Új privát üzeneted érkezett!

Tigrincs
Ófaluban lakunk, suli: Bolyai, ovi: ófalui tagóvoda(most Kincses ovi már)a nagyok ide jártak, a kicsi is ide fog( remélem, én nagyon szeretem az óvónéniket, Matyival szoktunk átmenni játszani).

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tigrincs, dehogy harag, hagyjad máááá! :D Csak nem tudtam, hogy ma leszel... így nem is pásztáztam, csak nyugtáztam, hogy "vannak". Marhára nem tudom, hogy nézel ki, mert nem figyeltelek meg, de tudom, hogy ott ültél. Jól megmondtam. Apa? Férjjel olyan nehéz ilyenkor, nehezebb vele, mint Benedekkel, mert olyan látványosan tud kínlódni és fáradt lenni... :wink: De köszönöm, nagyon köszönöm. Bóknak veszem és örülök neki. Benc megint büdösBenc volt, hja. A lengőajtó. Kedvenc. :shock:
vbea

Eni!

Jövő héten akkor mikor mész/mentek? :lol:
Ajánlom is jó melegen, hogy bóknak vedd!!! :wink: Mert KOMOLYAN annak szántam!!! Mindenki naon szép/jóképű a Családban!!! :lol:

Pussz!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Letöltöttem a photofiltret, de nem jövök rá, hogy mi a köv. lépés... :oops:
Esetleg vki, akinek kevésbé homályos a technikai képessége?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jah Lányok!

Közben eszembe jutott még, hogy mit akartam írni! :lol:

Apa "beparázott" :lol: :lol: vasárnap este és bőszen elkezdte nézegetni a lány neveket!!!! :lol: 8)
Mert ugye a fiút azt tök fölösleges, azt elsőre megértette, hogy abba aztán beleszólása NINCS!!! :twisted: :twisted:
Szóval ugye eddig nem vett komolyan a Jázmin névvel. Azt hitte, hogy csak "úgy" mondom. :twisted:
Szóval fel a netre és elkezdi nézegetni a neveket. :wink: Ő nagygépnél én meg loptopnál ülök és közben "sunyiban" :lol: 8) fél szemmel figyelem, hogy mit is bogarászik!
Na látom először szemügyre veszi a "J" betűs neveket....aztán az "A" betűseket. :lol: Mert ugye Ő köti az ebet a karóhoz, hogy "AA" monogrammos legyen Kisbüdös!
Aztán jön nekem azzal, hogy ha már olyan nevet akarok a lánynak, ami hasonlít az övéhez (János), akkor viszont CSAK :!: :!: JANKA lehet, mert az a János női megfelelője. Mondom neki, miről beszélsz TEEEEEE?!?!?! :twisted: Az tutira nem lesz!!! Nekem az nem teccik!!! :roll:
Bocsi Eni, de nekem nem jön be! :oops: És különben is az már a TE/TI :lol: neved!!! Lehet, hogy ezzel most elvágtam magam Nálad végképp?!?! :shock: :? :oops:
Mondom neki Jázmin és kész!!! :twisted:
Akkor ha Janka nem lehet, akkor lesz Anna, Amina vagy Amira?!?! :roll:
Mondom már vagy ezredszer, hogy NEM :!: :!: :!: akarok "A" betűs nevet, mert elég, hogy a 4-ből 3-nak már az van és néha azt sem tudom, hogy melyiknek is akarok szólni!!! :twisted: :lol: :wink: (márha itt vannak a nagyok is!)
Úgy hogy ha már csak így a vége felé "eszmélt fel", most már ne szóljon bele!!!! :twisted: Eddig se vicceltem, ez után sem fogok viccelni a Jázmin névvel.
És most bocsi, de lehet, hogy hülyének néztek, de most már "megbarátkoztam" a Jázmin névvel (ez alatt a 2-3 hónap alatt, amíg kiválsztottam!) és most már nem fogok engedni belőle!!!! :twisted: 8) :wink:
Most nagyon szenya vagyok???? :oops:
De nem tehetek róla, hogy nem nagyon teccenek a lány nevek! :oops: :roll: (pedig aztán van választék bőven!)

Mondjuk, ha az első gyerekem fiú lett volna (BÁLINT) és a második is az lenne, akkor fiú nevet könnyebben tudnék választani, mert az több is van ami tetszik! :wink:

Na jó, most befejezem a "nevezést", mert nem akarok untatni senkit! Csak ezt most valamiért le kellett írnom! :roll:

Na megyek csinálom a vacsit, aztán majd még jövök!!! Éccakaa! :lol:

Szép estét....még mindig Mindenkinke!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Eni!

Fehér gatya meg fekete pulcsi fehér csíkokkal volt rajtam! Meg a hemürájom!!! :wink: :lol: 8) És fel volt tűzve a hajam. Mondjuk most estére már kicsit szétesett!!! :lol: :wink:

Na most már télleg mentem vacsiztatni! :wink:

Pussz!!!

U.i.: Tenci! Köszi, hogy visszahívtál!!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs
Igazad van :lol: Én sem engedek a Simonból :wink: Én viszont fordítva. Annyi jó lánynév van, de fiú..... :roll: Írjál már párat, ami neked tetsz!!! Amúgy a János női megfelelője nem a Janina? Na nem szorgalmaznám, csak nekem így rémlik....
4D-s képet lefényképezed és akkor nem kell szkennelni :wink:

körkérdés
Ki mikortól ad(ott) párnát? Én még nem adnék, de nem kérdez meg, hanem kihúzza a fejem alól :roll: Egy ideig le tudtam szerelni a bébipárnával, de mostmár elhajítja, ha próbálkozom vele és mérgesen közli, hogy ezt nem szeretem! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tigrincs, szeritem nem vagy szenya. miért ne választhatnál Te nevet a babának?? amúgy Adrit ki találta? közös döntés volt?
fura, nekem meg több lány név tetszik mint fiú. ha 3 lányom lenne simán választanék, de ha 3 fiam?? hát gondban lennék...vagyis a közös nevezőre jutásban lennék gondban, mivel páromnak semmi sem tetszik. a kolos sem tetszett neki, de mikor először megláttuk a fiatalura...tudtuk nem lehet más csak kolos. és jól döntöttünk.
snooopy

Reni!

Köszi a bíztatást!!! TE se engedj a SIMONból!!!!! :twisted: :twisted: Ahol János nézte a neveket ott a Janka volt "megjelölve" a János női megfelelőjnek! De lehet, hogy a Janina is az...majd utána nézek!!!

De most robogok, mert a Lányom mószerol az Apjánál, hogy nem adok már Neki vacsorát!!! :twisted: :roll:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Adri, Orsi
Halál nyugodt voltam...Zsolti meg :lol: Még akkor sem izgultam, mikor megláttam Ivánt. Szürke volt és nem lélegzett, de tudtam, hogy rendben lesz :roll: Szerencsére jó megérzés volt! KisIván...eszméletlen pózokban bírt aludni és szopizni is :? :D

Dorka
Várjuk a Zombiképet! Rólad úgysem hisszük :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ja, Tigrincs, azt mondod parkvárosban laktok?? és az milyne hely?? mi is néztünk arra ingatlanokat, de csak neten és nem tudtuk szép, van e ovi, iskola...ami jó..stb. érden már voltam, de csak a pataki cukrázdáig mentem el :lol: (szomszédunk ott dolgozik), nem láttam bele az "életébe". olyan mint egy családiházas környék?
snooopy

Hát a fiúnevekkel mi is gondban voltunk, mármint ami a közös nevezőt illeti. Nekem nagyon bejön a Botond, Zsombor, Boldizsár, de Apa most a Dénest is favorizálta. Így Szegény Villő Dénes Boldizsár lett volna... Ezért is lett lány. De ezt is nagyon nehezen találtuk ki.

mtunde

Orsinak és Sárinak utólag nagyon boldog szülinapot!!!!!

Finiselők hajrááááá

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Emma bentKép
Emma kint Kép

Orsi

borsa

Zombi-mami verseny:
Kép

Orsi

borsa

Nagyon jó ez a sok kép lányok csak így tovább!
Esküvősök cd vannak majd vadászok.... ott nem voltam még viziló :D ;)

Orsi

borsa

Halihó Csajok!

Itten vagyok, figyelem az eseményeket...márcsak Janka miatt is izgulok nagyon...
Többi pocakost meg csak simán meglesem, hogy vanna-e még...

MSE!
Amikor megkérte a kezedet a férjed akkor mit válaszoltál????? Biztos vagyok benne, hogy nem egy egyszerű IGEN volt a válaszod :D gondolom valami frappánsabb :D
Nem igazán látlak zombisnak...a szemöldököd pl ki van szépen szedve?????????????

Veronikusz!
Na látom már ACC-s válaszokat megkaptad... :D
Te hogyhogy mostanság állandóan valamelyik cyberlánnyal talizol???????? Csavarogsz ezerrel, mi?????
Ovisügy!!!! Kata nem visz be játékot???? Nálunk úgy van, hogy be lehet vinni, de be kell rakni egy játéktartóbe reggel és amikor jönnek el akkor kivehetik, szóval nem vihetik a csoportbe, mert eltüntetik, tönkreteszik, stb...
Orsi is simán visszafejlődött Dani mellett. Pár napig cumisüvegből ivott, pici cumit kellett venni neki, feküdt a gyerekülésébe, szopizni akart, kiskádban fürdeni, stb...mindent hagytunk neki...megunta pár nap alatt, csak tudni akarta, hogy neki is szabad ha akarja :D
Mondjuk szopizni nem engedtem, mert sztem már nem tudott volna...

És akkor a képek:
Kép
Kép Orsis zombie :-)
Kép Danis :-)

Kép

Kép
cukipofa

nekem a balázs, bálint, bence, noel, máté, dániel, benjamin, zsombor, áron tetszik..a teljesség igénye nélkül,

lánynév: hanna, eszter, lea, noa, málna... így hirtelen ennyi
snooopy

Új tipp fénykép tipp gyerekeink baráti körben :D

Régi Mica -Emma
Kép

Orsi

borsa

Borsa
lakás ügy????

Orsi
nekem van egy Bálintom és egy BalázsGergőm :lol: :lol:

zombi kép
:lol:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, tudtál kellő infóval szolgálni annak a csajnak aki reggel kérdezett szabó után?
snooopy

Orsi
majd este írok neki email, ha már itthon nyugi van :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

OK, akkor ezt megúsztam! :oops: :lol:
a másik lány vera néven írt egyszer...vele még mindig levelezgetünk. képzeld, szabó nem hajlandó vele beszélni a szülésről, igaz "még csak2 a huszonikszedik hétben van...ő epidurált szeretne, és nem hajlandó megmondani lehet-e. bármit kérdez a szülészről, azt mondja: ráérünk még arra. szegény csaj tökre kivan, mert parázik a szüléstől és annyira elege van szabóból,hogy holnap megy másik dokihoz. :( csak arra vágyik h megnyugtassák. (még a férjét is beküldte, hogy beszéljen vele, de semmi)
snooopy

Tigrincs, nos, nálunk a Janka közös nevező. Johanna volt a legeslegelső választásunk. Janka nálam valahol a 20as lista végén állt, amit Apa orra alá toltam. Még nem jártál erre, de akkor a Boldán gondolkoztunk, majd Dorka, Borka, Bori, Sára között vacilláltunk... végül az döntött, hogy legnagyobb valószínűséggel milyen névre keresztelik meg. (Ez hosszú, és már sokszor sokat beszéltem erről........... PONT.) Aztán... 25 hetesen beteg lett ugye minden egyes további hétért izgultunk, AKKOR NEKÜNK A KICSILÁNY JANKA volt, eszünkbe sem jutott változtatni rajta. Csodát is művelt a kipunci. :D Úgyhogy, rögös út vezetett idáig, és nem vagyunk egyformák. HAJRÁ JÁZMIN.
vbea

ÁdiBalisarazós

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Andi :lol:
snooopy

hát csajok,
nem gondoltam, hogy komolyan veszitek a zombi felhívást,meg hogy tesztek is fel képet-nagyot nőttetek a szememben.

Kép
Kép
paklincs

MSE
mi legyen a következő???? :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Tigrincs!!!!!-dejó hogy a régi vagy!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Névválasztás-nem egyszerű ügy!!!!!-nálunk például abszolut nem volt fíúnév vagyis ami engem megfogott volna!!!Mikey ha nem Miklós lett volna akkor tutkó Benedek!-na most így járt Benedekem nemcsak a ruhákat örökli!!!!
De nagyMiki számára csakis az első gyerkőc Miklós!!!-na meg tényleg nem olyan gyakori név és még nekem is tetszik!!!!

jaaa és kikötötte ne az első top10ből válasszunk ha lehet :lol: :lol:

Ha lány lett volna akkor Abigél! vagy nekem még nagyon tetszett Niké!-de ezek a nevek hamar szertefoszlottak :lol: :lol:

most én is megyek fürcsi van....

Adri-köszi :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Na gyorsan felvarázsolom a zoombi képeket, amíg fürdenek! :lol:

1 naposan (ahol a gyerek csúnyább, mint anya!!! :oops: )
Kép

szülés után 1 órával Kép

7 naposan itthon (na itt már szebb! :wink: )
Kép

Na megyek, mert végeztek és mese van! 8)

Majd még jövők! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Képzeljétek, Levi rájött, hogy lehet pörögve közlekedni, és most egy percre sem lehet egyedül hagyni, mert a legnagyobb, kiterített szőnyegről is 20 mp alatt legurul a hideg padlóra. :shock: :lol:
Lőttek a maradék nyugis 10 perceimnek is. Most már a franciaágyon sem merem egyedül hagyni. De annyira élvezi, mert eddig nem ment a hátról hasra, most jött rá a technikára.

Ja, névcsodák:
Nálunk sincs több választási lehetőség, ha lány csak Zelyke Zsuzsanna lehet, ha fiú, akkor Nimród Antal. Na jó, itt van két másik totál kedvencem is, vessetek meg: Szittya és Motun.....Péter meg csak hüledezik erre a két utolsóra.
De még bejönne, ha focicsapatot terveznék: Hunor, Csenge, Réka, Kincső, Bogáta, Veronika, Sarolt

Cukipofa, ez a VIP-es szoba? Nagyon csecse! :lol:

Tigrincs, örülök, hogy nincs nagy baj, már megijedtem!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, nagy nagy gratula levimanónak!! hihetetlen ügyes!
Csenge az nekem is nagyon tetszik, de ha megemlítem apának már futkos a hátán a hideg...szóval attól tartok nem lehet Csenge nevű lányom. :cry: hacsak nem állok a sarkamra mint Tigrincs. de én nem vagyok ilyen bátor(meg szeretném ha nem utálná a lányát a neve matt)! szóval le a kalappal előtted Tigrincs. :lol:

ja és Tigrisem ne is mondj ilyet, nagyon édes volt Adri 1 naposan is. :)
snooopy

bocsi a kisbetűért Levi :oops:
snooopy

Zombi-verseny....én is benevezek
Ki lesz a zsűri.......vagy szavazzunk....?? :lol: :lol: :lol:

Kép 5 percesekkel
Kép utána 15 perccel
Kép másnap
Kép hazajövetel

Majd jövök még...

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!!!!!
Bocsi a betolakodásért!!!!
Új vagyok itt!!!
Szeretnék érdeklődni tőletek a Kútvölgyi korházról és ha lehet Dr. Tóth Ferencről.
Ma voltam nála a magánrendelőjében, elsőre nagyon színpatikus volt!!!!
Szeretném majd nála megszülni a gyerekemet!!!
Ha észrevesztek köszönöm!!!!
pancsika20

Ezek a Berke után készültek...de gondolom arra rájöttetek

Üdv Pancsika...észreveszünk..vannak itt Tóth dokisok és majd jönnek mesélnek... :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka,
nem gondoltam, hogy neked is van gyenge pillanatod-eddig te voltál nekem a nettmami-köszi,köszi

Csak csöndben irom, Brigi tonnaszám ontotta az esküvői képeket, most meg lapít valahol...gyere csak elő!!!

Kati,
nem volt lánykérés, mivel kellett a papír a hitelhez, mentünk a polgármesteri hivatalba az első időpontért... :roll:

Kép
Kép
paklincs

Pancsika20,
Tóth doktor szerintem nagyon jó választás...(a 20 ugye nem az életkorod... :roll: rosszul esne! :) )

Kép
Kép
paklincs

Paklincs, de igen, a 20 az életkorom, és már férjnél is vagyok!!!! :lol:
pancsika20

:lol: :lol: :lol: :lol:

Itt vagyok és visítva olvasok vagyis képnézegetek. :lol: :lol:

Zuhog az eső ( ez gondolom nem hír) de szét van csúszva a csatorna a gyerekszoba fölött és iszonyat hülye hanggal zubog a víz. Kristóf meg nem nagyon szereti, szegény állandóan felébred és sír. :evil: :cry:
Lehet, ma velünk alszik csak még Peti nincs itthon, én meg addig nem merek zuhanyozni menni, mert félek, addig is felébred... Áááááááááááá...

Mingyááá kicsinyítek. :P

Kép
vkbrigi

Pancsika,
és a gyerköc már a pocakban?

Kép
Kép
paklincs

Ha minden igaz akkor igen, teszt pozitív lett, ám ma még Tóth Dr.nem látott semmit!!!
Csütörtökre hívott vissza, vérvétel és megint uh.
Annyit mondott hogy méh nyálkahártya megvastagodott, és lát pici foltot az uh-on a méhben de még nem mondja biztire!!!!
pancsika20

Kép Énke
pancsika20

Pancsika üdv itt!

Azon méláztam, hogy ha valaki "újként" jön(ne) tuti elgondolkodik ezen a zombimamiklub-on. :lol: :lol: :lol:
De ezek szerint nem vagyunk elég ijesztőek. :wink: 8) :lol: :lol:

Na és akkor én zombi:

Kép szülőszoba Bébike 1 órás Kép másnap... Kép 5 napos, nézd a monitort! [img] :lol:

Kép elég zombiii?

Kép
vkbrigi

Na vagyok! :lol:

Orsi!

Először is....Ha egy Apa (legyen az bárki!!!) a neve miatt utálná a saját gyerekét, hát....!!!! Ezt nem tudom elképzelni!!! Szerintem, ha "sűrűn" mondogatod Neki, akkor előbb - utóbb megbarátkozik vele. (Úgy hogy ha kistesóra kerül Nálatok sor és lány, akkor HAJRÁ CSENGE!!!! :wink: )
Mint ahogy én barátkoztam a lány névvel. (Jázmin).
Mikor Adrit vártuk, "szabadabb kezet" :wink: adtam Apának a névválasztásnál, na persze azért az én szavazati jogom :lol: is fenn tartottam. :wink: Akkor az Anna, Alexandra és Adrienn maradt a finisben. Aztán azt mondtam, hogy az Alexandrát kicsit "keménynek" találom, Anna meg van a családban 2 is (ha nagyon szerelmes lennék ebbe a névbe, akkor nem érdekelne!) és végülis így maradta az ADRIENN!!! De most már nagyon szeretem a nevét és szerintem illik is hozzá!!! :wink:
De most úgy vagyok vele, hogy mivel én "megharcoltam" ezért a gyerekért (ez most hosszú, bocsi! :? ) akkor most én adom neki a nevet, akár fiú, akár lány!!!! És mivel a fiú neven már 17 :!: éves korom óta nem gondolkodom :wink: 8) ezért csak a lány nevekkel vagyok "bajban". És ezért is kezdtem el "időben" böngészni a lány neveket, mert ugye nem lehet tudni, hogy mi lesz! :lol: 8)
Na már most, ahogy az előbb is írtam (valahol még a délután folyamán) hogy 2-3 hónap alatt "megszeretettem" magammal a Jázmin nevet....na most adjam fel?????? SOHA!!!!! :twisted: :twisted:
Úgy hogy akár teccik Jánosnak akár nem, ha lány JÁZMIN lesz!!! :wink:

Érd! Megmondom Neked őszintén, hogy igazából azon kívül a pár utcán kívül ami körül vesz, nem nagyon ismerem Érdet! :oops: Na jó, a Stop Shop-ot meg hogy posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, sztk, rendőrség stbstb. merre van ezeket tudom. De hogy az Ófalu vagy a Postástelep vagy a Tusculanum vagy a többi része milyen hely, arról fogalmam sincs!! :? Lehet, hogy ez szégyen, de télleg nem toom. Itt a Parkvárosban eléggé "normális" emberkék laknak, a szomszédaink és az utcában lakók, akiket ismerek normális emberek. A szomszédokkal, néhanéha ha kell kisegítjük egymást, krumplival, tojással :lol: vagy kinek mi kell. (mondjuk általában én segítem ki a szomszédasszonyomat, de .....mindegy) :wink: Rendes csajszi 3 :!: :!: fiú gyerekkel! Na meg egy férjjel! 8)
A másik szomszédasszonyom meg a Ósanba dolgozik a húsrészlegen, úgy hogy ha akció van és szép húsok, akkor mindig szól megkérdez, hogy nem kell-e. A szembe szomszéd meg varrónő a másik "bácsi" meg autószerelő..... :lol: :wink:
Úgy hogy ahol mi lakunk, itt szerintem jó!!!
De kérdezzél még rá Adrinál, Ők meg az Ófaluban laknak és hátha Ő többet tud Neked segíteni ezügyben!!! :wink:

Reni!

Megmondom őszintén, hogy nálunk nincs párna használat, ugyanis a Kisasszony :lol: amióta kibújt a pocakból és él és virul, azóta hason alszik!!! (mint az anyja!! :lol: ) Nem is tud másképp és a hasonalváshoz nincs szüksége párnára! Bár most karácsonyra óvó néniktől kaptak kispárnát ajándékba (ők, mármint óvó nénik varrták), és azóta azon alszik, de az olyan lapi, mintha nem is lenne semmi a feje alatt. Úgy hogy ezügyből kifolyólag nem took segíteni! Bocsesz! :oops:

Aproo, és Mindenki más!

Köszi az aggódást!!!! :oops: Ilyen kb. "semmilyenhangulat" vagy minek is nevezzem :?: eléggé ritkán szokott rámtörni!!! Hála annak a magasságosnak!!! De ha rámtör, akkor két napig utálok mindenkit!!! :oops:
Még magamat is!!!! A legjobban!!!! És legtöbbször nem toom, hogy miért! :? Ez van!!! De idénre :lol: 8) :wink: azt hiszem, elég hamar elintéztem a "közutálkozást"!!!! :wink: 8)

Egyébként, ahogy Eninél is :wink: nálam is minden okés volt CTG/UH-n. UH-n szunya volt :lol: , de mikor a CTG-t rám kötötték na azt már egy kicsit "sérelmezte"!!!! :lol: Nem elég, hogy nincs elég helye, még meg is "kötözik"?!?!?! :shock: Hát jöttek "rendesen hangok" a gépből....néha mintha kalapáccsal csapkodtak volna....de csak a Gyerek volt!!! :roll: :lol:

Valamit még akartam, de szenilla belépett a fejembe! :wink:
Elszaladok fürdeni, aztán még visszanézek! Hátha addig eszembe jut, hogy mit is feledtem el! 8)

Szép álmokat addig is, akik már nyugovóra térnek! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szerintem ez nem zombiság!!!!
Olyan ari vagy a kis csemetéddel!!!!
pancsika20

Tigrincs, olyan majom vagy :D , nyugodtan megszólíthattál volna, én így, éjszaka után, de egyébként is eléggé el vagyok varázsolva. Jár az agyam, gondolkozom vagy járva alszom.

Snoopy: nyugodtan mondd meg a Verának, hogy a kérdéseivel, ha gondolja, keressen meg, szívesen válaszolok neki. Szerintem is a szülésre fel kell készülni, a kérdésekre választ kell kapni...

Mindenkinek: a Bábaszövetség gyűjti az 1 %-ot. Ebből adjuk ki az újságot, szervezzük a bábanapot, adjuk a bábadíjat.
Most bábanapra az Ingeborg Stadelmannt hívtuk meg, tudjátok, a Bába válaszolost, és ahhoz is keresünk szponzort, repülőjegy szponzorálásra, bármire.
Ha valakinek van ötlete segíteni, kérlek, szóljatok.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Pancsika
üdv köztünk :lol: :lol:

tigrincs76
némónyomában :lol: zsííííír

emano/Andi
KépKép
emano

Brigi,
én nem értek egyet Pancsikával, ő még új és udvarias...szóval szerintem maradhatsz a csapatban :D

Pancsika,
ha már a gyerkőc beköltözött, akkor nem irom meg, hogy én ilyenkor még javában májzsugorításra gyúrtam minden hétvégén vhol...és ennek már több, mint egy évtizede :shock: ...lányok,én most sírok...

Tigrincs,
azé megnézném, hogy alszol most hason :twisted: ...

Kép
Kép
paklincs

Emese
Tigrincs biztos már kivágta a matracot a pocaknak. :lol:

Pancsika
Üdv itt! :D :D :D
Én majdnem kétszer annyi, mint te :cry:

Reni
Matyinak már néhány hónapja kispárna helyett félpárnája van, de elég lapi. Nem mondja, hogy nem jó. :lol:

Brigi
:lol: :lol: :lol:

Dorka
Én nem jöttem rá, hogy Berke után készültek. Köszi, hogy írtad! :D :D :D

Jó éjt!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: