Na vagyok!
Orsi!
Először is....Ha egy Apa (legyen az bárki!!!) a neve miatt utálná a saját gyerekét, hát....!!!! Ezt nem tudom elképzelni!!! Szerintem, ha "sűrűn" mondogatod Neki, akkor előbb - utóbb megbarátkozik vele. (Úgy hogy ha kistesóra kerül Nálatok sor és lány, akkor HAJRÁ CSENGE!!!!
)
Mint ahogy én barátkoztam a lány névvel. (Jázmin).
Mikor Adrit vártuk, "szabadabb kezet"
adtam Apának a névválasztásnál, na persze azért az én szavazati jogom
is fenn tartottam.
Akkor az Anna, Alexandra és Adrienn maradt a finisben. Aztán azt mondtam, hogy az Alexandrát kicsit "keménynek" találom, Anna meg van a családban 2 is (ha nagyon szerelmes lennék ebbe a névbe, akkor nem érdekelne!) és végülis így maradta az ADRIENN!!! De most már nagyon szeretem a nevét és szerintem illik is hozzá!!!
De most úgy vagyok vele, hogy mivel én "megharcoltam" ezért a gyerekért (ez most hosszú, bocsi!
) akkor most én adom neki a nevet, akár fiú, akár lány!!!! És mivel a fiú neven már 17
éves korom óta nem gondolkodom
ezért csak a lány nevekkel vagyok "bajban". És ezért is kezdtem el "időben" böngészni a lány neveket, mert ugye nem lehet tudni, hogy mi lesz!
Na már most, ahogy az előbb is írtam (valahol még a délután folyamán) hogy 2-3 hónap alatt "megszeretettem" magammal a Jázmin nevet....na most adjam fel?????? SOHA!!!!!
Úgy hogy akár teccik Jánosnak akár nem, ha lány JÁZMIN lesz!!!
Érd! Megmondom Neked őszintén, hogy igazából azon kívül a pár utcán kívül ami körül vesz, nem nagyon ismerem Érdet!
Na jó, a Stop Shop-ot meg hogy posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, sztk, rendőrség stbstb. merre van ezeket tudom. De hogy az Ófalu vagy a Postástelep vagy a Tusculanum vagy a többi része milyen hely, arról fogalmam sincs!!
Lehet, hogy ez szégyen, de télleg nem toom. Itt a Parkvárosban eléggé "normális" emberkék laknak, a szomszédaink és az utcában lakók, akiket ismerek normális emberek. A szomszédokkal, néhanéha ha kell kisegítjük egymást, krumplival, tojással
vagy kinek mi kell. (mondjuk általában én segítem ki a szomszédasszonyomat, de .....mindegy)
Rendes csajszi 3
fiú gyerekkel! Na meg egy férjjel!
A másik szomszédasszonyom meg a Ósanba dolgozik a húsrészlegen, úgy hogy ha akció van és szép húsok, akkor mindig szól megkérdez, hogy nem kell-e. A szembe szomszéd meg varrónő a másik "bácsi" meg autószerelő.....
Úgy hogy ahol mi lakunk, itt szerintem jó!!!
De kérdezzél még rá Adrinál, Ők meg az Ófaluban laknak és hátha Ő többet tud Neked segíteni ezügyben!!!
Reni!
Megmondom őszintén, hogy nálunk nincs párna használat, ugyanis a Kisasszony
amióta kibújt a pocakból és él és virul, azóta hason alszik!!! (mint az anyja!!
) Nem is tud másképp és a hasonalváshoz nincs szüksége párnára! Bár most karácsonyra óvó néniktől kaptak kispárnát ajándékba (ők, mármint óvó nénik varrták), és azóta azon alszik, de az olyan lapi, mintha nem is lenne semmi a feje alatt. Úgy hogy ezügyből kifolyólag nem took segíteni! Bocsesz!
Aproo, és Mindenki más!
Köszi az aggódást!!!!
Ilyen kb. "semmilyenhangulat" vagy minek is nevezzem
eléggé ritkán szokott rámtörni!!! Hála annak a magasságosnak!!! De ha rámtör, akkor két napig
utálok mindenkit!!!
Még magamat is!!!! A legjobban!!!! És legtöbbször nem toom, hogy miért!
Ez van!!! De idénre
azt hiszem, elég hamar elintéztem a "közutálkozást"!!!!
Egyébként, ahogy
Eninél is
nálam is minden okés volt CTG/UH-n. UH-n szunya volt
, de mikor a CTG-t rám kötötték na azt már egy kicsit "sérelmezte"!!!!
Nem elég, hogy nincs elég helye, még meg is "kötözik"?!?!?!
Hát jöttek "rendesen hangok" a gépből....néha mintha kalapáccsal csapkodtak volna....de csak a Gyerek volt!!!
Valamit még akartam, de szenilla belépett a fejembe!
Elszaladok fürdeni, aztán még visszanézek! Hátha addig eszembe jut, hogy mit is feledtem el!
Szép álmokat addig is, akik már nyugovóra térnek!