Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Valami nem stimmel a listával, mert én ma a 13. napon vagyok. Kép(

Tegnap az LH teszten majdnem a controllcsíkkal azonos tesztcsík volt, ma pedig még erösebb is, tehát a mai LH csúcsot követöen lesz peteérés.

(Izgulok.)

A hömérsékletem Erazmusz tanácsa szerint mérem, tegnap 36.9 volt, ma 36.5 lett. Eszerint talán ma van a nagy nap? Nemtom. Kép( Majd holnap reggel kiderül: ha felmegy a hö, már túl vagyok rajta.

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!
Én is itt vagyok hétvégéken is, csak sajnos nincs semmi érdemi dolog, amit irhatnék... A höm nem nagyon mutat semmit, viszont elkezdödött a szokásos barna folyás, szoval azt hiszem napok kérdése,és " már megint meg jön". Nem is nagyon szomorodok bele, mert jövöhéten doktorbácsihoz megyek,most legalább kezdhetnénk egy uj ciklust vele együtt.(mármint az ö felügyeletével, ugye nem értettétek félreKép)
Lella, a listához te is hozzányulhatsz nyugodtan, ha véletlenül hibát találsz. Csak át kell copy-zni az elözöt a Szolj hozzá részbe, és szépen kijavitgatni amit akarsz.
Na, most megyek is, tényelg nem nagy a forgalom ilyenkor!
Barbi
Barbi

Lotti,
csak a tiéd nem jo, vagy a többieké sem? Nem találtam a pénteki listát, ezért a csütörtökihez adtam hozzá kettöt. Kijavítalak, jo!

Ancsi: Adács 27 év
Kriszti: 11 c 41 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 37 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 33 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 32 cn Pécs 22 év
Cico: 3 c 31 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 30 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 30 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 29 cn
Pucur: 2 c 26 cn Budapest 29 év
Koalamaci:4 c 22 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 21 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 20 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 18 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 17 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 16 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 15 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 13 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 10 cn Budapest
Edina: 6 c 9 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 9 cn Törökbálint 28 év
Száva: 6 c 6 cn Miskolc 29 év
Márti : 8 c 6 cn Debrecen 24 év
Boglárka: 7 c 5cn Györ 24 év
Gabo:28 c 4 cn Miskolc 26 év

Most OK.

Ha ráértek, vasárnap is cseverészhetünk egy kicsit. Én kettö után leszek itt, várlak benneteke. (fél oránknént frissítek majd)

Lora
Lora

Á, még valami.

Valoszínüleg nem a mikulás miatt fájt, szurkált a hasam, hanem a vesém miatt. Minden évben produkálunk ketten egy jo kis vesekövet. A bal vesém, kooprodukcioban velem. Jo kis csapat vagyunk. Már csak a méhemmel kéne egy duot összehoznunk.

Pá, Lora
Lora

Szia, Lora!
Az a laparoszkopia NEM hulyeseg, csinaltasd meg szerintem, akar most, a hormonvizsgalatokig minek varni, semmi koze a hormonokhoz, es ha tulleszel rajta, legalabb azt mar tudod, hogy nincs ilyen jellegu problemad..! En biztatlak ra, jo-jo, konnyen beszelek, meg nekem sem volt, de bar en is talalnek egy jo dokit, olyat, mint a tied, aki biztatna a vizsgalatok elvegzesere, es nem a szokaso ...ej raerunk arra meg... allaspontot kepviseli!!! De ugy tunik a hodbol /szajban mert?/ hogy a sargatest hormon nalad is alacsony, ezert nem megy vegbe a beagyazodas, mert egybol hogy ugy mond, tavozik, mint verzes, akkor is, ha, volt peteeres, es megtermekenyules is... A dokihoz visszaterve, a hormonoktol meg megint ne felj, mert a gyogyszerekkel csucsformaba hozzak oket, olyan jol belovik a legmegfelelobb szinteket!!!!! Ezek nem hasamra utve jott gondolatok voltak, hanem nagyon realisak, tehat fel a fejjel es tessek ugykodni azon, hogy a kedves ismeroseid tenyleg egy formas pocokat lathassanak vegre a ruha alatt, rendicsek?!! KépKépKépKép

Lotti!
Ha a hod ma reggel volt a legalacsonyabb, az az LH csucsot mutatja, szamolj ra a meresi idejere 36 orat, es megkapod azt az idopontot, amikor a petesejt elindul/tuszorepedes/, ha pontos az infom, egy kerek napon at fog varakozni a kisfickokraKép, es gyerunk, akciora fel, harom, ketto, egy, indul.... es CEEEEEL! OK?!KépKép

Kedves Barbi!
Az irasod azt akarja jelenteni, hogy ti eddig doki nelkul probalkoztatok? Miert? ok, most neztem meg a fentiben, hogy ez az 5.ciklusod. A mensid elott mindig van barna folyas? Figyusz, ha a hodet jol tudnad merni/bocsi, de a popsis megoldas majd 100%-osan MUTAT valamit/, megtudhatnal egy csomo fontos infot, pld. azt, hogy volt-e peteeresed, meg hogy jo-e a sargatest/progi/hormon-szinted... A legfontosabb infok, elsore... Persze, nem akarlak ilyen dolgokkal terhelni, a muszaj mondatja velem, mert TI is draga pocokalakot szeretnetek, vagy mi a csoda, hat akkor, a cel erdekeben.... Remelem, nem voltam nagyon ramenos... NEm akartam az lenni..KépKép En is anno a szamban mertem ketto honapot, aztan olyan semmilyen, egyszer fel egyszer le, semmi osszhangban nem volt se peteeressel, se mensivel, hogy abbahagytam, most meg van egy jo /most vettem!/ lazmerom, meg egy popsis megoldasom, es mutat!!!!Kép

Lora, megegyszer, tudod, a hom nekem is azt mutatja, hogy alacsony a progim, annak ellenere, hogy szedem a tuszorepedestol szamitott 2.!! naptol a napi 2x -es Duphastont.... Annyira felek, hogy ha esetleg terhes vagyok, ujra elveszitem, mint az elsot, a hujjjjjjje alacsony progi szint miatt, ha nem vagyok terhes, akkor nincs miert felnem, csak Kép lesz... Mai naptol felemeltem 3x1-re a napit.... Latod, okulj a peldambol, eloszor allittasd be a hormonszintjeidet, persze csak, ha nem stimmelnek, es utana kell babat csinalni, mert az, amikor elhal a terhesseg, az meg annal is iszonyubb, mint amikor nem is jon letre.... Azt hiszem.

At kell allni valami kellemesebbb, hetvegi temara, asszem, mert a vegen.... Szoval, ma veszek egy tesztet, bevallom, meg soha sem vettem... Es, nemtudom, lehet, hogy mar kimutatja, ha van valami, ilyen koran? Mert ha van, akkor most pontosan 14,5 napos... Vagy meg korai a proba, szerintetek, lanyok??? De a hom is alacsony, 37,0 kereken, ez azt mutogatja, ha terhesseg, akkor alacsony progi-szint, tehat ketseges a beagyazodas, ha meg nem az, akkor a tablettaim hatasa, tehat abba kene mar hagyni, hogy megjohessen... De ha a teszt korai, es azert negativ, es en abbahagyom a gyogyit, akkor megoltem az esetleges pindikemet... Na, ez am a kerdes, van itt valaki?, segits, ha tudsz...!/konyorgo-jel/

A fenebe is, draga Lora, meg akartalak vigasztalni, mar majdnem bejott, es ekkor nekizudult az en panaszaradatom, szep kis vigasztalas, mi....?KépKép
Lella

Kriszti: 11 c 42 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 38 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 34 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 33 cn Pécs 22 év
Cico: 3 c 32 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 31 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 31 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 30 cn
Pucur: 2 c 27 cn Budapest 29 év
Koalamaci:4 c 23 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 22 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 21 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 19 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 18 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 17 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 14 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 11 cn Budapest
Edina: 6 c 10 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 10 cn Törökbálint 28 év
Száva: 6 c 7 cn Miskolc 29 év
Márti : 8 c 7 cn Debrecen 24 év
Boglárka: 7 c 6 cn Györ 24 év
Gabo:28 c 5 cn Miskolc 26 év

Nem rontottam el? Unatkozom, probalom lefoglalni magam, ezert megcsinaltam... Lella
Névtelen

Haliho!

Végre itt vagyok! Csak ez tartotta bennem a lelket, hogy valaki itt lesz. Ma a szüleimnél ebédeltünk, és utána kellett jönnöm dolgozni. Persze mindenki azzal szekált, hogy miért nem maradok otthon a férjemmel. Na mindegy, már itt vagyok.

Lella, köszi a szavaidat. Kár, hogy a nagy vigasztalás közepett elszomorodtál. Most jutott eszembe, hogy a mikulás elött nekem is szokott lenni egy kis barna valami, de olyan kevés, és nem is nagyon szokott 1-2 napnál tovább tartani. Olyan, mint egy folyás, már bocsika. Biztos ez is a prog. hiány miatt van, csak eddig nem kapcsoltam össze a kettöt.

Lehet, hogy a köv. ciklustol áttérek és is a popsiba mérésre. Valoszinüleg pontosabb értéket ad. Azt hiszem, meggyöztél a laparoszkopiát illetöleg. Hétfön el is megyek a dokihoz, és beszélek vele, hogy mikorra tudna vállani. Csütörtök péntek ugyis pihenös vagyok, lehet hogy meg is tudja csinálni akkor. Bár egyre jobban félek töle, vagyis a gondolattol, hogy a pocimat megszurják. Ja, meg ha be kell mennem a korházba, akkor el kellene mondanom a szüleimnek. Elég ciki lenne, ha mástol tudnák meg. Az anyosom a korházban dolgozik, sok mindenkit ismer. Mivel felvettem a férjem vezetéknevét, biztosan rákérdeznének, hogy a menye van-e korházban. Nem a fájdalomtol félek, hanem az ismeretlentöl. Biztos legalább egy napot bent kell tölteni, az altatás miatt. De most elhatároztam magamat, bemegyek, nem leszek "gyik gyuresz". Végülis, bátraké a szerencse.

Tegnap elég erösen görcsölt a vesém, már be is akartam menni az ügyeletre. Végülis elmulott. Azon gondolkoztam, hogy ugysem tudtak volna csinálni semmit az ultrahangon kivül (a röntgen nem mutatja ki, és nem is engedtem volna), mert fájdalom csillapitot ugysem vettem volna be, hátha van már odabent valaki. Bár mégcsak a 22 napon vagyok, (az elözö 25 napos volt), de ebbol akár még az is lehet, amire oly nagyon várunk.

Na, ma megint sikerült belehuznom. Néha utálom magamat, amiért nem fogalmazok rövidebben.

Ja, még egy utolso kérdés. Szerintetek hogy helyes:
tenyér - tenyerek
kenyér - kenyeret
sügér - sügerek (sügérek) a munkatársaim szerint. Persze ezen jol összevesztünk. Egyedül vagyok lány a 8 fiu mellett, persze megnit rám lett fogva, hogy a "szöke nö".

Pszi, Lora

Ha van valaki, kicsit irogathatnánk egymásnak.
Lora

Nincs itt senki? Unatkozok...
Lora

Sziasztok lányok!

Képzeljétek, ez a hónap is elúszott... Kitört nálunk ez a járvány, torokfájás, hasfájás, hasmenés, höemelkedés. Leginkább a párom beteg, jártányi ereje sincs. Kép Pech.

Sírtam egész délután. Azt hiszem nekem sose lesz gyerekem. Kép

A többieknek sikereket

Lotti
Lotti

Drága Lotti!

Ne mondj ilyeneket!!!!!!
Tudod, hogy ez a szo, hogy "soha" itt nem használatos! Föleg a babával kapcsolatos szoszerkezetben. Kivétel a "soha nem volt beteg", "soha nem hazudott" és egyebek. Amit te említettél, hallani sem akarjuk többet!!!!!!
IGENIS LESZ BABÁNK!!! MINDENKINEK, MERT MEGÉRDEMELJÜK!!!!!!! SZERETJÜK ÖKET, ÉS ELÉRJÜK A CÉLUNKAT!!!!!!!!!!

Tudom, most le vagy törve, az elveszített ciklus miatt, de tudot, "Uj ciklus, uj remények" Azt hiszem ez igazán jo mottonk lehetne. Már engem is kihuzott a gödörböl.

Ennyire rosszul van a párod? Végülis nem kell hozzá felkelni?! Lehet, hogy hamarabb meggyogyulna?
A férjem egyáltalán nem beteges. 3-4 évente egyszer, de akkor isten igazábol. Lázas, nem tud felkelni, köhög meg mindene fáj. Hát, és megtettem vele. Másnap semmi baja nem volt. Még a doki is csodálkozott. Probáld ki, hátha bejön.
Persze, ha annyira beteg, akkor mihamarabbi javulást kivánok. Tudodmit, a következö ciklusban mind a ketten babásak leszünk. Majd külön szoritok értetek is! Megegyeztünk? Remélem is!!!

Sok puszi Lora
Lora

Képzeljétek, ez a szegény ember mégiscsak eröt vett magán. Kép Nem voltunk túl fantáziadúsak, de most nem is ez számít. Legalább nem vesztegettem el megint egy teljes hónapot.

Azt mondta: ne sírjak, próbáljuk meg, hátha azért nincs annyira rosszul.

Szóval: van némi esély, ha már nem is sok.

Puszi, neked Lora, külön is a kedves szavakért.

Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!
Megérkeztem a nyaralásból.Mozgalmas volt.Kép
Elöször úgy gondoltam, hogy kiveszem magam teljesen a listáról, de talán mégsem, úgyhogy javítom.

Kriszti: 11 c 42 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 38 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 34 cn Budapest 30 év
Cico: 3 c 32 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 31 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 31 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 30 cn
Pucur: 2 c 27 cn Budapest 29 év
Koalamaci:4 c 23 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 22 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 21 cn Budapest 32 év
Ildi: 4 c 19 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 18 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 17 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 14 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 11 cn Budapest
Edina: 6 c 10 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 10 cn Törökbálint 28 év
Száva: 6 c 7 cn Miskolc 29 év
Márti : 8 c 7 cn Debrecen 24 év
Jázmin: 4 c 6 cn Pécs 22 év
Boglárka: 7 c 6 cn Györ 24 év
Gabo: 28 c 5 cn Miskolc 26 év

Lotti,
egyenlöre én is úgy érzem, ráadásul most valószínüleg összeszedtem egy jó erös gyulladást is.:-/

Kriszti,
köszi, hogy gondoltál rám.Kép
Olvasva rémesebb ez a betegség, mint amit magamon tapasztaltam.:-D Szerencsére nálam nagyon kezdeti stádiumban megtalálták és fél év alatt tünetmentes lettem, már lassan egy éve. De siker nem sok.Kép A külsö tüneteim pedig éppen ellenkezöek, se túlsúly, se szörösödés, úgyhogy ez nem garancia.

Viszont a legjobb barátnömröl a nyaralásom elött derült ki, hogy PCO-ja van, de ö tényleg nagyon elhízott és erösen szörösödik. Már a 60 akárhányadik napon volt, mire elcitáltam orvoshoz. Titkon remélte, hogy nem terhes. Hát nem az volt.:-/ Azért ezt nem kívántam neki.
De tényleg milyen érdekes, hogy a legjobb barátnömnek is ugyanaz a problémája. Az élet fura.
Nagyon sajnálom szegénykét, eléggé mellbe verte, ö is azt hitte terhes, bár nem tervezte. Nagyon szörnyü amikor az emberröl kiderül, hogy meddöséggel kapcsolatos problémája van. Hirtelen elszürkül a világ. De én nem engedem tovább szürkülni!!KépKép Nem azt mondom, hogy mindenképpen sikerülni fog, hanem hogy boldog próbálok lenni gyerekkel, vagy anélkül.

Puszi
Jázmin
Jázmin

Sziasztok!

szombat:36,5-re le a ho, vasárnap megjött, sokk-sokk-sokk!!!! ért, teljesen kiakadtam.
A pár nappal ezelőtti rossz kedvem is ettől volt. Tudtam (!), hogy nem lett semmi ebben a honapban. Vajon miért? Költői kérdés, ne válaszoljatok.

Lora!
Nyugalom, nem szabad elkeseredni. Jó kezekben vagy, orvosilag.
Túl hosszú a lista, sokaknak kell, hogy sikerüljön ebben a ciklusban, olyan szép tavasszal szülni: április vége, május eleje...éledezik a természet és a testetek is új életet ad.Nem lírázok tovább.
Elteszem magam holnapra.

Puszi
cico
cico

Jaj Cico,de jo is lenne amit mondasz! Már ránk férne néhány baba.

Jo éjt mindenkinek.

Puszi, Lora
Lora

Jó reggelt lányok!
Örömmel látom, hogy hétvégén milyen forgalom volt itt!Kép

Lotti!
Remélem a gyógyulás teljes lett! Kép

Kedves Bubi!
Hát igen, sajnos megint elvesztettem egy babát...Kép
Pedig már azt hittem, hogy nem fog elõfordulni olyan velem, soha többé...
Ez a terhességem is barnás váladékozással indult, kaptam rá Duphaston-t, 2x1 szemet, majd amikor elmúlt a barnás trutyi, a doki utasítására napi 1 szemet vettem be. Közben persze szigorú ágynyugalom.
Aztán egy délután éppen vécére keltem fel...elöntött a vér...KépKép
Egész nap csak sírtam, mert éreztem, hogy nagyon-nagy a baj..
Másnap mentem a dokihoz, UH-vizsgálat: nem él a baba. (láttam is Õt, mozdulatlan kis apróság volt)
Teljesen padlóra zuhantam, vígasztalhatatlan voltam. 10 hetesek voltunk..
Június 2-án volt a befejezõ mûtét (aúú, a szõr feláll a hátamon is..), azóta még meg sem jött.
Pedig már jó lenne új ciklust kezdeni!!!
A héten megyek a dokihoz, meglátjuk mit mond.

ANDY!!!!! Ugye...??????? KépKép

Hajrá lányok, a hidegben a kisfickók is fürgébbek!!! Kép

Pusszantás,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!
Még nem olvastam el a hozzászólásokat, csak üdvözölni szeretnék mindenkit. Visszajottem a pihizésből és fergetegesen jól éreztem magam. Ezt szerettem volna elmondani nektek.
Nagyon hiányoztatok.!!!!!!

Puszi mindenkinek: Gabó
Gabómanó

Lányok, ha tudtam volna elhoztam volna Nektek a látványt, amikor lóháton, egy dombteton megnéztük a naplementét...............

Gabó
Gabómanó

Gabó!
Jó, hogy újra itt vagy!Kép

mmm....gyönyörû lehetett...lóháton naplemente...
csak irigykedni tudunk! Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a szabirol és látom ám, hogy itt bébidömping volt az egy hét alatt.

EZ SZUPER!!! GRATULÁLOK MINDENKINEK!!!Kép

Látom ám, hogy "ujak" is jöttek, öket külön üdözlöm és kivánom, hogy minél hamarabb átjussanak a friss kismamákhoz!Kép

Ancsi, de jo, hogy hallok felöled!

Na most még elolvasom az elmaradásom, (már nem sok van) azután jövök vissza!

Puszi mindenkinek: Pucur
Pucúr

Sziasztok Lányok!

Túl vagyok a laparoszkópián!!! Túléltem és nem is volt vészes. Mostmár nálam minden oké, épp csak a hormonszinteket kell mégegyszer leellenorizni és máris lehet spontán próbálkozni, bár apunál kicsit kevés lurkó van, de hátha sikerül...
Már csak varratszedésre várok néhány napot és uccu neki, hadd mejen!!! Kép Kép Kép
Jók legyetek!
Cincérke
Cincérke

Szija Pucúr!!! Kép
Üdvözöllek újra itten..Kép

Cincérke!
Nagyon ügyes vagy!
Lehet, hogy lemaradtam valamirõl, de milyen varratszedésed van?
Vagy a laparoszkópia jár vágással????

Bocsi a tájékozatlanságomért.

Ancsi
Ancsi

Sziasztok,
tegnap megvettem eletem elso /es utolso/ terhessegi tesztjet. Reggel, nagy habozas utan megneztem... hat persze hogy negativ. Elfaradtam, eppen meg nem jott meg, de jonni fog.. A fejembol is kifogyott a szo, majd jovok, sziasztok, legyetek jok es ugyesebbek, mint en! Lella

Kriszti: 11 c 43 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 39 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 35 cn Budapest 30 év
Cico: 3 c 33 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 32 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 32 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 31 cn
Pucur: 2 c 28 cn Budapest 29 év
Koalamaci:4 c 24 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 23 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 22 cn Budapest 32 év
Ildi: 4 c 20 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 19 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 18 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 15 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 12 cn Budapest
Edina: 6 c 11 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 11 cn Törökbálint 28 év
Száva: 6 c 8 cn Miskolc 29 év
Márti : 8 c 8 cn Debrecen 24 év
Jázmin: 4 c 7 cn Pécs 22 év
Boglárka: 7 c 7 cn Györ 24 év
Gabo: 28 c 6 cn Miskolc 26 év
Lella

Bocs: Hadd menjen!!! Kép
Cincérke

Ancsi!
Igen, a laparoszkópia alatt 3 pici lyukacskát csináltak a pocimon. 1 középen és 2 a 2 szélén.
Azokat kellett összevarrni...
Nem vészes...
Cincérke

SziasztokKép

Mar irtam ide hozzatok, de azota nem nagyon tortent semmi, ugyhogy hallgattam.

A homerozesrol: en csinaltam egy ideig, igaz honaljban, a popsitol idegenkedem...de nekem nem mutatott semmit. Baratnom is honaljazik, neki gyonyoruen mutatja es megse jon ossze nekik a baba mar vagy 10 honapjaKép Ugyhogy en ebben nem hiszek, meg en is azt mondom hogy akkor akciozzunk, amikor kedvunk van hozza, ne a baba miatt kifejezettenKép Na de majdcsak....

Megneztem en is a netkorhaz.hu-t hat az en nogyogyom is ott figyel, Gasztonyi ZoltanKép Tudtam en hogy nem rossz doki, csak ne lenne neha morcosKép

Na mara ennyi belolem, varom a mensit, hogy bevegyem hozza a clostit meg a metrodin szurit.

Jahh, bevennetek a listaba: orsoly, 26 ev, Nagytarcsa, 8c 27cn. KosziKép

orsoly
orsoly

Mindenkinek nagyon szép reggelt kívánok!
Please, help!!!! Teljesen össze vagyok zavarodva.

Már nem találom a hozzászólást, de valaki azt írta, hogy a hö leesése után 36 órával van peteérés. Holott én úgy tudtam, hogy pont a leesés napján!!! Erazmusz táblázatából is azt vettem ki, hogy ö is a hö leesése napján lett terhes és nem 36 órával késöbb.

Azért fontos, mert szombaton reggelre leesett a höm és ha a 36 órát rászámítjuk, akkor ma is akcióznunk kellene (amely nem biztos, hogy összejön más elfoglaltságok miatt).
És mit gondoltok, ha szombat reggelre esett le a höm és mi péntek este akcióztunk, akkor van esély?

Minden újat sok szeretettel köszöntök, és kitartás.
A listát javítottam, mert nálam egy nappal kevesebb szerepelt.

Moni: 3 c 12 cn Törökbálint 28 év

Üdv, Moni
mj

Sziasztok! Sajnos csak a múlt héten tudtam írni, mert nem volt internet. Azt hiszem írtam, hogy mégis terhes vagyok vérzés ide-vagy oda, úgyhogy legközelebbi frissítéskor vegyetek le a listáról. Egy probléma van "csak": a dokim szerint nagy esélyem van a méhen kívüli terhességre a vérzés miatt, úgyhogy, ha pár napon belül nem találják a babát a méhben, akkor befektetnek. De azért remélem nincs igaza.Ugye lányok?? Egyébként már befejezte a vérzés. Szorítsatok nekem, úgy félek, hogy valami baja lesz a babónak...
Száva

Szava en minden erommel szoritokKép

orsoly
orsoly

Andi: 12 c 3 cn Szeged 30 év

Szep jo reggelt!

Andinak szombaton ujra megjott,kerte,hogy javitsam le,holnap jonKép

Udv a szabadsagrol erkezetteknek!Kép

En is akarok mar laparoszkopiat!!!Kép

Pusssssz Kriszti
kriszti

Ja és a kérdésetekre,:Még nem tudják eldönteni, hogy azért véreztem-e. ,mert a csökkent a sárgatesthormon termelés és akkor gyógyszert kell szedni, vagy azért mert méhen kívül van szegénykém. A hormon pedig a dokim szerint mindenképp kell csak attól félek késő lesz, ha sokáig szarakodunk.Már elnézést...
Mennénk csütörtökön Olaszországba, de mi lesz ebből így... Szerintem holnap be kell mennem a kórházba. Eygyébként Andy kérédsére: Az igaz, hogy kicsit megjött, de barnás volt, nem pedig élénk piros. Teljesen olyan mint az első két napon egy normális menstruációnál, csak 4-5 napig ilyen volt. A cicim pedig megdagadt és a hőm nem ment le 37 °C alá. És akkor vettem egy tesztet...
Száva

Orsoly:8c 27 cn Nagytarcsa 26 ev

Sajnos mindenki benn van a listaban,te is Orsoly!

Kriszti
kriszti

HHuuuuu,ez jol megbolondult ennyien azert nem vagyunk!!!KépKép

ha most se jo en feladom!Kép
kriszti

mj! en irtam, az infertility.hu-rol, egy meddosegi kozpont vezeto foorvosa mondta, hogy a mert legalacsonyabb ho - ami az LH szint megemelkedeset jelzi, ami a petesejtet osztonzi a petefeszekbol valo kivalasra- tol szamitott kb.39 oraval kovetkezik be... bocsanat, 36-ot irtam anno, a Torok Attila dr. meg 39-et mond, igaz, eletette, hogy kb.
Ami a petesejt es az ondo eletbenmaradasat illeti, elmeletben 2-3 napig kell kitartani az akciozas hatasanak, ezert is javasolta Erazmusz anno a 3 naponkenti egyuttletet, mondvan, akkor nincs kihagyott ido, tokeletes az ugymond allando ellatasunk a kisfickokkal.... Ennyi telt tolem, remelem, segitettem. Szia, Lella

Szava, en is nagyon szoritok!!!!
Lella

Sziasztok!
Javítsatok ki engem is légyszi:
4c 2cn
köszi
cico
cico

Drága Száva!Kép
Ez nagyon rossz hír lenne...(((
Remélem, a baba a helyén van és nem kívül, aztán
néhány hónap múlva ott fog bömbölni melletted Kép

Cincérke!
Köszi az infót..Kép Itt mindig csak egyre okosabb lesz az ember lánya...Kép
No, még valami..
Egészen pontosan ez a beavatkozás miben segít, vagy mire jó?

Kriszti! Kép
Irgummmm-burgummm...laparoszkópiát NekedKépKép

Ancsi
Ancsi

jéééézuuuusoooom...ilyen hosszú lista a fennállása óta nem volt!!!!!!

Cicó!
Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom!! KépKép
De ne legyél nagyon szomorú, inkább legyél velünk..)

Ancsi
Ancsi

Köszi Lella, de lehet, hogy ma nem fog összejönni. Bár most így félidöben kezd fájni a derekam és a hasam is görcsölget. Majd igyekszünk.
Puszi, Moni
mj

Szoval most végeztem az olvasással.

Valaki pénteken? irta, hogy talpmasszázsal az ismeröse 10 kg-ot fogyott. Hát engem is érdekelne a doki vagy nem doki cime, telefonja.

Ugy döntöttem megveszem a kabalakönyvet én is!!KépKépKép

Sajna az orvosom éppen szabin van, ráadásul egész honapban. És képzeljétek, a mütét utáni elsö honapban már azt kérdezte, hogy akcioztunk-e? Ezek szerint már lehetett volna. Na nem baj, majd a következöben...

Uj ciklus, uj remények!!!Kép

Puszi, Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Móni!
Én is úgy tudom, hogy akkor van tüszõrepedés, amikor leesik a hõ. Nekem az eddigi szájban történt hõmérõzés alapján mindig a 13. napon volt a legalacsonyabb a hõ, tehát a tüszõrepedés (?). És mi a 12. napon voltunk együtt, hogy mire a 13. napon megreped a tüszõ, addig a kisfickók odajussanak a célba és a petesejtnek kell kelljen várakoznia. Tehát ha szombaton reggel esett le a hõd és pénteken voltatok együtt az szerintem jó (az én példám alapján).
Ezt én sem értem, hogy van ez? A hõ leesése után 36 órával lesz peteérés csak? Valaki mondja (írja) le ezt!

Lora!
A hõm nekem is 36.8 amikor felmegy. Ennél magasabbra nem szokott. Most akkor ez tuti sárgatestelégtelenség? Nem tudom, hogy mennyi az ideális hõmérséklet ahhoz, hogy valaki teherbe essen. De valószínû többnek kellene lennie, mint az enyém.
A laparoszkópiától ne félj. (könnyen beszélek, én már túl vagyok rajta). De ezt a vizsgálatot a ciklus elsõ felében csinálják, azért mert a ciklus második felében ha esetleg terhes vagy, nehogy kárt tegyenek a babában. És be kell feküdni (nekem 3 napra kellett), és elaltatnak, és semmire sem fogsz emlékezni, csak arra, hogy készen vagy. Tudom, hogy félsz, én is féltem és így egy évet vártam a laparoszkópiával. Ha tudtam volna, hogy milyen, hamarabb megcsináltattam volna. A döntés a tied, de szerintem nem érdemes várakozni.

Cincérke!
Ügyes vagy. ugye nem olyan borzasztó. Jó, hogy neked "csak" össz. 3 metszésed van. Nekem 6 volt. Viszont vannak varrataid, amik nekem nem voltak. Én ezt nem értem.
És ugye minden rendben van? Ugye nem találtak semmi rendellenességet? Pihenj és vigyázz magadra. Meglátod hamarosan jön a baba!!!!Kép

Lányok!
Egy kérdésem lenne.
Szerintetek ha valaki popsiban méri a hõt, az nem magasabb értéket mutat, mintha nyelv alatt méri.
Mert akkor lehet, hogy a nyelv alatt mért 36.8 popsiban mérve 37 vagy akár magasabb is lenne.
És ebben az esetben a sárgatestelégtelenség már nem áll fenn.
Kérlek segítsetek.

Orsoly: 8 c 27 cn Nagytarcsa 26 év
Éva: 26 c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Moni: 3 c 12 cn Törökbálint 28 év

Orsoly. Beletettelek a listába.
Mindenki nézze meg magát, hogy jól van-e, mert az én ciklusnapom se volt jó.

Andinak nagyon szorítok!!!KépKép

Puszi

Éva
Éva

Kriszti,
Köszi az infot Andiról. Annyira reménykedtünk!!!!!! KépKépKép
Beszéltél vele vagy csak emileztek? Gondolom most nagyon szomorú. Mondd meg neki, hogy együttérzünk vele és holnap feltétlenül látogasson meg minket hogy együtt sírjunk és vígasztalhassuk.
Moni
mj

Szia Éva!
Igen, a szájban mért hö az alacsonyabb értéket mutat mint a popsiban. Úgyhogy, ha a szájban mért höd nem éri el a 37 fokot, ne aggódj, mert a 36,8 körüli érték már peteérést jelez.
Üdv, Moni
mj

Száva!

Nagyon szorítok értetek, hogy a baba jó helyen legyen és az uh.-n lehessen látni. És persze, hogy megmaradjon. Vigyázz nagyon magadra.

Andi!
Most olvasom csak, hogy megjött. Nagyon sajnálom. tudom, bármit mondok most nem segít. Majd néhány nap múlva jobb lesz.

A lista amit az elõbb írtam nem jó, mert Andit nem írtam be az aljára, mert akkor még nem tudtam, hogy nem sikerült neki.
Úgy, hogy ez a jó lista (remélem).

Lányok!
Ha a hõ leesése után 36-39 órával van tüszõrepedés akkor mi mindent rosszul csináltunk eddig. Most össze vagyok zavarodva.

Éva
Éva

Ancsi!
Köszi az együttérzést, nagyon jól esik, de a sokk már elmúlt. Új ciklus, új remáény és pontos volt, tehát bent minden rendebne van, valószínűleg, csak várni kell. Remélem.
Éva!
Légyszi írj át engem is: 4c 2cn
Nagyon köszi!

Most akkor mikor esik le? Mikor érik? Mikor találkoznak?
Valaki összefoglalná nekem, légyszi.
Köszi

cico
cico

Lanyok!

nem akarok okoskodni de Torok Attila a 39 orat a peterepesztoszuri beadasa utan mondja!!Legalabb is en igy vettem ki a szavaibol.
Szerintem nem kell gorcsolni azon,hogy szinte orara pontosan belojuk az idot 2-3 ha egyutt vagyunk a pasijainkkal akkor nem lehet hiba.
Szerintem ez 1000%!!!!!!!!!

Szava!
Jajj,de nagyon izgulok ertetek!!!!KépKépKép

Ancsi

|Nagyon szeretnem mert azzal be lehetne inditani a petefeszkek mukodeset,csinalnak valami bemetszest rajta es az majnem 100%-os sikert eredmenyez,de arra meg kb 1/2 evet kell varnomKépKép

MJ

Atadom!kuldok neki sms-t.

Pucur!

En csak akupunkturas fogyast tudok ajanlani de a kolleganoimnek bejott!KépKép

puszi K
kriszti

Cico: 4 c 2 cn Szeged 27 év

Cico. Beírtalak a listába. Én is nagyon sajnálom a dolgot. Jó, hogy úgy érzed "új ciklus, új remények".

Éva
Éva

Lányok!
Most nálam teljesen megállt a tudomány...
Vagy a hideg reggelen befagyott az agyam kereke???
vagy mijaszösz...???

Szóval..
1. a hõ leesése után 36 órával van tüszõrepedés?
Én eddig úgy tudtam, hogy aznap, amikor leesik a hõ, akkor történik az ovuláció, a peteérés pedig ezelõtt van, hiszen éretten szabadul ki, nem??

Az akciózás után pedig kb. 6-12 órával késõbb jutnak el a kisfickók a petefészek közelébe, hogy találkozzanak a petesejttel. Ezután újabb 12 óra elteltével, ha megtörtént a megtermékenyítés, a méhbe jutnak, majd 4 napig a méhfal elõtt "úsznak", aztán történik a beágyazódás.

Most ez így van, vagy tévedek?
Ha nem jót írtam, javítsatok ki! Kép

Köszi,
Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Én is úgy tudom, ahog te írod. Csak csatlakozni tudok hozzád.
De ha valaki másképp tudja, tájékoztasson minket.

Éva
Éva

Mivel annyira nem tudom mar en sem, mikor is van az ovulacio, szo szerint bemasoltam a Torok doki altal leirtakat, persze csak a tema szempontjabol fontos reszletet:

A punkció előtt 32-34 órával nagy mennyiségű hCG-t kap a beteg injectioban (kb 10000 egység!). Ezzel a természetes LH csúcsot kivánják imitálni, azonban az ovulációt - ami az LH csúcs után kb. 39 órával következik be - nem várják meg.

Megjegyeznem, egy ismerosom is a rakovetkezo napon akciozott, terhes... Nekunk veletlenul, de igy jott ki, es nem vagyok az...

- A szajban mert ho alacsonyabb nehany tizeddel, mint a popsiban mert.
- Ha az ovulacio utan mert ho 37 alatt marad peldaul 1-2 tizeddel, es fole nem is megy, akkor is volt peteeres, akar megtermekenyules is, a gond az, hogy az alacsony sargatest hormon/progi/ miatt nem megy feljebb, ami epp eleg gondot okoz ebben az idoben, mert hianya eseten nem agyazodik be a babuka... es folytatva ha popsiban merve 37 - 37-1 kozti ertekeken bukdacsol, ugyanazt jelenti sajna, mint az elozoben leirtak... Elo peldaim vannak ra, szinten nagyon sajna, de vannak...

Utalom a doktorosdit, de ALLANDOAN ezeken a dolgokon ragodok, akaratlanul is. Kepes vagyok vegezni a munkamat, es szinkronban ezeken gondolkodni... aztan persze neha kidoglik az ember, mint az igaslo... Most akkor mit higgyunk, szerintetek?

Cico, nagyon helyes, hogy ilyen hatarozott vagy!Kép
Lella

Lanyok!

En most is aszondom,hogy kar ennyire gorcsolni a pontos meghatarozassal.2-3 naponkenti akcio es tuti nem maradunk le rola.
Ne csinaljunk magunknak abbol is gondot es idegeskedest amibol nem muszaj.Kép
Azonkivul annyira nem is esik nehezere az embernek ezt a szabalyt betartani.IGAZ?????KépKép

K
kriszti

Kriszti!
Most már kezd a homály eltûnni arcocskám elõl...Kép

Lella!
Én ugyan az elsõ terhességemnél nem mértem a hõt, de a második elõtt 5 hónapon keresztül mértem, sõt, amikor terhes lettem (2.) akkor is mértem...ellenõrzésképpen.
Megfigyeléseim:
normál ciklus esetén az alacsony hõs napokon: 36,3-36,4
a magas hõs napokon: 36,7-36-8
Amikor terhes lettem a reggeli hõ: 36,9 volt,
napközben pedig 37,4-ig felment.

Sosem volt 37 felett reggel, pedig terhes voltam...lehet, hogy ez volt a baj???
Szerintem tuti alacsony a progi-szintem...Kép

Istenem, ha belegondolok, hogy ha az orvosok egy kicsit is jobban odafigyelnek, nézik a reggeli hõmet, megvizsgálják a hormonszintemet + stb., akkor már lassan a második gyermekemet szülném...Kép
Úgy látszik nekünk, leendõ anyáknak kell kezünkbe venni saját sorsunkat...Kép

Na, jó nem filozofálok, eldugaszolom magam...vagyis a billentyúkot...KépKép

Ancsi
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?