Sziasztok!
Először is köszike a gratukat a kis kukishoz. De hoztam róla képet is,majd mindjárt felteszem,meg az elmaradt poci képet is!
Szegény Zsombi,mielöbbi gyógyulást neki. Gyógypuszik mennek továbbra is.
Emma, neked külön köszi,hogy nem neheztelsz rám a név miatt. Egyébként az Ármint név most éppannyira tetszik mint 2 éve a Bence név. A vizsgák miatt pedig nem parázom.
Druszám, mindegy hogy mi,csak egészséges legyen. Nagyon szépek vagytok a kisfiaddal! Még tőlem is fiatalabb vagy. Így legalább nem én vagyok köztetek a legfiatalabb.
Ja,és bejelöltelek iwiwen.
Tuntun, köszi kérdésed,jól vagyunk. Kisöcsi sokat mocorog,boxol,ide-oda megy. Valamikor alig tudok elaludni este,mert akkor indul csak be igazán. Hát igen,szép súlya van Bencusnak,de az az igazság hogy a kezdeti nehézségek amik voltak,kénytelen voltam nem emelgetni,cipelni Bencust.Szerencsére meg is érti hogy nem tudom annyira dajkálni mint korábban.
Cseriani,harmadikra egy lány? Jól is hangzik.Egyébként szeretnénk is majd harmadikat,de csak jó pár év múlva.
Tudjátok,nekem most ez volt a célszerűbb megoldás hogy kis kor különbség legyen a 2 gyerek között. Egyrészt munka szempontjából,mert most nem tudnék hova visszamenni,mert mielött megszültem Bencét,elötte szűnt meg a munkaviszonyom és munkanélkülire kellett menjek,munka helyett maradt a tanulás. Másrészt, meg így szerettük volna a párommal.
Dadomi,biztos rendben lesz az eredmény,szoritok hogy jó legyen!Bence isten igazából szerintem még nem fogja fel hogy lesz tesója,de érzi hogy valami megváltozott már.
Olyan édes tud lenni mikor mondom neki hogy anya pocijában ott a kistesó, olyankor megsimizi és megpuszilja a pocimat.
Julcsi,jó neked hogy ilyen gyorsan lementek a kilóid. Enikő teljesen meggyógyult már?
Szopi-téma, én csak 2 hétig tudtam szoptatni Bencét,ez miatt is kiborultam,meg ami miatt elment a tejem. Remélem most másként lesz. Nagyon bízom benne,hogy tudjak szoptatni.
Hízás,Bencével 25 kg-ot híztam(85 kg-mal mentem szülni). Viszont jó 15-16 hónap alatt leadtam 30 kg-ot. Most 55-tel kezdtem és most vagyok 60,5 kg. Ez szerintem jó,nem? Ja,és 163-4 cm vagyok.
Tali,én is benne vagyok,ha meghívtok!
Nekem se akadály a km,meg szerencsére nem vagyok olyan messze tőletek.
Mindjárt teszem a képeket,de ezt először elküldöm nektek.
Jó sok lettem,bocsi.