Új privát üzeneted érkezett!

Kinga, először is jobbulást Neked. Kúráld magad, Ildinek bevált :wink: :lol: a munka közbeni fogyókúra nálam sem igazán menne... reggeli, délben tuti, hogy valami jót találnék az étlapon, és ha látnám, nem tudnék lemondani róla :oops: de itthon megy, nem gond. Villámtorna? 30 perces köredzés, 8 hidraulikus gép van, mindegyiken vagy fél percet, két gép között pedig erősítő jellegű mozgás. Itt van nálunk a ház aljában egy terem, én oda járok. És nekem nagyon tetszik

Az éjszaka nálunk most isteni az eddigiekhez képest. Eddig óránként kelt fel, most kb 2 hete max 2x. Egész kipihentnek érzem magam :lol: :lol: :lol:

Gani, visszajelöltelek. Még épp időben, mert most leállt az iwiw, legalábbis nekem nem jön be az az oldal

Brigi

Kép

Kép
hékás

Zuzmo!
Nem lehet, hogy valóban túl korainak találja a párod? Most, hogy tudom, mennyi idős, ezt elég hihetőnek tartanám. Bár nem ismerem és nem minden férfi fél a korai családalapítástól.
Milyen isibe járt a párod? Abba nem gondol bele a kedves mama, hogy ha a párod nappalin tanul, miből fogtok megélni? Vagy Ő most is nappalin fog végezni? Akkor viszont Te óriási áldozatot hozol! Ezt tisztelni kellene.

Anita
Kép

Kép
gani

Hékás, milyen a villámtorna? Láttam, hogy a Hermina ház aljában nyílt egy ilyen terem, oda jársz? Amúgy kikúrált apa, csak még újra vissza kell térnie a kedvemnek a tornához, ezért inkább azzal hitegetem magam hogy beteg vagyok és még nem lehet tornázni. 8) Had ringassam még egy kicsit magam ebben a hitben. :D :D

Kinga, ismerős nekem is ez a péksütis kávézás!

Susy, sokan mondták hogy akkor sikerült a baby amikor nem is görcsöltek rajta! Juliskáztátok, ez jó! :D :D Képzeld, a barátnőm most szült. Neki van már egy kislánya és egészen dec.elejéig úgy tudták hogy megint kislány érkezik. Aztán a doki azt mondta, hogy ez mégsem kislány, aztán mégis kislány, szóval ők az utolsó hónapot úgy várták végig hogy nemtudták ki érkezik. Aztán kaptam az sms-t, hogy Krisztián megérkezett, így most már tuti hogy fiú.
zénéildi

Kinga!
Milyen gyógyszert szedsz?

Susy!
A vállalkozásban dolgozott a párod is? Most Ő csinálja vagy átadtad valakinek?

Brigi!
Te írtad, hogy 75-ös vagy? Nem a KRF-re jártál Gyöngyösön?

Anita
Kép

Kép
gani

Susy, az irodát tudom, de hogy kié, az nincs előttem... De majd egyszer jól kibeszéljük, ha megyek anyuékhoz :wink:

Zuzmó, rossz ezt hallani. Mondjuk 22 évesen lehet, hogy hirtelen bepánikol még. Nekem az a taktikám, hogy ilyenkor hagyom őt a saját hitében, mintha megérteném. Aztán egy idő múlva előveszem újra a témát, és elkezdem nyaggatni :lol: :lol: :lol: Nálunk az esküvő ilyen téma, de most én döntöttem úgy önszántamból, hogy 2012-ig ne legyen...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Miért pont 2012?

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi, de, ide járok. Közel van, és fél órám bármikor van arra, hogy mozogjak egy kicsit. Legalább még jobban összeszokik az apa-fia páros :wink:

Nem, Gani, én Pestre jártam, nem Gyöngyösre. Csak terveztem, hogy Gyöngyösre megyek, de aztán mégsem azt választottam.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igaz is, Maglódhoz egyszerűbb Bp., mint Gyöngyös.
Jól hangzik ez a villámtorna. Fél órát ki lehet bírni és külön jó, hogy a párod munkája is megengedheti azt, hogy felváltson Téged a Marciszolgálat alól erre az időre :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Azért, mert 2010-ben ugyebár megszületik Jázmin (tuti, hogy lány lesz, fiú nevünk még nincs :lol: ) És önző módon azt akarom, hogy rólunk szóljon az a nap, és ne arról, hogy a gyerek végignyafogja a szertartást a nagyszülőknél, én meg forgok, hogy mi baja van :? Önző vagyok? :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Zuzmó, így viszont értem! Mi amikor összeházasodtunk én 21, a férjem 25 voltunk. Azért halasztottuk ennyi ideig a gyerekvállalást mert volt időnk, hiszen fiatalon házasodtunk össze. Akkor még mi sem akartunk egy jó darabig gyerkőcöt. Megértem, hogy fiatalon akarsz anyuka lenni, de az is felőröl egy kapcsolatot ha nincs semmi és ahogy leírod még tanulnia is kell a párodnak. A mi kapcsolatunk nagyon megsínylette az építkezést, és ha még lett volna egy gyerkőc is mellette hát akkor még nehezebb lett volna. Nagyon tudatosan kellett a kapcsolatunkra odafigyelni, minden vitát lerendezni, következetesen egymással időt tölteni, mert a rengeteg munka (a mammom hajszolása, ahogy férjecském mondaná) mellett kiég az ember, a kapcsolat. És ahhoz hogy legyen valamitek vagy sokat kell dolgozni, vagy bankot kell rabolni! :P

Amúgy láttátok lányok mennyire egyszerre írtunk! Lassan majd egyszerre menstruálunk, aztán meg nem menstruálunk! :lol: :lol: :lol:
zénéildi

Brigi!
Van valami abban, amit mondassz! Eddig miért nem volt esküvő? Mert ezek szerint nem ellenzitek vagy ilyenek, csak tologatjátok az időpontját.

Anita
Kép

Kép
gani

Hékás, nem vagy önző!!! Ez a nap a menyasszonyról szól! Neked miért ne járhatna?!
zénéildi

Ildi!
Egyszerre menstruálunk, aztán meg nem :lol: :lol: :lol: Röhögtem megint egy jót :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, azért azt elmondom, hogy este 7 körül megyek tornázni... meg szombat délelőtt... Mondjuk nem túl szigorú a munkarendje, sokszor elmehetnék reggel is, de amiatt azért nem kelek fel korábban :lol: ennyire megszállott még én sem vagyok :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nem baj az, hogy esténként mész! Csinálod és ez a fő! Mit dolgozik a párod?

Anita
Kép

Kép
gani

Hát nálunk elég korán jött a baba. 2006. szeptemberében jöttünk össze, rá egy évre eljegyzés, majd az eljegyzést követően 3 nap múlva teherbe estem :lol: Hiába próbálkoztunk előtte, úgy látszik, kellett a gyűrű :wink: Pocakosan meg nem akarok menyasszony lenni! És hát a terv az volt, hogy Marci megszületik 2008-ban, 2010 tavaszán esküvő, visszamegyek dolgozni, aztán ha már jár megint rendes TGyÁS, akkor jöhet a második. De változott a terv, és mivel 2010-ben baba lesz, megint tolódik 2 évet

Brigi

Kép

Kép
hékás

A kérdés jó. Informatika. Alapvetően programozó, de már nem azt csinálja, csak szervezi meg koordinálja a melót. Ja, meg számonkéri a határidőket :lol: :lol: :lol: :lol: De alapvetően informatikus

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gani: Krisztián villanyszerelést tanul nappalin. Újpesten.
Havonta meg kapjuk a családit és apóstól 20 ezer forint gyerektartást. Remélem ha vége lesz a sulinak akkor talál valami rendes munkát amivel elindulhatunk az életbe.
Most nem emlegetem a babát neki. de tegnap ő hozta fel
:)
zuzmo4
Érd

Zuzmó, én így kicsit megértemet a férjedet. Ha elvégzi a sulit, és talál egy jó állást, akkor viszont szinte tuti megváltozik a véleménye.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás
Apa is informatikus. mennyi hasonlóság. :)

Lányok nagyon bírom a humorotokat. :wink: ...Nem menstruálunk. Ez nagyon jó! :lol:

Kép
Kép
susytunder

lányok szerintetek norműlis hoogy szinte egész nap folyamatosan szomjas vagyok?és vedelek mint egy lo... :roll: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, igen!! És igyál is, tisztítsd csak a vesédet :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Szám.gépguru? :lol:

Zuzmo!
Szerintem örülj neki, hogy a férjed ilyen felelősségteljes férfi! Mert szerintem az. Biztos vagyok benne, hogy Ő is legalább annyira akar babát, mint Te. Csak a nőknek nehezebb elhessegetni a gondolatokat az anyaság körül. Én teljes mértékben megértelek Téged is! Hiszen itt mindannyian veled pendülünk egy húron, mert mind gyermeket szeretnénk :lol:
Szóval ne haragudj ezért a férjedre!

Anita
Kép

Kép
gani

[quote="gani"]B írta:ganirigi!
Szám.gépguru? :lol:

Az... Még szerencse, hogy itthon nem megszállott, van, hogy egész hétvégén csak akkor van bekapcsolva a gép, ha én bekapcsolom :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Anyósomék kocsit voltak nézni, mert venni szeretnének. Most hívott anyós, hogy itthon vannak, Bogi átmehet -e , mert hoztak neki
meglepit. Adom Boginak a telot, hallom, hogy magyaráz a gyerek:
Hááááát, nem is tudom, hogy most ráérek -e. Ja, happy meal-t hoztál nekem? Na jó!
Rendben van Nagyanyó (így hívja a párom szüleit)! Megyek, kikapcsolom anyának a húsdarálót és átmegyek.
Szóval ha kaja, akkor rögtönmárisazonnaldeizibe :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Tudom hogy igazatok van . Most nem erőltettem aztán ki tudja lehet hogyha látom az előre lépést akkor már más lesz.
Majd megalapítóm a 2011 es topikot is ha az sem jön össze akkor meg megyek tovább. :D

Gani: Gyakorlatias Bogi. A Gyros nagyon finom ma csináltam és tényleg olyan íze volt :)
zuzmo4
Érd

Ez az Zuzmo! Fel a fejjel! Mindennek van jó oldala!

Brigi!
Gondoltam rád 19óra körül :lol: Tapostad a gépeket? Én akkor Callaneticseltem Bogival.

Most meg pá-pá, mert megyünk fürizni. Gyorsan elnyomom Bogit, mint a csikket ( :lol: ). Mire apa hazaér, aludnia kell, mert Én is nagyon beteg lettem és apa fog kikúrálni :lol:

Ildi!
Büszke vagy ránk, hogy ily vakon követjük a gyógyulási tanácsaidat :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek :!:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, nem voltam ma. Apa ma jött haza, nem akartam menni. Majd holnap. Ma azt hiszem, beteget jelentek inkább :wink: :lol:

Bogi édes lehetett. Mindig haspók? :lol:

Gyrost én is imádom... Ma pont húsnapom van, ehettem volna, eszembe is jutott, de inkább rántott csirkét választottam :lol:

Zuzmó, fel a fejjel. Majd amikor mi szenvedünk,hogy már nem bírjuk a nehéz pocakunkat, és vizesedünk, és jósló-fájásaink vannak, de az igazi csak nem jön, meg amikor már minden finomról letiltott a doki, mert egy grammot sem hízhatunk, akkor majd ápolod a lelkünket. Cserébe mi is fogunk 2011-ben :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Annyit írtatok, győztem visszaolvasni
:o
Elmentem masszázsra (ajándékba kaptam egy utalványt a cipőmhöz) és a srác meggyőzött, hogy jógázzam. Olyan csini volt, hogy simán igent mondtam. Máskor is megyek, mert nagyon jót tett a letapadt, csomós izmaimmal.

Susy, szedem a Normaflore-t én is, meg a Bendi is. Este most már nálunk is ilyen kaja lesz, elhatároztam (ma zöldsali volt roston csirkével). Meg beleszerettem a frissen facsart levekbe. Egy gyümilé jó lesz reggelinek, ebédre vmi tartalmasabb és vacsira vmi lájtos. Csak a drágám iszonyú jól főz, és estére mindig elkezd vmi frankót, vagy szerez szarvaskolbászt, libazsírt, libamájat-mind olyan extrakönnyű, hogy csodálom, nem vagyok egy 20 kg-val máris több. De majd most!

Brigi, jól hangzik, csak itt nem tudok ilyesmit. De most meggyőztek a jógáról, majd azt.
Jujj, hát ez az ébrenlét nem hiányzik most... Mi éppen azt tervezgetjük, hogy hogyan fognak majd aludni, mert eddig nem terveztünk másodikat, és eléggé egygyerekesre alakíttattuk a gyerekszobát.
Jé, most nálunk is pont én napoltam el az esküvőt :twisted: Milyenek vagyunk!!!Nem vagy önző!

Anita, Doxycyclin-Zentiva, és a refluxra Omeprazol Hexal, meg Yadine. Az Omeprazolt is abba kell majd hagynom, ha élesben babázunk, addigra ki kell találni valamit. A Happy Mealt én is szeretem, teljesen megértem a lányodat, még meglepi is van benne. :P

Ildi, egyszerre menstruálunk? Aztán nézd meg, hogyan összekovácsoltad a csapatot, mindenki a te recepted szerint gyógyul. :oops: :lol:

Zuzmó, talán tényleg igaza van. Így, hogy ezt leírtad, talán tényleg jobb lenne nektek és babócának. És tényleg felelősségteljes.

Nitácska, ha az esik jól, akkor igyál. :D Jót tesz úgyis.

Jó éjt mindenkinek!

Kinga
kinga82

Zuzmo
Valóban felelőség teljes a férjed, jobb, mintha utána lenne gond. De azért vigyázz, hogy ne a mama irányítson.

Bogi aranyos! :) Mit szeretnek ezek a gyerekek ennyire a Happy meal menűben? :) [/b]

Kép
Kép
susytunder

kinga azt teszem iszk....napi nemtom hány litert........ :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok az elmúlt 2 napban,alig bírtam visszaolvasni. :wink:

Nita!Jajj de örülök én is!Gratula :!: :!: :!: :lol:
Remélem hamarosan én is ilyen jó hírrel jöhetek hozzátok!

Susy!Én is üdvözöllek köztünk!
Én is fogyózok,illetve a párommal együtt.Mi reggelizünk,ebédelünk rendesen és utána már alig eszünk.Egy gyümölcs vagy valami zöldség,esetleg 1-2 db főtt tojás.De volt már olyan délután,hogy semmit nem ettünk lefekvésig.Ja és persze járunk futni,haspadozunk és boxolgatunk is kicsit.Van a pincénkben egy boxzsák felrakva.
De lassan belekezdünk a babaprojektbe,így nekem a mozgást vissza kell fognom.Illetve olyanokat kell csinálnom,amit kismamáknak lehet. :lol:

Hékás!Én is bejelöllek az iwiw-en,ha nem bánod! :lol:

Susy,Te is fennt vagy?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Nitácska, igyál csak, alapból is sokat kell innunk hogy jól működjünk, hát még ilyen állapotban. Csak arra ügyelj, mindig legyen wc a közelben! :wink:

Lányok, igen büszke vagyok magamra, elindultam az orvosi pályán! Sőt nem csak az orvosi, hanem a pszihológus karrierem most kezdődik. Egy kis hancúr nem csak a testnek, de a léleknek is jót tesz! Asszem pályát tévesztettem! 8)

Hékás, az jutott eszembe, hogy megírnád annak a teremnek a nevét ahová lejársz? Csak mert fél óra torna nekem is simán beleférne és nincs is messze, talán ráveszem magam és elmegyek. A te társaságod mégiscsak ezerszer jobb lenne mint Rubint Rékáé.

Gani, nem semmi a lányod! :D :D :D Olyan jó, hogy minden gyerkőc ilyen kis humorzsák lesz, úgy várom már hogy a sajátom majd mit produkál!
zénéildi

Sziasztok!

Sziszkó
Hol fent? :oops:

Én már egyszer fogytam 16 kilót úgy, hogy délután 2- ig ettem csak szénhidrátot, aztán csak fehérjét 6 után meg semmit, esetleg teát. Csak hát jött a kis manó és rámtapadtak a kilók, most azokkal küzdök, igazából csak holnaptól, mert volt egy kis műtét a nyakamon, és holnap szedik ki a varratot.

Képzeljétek Kristófnak memme vagyok, apa meg epa. Olyan aranyos amikor mondja. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Lányok, voltunk sebésznél és megműtik a Bendi sérvét :cry: Nem tudtunk időpontot egyeztetni az én szemműtétem miatt, Apa megy vissza vele 2 hét múlva időpontért, de még februárban. Olyan szomorú vagyok, ettől igazán megkíméltem volna.

Van viszont pókemberes jelmezünk, annak nagyon örült :lol: 8)

Nita, azért a wc hollétére ügyelj :) Amikor a Bendivel voltam pocakos, Apa mindig betegre röhögte magát, hogy indulás után (amikor persze pisiltem) kb 17km-re kellett először megállnunk, mert nem bírtam ki :oops: Én folyton pisiltem. :?

Susy, :lol:

Ildi, gyorsan egy praxist :lol:

Kinga
kinga82

Sziasztok!

Igen, Bogi mindig ilyen kis haspók volt. Újszülött korától.
1,5 éves korában pl. nagyon fel volt pörögve, mondtam egy ilyet:
Aki nem fekszik szépen az ágyon, nem kap cicit! Erre Bogi fél mp. alatt fekve vigyázzba vágta magát és várta a cicit :lol:

Kinek meddig szopott/szopik-e még a babája? Illetve mi a véleményetek a szoptatás intézményéről?

Képzeljétek, reggel felkeltem és kifejezetten gyógyultnak éreztem magam :lol: De azt hiszem estére megint lever a betegség :lol:
Ez már szállóige marad csajok :lol:

Bogi mai aranyköpése:
Kimentünk behúzni a kukát. Mondja Bogi:
- Játékiból ez a pocsolya legyen óriási,nyakig érő.
- Jó, legyen.
Eljátszottuk, hogy ki kellett húznom a nyakig érő vízből.
- De jó volt ilyet játszani anya! Tisztára, mint a hülye gyerekek :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Kinga!
Hol van sérve Bendinek? Veleszületett?

Manya!
Gondolunk rátok! Majd gyere az infókkal!

Anita
Kép

Kép
gani

Anita, hülyegyerekek :lol: Bendi egyszer közölte velem, hogy Anya, de jó pofád van (jópofa vagy) Mostanában meg az megy, hogy Anya, nem értesz a szóból?
Lágyéksérve van, pikk-pakk megnézte a doki, aztán hajrá :( Még feleszmélni sem volt időm. Szerintem nem veleszületett,bár egy ideje megvan. Nekem is volt, meg is műtötték. Meg az öcsémnek is. Talán gyenge a hasfalunk, vagy nem tudom, Ildi az orvos :)

Bendus 20 hónapos koráig szopizott, aztán elválasztotta magát, egyik napról a másikra. A szülés után szerencsém volt, mert azonnal szopott, folyton cuccogott, mindenki rajtunk röhögött, hogy folyton cicizne. :lol:
Én szerettem a szopit, mindig "kéznél van", tiszta (igyekszem), én sosem szégyelltem magam miatta sehol. Amikor legelőször utaztunk vele nyaralni (1 éves múlt), akkor a repülőn kimondottan jó volt,mert fel-leszálláskor cicizett és emiatt nem pattogott a füle, tehát nem ordított, mint a többi kisgyerek a repcsin. Ma már persze nem probléma, de az elválaztódása után sokat cumisüvegezett, mindig kifolyt, mégsem narancslét, hanem barackot akarok, leejtette, koszos lett, szóval macerásabb volt.
kinga82

Kinga, jóga??? Jó lehet az, bár engem nem vonz. Hogy őszinte legyek, soha nem vonzott... És Te miért napoltad el az esküvőt?

Sziszkó, visszajelöltelek. miért lenne gond, hogy bejelöltél? Ha az lenne, nem mondtam volna, hogy fent vagyok :wink:

Ildi, én a Curvesbe járok. Itt van a házban, pont a villamosmegállóban. Melóba menet meg tudod nézni :lol: Szólj, és akkor megbeszéljük, hogy mikor menjünk. Meg akkor kiválasztok egy jó edzőt is első alkalomra :wink:

Sajnálom Bendit, de majd drukkolunk neki is :wink: Tényleg, mi van Mmanyáékkal??? Ma csütörtök van...

Vécé hollét? Én London összes nyilvános budiját ismerem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gani, tök jó fej lányod van. Ezek a beszólások. Megzabálom!!!

Marci soha nem szopizott, nem tudott megtanulni. A kórházban végül már fejni mentem, mert nem tudták megtanítani. Aztán meg nem volt elég tejem, szóval első pillanattól kapott pótlást. És 6 hetes volt, amikor elapasztottuk

Brigi

Kép

Kép
hékás

kinga kicsit kell többet toalettre mennem egyenlőre....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello!

Brigi!
Londonban voltál kismama, vagy csak sokat jártál ott a terhesség alatt?

Most reggeli kávé közben beszélgettünk apával kicsit távolabbi jövőnkről. Bizony szóba kerül a külföldi élet. Én nem is tudom, egy sor problémát vetett fel bennem.

Ti éltetek már hosszabb távon Mo.-on kívül?
Olyanok jutottak eszembe, mint pl. Bogi iskoláztatása? Kb. Mire mennénk, pont kötelező lenne neki az isi...

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, egyik sem. A párom volt kint tanfolyamon 3 hétre, én ezalatt a terhesség elején voltam kint 10 napot. És amikor megérkeztem, hívott a doktornő, hogy megvan az első labor, baci van a vizeletembe. Ne ijedjek meg, magától tisztul, de inni, inni, inni kell. Hát én meg ittam, ittam, meg ittam. Napi kb 3 litert. Úton-útfélen pisilnem kellett :lol: De legalább kitisztult :wink:

Én soha nem akartam külföldön élni.. Nem tudnám megszokni, hogy nem magyarul szólalok meg, ha kilépek az utcára... Én csak nyaralgatni járok, de azt rendszeresen :wink: Barátnőm kint élt Londonban, de hazajött, mikor a gyerkőc sulis lett. Egy osztálytársam viszont esküszik rá, hogy a német iskolák sokkal jobbak, esze ágában nem lenne hazajönni. De tuti, hogy nyelv szempontjából jó lenni a kinti élet.

Brigi

Kép

Kép
hékás

gani már nálunk is jött szoba a külföld..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ti nem vagytok kíváncsiak a nickek mögötti arcokra? Meg az apukákra/apuka-jelöltekre? Mert én nagyon kíváncsi vagyok ám :wink: :lol: :lol: Nem rakunk fel családi képeket?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Nekünk most 2 alternatívánk van az elkövetkezendő 2 évre:
1.Határmentén veszünk házat és apa minden nap haza tud jönni az Osztrák munkahelyéről.
2.Osztrák lakás és megyünk mindhárman/négyen
Ezt, hogy 2 hetente vagy még ritkábban tud hazajönni apa, nem akarnánk nagyon sokáig csinálni. Csak amíg nem tudunk lépni más irányba.

Nita!
Na! Mesélj! Miben gondolkoztok?

Anita
Kép

Kép
gani

Hát Gani, nem is lehet így csinálni hosszú távon... Egyik haverunk is Sopronban lakik, az apja Bécsben dolgozik, és naponta jár át.

Brigi

Kép

Kép
hékás

gani komolyabb döntés nem született de már párszol fel lett vetve a külföld....iagzából én nem akarok annyir elmeni...... :roll:
hékás jo dolog ez a képes.de én ide nem tudok képet felteni..... :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Miért, Nitácska? Segítsünk?

Na jó, megkezdem a sort. Nem túl friss, november végén készült. Ilyenek vagyunk mi:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Nagyon arik vagytok :lol:
Modellt ülünk majd Mi is. Apa most elment apóssal kocsit venni de majd nyélbe ütjük.

Nektek már mindjárt itt van a projekt indítása! Mi az a 49 nap :?: :!:

Anita
Kép

Kép
gani

Nem 49 :lol: :lol: :lol: :lol: 20 :lol: :lol: :lol: :lol: Előrébb hoztuk egy hónappal, csak nem csináltam másik vonalzót :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?