdött, vergődött.. Onnantól nem éreztem a mozgásait, de azt akartam hinni, hogy csak hirtelen szégyenlős lett, pedig az eszem már tudta, hogy vége... Hát milyen anya vagyok én, hogy a testem megölte őt, aki jönni akart??!!! :cry: :cry: :cry:
Ezt soha nem bocsátom meg magamnak, hiába mondják, hogy nem az én hibám. Hát kié??? Kinek a pocakjában volt???
Amikor Bencus megszületett, nagyon megszerettem a testem. Addig is jóba voltam vele, de valahogy sokkal jobban elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, mert tudtam, hogy a testemben felnőtt és világra jött egészségesen egy 4 kilós, 60 centis baba, a gyermekünk. Én ezt nagy csodánal élem meg a mai napig. Most pedig cserbenhagyott a testem... lehet, öregszem, és talán ezért is. Hát sírok én is eleget, és szenvedek, szenvedek...

Melcsike,
én is csak erre gondolok, hogy mit érezhetett szegény, anya adj levegőt... :cry: :cry: :cry: És nem tudtam adni, segíteni... Nem is kérem a bocsánatát, csak azt tudtam neki mondani, nagyon vártuk és akartuk őt...
Nem tudtam megnézni szüléskor, mert sajnos, két darabban tudtam csak megszülni, olyan régen halott volt bennem. És akkor biztos, hogy meghalok, nem a látványtól, hanem attól, hogy arra emlékeztet, mennyit szenvedhetett...
Ne haragudjatok, hogy megírtam ezt nektek. Nem is tudok most mást írni...

Kép

Kép

Kép
lyly

Csajszik nemigen tudok/merek táppénzre menni...tudjátok mért.
Majd nagyon figyelek és kímélem magam..Tegnap egy pasi mondja, hogy vegyem ki a tévét, mert szeretné megnézni.mondom neki:én nem tudom kivenni, de ha gondoljaŐ vegye ki és nézze meg.Erre:na,csak nem gondolom, hogyemelgeti, legalább 30 kilo, vegyem ki én, ez a dolgom,ezért fizetnek.:Hja, kérem,gondolom magának is nemrég vágták fel hosszában a testét...Szóltam egy nagygépes kollegának, ő jött ki segíteni..még jó, hogy azért van 3-4 fiú, akit mindig megkérhetek, mert tudják mi van és szeretnek.

Melcsike!

Én akkor megkérdeztem a gyermekintenzíven az orvost, hogy szenved e a Kicsikém..azt mondta erősen le vannak szedálva,mert nem is tűrnék el különben a csöveket..és alszanak...Nem szabad arra gondolnunk, ohgy szenvedtek...ha eszembe jut és sírni kezdek, erővel felidézem az orvos szavait, ohgy nem és nem érzett fájdalmat, mert enm akarok erre gondolni...

Bea!
Tényleg ,akkor már Neked nagyfiad is van..pedig a képen milyen fiatalnak látszol...sajnálom a babát..várom a folytatást.
tünci28

JóestéT!!! :wink:

Itthon vagyok! :wink: ,-de nem semmi turbulenciaba keveredett a gép!Ma télnyleg féltem,pedig imádok repülni! :roll: :shock: :roll: Holnap megyek kineziologushoz,remélem segit!-majd megirom mi volt!

Vigyázzatok magatokra ,és ne emelgessetek :wink: !

-majd vasárnap jövök!Jó éjszakát és szép álmokat!!! :wink:
Vendég

Nekünk is ez volt az első kérdésünk, hogy Lackó mit érez az egészből? Azt mondta a doki, hogy olyan erős adag fájdalomcsillapítót kapott, hogy 100 %, hogy semmit nem érzett. Csak szerintem a kis lelke szenvedett, biztos nem akart ő sem itthagyni minket.

Nekem meg kb. egy hete villant be az a kérdés, hogy még azt sem tudom, hogyan, miben, min vitték át a gyermekklinikáról a tudjátok hova a kis drágámat.

Olyan furcsa kérdések törnek elő így 6 hónappal az elmenetele után, amikre akkor nem is gondoltam. Szerintem most oldja fel az agyam azokat a részeket, amiket akkor S.O.S blokkolt.
Vendég

Szia Hasli!

Örülök, hogy azért szerencsésen megúsztátok és itthon vagy:)

Integettem ám neked mikor leszálltál :lol: :lol: :lol: (legalábbis gondolatban :lol: :lol: )

Lyly, :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lyly!

Ó,Te Drága, most olvastam csak.....Istenem,segíts nekünk... :cry:
tünci28

Köszi Boboka!
Egyfolytában ti jártatok a fejemben a gépen meg az angyalkáink is!
Vendég

Szia Hasli!

Nahát, ékezetek! :D
tünci28

Iyly!Hallgass valami szomoru zenét és sird ki magad......-tudom nem a legjobb ötlet ,de nekem mindig segit!Hátha!!! :wink: :(
Vendég

Szem leragadásos tüneteim vannak!!! 8) Megyek aludni!!!

Pusz nektek!!! :wink:
Vendég

Hülye, hülye Melcsike :evil: Most jól felkavartam mindenkit! Haragszom magamra.

Lyly

:cry: :cry: :cry:

Képzeljtek amikor bevittem a ruhát Bogikának, ahol volt az iroda ott volt az ajtóra kiirva hogy korbonctan. És akkor eszembe jutott, hogy ott van biztos Ő. És vagy fél órát ültem az ajtóval szemben és csak rajta gondolkodtam, hogy miben lehet. Vagy miben tartják őt. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, lassan megyek, napok óta ígérgetem férjemnek, hogy pár perc és foglalkozok vele is, aztán mindig maradtam a net előtt :oops: , úgyhogy most mentem :wink:

Nagy puszi nektek, és a kis Angyalkáinknak is persze.

Kép

Holnap reggel jövök
Vendég

Hasli

Szia. Jó hogy itthon vagy! Látod itt nem süt a nap :( És a kevünk is borús lett.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt mindenkinek aki már fáradt. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, ez szép nagyon.

Melcsike, egy pillanatig se gondold, hogy haragszunk...tudod jó, hogy ezért van szükségünk egymásra, ezért vagyunk egymásnak!

Nektek jó éjt, megyek én is.
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?