Annyit írtatok, győztem visszaolvasni
Elmentem masszázsra (ajándékba kaptam egy utalványt a cipőmhöz) és a srác meggyőzött, hogy jógázzam. Olyan csini volt, hogy simán igent mondtam. Máskor is megyek, mert nagyon jót tett a letapadt, csomós izmaimmal.
Susy, szedem a Normaflore-t én is, meg a Bendi is. Este most már nálunk is ilyen kaja lesz, elhatároztam (ma zöldsali volt roston csirkével). Meg beleszerettem a frissen facsart levekbe. Egy gyümilé jó lesz reggelinek, ebédre vmi tartalmasabb és vacsira vmi lájtos. Csak a drágám iszonyú jól főz, és estére mindig elkezd vmi frankót, vagy szerez szarvaskolbászt, libazsírt, libamájat-mind olyan extrakönnyű, hogy csodálom, nem vagyok egy 20 kg-val máris több. De majd most!
Brigi, jól hangzik, csak itt nem tudok ilyesmit. De most meggyőztek a jógáról, majd azt.
Jujj, hát ez az ébrenlét nem hiányzik most... Mi éppen azt tervezgetjük, hogy hogyan fognak majd aludni, mert eddig nem terveztünk másodikat, és eléggé egygyerekesre alakíttattuk a gyerekszobát.
Jé, most nálunk is pont én napoltam el az esküvőt
Milyenek vagyunk!!!Nem vagy önző!
Anita, Doxycyclin-Zentiva, és a refluxra Omeprazol Hexal, meg Yadine. Az Omeprazolt is abba kell majd hagynom, ha élesben babázunk, addigra ki kell találni valamit. A Happy Mealt én is szeretem, teljesen megértem a lányodat, még meglepi is van benne.
Ildi, egyszerre menstruálunk? Aztán nézd meg, hogyan összekovácsoltad a csapatot, mindenki a te recepted szerint gyógyul.
Zuzmó, talán tényleg igaza van. Így, hogy ezt leírtad, talán tényleg jobb lenne nektek és babócának. És tényleg felelősségteljes.
Nitácska, ha az esik jól, akkor igyál.
Jót tesz úgyis.
Jó éjt mindenkinek!
Kinga