Szia, Lora!
Az a laparoszkopia NEM hulyeseg, csinaltasd meg szerintem, akar most, a hormonvizsgalatokig minek varni, semmi koze a hormonokhoz, es ha tulleszel rajta, legalabb azt mar tudod, hogy nincs ilyen jellegu problemad..! En biztatlak ra, jo-jo, konnyen beszelek, meg nekem sem volt, de bar en is talalnek egy jo dokit, olyat, mint a tied, aki biztatna a vizsgalatok elvegzesere, es nem a szokaso ...ej raerunk arra meg... allaspontot kepviseli!!! De ugy tunik a hodbol /szajban mert?/ hogy a sargatest hormon nalad is alacsony, ezert nem megy vegbe a beagyazodas, mert egybol hogy ugy mond, tavozik, mint verzes, akkor is, ha, volt peteeres, es megtermekenyules is... A dokihoz visszaterve, a hormonoktol meg megint ne felj, mert a gyogyszerekkel csucsformaba hozzak oket, olyan jol belovik a legmegfelelobb szinteket!!!!! Ezek nem hasamra utve jott gondolatok voltak, hanem nagyon realisak, tehat fel a fejjel es tessek ugykodni azon, hogy a kedves ismeroseid tenyleg egy formas pocokat lathassanak vegre a ruha alatt, rendicsek?!!
Lotti!
Ha a hod ma reggel volt a legalacsonyabb, az az LH csucsot mutatja, szamolj ra a meresi idejere 36 orat, es megkapod azt az idopontot, amikor a petesejt elindul/tuszorepedes/, ha pontos az infom, egy kerek napon at fog varakozni a
kisfickokra, es gyerunk, akciora fel, harom, ketto, egy, indul.... es CEEEEEL! OK?!
Kedves Barbi!
Az irasod azt akarja jelenteni, hogy ti eddig doki nelkul probalkoztatok? Miert? ok, most neztem meg a fentiben, hogy ez az 5.ciklusod. A mensid elott mindig van barna folyas? Figyusz, ha a hodet jol tudnad merni/bocsi, de a popsis megoldas majd 100%-osan MUTAT valamit/, megtudhatnal egy csomo fontos infot, pld. azt, hogy volt-e peteeresed, meg hogy jo-e a sargatest/progi/hormon-szinted... A legfontosabb infok, elsore... Persze, nem akarlak ilyen dolgokkal terhelni, a muszaj mondatja velem, mert TI is draga pocokalakot szeretnetek, vagy mi a csoda, hat akkor, a cel erdekeben.... Remelem, nem voltam nagyon ramenos... NEm akartam az lenni..
En is anno a szamban mertem ketto honapot, aztan olyan semmilyen, egyszer fel egyszer le, semmi osszhangban nem volt se peteeressel, se mensivel, hogy abbahagytam, most meg van egy jo /most vettem!/ lazmerom, meg egy popsis megoldasom, es mutat!!!!
Lora, megegyszer, tudod, a hom nekem is azt mutatja, hogy alacsony a progim, annak ellenere, hogy szedem a tuszorepedestol szamitott 2.!! naptol a napi 2x -es Duphastont.... Annyira felek, hogy ha esetleg terhes vagyok, ujra elveszitem, mint az elsot, a hujjjjjjje alacsony progi szint miatt, ha nem vagyok terhes, akkor nincs miert felnem, csak
lesz... Mai naptol felemeltem 3x1-re a napit.... Latod, okulj a peldambol, eloszor allittasd be a hormonszintjeidet, persze csak, ha nem stimmelnek, es utana kell babat csinalni, mert az, amikor elhal a terhesseg, az meg annal is iszonyubb, mint amikor nem is jon letre.... Azt hiszem.
At kell allni valami kellemesebbb, hetvegi temara, asszem, mert a vegen.... Szoval, ma veszek egy tesztet, bevallom, meg soha sem vettem... Es, nemtudom, lehet, hogy mar kimutatja, ha van valami, ilyen koran? Mert ha van, akkor most pontosan 14,5 napos... Vagy meg korai a proba, szerintetek, lanyok??? De a hom is alacsony, 37,0 kereken, ez azt mutogatja, ha terhesseg, akkor alacsony progi-szint, tehat ketseges a beagyazodas, ha meg nem az, akkor a tablettaim hatasa, tehat abba kene mar hagyni, hogy megjohessen... De ha a teszt korai, es azert negativ, es en abbahagyom a gyogyit, akkor megoltem az esetleges pindikemet... Na, ez am a kerdes, van itt valaki?, segits, ha tudsz...!/konyorgo-jel/
A fenebe is, draga Lora, meg akartalak vigasztalni, mar majdnem bejott, es ekkor nekizudult az en panaszaradatom, szep kis vigasztalas, mi....?