Új privát üzeneted érkezett!

Irigynek toll a fülibe! Majd rájön, h mit/kit vesztett... :roll:
Én, ha nem lennének fórumok (ez, meg egy másik, máshol :)), már megzakkantam volna attól, hogy egész nap két kiskorúval kell megosztanom a gondolataimat... :lol:

been

Mámegen írtunk egy oldalt bakker... De most fél nap alatt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

been

Emma ha ez meghívás volt a kertipartira elfogadjuk, imádunk kocsikázni, kirándulni meg kertipartikra járni. Mondjuk itt a beton dzsungelben gondolhatod milyen sok kertiparti van :lol:

Kép
dius87

dadomi biztos nekem küldted a privit?

Kép
dius87

Persze, hogy meghívás volt, de lesz majd komolyabb meghívás is, ha lesz végre időpont, ami mindenkinek megfelel, meg az időjárásnak is meg a betegségeknek is! :lol:

been

Dius, nekem kimaradt az egyik korábbi hszed: koszmó miatt ne aggódj, ha az is, az nem a kosz miatt van. Makacs dolog, de majd elmúlik...
Nehogy fogyózz, most szültél! :lol: Lehet, néhány hónap múlva magától is visszaáll az eredeti alakod, súlyod. Ha meg mégse, én aszondom, bőven ráérsz a szopi után! :wink:

been

Emma de az előző súlyom is sok :) Na van még időm fogyózni nyugdíjig :D

Nekem még mindig nem jött privim, vagy nem is nekem küldted dadomi?? hm...

Kép
dius87

Nem tudom miért nem kaptad meg a privit Dius :shock: Elküldöm majd mégegyszer, de most mindjárt mennem kell, mert 4 órára kaptam időpontot a dokihoz.

Kriszta! Ami a szívemen a számon ... öööö akarom mondani a billentyűzeten :lol: :lol: :lol: Na jó, nem egészen, azért visszafogtam magam. De ha olyanokat piszkálnak, akit én szeressek (Ani :lol: ), akkor nagyon fel tudom magam húzni. De csak értelmes vitapartnerrel szeretek vitázni :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Először is készen vagyok!!!!!!! Kép

Másodszor: nem személy szerint Neked szántam Emma, hanem Nektek távoli barátnőim!!!
Igazat adok Diusnak, hogy olyan jó, hogy hozzátok tartozhatunk!
Dius ha jobb idő lesz, és elmúlnak ezek a mindenféle vírusok, szerintem mi találkozhatnánk. A fogyózást meg felejtsd el, majd ha Barnus uraság megunta a szopizást. Addig semmiképpen sem!
Vendég

Dadomi!

Én is azt hittem, én naiv, hogy értelmesen, szépen tudunk egy kicsit politizálni, átbeszélni az aktuális helyzetet.
Hát nem kicsit csalódtam!!!

Én szeretem mindenki véleményét, nézetét meghallgatni, imádok szépen érvelgetni és mások érveléseit meghallgatni
Jó meghallgatni másokat, ők hogy látják, hisz abból merítek egy kicsit, elmélázok rajta, átgondolom az elsőnek megalkotott véleményemet.

De veszekedni aaaaaztnagyon úúúúútáááálok!!!

És nem először veszem észre azt, hogy a politika ha bekerül a témák közé, néha vadállattá változtatja a vitapartneremet.

Olyan szépen elvitázgatunk heves indulatoktól mentesen az abortuszos topikban is, gondoltam mást is lehet vesézgetni.
Hát nem.

Vessézzük ki ezt az ocsmány időt!!!!

A ROSSZIDŐ IGENIS MONNYON LEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

A kérdés helyesen így hangzik: "nekünk" szántad, tuntun? :lol:
Ügyes vaaaagy! Legóvilágbajnok! :lol:
Dius, te annyira vékony vagy az iwiwes képeken, milyen kezdő súlyról beszélsz? :lol:

been

Sziasztok, köszi a hiányolást! Az elmúlt napokban csak olvasni volt időm, tegnap meg be se kapcsoltam a gépet, úgy elment a nap.

Josi, nem csoda hogy láttál minket kétszer is, mert a napunk jelentős része sétával telt, kihasználtuk a jóidőt. Tegnapelőtt óta visszatért Eni jó alvókája... aznap felmentünk Anyuékhoz (a lakótelepre), aludt 2 órát a babakocsiban, aztán kitettük az erkélyre, ott folytatta... 2-ig aludt, úgy, hogy reggel 8-kor volt szopi utoljára. Tegnap meg mentünk volna baba-mama klubb, az Esziben volt, 5 perc tőlünk az út, de mire odaértünk, elaludt, ez negyed 10-kor volt, és délig tologattam, addig fel se ébredt ;-) Ma délelőtt is aludt másfél órát, mostanáig ébren volt, már majd le ragadt a szeme, de csak cicin tudtam elaltatni az imént...

Mostanában este is majdnem mindig cicin alszik el, csak nem tudom később hogy fog erről leszokni. Szerintetek??

Ja, ma mi se mentünk sétálni, pedig a babakocsiban biztos egy pillanat alatt elaludt volna, de ebben az időben...

Dius87, kívánom Neked, hogy olyan szerencséd legyen mint nekem... Szülés után 4 hónappal már -2 kilónál jártam, és ott meg is álltam. És mindez csak a szoptatás miatt. Kiszipkáz mindent belőlem a kiscsaj. Pedig én sosem hittem, hogy a szoptatástól lehet fogyni... Azért remélem nem fogtok megverni, nem tehetek róla ;-) De ha nálad másképp lesz, akkor se fogyózz szopi alatt semmiképp se. Ráérsz majd utána, a fogyókúra az megvár, most nem az a fontos....

Mit akartam még? Betegeknek jobbulást!!

Tuntun, még mindig építesz, vagy elkészült a nagy mű? Nagyfiad megdícsért? ;-) Nem semmi türelmed van...

yuyu79

Szija, Yuyu!
Deee, én megyek és megverlek! :lol: Ügyes vagy, szerintem ez a sok séta is sokat lendített a dolgon... :D Rajtam 6 kiló van (vagyios perpillanat 2,4 :mrgreen:), de Hanna után kb 9 hónap alatt fogytam vissza teljesen, aztán én is kerültem mínuszba. De mondják, h a szopi a legjobb fogyókúra - nekem most nem jött be. :lol:
Yuyu, nemtom, hogy fog leszokni a cicinalvásról Enikő; jobb esetben magától, rosszabb esetben meg max úgy jársz, mint én... :lol:

been

Visszaolvasva a másik fórumot eggyel több ok, hogy idejöttem Hozzátok. :( :(
Sajnálom, hogy ennyire elfajult a dolog.
Dadomi, szerintem van egy bizonyos határ ami után már nem szabad harcba szállni, és szerintem ez a határ itt már túl lett lépve. Úgyhogy hagyd a fenébe, okos enged alapon.
been, még meggondolom, mert legutóbb amikor Tolna-megyében jártam megjutalmaztak egy 30 ezres csekkel :shock: :shock:
Bár van egy jól bejáratott sofőröm - ha épp nem forgat - legfeljebb igénybe veszem a szolgáltatásait :lol: :lol: :lol: :lol:
Legó: remélem a fiam össze fog csókolgatni.
Vendég

Emma azokat a képeket már rég le kellett volna cserélnem 4éves kép. Csak nincs bátorságom :) Azóta több mint 20kg-t híztam :? Na de nem dicsekvés képpen mondom :)

yuyu én Barnussak 16kg híztam és még csak 8ment le :( Nem tudom hogy lehet szopi alatt fogyni de többen mondták h nekik sikerült. :? Jön a nyár és így is alig van valami ami rámjön :?

Kép
dius87

Na, mire a végére értem, megint írtatok egy csomót... Szóval kész a legó, akkor jó ;-)

Ani, nem irigyellek a kémény-dolog miatt... remélem hamar kész lesz :roll:

A másik topicban dúló vitáról lemaradtam szerencsére, én se szeretke politizálni, mert ha valakinek van egy nézete, arról nem nagyon lehet vitatkozni. Ilyen témában a meggyőzés nem nagyon szokott működni sajnos. Családon belül meg aztán végképp utálom az ilyen vitákat, mert az én szüleim se képesek meghallgatni a másikat, meg a párom is jól bele tud melegedni a vitába az apukájával...

yuyu79

Dius, a terhességgel híztál 20 kilót, illetve azzal együtt nem? Na, és akkor végülis +4 lehetett a képekhez képest - nemtok má beszélni -, hát még akkor is eszméletlenül vékony lehettél!

been

Dius nem számít, maximum beszerzel nyárra egy-két új cuccot ;-) Én 18-at híztam, és 20-at fogytam, de mikor a másik fórumról volt babatali, majdnem megvertek a többiek... ;-) Szóval ez ilyen alkati kérdés szerintem, és én nem is számítottam rá, hogy nekem összejön a fogyás... Van aki meg pont azért hízik, mert sokat kell ennie, különben nincs elég teje..

yuyu79

Ahogy mondod, Yuyu! Meghát nem ritka ilyenkor az elbeszélés egymás mellett, és az se vezet sok jóra. Mi se politizálunk itthon. 8) Minek.

been

Na, most csak fél óra alvás sikeredett... de hátha visszaalszik még ;-)

yuyu79

Nálunk is apósom és a férjem szokott politizálni. Na akkor Tündike veszi a nyúlcipőt és jön fel az emeletre. Két teljesen különböző nézetű ember és mindegyik a magáét fújja.
Én Erikkel a terhességem alatt 7 kg híztam, 1,5 kg súlyfelesleggel jöttem haza és a szoptatás alatt rászedtem 10 kg-t. Viszont a szopizás után nekikezdtem diétázni és tornázni és 1 év alatt lement az összes.
Ez tényleg alkat kérdése.
Vendég

Nekem meg a szüléssel meg az első hét alatt lement a 18-ból kb 12, utána meg még havonta két kiló az első 4 hónapban... De azért most már észreveszem, hogy kicsit többet kell ennem, hogy elég legyen a tej... Szóval lehet, hogy majd ezután jönnek vissza kilók ;-)

yuyu79

Emma a 20kgt terhesség elött szedtem fel, :cry:

Kép én, és barnus 7 naposan

Kép
dius87

Dius, jól nézel ki, nem olyan sürgető az a fogyókúra! Most komolyan ;-)

Eni nem aludt vissza, lehet hogy ebből mégis séta lesz... Bár ha Apa megjön, lehet hogy abbahagyja a hisztit...

yuyu79

Ja és szemtelenül fiatal vagy, ha a 87 a születési éved ;-) Ilyenkor még könnyebben megy a fogyás is, hidd el... Hogy lehet Téged iwiw-en megtalálni? Én lemaradtam erről az infóról :oops:

yuyu79

Ja és ez a kép szülés után hét nappal készült? Nem is értem, milyen kilókról beszélsz...

yuyu79

Dius!

Megsütött a tegnapelőtti nap???Milyen fölösleg???Hol???
Nemááááá.

Én Csabesz után manökenalkatú maradtam, 160 cm-hez 49 kg társult.

Aztán Domival 14 kilót híztam.
Most visszafogytam 160 cm és 60 kg-ra. De már ezzel is elégedett vagyok.

Imádok enni.És 1x élünk. :oops:

Kép

Kép

Kép

dominika1

De Dius, milyen aranyosak vagytok! nade most nem azt akarod mondani, h kb 36 kilóval voltál több szülés előtt, mint azokon a nagyonvékony képeken? Hát, akkor nagyon vékony voltál télleg... Mer most szerintem nagyon jól nézel ki ezen a képen! Igazi anyucis vagy! :D

been

Fiatalabb kiadásban tényleg könnyebben visszanyeri az ember az alakját, meg a bőr is rugalmasabb olyankor, aszondják. :lol: De Dius, nagyon jól nézel ki, le ne fogyj! :D (Yuyu, nálam megtalálod Diust, 3 Diána ismerősöm van összesen asszem, a B vezetéknevű a kakukktojás, szal ő nem babanetes Diána. Érthető vagyok? ) :oops: :lol: 8) Jah, a másik babanetes Diána is közénk tartozik, ő biztos örülni fog, ha megjelölöd, ha még nem tetted.
Najóóól megcifráztam! :lol:

been

Amúgy csak megnyugtatásként közlöm, hogy kb a 10.-11. hónapra nagyságrendekkel visszavonul a has.
Nemhiába mondják, hogy 9 betöltött hónapig hordod a babát, ugyanennyi idő kell a regenerálódáshoz.
Na ezt alig bírtam begépelni. :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Míg ezt begépeltem addig Domi felmosott a mandarinjával. :?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta ezt felolvastam a hasamnak,de csak kiröhög :evil:
Jusztse megy vissza :P
Vendég

Hát röhögd vissza!
A kis genya. Hát szemtelenkedik veled? Mutatsd meg ki a főnök!!!
Nekem visszament, de az enyém sem lapos.
Azért dolgozni kéne. :oops:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Megjöttem drágáim! :P
Tuntun! Ahogy mondod! Jót röhögtem az utolsó hsz-én :lol: :lol: :lol: Gratula a legó-összerakáshoz!
Húúú mit akartam írni??? Rövid az agyam...
Súlyfelesleg: nekem szopi alatt mentek lefelé azok a fránya kilók (Danival 12, Domival 14 kg jött fel), már leestek rólam a nadrágjaim. Most meg, hogy már nem szopizik Domi valahogy elkezdtek azok a fránya párnácskák visszajönni rám :evil: Olyan úszógumis formában. Bár sok ismerősöm még mindig azzal kezdi, ha találkozunk, hogy hú de vékony vagy! Na mondom, azért túlzásokba ne essünk! Egyébként Emma nem tudom, hogy te milyen plusz kilókról beszélsz!!! Yuyu is olyan vékony!!!
Szopis elalvás: Yuyu kitartás, nekem már egyik gyerekem sem igényli a szopit az elalváshoz, pedig volt idő, mikor én is azt hittem, hogy sosem fognak nélküle elaludni :wink:
Cseriani! Te hogy boldogultál a játékhalommal? :lol:

Vargadokibácsink megint hozta a formáját (persze jó értelemben!!!). Nagyon "jófej" doki :lol: Rá akart beszélni harmadik lurkóra, mondtam neki, hogy nem fog sikerülni :) Remélem a citóm negatív lesz... Ja és megemlítettem neki Timit, tudott róla, hogy mi történt... :(

Na megyek, gyerekeim nem bírják nélkülem :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi,szurkolok a citológiához,biztos jó lesz ám :wink:
Súlyfelesleg: Noémivel 25 kilót híztam :oops: abból 20 meg is maradt 5 évig,akkor jött az isteni szikra és leadtam mindet,(nagggggggggyon kemény volt,sokat szenvedtem)majd pár hónap múlva bejelentkezett Csilla,akivel 15 kilót híztam és most -6 nál tartok,de nem csináltam érte semmit :P Hozzáteszem Noémi 2 hétig szopizott,Csilla meg 6 hónapig.........

Kép
Kép
josi

Josi!

Nem semmi erő, önuralom, és kitartás.
Irígy-irígy. :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta,tudod,mi volt nagy égés számunkra: ugye láttuk josit az iwiw-en ,a képeken. Aztán feltett ide egy képet,ha jól emlékszem,akkor Csilla keresztelőjéről?Vagy szülinapjáról??
És szinte egyszerre mondtuk: de ugye nem te állsz Csilla mellett??
Hát,beégtünk,mert ő állt :oops:
Ó,bárcsak nekem sikerülne így :shock:
Vendég

Dius nagyon jól nézel ki és szemtelenül fiatal.
Tali!!!!!! Tavasszal végre lesz????????
Annyit írtatok, hogy szinte alig tudok mindenre reagálni. Bocs, ha valakit, v. valamit kihagyok.
Fogyókúra: én sem a nádszál vékonyok táborát gyarapítom. 165 cm és 63 kg. Szóval van felesleg, amitől most próbálok megválni, igaz, hogy nekem sajna nagyon nincs időm a tornára. Nekem Cyndi Carfordos kazim van, az is rendesen megmozgat. Schobert családot nem szeretem. Bent a kórházban gyógytornász mondta, hogy Rubint Réka féle torna nem egészséges, az izületeket tönkre vágja. Terhestornája pedig kifejezetten veszélyes.

Emma szoptatás. Rékát a nyáron szoktattam le. Hát a nappali még elég jól ment, az éjszakai volt nagyon brutális. Nekem is cicin aludt el mindig. Én úgy szoktattam le a cicin elalvásról, hogy az ölembe vettem háromnegyedes dőlésben feküdtem és akkor nem kereste úgy a cicit, szépen elfogadta, hogy nem kapja meg. 1-2 nap volt egy pici sírás és kész.
most mennem kell, megjöttek a vendégeink majd, ha lesz időm írok tovább.

csajok valaki felvett MSN-en? Herman Mónikának hívják!
Vendég

na,megvan az eltüntetett mappa: Kép
Vendég

á,ez így nem az igazi,élőben sokkal "jobb" volt :lol:
Vendég

Utoljára kb 12 évvel ezelőtt voltam ennyi kiló,de Emmát meg se közelítem :roll: 52 kiló,Úristen :shock: és akkor még ebből akarsz leadni??????!!!!!
Ja igen az a kép a Csilla szülinapján készült :) de bevallom nektek őszintén,hoyg én jól is érzem így magam,az már más kérdés,hoyg hülyét kapok,mert mindenki így kezdi:jaj de vékony vagy! Hogy csináltad,?Csak nem beteg vagy?
Ani,és a többi fogynivágyók,kitartás,és ha meglesz az eredménye nem kell ám mindíg koplalni,nyugodtan lehet nassolni is,mi pl heti 2-3 alkalommal szoktunk sütizni is,de ez meg se látszik a mérlegen.Ha hozzászokik a szervezeted, a normális testsúlyhoz(ami mindenkinél más!),azt már nem nehéz megtartani......legalábbis én ezt tapasztalom,már másodjára.Egyébként előszörre Norbiztam,vagyis az ő kajáját ettem,és minden nap hangsúlyoznám:MINDEN NAP!!!!futottam 4 kilómétert,mindezt 4 hónapig kőkeményen betartva,aztán abbahagytam és még annyi kiló lement magától.

Kép
Kép
josi

Ez nem is kupi :lol: vagy akkor nálunk is minden nap kupi van :roll: :P

Kép
Kép
josi

Ani drága mit akartál ezzel szemléltetni?
Hogy Nálad még rend van? :wink:

Rékababa!

Azt észrevettem, hogy K.O. tőle az izület.Nekem van Réka dvd-m, hát a térdem napokig cipó volt.
Amúgyis szar, recseg,ropog (régen erősen sportoltam)egy adag Rékázás totál tönkretette.
A diétájuk sem jött be.

Annál inkább bejött a 90 napos diéta, de az meg 30 nap után uncsi.
Igaz, én a 30 nap alatt leadtam 8 kilót, és ami fontos, augusztusban hagytam abba és azóta is stagnálok a 60 kilón, tehát nem híztam vissza.

Kari előtt megpróbáltam egy másik diétát 1 hét alatt 1 kilót fogytam, de kari alatt rögtön 2 kilót visszakapáltam magamra.Persze mert az önuralmamat elvitte valaki, azt hitte,hogy az is ajándék. :?
Most megint nekiestem a diétának, már lement 4 nap alatt 1 kiló.
Saját fejlesztésű diéta, bibibeeeee.
Vagyis inkább összeötvöztem sok diétából a saját szám íze szerint.

Ha érdekel valakit, szívesen leírom.
1 hét próbaidőt megér szerintem.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta,jöhet :wink:
Mondtam,hogy így képen nem az igazi :)
Na,megyek,megszálljuk a fürdőt :lol:
Vendég

Tuntun,Ricsi nemsoká 8 éves :shock: de nagy fiú :D lesz nagy buli?

Kép
Kép
josi

Csak,hogy tudd(bár biztos tudod,ha már régebben olvasgattál bennünket) itt a torta bemutatása kötelező,had csorogjon a nyálunk :lol:

Kép
Kép
josi

Na először is felrakom egész napos ténykedésem eredményét:

http://picasaweb.google.com/szabonektunde/Legózás
- ebben az albumban meg tudjátok nézni, meg ha van időtök és persze kedvetek akkor a többit is, fogtok benne látni más ismerős arcot is. Egy pár hónapja egy kicsit hanyagoltam az albumomat, de nemsokára aktualizálom.
Ja és megkaptam érte a csókokat, na meg jó nagy öleléseket.

Josi, igen jövő hét szombaton lesz a Drágám szülinapja. A tortát holnap rendelem meg neki. Az biztos, hogy formatorta lesz, de hogy mit még nem tudom. Megkérdeztem, hogy mit szeretne, hogy süssek neki, vagy rendeljek és ő ezt választotta. A tavalyi még fent van az iwiwen. A barátaival a szülinapi zsúr ma lett felrúgva, mert ma megint feketepontot hozott magatartásból. :twisted: Majd meglátjuk, hogy megenyhül-e a gonosz mostoha szíve. Ha lesz buli akkor a Kölyökpark nevű játszóházban lesz. Tavaly is ott volt és nagyon jól érezték magukat.
Vendég

Nem tudom miért hagyta le a link végét, de az albumom azért feljön és a megtekintésbe megtaláljátok a mappát.
Vendég

Sziasztok!

Először is köszike a gratukat a kis kukishoz. De hoztam róla képet is,majd mindjárt felteszem,meg az elmaradt poci képet is!

Szegény Zsombi,mielöbbi gyógyulást neki. Gyógypuszik mennek továbbra is.
Emma, neked külön köszi,hogy nem neheztelsz rám a név miatt. Egyébként az Ármint név most éppannyira tetszik mint 2 éve a Bence név. A vizsgák miatt pedig nem parázom.
Druszám, mindegy hogy mi,csak egészséges legyen. Nagyon szépek vagytok a kisfiaddal! Még tőlem is fiatalabb vagy. Így legalább nem én vagyok köztetek a legfiatalabb. :wink: :D Ja,és bejelöltelek iwiwen.
Tuntun, köszi kérdésed,jól vagyunk. Kisöcsi sokat mocorog,boxol,ide-oda megy. Valamikor alig tudok elaludni este,mert akkor indul csak be igazán. Hát igen,szép súlya van Bencusnak,de az az igazság hogy a kezdeti nehézségek amik voltak,kénytelen voltam nem emelgetni,cipelni Bencust.Szerencsére meg is érti hogy nem tudom annyira dajkálni mint korábban.
Cseriani,harmadikra egy lány? Jól is hangzik.Egyébként szeretnénk is majd harmadikat,de csak jó pár év múlva.
Tudjátok,nekem most ez volt a célszerűbb megoldás hogy kis kor különbség legyen a 2 gyerek között. Egyrészt munka szempontjából,mert most nem tudnék hova visszamenni,mert mielött megszültem Bencét,elötte szűnt meg a munkaviszonyom és munkanélkülire kellett menjek,munka helyett maradt a tanulás. Másrészt, meg így szerettük volna a párommal.
Dadomi,biztos rendben lesz az eredmény,szoritok hogy jó legyen!Bence isten igazából szerintem még nem fogja fel hogy lesz tesója,de érzi hogy valami megváltozott már.
Olyan édes tud lenni mikor mondom neki hogy anya pocijában ott a kistesó, olyankor megsimizi és megpuszilja a pocimat.
Julcsi,jó neked hogy ilyen gyorsan lementek a kilóid. Enikő teljesen meggyógyult már?
Szopi-téma, én csak 2 hétig tudtam szoptatni Bencét,ez miatt is kiborultam,meg ami miatt elment a tejem. Remélem most másként lesz. Nagyon bízom benne,hogy tudjak szoptatni.
Hízás,Bencével 25 kg-ot híztam(85 kg-mal mentem szülni). Viszont jó 15-16 hónap alatt leadtam 30 kg-ot. Most 55-tel kezdtem és most vagyok 60,5 kg. Ez szerintem jó,nem? Ja,és 163-4 cm vagyok.
Tali,én is benne vagyok,ha meghívtok! :lol: :wink: Nekem se akadály a km,meg szerencsére nem vagyok olyan messze tőletek.
:)
Mindjárt teszem a képeket,de ezt először elküldöm nektek.
Jó sok lettem,bocsi.
dius02

Akkor a képek!
Kép Bizonyíték!
Kép Ez a kép ma készült.
dius02

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?